aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Eγώ έχω αυτά για την μυωπία αλλά τα φοράω μόνο στο σχολείο όταν δεν βλέπω στον πίνακα. Μου έχουν ψιλοστραβώσει όμως και θέλουν φτιάξιμο.![]()
Α δεν είναι τίποτα! Πήγαινε σε ένα κατάστημα οπτικών να στα ισιώσουν. Δε θα αργήσει καθόλου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης

Είναι τέλεια!!Eγώ έχω αυτά για την μυωπία αλλά τα φοράω μόνο στο σχολείο όταν δεν βλέπω στον πίνακα. Μου έχουν ψιλοστραβώσει όμως και θέλουν φτιάξιμο.![]()

Παρα πολυ ωραια Μαιρα, και γιατι να μην τα φορας?
Εννοειται οτι θα τα παρεις για να τα φορεσεις!
Διότι έχω ήδη 2 γυαλιά ηλίου και είναι στο συρτάρι, να γιατί. Μόνο που τα ήθελα.

Fuck that.
Σ'αρέσουν; Φόρεσέ τα no matter what.
Θα'χα πολλά ψυχολογικά αν ζούσα με τόση λογική.
FREE UR SOUL

Πάντως ψήνομαι κι εγώ για τέτοια στρογγυλά γυαλιά ηλίου και πιστεύω θα μου πηγαίνουν. Από τιμές τι ξέρουμε; Είναι πιο ακριβά από τα άλλα;
Τα συγκεκριμένα είναι γύρω στα 80€ αν δεν κάνω λάθος, βέβαια υπάρχουν και ακριβότερα, είναι ανάλογα την μάρκα.
https://www.edel-optics.com/BandB-899-S-7Y7-TB-by-Blue-Bay.html
Εγω εχω αυτα.Στην αρχη ηθελα να παρω πολυ τα κλασικα wayfarer των ray ban και κατεληξα σε αυτα.Βεβαια μπορει να τα αλλαξω παλι γιατι τα εχω δυο χρονια.
https://40.media.tumblr.com/tumblr_lnyxbqxerE1qbj1sio1_500.jpg
Αχ τα wayfarer μου αρέσουν πάρα πολύ και μένα αλλά επίσης μου αρέσουν και τα στρογγυλά, μεγάλη απόφαση. Αν τελικά αγοράσω ίσως να προτιμήσω τα στρογγυλά.

Πήρα αυτά πριν κάτι μήνες αλλά δεν τα φοράω. Γενικά τα χρειάζομαι για τηλεόραση, υπολογιστή, πίνακα κλπ και ενώ τα παλιά που ήταν απαίσια τα φορούσα αρκετά συχνά αυτά τα βάζω σπάνια. Αυτό. Συνεχίστε.![]()
Ωραία φαίνονται! Καλά και εγώ μόνο για τηλεόραση, πίνανα, υπολογιστή και καμιά φορά για το διάβασμα τα χω αλλιώς ούτε καν που τα φοράω. Εγώ τώρα έχω αυτά εδώ αλλά θέλω να τα αλλάζω και να πάρω κάτι σε στρογγυλά, σαν αυτά εδώ ας πούμε. Σου δίνουν άλλο κύρος, άλλη φινέτσα. Σαν να είσαι μια καθηγήτρια, δεν ξέρω μου αρέσουν.

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέλεια δεν τα λες, αλλά παλεύονταιΕίναι τέλεια!!

@Μάιρα τρομερά αυτά τα στρογγυλά που έβαλες αλλά δεν νομίζω πως αξίζει να αγοράσεις κάτι που το έτσι κι αλλιώς το χρησιμοποιείς ελάχιστα, τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ. Γι'αυτό και φέτος λέω να επενδύσω σε γυαλιά ηλίου.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.ray-ban.com/usa/sunglasses/RB4175%20unisex%201-clubmaster%20oversized-tortoise/713132439036
https://www.ray-ban.com/usa/sunglass...lubmaster flash lenses-tortoise/8053672226980
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Ψηνομαι ομως πολυ να παρω τα aviator με πρασινο γυαλι και χρυσαφι σκελετο. Μου αρεσουν πολυ και τα Jackie Ohh II αλλα δεν μου πηγαινουν καθολου

Ασχετο, αλλα εχει πεσει η ποιοτητα στα rayban ή μου φαινεται; Τα τελευταια που αγορασα εχουν αρχισει να ξεφλουδιζουν στις ακρες στο εσωτερικο τμημα του γυαλιου, διπλα στον σκελετο.

Οπότε αποφασισα να παρω καλα γυαλια, και να τα φοραω πολυ.
Βρήκα και καλές εκπτώσεις, αλλά εγώ απ την μια δεν μπορω να αποφασίσω πια με 5 ευρώ θα πάρω, θα αποφασίσω με 85?
πώς διαλέγετε εσείς τα γυαλιά σας και τι μου προτείνετε;
prinCess.
Επιφανές μέλος

Ναι, σαν γυαλί από μόνο του μπορεί να σ'αρέσει πολύ. Αλλά αν για τους χ,ψ λόγους δεν σου ταιριάζει τότε δεν θα σ'αρέσει πάνω σουΚι εμένα μ'άρεσαν τα σπρόμαυρα κολάν με τις κάθετες ρίγες, μέχρι που δοκίμασα ένα και ήμουν σα να μην πω τι. Ε όσο και να μ'αρέσει γενικά σαν ρούχο δεν παίζει να το βάλω γιατί δεν μ'αρέσει πάνω μου. Έχει διαφορά
![]()
^^
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Άλλο "μου αρέσει" κι άλλο "μου πάει". Αν φορέσεις οτιδήποτε δεν σου πάει και δεν σε ικανοποιεί η εικόνα σου βλέποντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη, τότε και το πιο τέλειο ρούχο ή αξεσουάρ θα χάσει αυτομάτως τη λάμψη του (κι εσύ το κέφι σου).
prinCess.
Επιφανές μέλος

