christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ασχετο, αλλά έχει δοκιμάσει καμιά σας το Silk'n Flash & Go? Είναι αποτριχωτικό σαν λέιζερ για χρήση στο σπίτι και αρκετά φτηνό, αν όντως κάνει ο,τι υπόσχεται. Είμαι δύσπιστη όμως κατά πόσο το κάνει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

πρεπει να ειμαι ξεκουραστη μερες για να ειναι πραγματικά καλη η όψη
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Προς το παρόν, βολεύομαι με κονσίλερ και μερικές έξτρα ώρες ύπνου όποτε τα καταφέρω.
enrose
Δραστήριο μέλος

Σκεφτομαι πολύ έντονα να κόψω τα μαλλιά μου κοντά, και όταν λέω κοντά εννοώ πολύ κοντά.
Ιδέες??
Τείνω πιο πολύ σε αυτό το στύλ:

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ααα μου θυμίζει της Ελεονόρας Μελέτη. Ωραίο το κούρεμα της Ελεονόρας βτω, αλλά μεταξύ μας πρέπει να' χεις ΠΡΟΣΩΠΑΡΑ με γωνιές και ιστορίες για να φαίνεται ωραίο. Πχ. εγώ δε το έκανα ποτέ.Κορίτσια τη βοήθειά σας για ακόμα μία φορά.
Σκεφτομαι πολύ έντονα να κόψω τα μαλλιά μου κοντά, και όταν λέω κοντά εννοώ πολύ κοντά.
Ιδέες??
Τείνω πιο πολύ σε αυτό το στύλ:
![]()

Αυτό το στυλ με το πολύ κουρεμένο στα πλάγια και τσουλούφι πάνω, προτιμώ να το βλέπω ΜΟΝΟ σε άντρες.Αυτο μου άρεσει, αν και δεν νομίζω ότι θα το έκανα ποτέ.
![]()

Noisette
Περιβόητο μέλος

Αυτό το στυλ με το πολύ κουρεμένο στα πλάγια και τσουλούφι πάνω, προτιμώ να το βλέπω ΜΟΝΟ σε άντρες.![]()
Εμένα πάλι με ξενερώνει στους άντρες...

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ε, κοίταξε, είπα ΠΡΟΤΙΜΩ σε άντρες. I mean είναι πολύ αντρικό το πολύ πολύ ξυρισμένο στα πλάγια, και θα προτιμούσα να τ βλέπω μόνο σε αυτούς.Εμένα πάλι με ξενερώνει στους άντρες...![]()
Σε γυναίκες ας πούμε σε φτιάχνει;

enrose
Δραστήριο μέλος

Μ αρεσει ομως παρα πολυ και θεωρω πως θα μου παει! Ισως το τολμησω, δεν μπορω αλλο το μακρυ, θελω μια αλλαγη.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κι αμα σου κάνει καλή δουλειά ο κομμωτής, πες ποιος είναι να τον ξέρουμε, άμα μου την δώσει καμιά μέρα..

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε, κοίταξε, είπα ΠΡΟΤΙΜΩ σε άντρες. I mean είναι πολύ αντρικό το πολύ πολύ ξυρισμένο στα πλάγια, και θα προτιμούσα να τ βλέπω μόνο σε αυτούς.
Σε γυναίκες ας πούμε σε φτιάχνει;![]()
Πάντως στην συγκεκριμένη είναι πολύ sexy.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

εβαλα την παρακατω ερωτηση και σε αλλο θρεντ αλλα εδω μαλλον ανηκει

να το λοιπον:
οσες κοπελες εχετε (πολυ) λιπαρο δερμα -του τυπου μετα απο μια ωρα το makeup εχει γινει σαν γυαλινη επιφανεια- τι makeup χρησιμοποιειτε; προσωπικα βαζω και primer αλλα μετα 2 ωρες δε βλεπεται.

(και εδωσα για το primer ενα σκασμο λεφτα

οσες πιστες (και ταλαιπωρημενες) απαντηστε πλιζ
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

γενικά βαζω λίγο κονσίλερ όπου υπάρχουν ατέλειες και στα ματια, και από πανω λίγη πουδρίτσα.
οταν παει να γυαλίσει ανανεώνω παλι με λίγη πουδρα. (μουφα ε; μη με κραξετε, εντελως δική μου συλληψη η διαδικασια

το πρόβλημα με αυτό είναι ότι μετά από ώρα αρχίζω και νιώθω το δέρμα μου βαρύ, ίσως να μην είναι καν από το μακιγιαζ αλλά απλά και μόνο λόγω της ταλαιπωρίας. το εβιαν βοηθαει σε αυτό κορίτσια;
Backdrop
Δραστήριο μέλος

Μου ήρθε φλασιά...
Μετά το make up λίγο ταλκ με το βαμβακι δεν θα έκανε δουλειά?????
Το έβιαν γενικότερα βοηθάει στο να αναζωογονεί...

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

μόνο πουδρα

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

--> Eγω με ταλκ και κανέλα έφτιαξα μια πούδρα. Η ποσότητα της κανέλας καθορίζει το πόσο σκούρη θα βγει η πούδρα.
Την ιδέα την πήρα από το νετ.
Είναι ωραίο μετά το make up. Αφήνει και απαλό το δέρμα.

Backdrop
Δραστήριο μέλος

*Άσχετο με το θέμα συζήτησης περί σωστού make up για λιπαρό πρόσωπο.*
--> Eγω με ταλκ και κανέλα έφτιαξα μια πούδρα. Η ποσότητα της κανέλας καθορίζει το πόσο σκούρη θα βγει η πούδρα.
Την ιδέα την πήρα από το νετ.
Είναι ωραίο μετά το make up. Αφήνει και απαλό το δέρμα.![]()
Καλό!!!!!
Μήπως και να το δοκίμαζα??????

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Άσε που μυρίζει και ωραία.^^
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.