Η σωστή απάντηση κανονικά πρέπει να είναι ναι.

Το προσωπάκι μας έτσι κι αλλιώς πρέπει να το καθαρίζουμε καθημερινά ανεξάρτητα αν μιλάμε για ξεβάψιμο ή όχι, είναι σαν τα χέρια σου είναι εκτεθειμένο και το πιάνουμε συνέχεια με βρόμικα χέρια, οπότε ο καθαρισμός επιβάλεται και για να νιώθουμε φρέσκες αλλά και για να μη γεμίζουμε σπυράκια, στίγματα και κοκκινίλες, δες το σαν θέμα υγιεινής.
Όσο για την ερώτηση σου προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη στα μαντιλάκια (αν και είναι βολικά, δεν λέω όχι) τα έχω στη τσάντα απλά για έκτακτη ανάγκη και τύχει να είμαι κάπου έξω και πρέπει να ξεβαφτώ.
Λοσιόν καθαρισμού για να ξεβαφόμαστε λοιπόν και ένα καλό σαπουνάκι (όχι απαραίτητα για πρόσωπο, μάρκες κτλ, απλά ένα καλό σαπουνάκι χρειάζεται που θα ελέγξεις το ph για να μη ξεραθεί το δέρμα σου) με χλυαρό νεράκι και είσαι έτοιμη.
Όλες έχει τύχει να βαριόμαστε, να μην έχουμε όρεξη ή να νιώθουμε τόσο κουρασμένες που να μην ακολουθούμε αυτή τη ρουτίνα, προσωπικά γενικά προσπαθώ να προσέχω το πρόσωπο μου σε καθημερινή βάση αλλά τυχαίνουν φορές που δεν προσέχω καθόλου, όπως πχ όταν βγαίνω έξω βράδυ στις 6 από τις 10 εξόδους δεν ξεβάφομαι και πέφτω για ύπνο κατευθείαν όταν γυρνάω σπίτι, όμως είναι κάτι που τυχαίνει μια φορά στο τόσο, από΄κει και πέρα προσέχω για να έχω.