Ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποια έχει αγοράσει make up της Coverderm, και αν έχει μείνει ευχαριστημένη.
Απ ότι καταλαβαίνω, είναι ειδικά στο να καλύπτουν ατέλειες.
Το αποτέλεσμα όμως βγαίνει φυσικό??? Ή θα μαι σαν μούμια καρα-παστωμένη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Κορίτσια καλημέρα.
Ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποια έχει αγοράσει make up της Coverderm, και αν έχει μείνει ευχαριστημένη.
Απ ότι καταλαβαίνω, είναι ειδικά στο να καλύπτουν ατέλειες.
Το αποτέλεσμα όμως βγαίνει φυσικό??? Ή θα μαι σαν μούμια καρα-παστωμένη?
Γενικως οποιοδηποτε προιον καλυψης χρησιμοποιησεις, σπανιως θα πετυχεις φυσικοτητα οπως τη φανταζεσαι. Φυσικοτητα θα πετυχεις με ελαφρια προιοντα ή κρεμες με χρωμα. Εφοσον ορισμενα καλυπτουν ατελειες, ειναι ....λιγο-πολύ παστα. Πολυ σημαντικη ειναι η αποχρωση. Φυσικοτητα και πληρη καλυψη 100% και στα δυο ειναι δυσκολο να επιτευχθει. Βεβαια τα πειραματα μπορουν να σε πεισουν. Ισως θα μπορουσες τοπικα να καλυπτεις ατελειες κι απο πανω να περνας ενα πιο ελαφρυ μεικ απ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...και τελικά πήρα το Turnaround Concentrate της Clinique. Ακριβό, αλλά λένε αξίζει.
Εσείς ποιο βάζετε;
Ένα που μου πρότειναν ήταν το XP της Dior, σαφώς για πιο μεγάλες ηλικίες, αλλά μία φίλη που το βάζει χρόνια τώρα (ή και από τα 20κάτι της) έχει τέλειο δέρμα.
Ένα άλλο ήταν το Skin.Ergetic της Biotherm, αλλά είναι και ακριβό, και διαρκεί μόνο 3 μήνες (συν το ότι θέλει κάθε φορά επί τόπου ανάμιξη πούδρας με υγρό), και αν μη τι άλλο εγώ τα κρατάω καιρό τα καλλυντικά.
Ό,τι άλλο δοκίμασα ήταν ή πολύ κολλώδες ή πολύ βαρύ (Nuxe, Clarins, κλπ), ή τελικά τόσο ενυδατικό που θα πάει χαμένη η κρέμα μέρας.
Τι λέτε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

σέρουμ δεν χρησιμοποιώ από τώρα, αλλά έχω δοκιμάσει δείγματα από το σέρουμ της apivita με μύρτιλλο και βιταμίνη C που είναι για λάμψη και μου άρεσε πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναρωτιέμαι αν κρατάει το ίδιο.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Τη χρησιμοποιώ εδώ και κανα μήνα και δε με έχει ενθουσιάσει, αλλά μου κάνει εντύπωση μιας και η La Roche Posay ποτέ δε με απογοήτευσε...

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Nina-nana
Διάσημο μέλος

Μήπως είναι λάθος προϊόν για το δέρμα σου; Δεν είναι να δυνατόν να σου ταιριάζουν όλες οι κρέμες μιας εταιρίαςΈχει δοκιμάσει καμία την Hydraphase UV intense legere της La Roche Posay;
Τη χρησιμοποιώ εδώ και κανα μήνα και δε με έχει ενθουσιάσει, αλλά μου κάνει εντύπωση μιας και η La Roche Posay ποτέ δε με απογοήτευσε...![]()

georgia.94
Δραστήριο μέλος

Nick890
Επιφανές μέλος

1)https://www.nivea.gr/shop/nivea-care-threptiki-krema-422999500044.html
2)https://www.nivea.gr/shop/nivea-creme-421631450044.html
Ποια απο τα 2 κανει για το δέρμα για να είναι απαλό ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καμουφλάζ
Νεοφερμένο μέλος

Ποια είναι οι διάφορα των 2 αυτων ??:
Τσάμπα λεφτά, η...βιολογική κρέμα στο πρόσωπο της/του, αφού ξεραθεί και μετά ξεπλυθεί με χλιαρό νεράκι κάνει το δέρμα...βελούδο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana
Διάσημο μέλος

Ποια είναι οι διάφορα των 2 αυτων ??:
Για το πρόσωπο, η πρώτη.
Για τα χέρια, μπορείς να βάλεις και τη δεύτερη.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Η δεύτερη είναι η κλασική παλιά Nivea, μόνο για το σώμα.
evalliaChefαρα
Νεοφερμένο μέλος