Δεν είναι θέμα κανόνων, αλλά θέμα αισθητικής
Άλλο "μου αρέσει" κι άλλο "μου πάει". Αν φορέσεις οτιδήποτε δεν σου πάει και δεν σε ικανοποιεί η εικόνα σου βλέποντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη, τότε και το πιο τέλειο ρούχο ή αξεσουάρ θα χάσει αυτομάτως τη λάμψη του (κι εσύ το κέφι σου).
Το πόιντ είναι να φορέσεις κάτι που σου αρέσει και επειδή σου αρέσει, να αισθάνεσαι σιγουριά που το φοράς, αυτομάτως αυτό θα βγάζει από σένα αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα και δε θα δείχνει άσχημο.
Τι νομίζεις ότι είναι αυτό που μας έχει φυτέψει η κοινωνία για να δούμε στον καθρέπτη ότι δε μας πάει; Δε μας πάει, γιατί; Ποιος το λέει; Με τι κριτήρια; Γιατί να καταπιεζόμαστε έτσι; Φυτεμένα είναι αυτά (ειρωνεία που το λέω γω αυτό)

Αw απελευθερωθούμε λίγο, γιατί από εκφράσεις "δε μου πάει", καταλήγουμε στο "τι φοράει αυτή" και "πώς είσαι έτσι".
Anywayyyy το προχώρησα λίγο, απλά το θεωρώ πολύ κουραστικό να πω στον εαυτό μου "μη βάλεις αυτή τη μπλούζα/φούστα/φόρεμα γιατί δε σου πάει".

Nelliel
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Nelliel
Περιβόητο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Μου αρέσουν πολύ τα στρογγυλά αν και έχουν γίνει πολύ σούπα πλεον.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν θα μου πηγαίνουν(δεν μιλάω για τα τεράστια.τα θέλω λίγο πιο συμμαζεμένα)...Γενικότερα σε τι σχήμα προσώπου ταιριάζουν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Νομίζω το τι ταιριάζει στο πρόσωπό σου και στην προσωπικότητά σου, θα το καταλάβεις μόνο δοκιμάζοντας διάφορα σχέδια. Πράγμα που γίνεται σε όλα τα καταστήματα οπτικών. Δεν χρειάζεται δηλαδή να μπεις και να αγοράσεις μέσα σε 2 λεπτά κάτι, θα δώσεις την συνταγή σου και αφού πεις σε τι ποσό να κυμαίνονται θα σου δώσουν να δοκιμάσεις αρκετά σχέδια.Θέλω να αλλάξω γυαλιά οράσεως.Τα έχω από την 3η γυμνασίου και πλεον απορώ γιατί διάλεξα αυτό το μοντέλο!Τα φοράω μόνο μέσα στο σπίτι και όταν βγαίνω προτιμάω τους φακούς επαφής.Τώρα τελευταία, όμως, έχουν αρχίσει να με κουράζουν ιδιαίτερα οπότε σκέφτομαι να υιοθετήσω το στυλ "γυαλιά".
Μου αρέσουν πολύ τα στρογγυλά αν και έχουν γίνει πολύ σούπα πλεον.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν θα μου πηγαίνουν(δεν μιλάω για τα τεράστια.τα θέλω λίγο πιο συμμαζεμένα)...Γενικότερα σε τι σχήμα προσώπου ταιριάζουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Τα στρογγυλά γυαλιά ταιριάζουν σε μακριά, "οστεώδη" πρόσωπα. Όπως και τα γυαλιά με τετράγωνο σκελετό, ταιριάζουν σε στρογγυλά, γεμάτα πρόσωπα. Αν το πρόσωπό σου ανήκει στην κατηγορία "οβάλ", τότε είσαι τυχερή. Σου ταιριάζουν σχεδόν όλοι οι σκελετοίΜου αρέσουν πολύ τα στρογγυλά αν και έχουν γίνει πολύ σούπα πλεον.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν θα μου πηγαίνουν(δεν μιλάω για τα τεράστια.τα θέλω λίγο πιο συμμαζεμένα)...Γενικότερα σε τι σχήμα προσώπου ταιριάζουν;

Και δεν είναι θέμα μόδας, αλλά τι πραγματικά σου ταιριάζει, όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στην προσωπικότητα, ή ακόμα και στο στιλ που θέλεις να αναδείξεις. Αν για παράδειγμα θέλεις να προβάλλεις το "σοφιστικέ" λουκ, θα διαλέξεις με μαύρο πλαστικό χοντρό σκελετό. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο διακριτικό, θα στραφείς σε μεταλλικό λεπτό. Ακόμα υπάρχει η επιλογή να μην έχει καθόλου σκελετό, που μοιάζουν σα να μη φοράς γυαλιά.
Kozi
Νεοφερμένο μέλος

εγω εχω αυτα για ορασεως https://www.staroptical.gr/eyeglasses/carrera/carrera-ca8811-5r1-55-17.html με ελαχιστες διαφορες,τα δικα μου ειναι μαυρα. για ηλιου αυτα σε σκουρο μπλε https://e.kotear.pe/images/153735/ra...inales-reputacion-100-positiva-1287773328.jpg τα οποια ακριβοπληρωσα λογω ειδικων φακων

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.