Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

12-12-24

00:48
Ο Αλεξανδρίτης έχει μόνιμο αποτέλεσμα ενώ η φωτολυση όχι ! Επίσης είναι ασφαλές να χρησιμοποιεί κάποιος μη ειδικός τέτοια συσκευή;λεφτά σε ινστιτούτα γι' αλεξανδρίτες κ.λπ
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

12-12-24

00:55
Το «μόνιμο» αποτέλεσμα αφορά ένα 70%-80% της τριχοφυΐας (αν δεν κάνω λάθος) τ' οποίο μειώνεται αργά αλλά σταθερά σε βάθος χρόνου, οπότε καταλήγεις να πληρώνεις χιλιάδες € κι αντί να έχεις π.χ. πόδια «τζάμι» να είσαι πάλι σε λίγο καιρό μ' ένα ξυράφι στο χέρι (μέχρι να γίνουν σχεδόν όπως πριν και να ξαναπληρώσεις)...με το συγκεκριμένο μηχάνημα σκας ΜΙΑ φορα 3-4 κατοστάρικα κι απλά κάνεις «τσακ τσακ» στις επίμαχες περιοχές κάθε λίγους μήνες κι είσαι κομπλέ, μια χαρά ασφαλές είναι...ακούστε με και δε θα χάσετε, κάτι ξέρω από γυναίκες και τα προβλήματά τους!Ο Αλεξανδρίτης έχει μόνιμο αποτέλεσμα ενώ η φωτολυση όχι ! Επίσης είναι ασφαλές να χρησιμοποιεί κάποιος μη ειδικός τέτοια συσκευή;

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

12-12-24

01:01
Αυτό ακριβώς έχω πάθει με το προσωπο μουνα είσαι πάλι σε λίγο καιρό μ' ένα ξυράφι στο χέρι (μέχρι να γίνουν σχεδόν όπως πριν και να ξαναπληρώσεις)..

Πάντως στο σάιτ του public δεν γράφει κριτικές. Που μπορώ να δω κριτικές?
Όντως . Αν και προς το παρόν ευτυχώς έχω σταματήσει να βγάζωΚληρονομικότητα...

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

12-12-24

01:45
Πάντως αν το αγοράσεις να φροντίσεις να το πάρεις από σχετικό μαγαζί (π.χ. Hondos) για να σε κατατοπίσουν και να είναι κι αυτό με τις πολλές κεφαλές (5 αν θυμάμαι καλά) που έχει και για το πρόσωπο...για κριτικές θα σε γελάσω, το 'χε πάρει μια πρώην μου μελαχρινή που 'χε θέμα με τις τρίχες (κάθε τρεις και λίγο ξυριζόταν) κι είχε γίνει «γυαλί» κι έκτοτε σ' όλες τις επόμενες που το πρότεινα πήγε εξίσου καλά!Αυτό ακριβώς έχω πάθει με το προσωπο μου
Πάντως στο σάιτ του public δεν γράφει κριτικές. Που μπορώ να δω κριτικές?

Ο μόνος φόβος που θα έχεις μ' αυτό θα είναι μη χαλάσει (οπότε προσοχή στις οδηγίες χρήσης και στη διάρκεια της εγγύησης)...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

19-03-25

19:02
Κορίτσια μου, γνωρίζετε αν η καθημερινή χρήση αφρού για μπούκλες στα μαλλιά, τους προκαλεί κάποια ζημιά;
Δοκίμασα χθες μετά από πολλά χρόνια και πραγματικά μου διατήρησε τόσο κουκλίστικη μπούκλα που το θέλω κάθε μέρα
Δοκίμασα χθες μετά από πολλά χρόνια και πραγματικά μου διατήρησε τόσο κουκλίστικη μπούκλα που το θέλω κάθε μέρα

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

19-03-25

19:09
Αν κι όχι κορίτσι αλλά αγόρι με αρκετές μπούκλες, όχι αν και να πρόσεχετε με την ποσότητα. Χρησιμοποιώ αφρό καθημερινά και δεν βλέπω να μου έχει προκαλέσει ζημιά. Εφόσον τα ενυδατώνεις καλά δεν θα έχεις πρόβλημαΚορίτσια μου, γνωρίζετε αν η καθημερινή χρήση αφρού για μπούκλες στα μαλλιά, τους προκαλεί κάποια ζημιά;
Δοκίμασα χθες μετά από πολλά χρόνια και πραγματικά μου διατήρησε τόσο κουκλίστικη μπούκλα που το θέλω κάθε μέρα![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ένας ωραίος προσωπικός συνδιασμός
Leave in conditioner + argan oil + αφρός και με ειδική χτένα detangling χτενίζω τα μαλλιά
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.

19-03-25

20:17
Δηλαδή;ειδική χτένα detangling
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

19-03-25

20:20
Δηλαδή;
Ειδικές χτένες για μπούκλες οι οποίες συνήθως η μια μπλέκει στην άλλη. Όποτε κάνω μπάνιο την χρησιμοποιώ όπως και μετά με τα προϊόντα. Κάνει θαύματα
αν γράψεις detangling θα σου βγάλει
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

21-03-25

23:20
Ευχαριστώ!Αν κι όχι κορίτσι αλλά αγόρι με αρκετές μπούκλες, όχι αν και να πρόσεχετε με την ποσότητα. Χρησιμοποιώ αφρό καθημερινά και δεν βλέπω να μου έχει προκαλέσει ζημιά. Εφόσον τα ενυδατώνεις καλά δεν θα έχεις πρόβλημα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ένας ωραίος προσωπικός συνδιασμός
Leave in conditioner + argan oil + αφρός και με ειδική χτένα detangling χτενίζω τα μαλλιά

Ποια μάρκα χρησιμοποιείς; Εγώ είχα την syoss που ήταν αρκετά καλή.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

21-03-25

23:23
ΤίποταΕυχαριστώ!
Ποια μάρκα χρησιμοποιείς; Εγώ είχα την syoss που ήταν αρκετά καλή.

Της l oreal Elnett crème de mousse, είναι καλη και κρατάει αρκετές ώρες
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.120 μηνύματα.

30-03-25

13:45
Μωρή Ζεντέγια, ό,τι hairstyle κι αν έχεις, σου πηγαίνει!
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

30-03-25

13:49
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Fernando_A
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.