Εγώ βάζω μάσκα 2 φορές τον μήνα και conditionner σχεδόν μετά από κάθε λούσιμο (και ξεπλένω/χτενίζω). Απλώς ειδικά τελευταία που ήταν πολύ μαλλί και μακρύ μαλλί, ε και ήταν κι η εξεταστική στη μέση, πού χρόνος να ξεμπλέξεις κάθε κόμπο.

Ωραία, οπότε απορρίπτεται το συγκεκριμένο, ευχαριστώ. (Ούτε γω μπορώ πολλά-πολλά στα μαλλιά μου, με βαραίνουν)

Οπότε θα ψάξω για μετάξι κυρίως και όχι σιλικόνη, όμορφα. Πόσο καιρό σου κρατάει η συσκευασία; Επειδή είναι ακριβούτσικα.

Άλλη μία εμπειρία υπέρ του μεταξιού λοιπόν, ωραία!

Θα το τσεκάρω και αυτό!
Καλά, αυτό δεν παίζει, το αποτέλεσμα θα είναι για κλάματα!

Μωρέ κι εγώ τίποτα δεν έβαζα μέχρι τώρα, μόνο conditionner και μάσκα μια στο τόσο, αλλά απ'τη μία το νερό στο νησί που είναι το χάλι του το μαύρο, απ'την άλλη το πιστολάκι, γιατί δεν μ'αρέσει η τόσο έντονη μπούκλα που κάνουν όταν στεγνώνουν φυσικά, ήρθε κι η λεπτή τρίχα, κι έδεσε το γλυκό. Δεν γίνεται να τα κουρεύω ανά 2 μήνες, έχω κι άλλα πράγματα να κάνω.
Μία υπέρ της σιλικόνης λοιπόν! Γενικά είναι καλοσχηματισμένες οι μπούκλες και με λίγο αφρό γίνονται τζετ, οπότε ψάχνω κάτι για να τα δυναμώσει κυρίως. Θα δοκιμάσω πρώτα το μετάξι και βλέπουμε!
Σας ευχαριστώ όλες ε!