Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanefi
Νεοφερμένο μέλος

Σήμερα πήγα σε μια δερματολόγο για το πρόβλημα που έχετε προαναφέρει..σκούρα στίγματα, τρίχες που γυρνάνε, κτλ...
Ρώτησα για λειζερ μπικίνι και μασχάλες που με ενδιαφέρουν αρχικά-γιατί τόσα χρόνια μ'έχει κουράσει η αποτρίχωση με κερί-και μου είπε 100-150? το μπικίνι και 60? οι μασχάλες!!!
Επειδή δεν έχω ιδέα που κυμαίνονται οι τιμές, μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος???

Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Συγνώμη, που υπάρχει κέντρο δερματολογίας στην πόλη μας το οποίο κάνει αποτρίχωση μπικίνι με 60? και το επαναληπτικό δωρεάν?????
Σήμερα πήγα σε μια δερματολόγο για το πρόβλημα που έχετε προαναφέρει..σκούρα στίγματα, τρίχες που γυρνάνε, κτλ...
Ρώτησα για λειζερ μπικίνι και μασχάλες που με ενδιαφέρουν αρχικά-γιατί τόσα χρόνια μ'έχει κουράσει η αποτρίχωση με κερί-και μου είπε 100-150? το μπικίνι και 60? οι μασχάλες!!!
Επειδή δεν έχω ιδέα που κυμαίνονται οι τιμές, μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος???
Ευχαριστώ![]()
λοιπον μια και εισαι σαλονικια ακου εδω.

εγω παω για αποτριχωση με λειζερ στον [εδώ υπήρχε όνομα το οποίο αφαιρέθηκε απ την ΟΔ, παρακαλούμε συννενοηθείτε με πμ σχετικά ] τον ξερεις;ειναι πασιγνωστος και πολυ καλος.εχει 2 κεντρα δερματολογιας και λειζερ ενα στην εξπρες σερβις διπλα στην αδριανουπολεως και ενα στην προξενου κορομηλα στο κεντρο αναλογως που σε βολευει πας. στην αρχη πηγαινα στην αδριανουπολεως εγω και τωρα τις τελευταιες δυο φορες παω κεντρο. εγω εκανα προσωπο και χερια βασικα στην αρχη αλλα τωρα κανω μονο προσωπο μια στις τοσες, αλλα απ οτι ειχα ρωτησει για μπικινι ποσο κοστιζει μου ειπαν 60 ευρω με το επαναληπτικο μεσα στο 15μερο.που ρωτησες καλε και σου ειπαν 100-150 ευρω το μπικινι μονο;

αν θες διευθυνση και τηλ στειλε μου πμ να σου δωσω πληροφοριες

Fanh
Νεοφερμένο μέλος

zephy
Νεοφερμένο μέλος

Υστερα άρχισα το silk epil το οποίο μαλάκωσε παρα πολύ μεν τις τρίχες αλλά μου δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα με τρίχες που μεγαλώνουν μέσα στο δέρμα.
Το πρόβλημα είναι ότι μεγαλώνουν πολύ βαθειά και όταν τις βγάζω με καρφίτσα μου αφήνουν σημαδια που δε φεύγουν , με αποτέλεσμα να εχω πόδια πουα!!(χάλιααα)
Αν μπορεί καποια ας βοηθήσει....
Subject to change
e-steki.gr Founder

Προτίμησε κερί σε αισθητικό, το silk epil το κάνει αυτό.Εγώ αντιμετωπίζω προβλημα με τα πόδια μου.¨Εκανα αποτρίχωση με ξυράφι χωρίς πρόβλημα αλλά επρεπε να κάνω κάθε 2 μέρες.
Υστερα άρχισα το silk epil το οποίο μαλάκωσε παρα πολύ μεν τις τρίχες αλλά μου δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα με τρίχες που μεγαλώνουν μέσα στο δέρμα.
Το πρόβλημα είναι ότι μεγαλώνουν πολύ βαθειά και όταν τις βγάζω με καρφίτσα μου αφήνουν σημαδια που δε φεύγουν , με αποτέλεσμα να εχω πόδια πουα!!(χάλιααα)
Αν μπορεί καποια ας βοηθήσει....
Επίσης εγώ όταν είχα αυτό το πρόβλημα παλιότερα με είχε βοηθήσει πολύ η ...ηλιοθεραπεία στα πόδια (με αντιλιακό φυσικά

cosette
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Σε μένα πάντως το κερί το κάνει ΠΟΛΥ λιγότερο...Τόσο το κερι αλλά και οι μηχανές αποτρίχωσεις μπορούν να δημιουργήσουν θυλακίτιδα. Για να το αποφύγεις πρέπει να κάνεις συχνή απολέπιση σε όποια σημεία του σώματος κάνεις αποτρίχωση.![]()
Gemini5661
Νεοφερμένο μέλος

