maroula_z
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στις μελαχρινες ΔΕΝ ταιριαζει με τιποτα το ξανθο.-
Το ξέρω, γι'αυτό και δεν το ήθελα!! Οι δικές μου τώρα είναι ένα πολύ πολύ σκούρο μελί. Όσο για το αρχικό μου χρώμα, λέτε να τα βάψω όλα όταν κατέβουν τα φλασάκια, ή να πατήσω με το φυσικό στις πάνω πάνω???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

πως γινεται η διαδικασια βασικα, και αν υπαρχει περιορισμος στο βαψιμο για τις επομενες μερες.
και ποσο κοστιζει, και ποια ειναι τα κριτηρια μιας καλης αισθητικου που προφανως, κανει καλα τον καθαρισμο.
η μηπως ειναι τελειως ρουτινα και ολες καλα το κανουν?

thanx παντως.
underwater
Περιβόητο μέλος

Η διαδικασία είναι πολύ απλή αλλά χρονοβόρα. Σε καθαρίζει, σε βάζει στους ατμούς να ανοίξουν οι πόροι, μετά πατικώνει το σμήγμα να βγει έξω και μετά σου βάζει ανακουφιστικές κρέμες και μάσκες. Ωραία είναι, αλλά αν έχεις καλό δέρμα δεν χρειάζεται να το κάνεις συχνά! Εγώ πριν 2 χρόνια είχα κάνει.
Είχα πληρώσει 70 ευρώ νομίζω, αλλά υπάρχουν και φθηνότερες αισθητικοί! Το πώς ορίζω την καλή αισθητικό, μάλλον σαν αυτή που δεν με κάνει να πονάω πολύ, δεν μου δημιουργεί ερεθισμούς και κάνει το δέρμα μου λαμπερό και τέλειο!8)

Giovanna
Επιφανές μέλος

δεν εχω κανει ποτε αλλα μαλλον ειναι ωρα

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ειχα πληρωσει 40 εουροζ αλλα ηταν γνωστη.

Να ρωτήσω εγώ κάτι? Λοιπόν είμαι μελαχρινή και σχετικά τριχωτή

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

οπότε έχω μέρα παρά μέρα λείο κι απαλό δέρμα!
Εγώ αν το κάνω αυτό, γεμίζω σπυράκια

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Εμενα μου τη δινουν οι τριχες σε υπερβολικο βαθμο, στα χερια δεν κανω και πλεξουδες, αλλα μου φαινονται οπως και να χει αντιαισθητικες αν δεν ειναι ξανθες.. Οποτε χρατς χρουτς με τις ταινιες και μια χαρα! (Το χειμωνα κανω κανα δυο φορες, πλεον εχουν αποδυναμωθει κιολας)
underwater
Περιβόητο μέλος

Βρε την υποβρυχιά μου με την αλαβαστρινη επιδερμιδα της..![]()

Giovanna
Επιφανές μέλος

κανω αποτριχωση μια φορα το μηνα και οπου ειναι απολυτως απαραιτητο!
(καταλαβαινετε που ε! μασχαλες!

τα ποζαρινια που δεν εχουν τριχες, και αααααααμμμα βγαλουν ποτε μερικες, τις παιρνω με το ξουραφι...
α, και στα μπουτακια δεν εχω καμια! ουτε εχω ξουριστει ποτες!

ζηλευτε τωρα

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.