Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το γνωρίζω αυτό. Ωστόσο, εάν δεν έχει τελειώσει το προϊόν, το αποτέλεσμα που δίνει είναι ακόμα καλό και δε σου πειράζει τα μάτια, θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να την πετάξεις μετά από 3-4 μήνες χρήσης. Σαφώς δεν ήταν 'ελαττωματική' η μάσκαρα που πήρα. Απλώς δε μου έκατσε καλά αυτό για μια μάσκαρα την οποία πλήρωσα 30+ €, ενώ δε μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο με άλλες, που κοστίζουν τα μισά λεφτά από αυτήν.Γενικά η μάσκαρα όμως από τη στιγμή που την ανοίξεις θεωρητικά έχεις 3-4 μήνες ζωής,είτε σου ξεραθεί είτε όχι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξέρεις κανείς καμία μάσκαρα να δίνει πολυ μάκρος; έχω δοκιμάσει πολλές αλλά δεν βλέπω διαφορα
L'oreal telescopic mascara
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εάν εννοείς μήκος,δες της Maybeline και της Bourjois ειδικά της 2ης.ξέρεις κανείς καμία μάσκαρα να δίνει πολυ μάκρος; έχω δοκιμάσει πολλές αλλά δεν βλέπω διαφορα
Eγώ για'αυτό σε κάτι τέτοια ρωτάω από΄δω κι'από΄κει πριν αγοράσω. Καλά για εμένα δε λέει και αυτό το ενδεχόμενο διότι είμαι μικρή και δεν μπορώ να δώσω 30 ευρώ για μάσκαρα.Το γνωρίζω αυτό. Ωστόσο, εάν δεν έχει τελειώσει το προϊόν, το αποτέλεσμα που δίνει είναι ακόμα καλό και δε σου πειράζει τα μάτια, θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να την πετάξεις μετά από 3-4 μήνες χρήσης. Σαφώς δεν ήταν 'ελαττωματική μάσκαρα που πήρα. Απλώς δε μου έκατσε καλά αυτό για μια μάσκαρα την οποία πλήρωσα 30+ €, ενώ δε μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο με άλλες, που κοστίζουν τα μισά λεφτά από αυτήν.

Ρένια για lip balm εγώ σε τρία υποκλίνομαι αυτό ,ένα διάφανο πάλι της Neutrogena και αυτό.

π.χ. πανω απο τα χειλια, κατω απο τη μυτη κλπ
που ειναι λιγο δυσκολα με μεικ απ
ξερετε πως τα καλυπτουμε;
γενικα αν υπαρχει κατι συγκεκριμενο

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Βασικα με consiler πιστευω οτι γινεται η καλυτερη δουλεια.Ξερεις,μεηκ απ ειναι βασικα αλλα σε μορφη στικ.Προσωπικα δεν ξερω κατι αλλο.σχετικα με σπυρακια που βγαινουν σε δυσκολα μερη
γενικα αν υπαρχει κατι συγκεκριμενο![]()

Alma Libre
Επιφανές μέλος

σχετικα με σπυρακια που βγαινουν σε δυσκολα μερη
γενικα αν υπαρχει κατι συγκεκριμενο![]()
Εγώ χρησιμοποιώ πούδρα.

Και την πατάω με την άκρη του σφουγγαριού, στο δύσκολο σημείο.
Eγώ για'αυτό σε κάτι τέτοια ρωτάω από΄δω κι'από΄κει πριν αγοράσω. Καλά για εμένα δε λέει και αυτό το ενδεχόμενο διότι είμαι μικρή και δεν μπορώ να δώσω 30 ευρώ για μάσκαρα.Ωστόσο εγώ είχα μία που μιλάμε της είχα βγάλει τα μάτια 10 μήνες ακόμη να τελειώσει και είναι αυτή από τον Ιανουάριο την πασπατεύω 3 φορές και βάλε την εβδομάδα,ζει και βασιλεύει.
Τώρα προσδιορίζομαι όχι τόσο σε μάσκαρα για όγκο αλλά για να ξεμπλέκει τις βλεφαρίδες.
Βλέπε One by one της Maybeline.
Αν και μίας κοπέλας που χρησιμοποιήσει κάποτε δε με τρέλανε αλλά για να΄χω άποψη.
Ρένια για lip balm εγώ σε τρία υποκλίνομαι αυτό ,ένα διάφανο πάλι της Neutrogena και αυτό.
Του Κορρέ, πως σκατά μπαίνει;
Ποτέ δεν κατάλαβα τα προϊόντα σε βαζάκια.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Όχι με πινέλο;![]()
Τι λες μαρή πας καλά; Στο σχολείο θα πηγαίνω με πινέλο; Όχι βέβαια άσε που σε online κατάστημα συμφέρουν περισσότερο από άποψη ποσότητας.

