Gate4
Επιφανές μέλος

Εμμ εγώ που πήρα πάντως είμαι ευχαριστημένη. Έχει ωραία πράγματα γενικά!Τα καλλυντικά της avon αξίζουν? Έχει πάρει καμία? Έπεσε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο και ψήνομαι να πάρω διάφορα πραγματάκιαΤο θέμα είναι ότι έχω ακούσει ανάμεικτες απόψεις, με τις καλυτερες να προέρχονται κυρίως από κοπέλες που την προωθούν...
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Nαι και εμένα μου γυάλισαν κάτι ωραία κραγιον, λιπ γκλος και σκιέςΕμμ εγώ που πήρα πάντως είμαι ευχαριστημένη. Έχει ωραία πράγματα γενικά!

Κρέμες δεν θέλω ούτως ή άλλως... Οτι μπαίνει στο δέρμα πιστεύω πρέπει να το δοκιμάζουμε πρώτα . Θα πεις και αυτά που θα πάρω (μάλλον) στο δέρμα μπαίνουν αλλά δεν είναι το ίδιο ένα make-up και μια ενυδατική με μια σκιά που βάζεις μια στις τόσεςη μητέρα μου που είχε πάρει παλιά κρέμες δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη. τώρα για τα προιοντα του μακιγιαζ δεν ξέρω.

Gate4
Επιφανές μέλος

Κοίτα εγώ πήρα μάσκαρα, μολύβι και κάτι όζες.. Η μαμά μου είχε πάρει κραγιόν και σκιές ωραία είναι από ότι κατάλαβα δοκίμασα και εγώ.Nαι και εμένα μου γυάλισαν κάτι ωραία κραγιον, λιπ γκλος και σκιέςΟκ θα πάρω έτσι για δοκιμή και θα δω τι θα βγει
![]()
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Κοίτα εγώ πήρα μάσκαρα, μολύβι και κάτι όζες.. Η μαμά μου είχε πάρει κραγιόν και σκιές ωραία είναι από ότι κατάλαβα δοκίμασα και εγώ.
Οκ πείστηκα θα ψωνίσω!

Gate4
Επιφανές μέλος

Οκ και πες μας τα αποτελέσματαΟκ πείστηκα θα ψωνίσω!![]()

Πώς να το ζητήσω από την κομμώτρια; Ξέρει καμιά;
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

ή κοιτας μηπως καμια ηθοποιος εχει το ιδιο χρωμα. υποθετω.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μιλάτε ελληνικά.Κοίτα εγώ πήρα μάσκαρα, μολύβι και κάτι όζες.. Η μαμά μου είχε πάρει κραγιόν και σκιές ωραία είναι από ότι κατάλαβα δοκίμασα και εγώ.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Έτσι λένε τα μανό στη Θεσσαλονίκη.Μιλάτε ελληνικά.![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αμήν.Έτσι λένε τα μανό στη Θεσσαλονίκη.Κι εγώ όταν το πρωτοάκουσα δυσκολεύτηκα να το συνηθίσω.

Να το καταλάβει και ο υπόλοιπος κόσμος.Η εύα το κατάλαβε ρε τι θέλετε;![]()

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Σιλικόνη.Έχετε να προτείνετε κάτι για το φριζάρισμα; Τα περιποιούμαι, κουρεύτηκα πρόσφατα μετά από πολύ καιρό, αλλά εξακολουθούν να πετούν κάποιες τρίχες. Τι εκνευριστικά τα σγουρά και ατίθασα μαλλιά, και αχάριστα συν τοις άλλοις!
Εγώ το αποφάσισα.
Μέχρι να φτάσουν εκεί που ήταν πέρσι τέτοιο καιρό δεν τα κόβω.
Έχω κλείσει 2 εβδομάδες με κεφτέ στο κεφάλι.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Από που την αγοράζουμε, πως την ζητάμε και πως την εφαρμόζουμε;Σιλικόνη.
Εγώ το αποφάσισα.
Μέχρι να φτάσουν εκεί που ήταν πέρσι τέτοιο καιρό δεν τα κόβω.
Έχω κλείσει 2 εβδομάδες με κεφτέ στο κεφάλι.![]()
Κι εγώ ήθελα να τα μακρύνω, έλεγα πως δεν θα κουρευτώ για να το πετύχω. Έτσι από το Γενάρη που ήταν η τελευταία φορά πήγα το Σάββατο ξανά για τις άκρες και βρέθηκα με αρκετή ψαλίδα και το μαλλί ανανεώθηκε μεν, μάζεψε δε.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Η εύα το κατάλαβε ρε τι θέλετε;![]()
Χαχα έχω θεία Θεσσαλινικιά για αυτό

