Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το eyelinner από τα H&M το μαρκαδοράκι σας αρέσει;
Εμένα μου φαίνεται μια βλακεία. Μυρίζει σαν μελάνι και τσούζει τα μάτια μου απίστευτα πολύ.
Έχετε να μου προτείνετε τίποτα αλλο;

Αν πας στο Χόντο, θα βρεις ένα σωρό μάρκες!

Μα αγορασες eyeliner από τα H&M?
Αν πας στο Χόντο, θα βρεις ένα σωρό μάρκες!
Γεια σου.
Δεν έχω ξανα πάρει eyeliner και είπα να πάρω αυτό μιας και είναι οικονομικό να δω αν λέει.
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι τίποτα σπουδαίο σας αποτέλεσμα και μαύρο μολύβι να βάλεις το ίδιο καλό αποτέλεσμα θα έχει.
Εκτός αν αυτό δεν έχει καθόλου καλό αποτέλεσμα. Εγώ το πρόβλημα το εντόπισα στην ποιότητα.
Ποιο μου προτείνεις να πάρω;

Αλλα να μην δώσεις και ψίχουλα, γιατί μπορεί να πάθει τίποτα το μάτι σου.
Πήγαινε μια βόλτα στην L' oreal να πάρεις κάποιο σαν στυλό, για να είναι σταθερό, και όταν το μάθεις να το κάνεις καλά, πας και σε πιο καλές μάρκες.
Καλή επιτυχία

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Κορίτσια γεια σας.
Το eyelinner από τα H&M το μαρκαδοράκι σας αρέσει;
Εμένα μου φαίνεται μια βλακεία. Μυρίζει σαν μελάνι και τσούζει τα μάτια μου απίστευτα πολύ.
Έχετε να μου προτείνετε τίποτα αλλο;
Κι αντε να παθεις καμια ζημια στα ματια σου να τρεχεις μετα... Μην το ξαναβαλεις! Δοκιμασε ενα μαλακο μαυρο μολυβι, ετσι ζητησε το. Στα χοντος πραγματι θα βρεις. Πες στις κοπελες τι ακριβως θελεις και θα σουν προτεινουν!
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Να μου επιτρέψεις αλλά θα γίνω λιγάκι κακιά. Ο λόγος που πήρες eyeliner από κατάστημα ρούχων ήταν ο ...;Γεια σου.
Δεν έχω ξανα πάρει eyeliner και είπα να πάρω αυτό μιας και είναι οικονομικό να δω αν λέει.
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι τίποτα σπουδαίο σας αποτέλεσμα και μαύρο μολύβι να βάλεις το ίδιο καλό αποτέλεσμα θα έχει.
Εκτός αν αυτό δεν έχει καθόλου καλό αποτέλεσμα. Εγώ το πρόβλημα το εντόπισα στην ποιότητα.
Ποιο μου προτείνεις να πάρω;
Ρε παιδιά είπαμε μπορεί να πάρουμε κάποιο προϊόν μακιγιάζ το οποίο λόγω τιμής δεν μπορούμε να αγοράσουμε την κανονική κορφή και παίρνεις ένα άλλο προϊόν με ίδιο αποτέλεσμα. Αλλά συγγνώμη,πρέπει να πάθετε μόλυνση ή καμία αλλεργία για να καταλάβουμε ότι δεν παίρνουμε ό,τι κι 'ο,τι;

Για δική σου πληροφόρηση είχα πάρει κάτι σκιές μία φορά από ένα μαγαζί (στο εξωτερικό όμως) και έτρεχα με μία ωραιότατη αλλεργία και 2 εβδομάδες κολλήριο.

Εγώ ξεκίνησα με αυτό το eyeliner που είναι σε μορφή στυλό και σου το προτείνουν όταν είσαι αρχάρια.
Αν και εγώ κάνω λεπτή γραμμή και μέχρι να την πετύχω κάνω 20 λεπτάκια.

Εγώ τη L'oreal δεν την παραδέχομαι τόσο σε προϊόντα μακιγιάζ όσο σε αφρούς και λακ.Κοίτα, αφού ξεκινάς τώρα, και θέλεις να κάνεις πειράματα, καλό είναι ναμην δώσεις πολλά χρήματα.
Αλλα να μην δώσεις και ψίχουλα, γιατί μπορεί να πάθει τίποτα το μάτι σου.
Πήγαινε μια βόλτα στην L' oreal να πάρεις κάποιο σαν στυλό, για να είναι σταθερό, και όταν το μάθεις να το κάνεις καλά, πας και σε πιο καλές μάρκες.
Καλή επιτυχία![]()

Και είναι ακριβά.

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικά στα καλλυντικά ευρείας μπορείς να βρεις κάποια που να είναι καλύτερα από τις ακριβές μάρκες- που για τους περισσότερους από μας είναι δυσπρόσιτες οι τιμές τους(εκτός αν πας να ψωνίσεις με το 35%

κοριτσια ποια body lotion προτεινετε; εννοω ποιας εταιρειας;;
Έχω πάρει της Apivita (γιασεμί και λευκό τσάι) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη

Αφήνει απαλό το δέρμα, και η μυρωδιά της ειναι τέλεια και κρατάει πολύ
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ χρησιμοποιώ μία του Κορρέ με βανίλια και κανέλα. Εξίσου ωραίο άρωμα με αυτή που σου πρότεινε η Gilda.κοριτσια ποια body lotion προτεινετε; εννοω ποιας εταιρειας;;
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

η αγαπημένη μου, βούτυρο κακάοκοριτσια ποια body lotion προτεινετε; εννοω ποιας εταιρειας;;

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Πληρώνω 60Ε τη φορά και μου είπε πως από τη τρίτη συνεδρία και μετά θα μου χρεώνει 50Ε. Το διάστημα ανάμεσα στη 1η και 2η συνεδρία ήταν 40 ημέρες, αλλά λόγω μίας δερματίτιδας το ανέβαλα για μεγάλο διάστημα κατά το οποίο δεν είχαν καμία σχέση οι τρίχες του προσώπου με την κατάστασή τους προ συνεδριών. Δεν μου είπε συγκεκριμένες συνεδρίες, γιατί το πρόσωπο είναι ορμοεξαρτώμενη περιοχή, αλλά νομίζω μέχρι 10 μου είχε αναφέρει με επιφύλαξη και πως με τον καιρό θα πηγαίνω σε πιο αραιά διαστήματα. Εγώ είμαι υπερευχαριστημένη πάντως (και μία ξαδέρφη μου από τη Κύπρο που κάνει laser στο πρόσωπο, όπως εγώ, εκεί είναι εξίσου ευχαριστημένη).Νηρηις ενδιαφέρομαι! Πόσες συνεδρίες θα κάνεις; Πόσο σου κοστίζει; Έχεις ερεθισμενο δέρμα μετά;

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Είσαι τυχερή μάλλον, γιατί τέτοιες τιμές δεν έχω ακούσει.Εμένα για full face laser μου παίρνει 30€ τη συνεδρία.

-
Μεταξύ άλλων πήρα αυτό. Τέλειο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.