Nina-nana
Διάσημο μέλος

Συμφωνώ. Για την τιμή της είναι κορυφαία.Λατρευω mascara της maybelline new york...Eίναι απλα τέλειες..Εγω εχω μεγαλες βλεφαριδες και οταν βαζω ολοι μου λενε αν φορω ψευτικες..Απο την αλλη οι φιλες μου που εχουν κανονικες τις κανει πιο μεγαλες απο οτι ειναι..Εξαισια δουλεια..Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη εταιρεια για mascara αποδεδειγμενα..
Nick890
Επιφανές μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Και τη βάζω το πρωι τη κρέμα(προσώπου) το βράδυ μετα το μπάνιο ?
Ενυδατική είναι, όποτε θέλεις, αρκεί να έχει προηγηθεί καθαρισμός του προσώπου.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Καθαρισμός προσώπου :
Liquid facial soap, Clinique

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το συγκεκριμένο gel, αφήνει την επιδαρμίδα καθαρή, είναι η τρίτη φορά που το αγοράζω και δεν σκοπεύω να το αντικαταστήσω με κανένα άλλο.

Λοσιόν :
Refreshing toner της Darphin

Ειναι απλά εξαιρετική λοσιόν, εγώ που έχω λιπαρό δέρμα, μου κρατάει το πρόσωπο τελείως στεγνό αλλά όχι ξηρό.
Είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο νεσέσερ μου προιόν της Darphin και ενθουσιάστηκα τόσο που στη συνέχεια αγόρασα και άλλα πράγματα από αυτη την εταιρία! Θα τα δείτε παρακάτω :
Μετά συνεχίζω με τον ορό :
Ideal resource serum, Darphin

Απλώς βρέθηκα μπόσικη ήταν και ευγενικότατη η πωλήτρια της darphin στο hondos και το πήρα και αυτό

Κατα τα άλλα είναι σχετικά ακριβό μπορώ να πώ.
Μετά σειρά έχει η κρέμα ματιών :
Nootriganics smoothing eye creme, The Body Shop

Πολύ καλή και ενυδατική κρέμα ματιών, λίγο μου μένει για να τελειώσει και να πάρω την αγαπημένη μου Darphin

Και τέλος :
Ideal resource creme, Darphin

Άπειρα ενυδατική, πραγματικά πολύ καλή κρέμα. Δεν περίμενα να ενθουσιαστώ τόσο. Και είναι η πρώτη φορά που δοκίμασα Darphin ( εγώ που για χρόνια ήμουν φαν της Clinique). Και από τιμή θα έλεγα σχετικά καλή αν αναλογιστούμε οτι η Darphin είναι η σειρά με τα πιο οικονομικά προιόντα της Estee Lauder και με την ίδια ποιότητα.
Επιπρόσθετα,
Για scrub έχω αυτό :

Τέλεια μυρωδιά τριαντάφυλλο, κατα τα άλλα είναι ένα απλό scrub και σε πολύ οικονομική τιμή.
Και μια φορά την εβδομάδα κάνω μάσκα :
Deep nourishing mask , The body shop

Πραγματικά μετάνιωσα για την αγορά αυτή. Εκτός απο το οτι είναι πανάκριβο το βαζάκι (24,00 Euro αν θυμαμαι καλά

Πάμε τώρα στο μακιγιάζ :
Doublewear - Estee Lauder

Μάσκαρα :
Extreme dimension Lash mascara, Mac

Δεν έχω μείνει και πολύ ικανοποιημένη (κλαίω τα λεφτά μου

Aκόμα μια αγορά που κλαίω τα λεφτά μου καθώς οι σκιές αυτές δεν εχουν καλό pigment και εξαφανίζονται από το μάτι στο πρώτο μισάωρο που θα τις φορέσω :

Ρουζ :

Πολύ καλό, μεγάλη διάρκεια, ματ τελείωμα. Όταν τελειώσει σκέφτομαι να στραφώ σε MAC μια και έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να δοκιμάσω
Κραγιόν :

Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις εταιρίες όσον αφορά τα κραγιόν, νομίζω σε αυτή την κατηγορία ισχύει το οτι θα δώσεις θα πάρεις.
Έχω δοκιμάσει κραγιόν των 5 ευρώ που έπινα το κρασί μου και άφηναν αποτύπωμα τα χείλη μαζί με το κραγιόν στο ποτήρι

Έχω καταλήξει πλέον στα MAC εκτός απο το ένα μύριο αποχρώσεις, έχουν και τέλεια αποδοτικότητα σαν αποχρώσεις.
Επίσης ότι έχω δοκιμάσει απο Radiant δεν με έχει απογοητεύσει.
Τέλος το καλοκαίρι φοράω bronzer :
Προτιμώ αυτά της Seventeen

Παίρνω χρόνια το συγκεκριμένο, έχει 17,00 Ευρώ νομίζω

Άν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό και για το σώμα παρακαλώ πείτε! Πείτε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.