Βασικα με consiler πιστευω οτι γινεται η καλυτερη δουλεια.Ξερεις,μεηκ απ ειναι βασικα αλλα σε μορφη στικ.Προσωπικα δεν ξερω κατι αλλο.Ισως να υπαρχουν και κονσιλερ ειδικα για σπυρακια.
θα το ψαξω λιγο, ναι πιστυεω και γω το κονσιλερ θα κανει καλυτερη εφαρμογη, απλα με τα σπυρακια πανω απο το στομα δεν ξερω τι παιζει...μοιαζεις με δρακουλας

DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ναι απλά αν "παστώνεσαι" κάθε μέρα και για πολλές ώρες,μην περιμένεις ποτέ τα σπυράκια να υποχωρήσουν.θα το ψαξω λιγο, ναι πιστυεω και γω το κονσιλερ θα κανει καλυτερη εφαρμογη, απλα με τα σπυρακια πανω απο το στομα δεν ξερω τι παιζει...μοιαζεις με δρακουλας![]()

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Τι λες μαρή πας καλά; Στο σχολείο θα πηγαίνω με πινέλο; Όχι βέβαια άσε που σε online κατάστημα συμφέρουν περισσότερο από άποψη ποσότητας.![]()
Ξερωγω μπορεί να μπαίνει και με πινέλο, σαν τα eyeliner στα βαζάκια.

Κορίτσια που να παω για ημιμονιμο που να χρησιμοποιουν καλο μανο μη φυγει αμέσως; Και γενικά να κανουν ωραια δουλειά με κανα σχεδιακι και τέτοια...(με κανα δεκαρικο)
Γενικά το ημιμόνιμο δε φεύγει αμέσως.

Όπου και να πας, με σχεδιάκια και τέτοια θα σου κάνουν αν ζητήσεις.
Αν είναι πρώτη φορά, νομίζω πρέπει να το ψάξεις λίγο.

DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

Όχι, εχω ξανακάνειΞερωγω μπορεί να μπαίνει και με πινέλο, σαν τα eyeliner στα βαζάκια.
Γενικά το ημιμόνιμο δε φεύγει αμέσως.
Όπου και να πας, με σχεδιάκια και τέτοια θα σου κάνουν αν ζητήσεις.
Αν είναι πρώτη φορά, νομίζω πρέπει να το ψάξεις λίγο.![]()

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Όχι, εχω ξανακάνειΝαι δε φευγει αμεσως αλλα σε ενα μαγαζι που πηγα μια φορα και μου τα εφτιαξαν ουτε μια εβδομάδα δε κράτησε ενω αλλού εως και 3 εβδομαδες ηταν άθικτα τα νύχια.
Γιατί να μην πας στο μαγαζί που πήγαινες αρχικά;

Ναι απλά αν "παστώνεσαι" κάθε μέρα και για πολλές ώρες,μην περιμένεις ποτέ τα σπυράκια να υποχωρήσουν.![]()
ναι άλλα ειναι μεγάλος πειρασμός

και το προσεχουν και οι αλλοι αμεσως

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Όχι, εχω ξανακάνειΝαι δε φευγει αμεσως αλλα σε ενα μαγαζι που πηγα μια φορα και μου τα εφτιαξαν ουτε μια εβδομάδα δε κράτησε ενω αλλού εως και 3 εβδομαδες ηταν άθικτα τα νύχια.
Εμ,αν και μένω στις γιορτές Παλιό Φάληρο,δεν κάνω ημιμόνιμα στην Αθήνα.

DimitraKapa
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί να μην πας στο μαγαζί που πήγαινες αρχικά;![]()
Γιατί δεν κάνει nail art
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Γιατί δεν κάνει nail art
Πάντως,αν κρίνω από εδώ που μένω. Προσπάθησε να μην προτιμάς τα μαγαζιά γιατί είναι φραγκοφωνιάδες. Πχ μπορείς να πας στο σπίτι κάποιας κοπέλας και να πληρώσεις 10 ευρώ με πετσάκια και ό,τι και όσα σχέδια θες.

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Ήθελα να ρωτήσω αν υπήρξε θετικό αποτέλεσμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.