καλα βρε Michelle, οταν πηγαινεις για αποτριχωση,δε ντρεπεσαι που κανεις σε αυτα τα σημεια? κι εγω θελω να κανω σε ολο το μπικινι και πιο πισω, αλλα ντρεπομαι υπερβολικα...!!!Ε 60 σε κάθε επίσκεψη δεν είναι και λίγα! Δεδομένου οτι τώρα με 40 κάνω πόδια, ολόκληρο το μπικίνι, ποπό, το κάτω μέρος της πλάτης και χέρια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Όχι, δεν ντρέπομαικαλα βρε Michelle, οταν πηγαινεις για αποτριχωση,δε ντρεπεσαι που κανεις σε αυτα τα σημεια? κι εγω θελω να κανω σε ολο το μπικινι και πιο πισω, αλλα ντρεπομαι υπερβολικα...!!!![]()

Ίσως για να το ξεπεράσεις θα πρέπει να αναρωτηθείς: Για ποιό λόγο να ντρέπεσαι; Γυναίκα είναι και η αισθητικός...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ούτε εγώ ντρέπομαι...καλα βρε Michelle, οταν πηγαινεις για αποτριχωση,δε ντρεπεσαι που κανεις σε αυτα τα σημεια? κι εγω θελω να κανω σε ολο το μπικινι και πιο πισω, αλλα ντρεπομαι υπερβολικα...!!!![]()
εχει δει αυτήηηηηηηηη ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
το δικό μου περίμενε λες?

Gemini5661
Νεοφερμένο μέλος

καλά,εγω ντρέπομαι και στη γυναικολόγο που πάω! τα πρώτα 5 λεπτά ειδικά...!! ουτε να γδυθώ δε θέλω!! χι χι χιούτε εγώ ντρέπομαι...
εχει δει αυτήηηηηηηηη ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
το δικό μου περίμενε λες?![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μήπως γενικά δεν νιώθεις άνετα με το σώμα σου;καλά,εγω ντρέπομαι και στη γυναικολόγο που πάω! τα πρώτα 5 λεπτά ειδικά...!! ουτε να γδυθώ δε θέλω!! χι χι χι![]()
![]()
Στο σεξ ντρέπεσαι;
Gemini5661
Νεοφερμένο μέλος

'Οχι, στο σεξ καθόλου...δεν έχω πρόβλημα με το σώμα μου,αλλά δε μπορώ με το που θα πάω για αποτρίχωση ή στη γυναικολόγο,να τα βγάλω αμέσως λες και δεν τρέχει τίποτα! πιο πολύ ψυχολογικό είναι..!! εντάξει,το ξεπερνάω,απλά θέλω τα "5 λεπτά" μου να χαλαρώσωΜήπως γενικά δεν νιώθεις άνετα με το σώμα σου;
Στο σεξ ντρέπεσαι;

Gemini5661
Νεοφερμένο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

σε περιοχή που υπάρχει τατουάζ,μπορεί να γίνει αποτρίχωση; για κερί μιλάω,γιατί για λέιζερ,λογικά όχι![]()
Εγώ τόσα χρόνια πάντως, δεν έχω παρατηρήσει αλλοίωση του tattoo μου.

Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα..
Subject to change
e-steki.gr Founder

Στην αρχή κι εγώ ντρεπόμουν λίγο (ήμουν και πολύ μικρότερη τότε) αλλά μετά τις πρώτες φορές το ξεπερνάς
'Οχι, στο σεξ καθόλου...δεν έχω πρόβλημα με το σώμα μου,αλλά δε μπορώ με το που θα πάω για αποτρίχωση ή στη γυναικολόγο,να τα βγάλω αμέσως λες και δεν τρέχει τίποτα! πιο πολύ ψυχολογικό είναι..!! εντάξει,το ξεπερνάω,απλά θέλω τα "5 λεπτά" μου να χαλαρώσω![]()

Gemini5661
Νεοφερμένο μέλος

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Αυτά τα σφουγγάρια από που τα αγοράζουν??Η λούφα είναι κάτι τέτοια σφουγγάρια:
![]()
Όσο για την κολλητή σου, τι να πω, εγώ είμαι και ιδιόμορφη περίπτωση: Ενώ είμαι μελαχρινή (άρα σκούρες και χοντρές τρίχες), έχω λεπτό και ευαίσθητο δέρμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.