[Γυναίκες] Σαλόνι ομορφιάς

H Korres έχει και πολύ ωραία αφρόλουτρα και οικονομικά στα online φαρμακεία ειδικά (wecare, smile, κ.λπ.). Συσκευασίες τού 1 lt, σε διάφορα αρώματα (λευκά άνθη, άνθη ροδακινιάς, γιαούρτι, γιασεμί, και πολλά άλλα...), σε πολύ οικονομικές τιμές. Το καλοκαίρι δίνει και τα 1+1 που κι αυτά συμφέρουν πολύ...

Λοιπόν το βάζω εδώ για να σώσω εσας όπως έσωσαν κι εμένα.
Αυτή εδώ πραγματικά είναι η καλύτερη αντιηλιακή κρέμα που έχω δοκιμάσει. Και πραγματικά τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες.
Κι επειδή βάζω αντιηλιακό με το τσουβάλι είχαν σπάσει τα νεύρα μου με τις λιπαρές, χοντρές, νερουλές και απαράδεκτες υφές που έχουν το 99%.
Αυτή είναι σαν ενυδατική την φοράς και απορροφάται αμέσως, ξεχνάς οτι έβαλες αντιηλιακό.

Κάνει περίπου 13€ σύνολο μαζί με μεταφορικά απο το skroutz

IMG_5724.jpeg
Το αγόρασα μαζι με

Γενικά έχω ακούσει καλά λόγια.

σκέφτομαι να πάρω και 2% Salicylic acid για τους πόρους και τα blackheads, έχει κανένας γνώμη και εμπειρία με αυτά;

Υ.Γ ήθελα να ανοίξω unisex σαλόνι ομορφιάς μιας που η επιδερμίδα έχει να κάνει και για τα δυο φύλα άλλα τέλος πάντων θα ρωτήσω εδώ :popeanim:

Το αγόρασα μαζι με

σκέφτομαι να πάρω και 2% Salicylic acid για τους πόρους και τα blackheads, έχει κανένας γνώμη και εμπειρία με αυτά;

Υ.Γ ήθελα να ανοίξω unisex σαλόνι ομορφιάς μιας που η επιδερμίδα έχει να κάνει και για τα δυο φύλα άλλα τέλος πάντων θα ρωτήσω εδώ :popeanim:
Άντε αφού πιάσαμε τα Κορεάτικα να προτείνω ΚΑΙ αυτό.:P

υ.γ με αυτό θα δεις διαφορά δε βάθος χρόνου γιατί έχει retinal που όπως και η ρετινόλη δρά σε cellular level.

Το αγόρασα μαζι με

Αρκεί να μη είσαι αλλεργικός στην προπολη... Εγώ πχ λόγω μεγάλης αλλεργίας σε αυτή αποφευγω καθετί με προπολη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back