Γυμνισμός - Topless

Γυμνισμός - Topless
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 61)
  • Θα έκανα topless, αλλά όχι γυμνισμό.

Ψήφοι: 10 16,4%
  • Έχω κάνει topless, αλλά όχι γυμνισμό και δεν θα ήθελα να κάνω.

Ψήφοι: 4 6,6%
  • Έχω κάνει και topless και γυμνισμό.

Ψήφοι: 6 9,8%
  • Δεν θα έκανα τίποτα από τα δύο.

Ψήφοι: 20 32,8%
  • Προτιμώ να κάνω γυμνισμό όπου μπορώ.

Ψήφοι: 17 27,9%
  • Δεν ξέρω/δεν απαντώ

Ψήφοι: 5 8,2%

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.081 μηνύματα.
Αμάν βρε βορειοευρωπαίε!
Πήγαν φίλοι για συνέδριο στη Φινλανδία και μέσα στα δρώμενα, μετά το συνέδριο, φαγητό, ξενάγηση στην πόλη κλπ, είχε και σάουνα. Και τσιτσιδώθηκαν οι σύνεδροι, όσοι ήθελαν δηλ και κάθησαν απελευθερωμένοι όλοι σε ένα καυτό δωμάτιο με πετσέτες βέβαια. Όποιος είχε <<ωραία προσόντα>> και ήθελε να φανούν, μπορούσε να αφήσει ακάλυπτα τα προσόντα, δηλ να τραβήξει την πετσέτα.
Ε, εγώ αυτό δε θα το έκανα. Βασικά δε μ' αρέσει η σάουνα, αλλά και θάλασσα να ήταν και ζέστη κλπ, μπροστά σε επαγγελματικό κύκλο, δε θα συμμετείχα.
Εσύ φίλε μου, τι λες;

Να γνωριστούμε με τα βυζγιά της Ζανέττ και της Μαρίν; :happy:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.
Με το γυμνισμό νοιώθεις πολύ πιο ελεύθερος. Γίνεσαι ένα με τη φύση και απολαμβάνεις τέλεια τη θάλασσα και τον ήλιο.
Μ' αυτό θα συμφωνήσω 100%.
Δεν μας ενδιαφέρει να βλέπουμε ή να μας βλέπουν.
Σ΄αυτό θα διαφωνήσω, όταν μιλώ για μένα. Δε μ' αρέσει να με βλέπουν, εκτός αν είναι άνθρωποι της ίδιας φιλοσοφίας και δεν έχουν πρόβλημα με τη γύμνια μου

Τέλος ο γυμνισμός δεν έχει καμία σχέση με το σεξ.
Μεγάαααλη κουβέντα. Λοιπόν, εγώ όταν κολυμπώ γυμνή, είναι ένα ερωτικό ριτουάλ, μεταξύ εμένα και της θάλασσας. Γιαυτό και δε θέλω, να με αποσυντονίζουν άλλοι. Αυτό, όπως το βιώνω, είναι ένα είδος <<σεξ>>.

Μάλλον το βλέπω λιγότερο σα φιλοσοφία και περισσότερο σαν απόλαυση.
Δεν το κάνω για να <<μάθω, να μη ντρέπομαι για το σώμα>>. Αυτό το έκαναν οι γονείς, την δεκαετία του '80, όπως λες. Το κάνω για μένα καθαρά.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.681 μηνύματα.
Βάλτε ρούχα ρε.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.198 μηνύματα.
Μισο θα σας πουνε σε λιγο και το παραμυθάκι με τον Αδαμ και την Ευα για πως δημιουργηθηκε το αισθημα της ντροπής :redface:

Αχ που ειναι αυτο το ευλογημενο συνασθημα ....

Ελευθερια λενε ....τα μικρα και καταπιεσμενα μου :bleh:

Την ψυχικη μου οδύνη να βλεπω τον αλλον σε αυτη την κατάσταση ποιος θα την πληρώνει..

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.
Την ψυχικη μου οδύνη να βλεπω τον αλλον σε αυτη την κατάσταση ποιος θα την πληρώνει..
Γιατί ψυχική οδύνη; Εσύ τι πρόβλημα έχεις, αν εμείς τα ....πετάμε ; Δε θα τα πετάξουμε μπροστά σου, μη φοβάσαι

еще один пророк р...

Νεοφερμένο μέλος

Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Είχα πάει Δονούσα αρχές του προηγούμενου αιώνα, μπορώ να πω ότι είναι τα καλύτερα νερά που έχω δει στη ζωή μου (και δεν έχω δει λίγα κάποτε απέδρασα από ένα νησί της Καραϊβικής ενώνοντας σανίδια με τρίχες που έβγαλα από την πλάτη μου η οποία είναι αρκετά τριχωτή και από μασχάλες φεμινιστριών με τις οποίες με είχαν καταδικάσει να εκτίσω την ποινή μου εκεί), το απίστευτα όμορφο και αρμονικό θέαμα των οποίων δεν κατάφεραν να καταστρέψουν οι άπλυτοι αριστεριστές που κυκλοφορούσαν γυμνοί εκεί με μοναδικό φύλλο συκής τη σημαία με τον τσε τσε

Τόπλες αυστηρά μόνο για γυναίκες - αυτό ναι είναι ένα αρκετά ωραίο θέαμα

και όταν λέμε γυναίκες εννοούμε γυναίκες όχι αυτές που είναι σαν την Μπωβουάρ

touvlo

Διάσημο μέλος

Είχα πάει Δονούσα αρχές του προηγούμενου αιώνα, μπορώ να πω ότι είναι τα καλύτερα νερά που έχω δει στη ζωή μου
Ωραία ξεκίνησες το ταξίδι μας
κάποτε απέδρασα από ένα νησί της Καραϊβικής ενώνοντας σανίδια με τρίχες που έβγαλα από την πλάτη μου
ενδιαφέρουσα κατασκευή
μασχάλες φεμινιστριών με τις οποίες με είχαν καταδικάσει να εκτίσω την ποινή μου εκεί
Ωραία ποινή. Τι είχες κάνει;
το απίστευτα όμορφο και αρμονικό θέαμα των οποίων
των μασχαλοτριχών των φεμινιστριών; Ναι πολλοί άντρες τις γλύφουν με πάθος
άπλυτοι αριστεριστές που κυκλοφορούσαν γυμνοί εκεί
ούτε σαπούνια δεν είχατε στην Καραϊβική; Στην Κούβα ήσουν;
και όταν λέμε γυναίκες εννοούμε γυναίκες όχι αυτές που είναι σαν την Μπωβουάρ
Δηλαδή οι υπόλοιπες δε θέλεις να κάνουν τόπλες. Λες να περνούν από επιτροπή;

Δηλαδή για σένα γυμνισμός/τόπλες είναι ένα σόου από όμορφες κοπέλες! Εσύ τι θα βγάλεις;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια