Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Χμμμ εγώ πάντως σκέφτομαι να μην το πάω με αντάυγειες... Αλλά με ντεκαπάζ σε όλο το μαλλί...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος

Όταν κάνεις δεκαπαζ το αποτέλεσμα είναι ένα καροτι ξανθό… θα πρέπει να το εξουδετερώσουν με ένα ξανθό σαρτρε ανοιχτό. Αν έχεις βάψει τα μαλλιά σου τελευταίους 6 μήνες θα δοκιμάσεις αρκετές φορές για να φτάσεις στο χρώμα που θέλεις…(θα επαναλαμβάνεις δηλαδή και άλλες φορές το ξανθό μέχρι να φτάσει εκεί που το θέλεις)
Γενικά είναι "οδυνηρό" αλλά εγώ σε φαντάζομαι ξανθιά και νομίζω ότι θα είσαι πολύ πολύ εντυπωσιακή γυναίκα….

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το κακό είναι οτι η κομμώτρια μου είναι μεν "δοκιμασμένη" στο κόψιμο αλλά όχι στη βαφή (μόνο μια φορά έχω κάνει βαφή εκεί και δεν ήταν κάτι δύσκολο, και μόνη μου δηλαδή θα μπορούσα να το είχα κάνει, δεν ήταν καμια σοβαρή αλλαγή, ανανέωση ήταν)
Πάντως τότε που κανονίζω να πάω θα έχω να τα βάψω 2 μήνες... Βοηθάει αυτό;
Isiliel
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Οπως και να εχει παντως, μην περιμενεις απο την πρωτη εφαμογη να εχεις το αποτελεσμα που θελεις.
Αν και ειμαι της γνωμης να μην τα ανοιξεις, οταν το κανεις -αν θελεις- ανεβασε μας μια φωτογραφια να δουμε το αποτελεσμα. Θελω να δω την αντιθεση σε σχεση με τα χρωματα σου γενικοτερα.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εννοείται οτι θα χρειαστεί ντεκαπάζ! Το έχω υπόψιν!
Πάντως στην κομμώτρια που ρώτησα μου είπε οτι το μελί παίζει να το πετύχω και με την πρώτη.

καλή επιτυχία

zanin
Διάσημο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

επειδη δεν ειμαι επιρεπεις οτι θα φτασει η ριζα

τοσο μεγαλη
ανταυγες κανω
Giovanna
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Χμμμ τελικά δεν ξέρω αν θα το κάνω. Μου υποσχέθηκε η μαμά το σάββατο να με πάει με δικά της έξοδα σε ένα πολύ καλό κομμωτήριο εδώ (Τον Τεό αν το ξέρει κανείς) οπότε θα πάω να του πω οτι θέλω μια έντονη αλλαγή και θα μου προτείνει αυτός.![]()
Είναι πολύ καλό κομμωτηριο, στο είχα πει κι εγώ ως κατάλληλο για τέτοιου τύπου αλλαγές! Άντε μπράβο!

(Να καταλάβεις εκεί πήγα εγώ και έκανα τις ξανθές ανταυγειες την πρώτη φορά.. ε, κανείς ποτέ δεν τις πέτυχε έτσι πάλι! )
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Χμμμ τελικά δεν ξέρω αν θα το κάνω. Μου υποσχέθηκε η μαμά το σάββατο να με πάει με δικά της έξοδα σε ένα πολύ καλό κομμωτήριο εδώ (Τον Τεό αν το ξέρει κανείς) οπότε θα πάω να του πω οτι θέλω μια έντονη αλλαγή και θα μου προτείνει αυτός.![]()
έχε το νου σου μόνο στο εξής....
οι κομμωτές πολύ έντονες αλλαγές τις μεταφράζουν ως κούρεμα...
από μακρύ σε κοντό μαλλί γιατί είναι και κερδοφόρο για την επιχείριση
Subject to change
e-steki.gr Founder

Giovanna
Επιφανές μέλος

εγω τα κοψα πριν μια εβδομαδα περιπου.. απο μακρια και ισια, τα κρατησα μακρια αλλα τα φιλαρε παρα πολυ...
εχει μεινει μιση η καημενη η κοτσιδα μου σε ογκο, αλλα το μηκος παραμενει μηκος! ειναι πολυ ωραια ετσι και ευτυχως επεσα σε κομμωτρια ξεφτερι! (στη βαφη τα χαλασαμε αλλα τεσπα )
Subject to change
e-steki.gr Founder

Niyia
Διάσημο μέλος

Τελικά αυτό έγινε με ντεκαπάζ?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ευχαριστώ Niyia!Εγώ βλέποντας το αποτέλεσμα, έχω να πω μόνο ένα πράγμα...είναι διακριτικό κ όμορφο. Βέβαια δεν σε είχα δει πριν από αυτό το "μελί" για να έχω εικόνα, αλλά δεν το βρίσκω αφύσικο.
Τελικά αυτό έγινε με ντεκαπάζ?

Έγινε ντεκαπάζ στο μαλλί που ήταν ήδη βαμμένο κόκκινο γιατί δεν είμαι και ο πιο υπομονετικός άνθρωπος να περιμένω μήηηνες για να το ξεφορτωθώ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.