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Eγώ μαλλί που ισιωμένο έφτανε κάτω από το στήθος μου το κούρεψε ο (μπιπ).Από που την αγοράζουμε, πως την ζητάμε και πως την εφαρμόζουμε;
Κι εγώ ήθελα να τα μακρύνω, έλεγα πως δεν θα κουρευτώ για να το πετύχω. Έτσι από το Γενάρη που ήταν η τελευταία φορά πήγα το Σάββατο ξανά για τις άκρες και βρέθηκα με αρκετή ψαλίδα και το μαλλί ανανεώθηκε μεν, μάζεψε δε.Σκέφτομαι κάθε 2 μήνες να πηγαίνω για καθάρισμα ώστε να τα μακρύνω.
Το δικό μου φουντώνει,καλά δε λέω ότι προτιμώ το ίσιο (εξάλλου ο όγκος μου πάει) αλλά όγκος όχι αφάνα.

Από καταστήματα με προϊόντα κομμωτηρίου είναι πιθανό να τη βρεις,ή σε χόντος κλπ κλπ.
Είναι λάδι το οποίο εφαρμόζεις σε βρεγμένα καλύτερα μαλλιά (μην τα έχεις χτενίσει πριν)και όχι παραπάνω από 2 φις φις

Α,και φυσικό στέγνωμα.

Μία δύο,αρρώστησα τώρα έπαθα ανοσία και μπορώ να βγαίνω έξω με βρεγμένο.

Αα,εμ και για κάτι σαμπουάν μου είπε μία φίλη μου και θα τα δοκιμάσω.
Στείλε πμ να σου πω μάρκες.

Επίσης,αν ξυπνάς το πρωί και είναι αφάνα πιάσε δύο τσουλούφια,στριφογύρισέ τα και στερέωσέ τα πίσω με δύο φουρκέτες.
Δουλεύει.
Τς τσ, για να με δει η φιλόλογος θα με κάνει στιφάδο.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν τα φίλαρα και δεν έχω αφάνα.Eγώ μαλλί που ισιωμένο έφτανε κάτω από το στήθος μου το κούρεψε ο (μπιπ).
Το δικό μου φουντώνει,καλά δε λέω ότι προτιμώ το ίσιο (εξάλλου ο όγκος μου πάει) αλλά όγκος όχι αφάνα.
Από καταστήματα με προϊόντα κομμωτηρίου είναι πιθανό να τη βρεις,ή σε χόντος κλπ κλπ.
Είναι λάδι το οποίο εφαρμόζεις σε βρεγμένα καλύτερα μαλλιά (μην τα έχεις χτενίσει πριν)και όχι παραπάνω από 2 φις φιςστο μήκος των μαλλιών απόφυγε όσο περνάει από το χέρι σου η ρίζα.
Α,και φυσικό στέγνωμα.
Μία δύο,αρρώστησα τώρα έπαθα ανοσία και μπορώ να βγαίνω έξω με βρεγμένο.
Αα,εμ και για κάτι σαμπουάν μου είπε μία φίλη μου και θα τα δοκιμάσω.
Στείλε πμ να σου πω μάρκες.
Επίσης,αν ξυπνάς το πρωί και είναι αφάνα πιάσε δύο τσουλούφια,στριφογύρισέ τα και στερέωσέ τα πίσω με δύο φουρκέτες.
Δουλεύει.
Τς τσ, για να με δει η φιλόλογος θα με κάνει στιφάδο.![]()
Αχ κι εμένα μέχρι εκεί ήταν το μαλλί μου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.