Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

23-07-21

09:53
αυτή μόνο σε εμένα μου φάνηκε αδιάφορη εντελώς;η σειρά ενυδατικών aqua beelicious
καλά θα μου πεις αγάπη μου εγώ έχω και αψεγάδιστο δέρμα που να δω διαφορά οκ το δέχομαι
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

23-07-21

10:01
αυτή μόνο σε εμένα μου φάνηκε αδιάφορη εντελώς;
καλά θα μου πεις αγάπη μου εγώ έχω και αψεγάδιστο δέρμα που να δω διαφορά οκ το δέχομαι
Θα σου πω. Δεν είναι για ξηρά δέρματα που θέλουν βαθιά ενυδάτωση (υπό αυτή την έννοια δεν είναι κατάλληλη και καλύτερα να πάρεις τη wine elixir), αλλά εγώ πχ που χω μικτή επιδερμίδα, τη βάζω μετά το σαπούνι και αναπληρώνει ουσιαστικά τη λιπαρότητα που διώχνει το σαπούνι. Δεν ξέρω αν βγάζει νόημα αλλά αν βάζεις συνέχεια σαπούνια, μάσκες με άργιλο και κρέμες για ακμή, μετά το δέρμα ξηραινεται τελείως και παράγει ακόμη πιο έντονη λιπαρότητα και σπυράκια. Η ενυδατική αυτή εμένα μου έχει μειώσει πάρα πολύ την ακμή ισορροπώντας μου τη λιπαρότητα, κυρίως γι' αυτό ξετρελάθηκα.
Δοκίμασες όμως τη Light texture ή τη rich? Και το booster είναι ωραίο.
Guest 890013
Επισκέπτης

23-07-21

10:03
Nαι οπως τα λες βγάζει νόημα γιατι δεν έχω ούτε λιπαρότητα ούτε ξηρότητα, γενικά όσο περίεργο και να ακούγεται βάζω μια ενυδατική της Dior με υαλουρέν μονο το βράδυ,την υπόλοιπη μέρα μόνο αντιηλιακό.Θα σου πω. Δεν είναι για ξηρά δέρματα που θέλουν βαθιά ενυδάτωση (υπό αυτή την έννοια δεν είναι κατάλληλη και καλύτερα να πάρεις τη wine elixir), αλλά εγώ πχ που χω μικτή επιδερμίδα, τη βάζω μετά το σαπούνι και αναπληρώνει ουσιαστικά τη λιπαρότητα που διώχνει το σαπούνι. Δεν ξέρω αν βγάζει νόημα αλλά αν βάζεις συνέχεια σαπούνια, μάσκες με άργιλο και κρέμες για ακμή, μετά το δέρμα ξηραινεται τελείως και παράγει ακόμη πιο έντονη λιπαρότητα και σπυράκια. Η ενυδατική αυτή εμένα μου έχει μειώσει πάρα πολύ την ακμή ισορροπώντας μου τη λιπαρότητα, κυρίως γι' αυτό ξετρελάθηκα.
Δοκίμασες όμως τη Light texture ή τη rich? Και το booster είναι ωραίο.
Χειμώνα καλοκαίρι, αυτό ειναι το routine μου, φτωχό αν και ζάμπλουτη.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.592 μηνύματα.

23-07-21

10:05
Εμενα απο apivita μου αρεσε (περα απο οσα ηδη αναφερατε) και αυτο το λαδακι για τα μαλλια
υγ: δεν εχω βαμμενα μαλλια, η τριχα μου ειναι κανονικη (παχος, λιπαροτητα) και το εβαζα στις ακρες 1-2 φορες τη βδομαδα. Εκανε δουλιτσα
υγ: δεν εχω βαμμενα μαλλια, η τριχα μου ειναι κανονικη (παχος, λιπαροτητα) και το εβαζα στις ακρες 1-2 φορες τη βδομαδα. Εκανε δουλιτσα
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

23-07-21

10:06
Nαι οπως τα λες βγάζει νόημα γιατι δεν έχω ούτε λιπαρότητα ούτε ξηρότητα, γενικά όσο περίεργο και να ακούγεται βάζω μια ενυδατική της Dior με υαλουρέν μονο το βράδυ,την υπόλοιπη μέρα μόνο αντιηλιακό.
Χειμώνα καλοκαίρι, αυτό ειναι το routine μου, φτωχό αν και ζάμπλουτη.
Είσαι απ' τις τυχερές λοιπόν

Guest 890013
Επισκέπτης

23-07-21

10:07
ξέχασα να αναφέρω πως ΌΛΑ τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο πλαστικόςΕίσαι απ' τις τυχερές λοιπόν![]()

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

23-07-21

10:11
Εμενα απο apivita μου αρεσε (περα απο οσα ηδη αναφερατε) και αυτο το λαδακι για τα μαλλια
View attachment 83591
Αααα αυτό δεν το χω δοκιμάσει, ενδιαφέρον... Να τι θα πάρω μόλις μου τελειώσει αυτό που έχω της farcom.
Απο apivita αντιθέτως δε με ξετρέλανε το tonic water γιατί αφήνει μια γυαλάδα μετά κι εγώ θέλω ματ αποτέλεσμα, το αντηλιακό προσώπου επίσης λίγο κολλάει και αν μπεις στο νερό τρέχει στα μάτια και τσούζει, χμμμ τι άλλο... Α και το σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά κάνει (κατά τη γνώμη μου) μόνο για μαλλί που έχει υποστεί ντεκαπαζ γιατί όταν το είχα δοκιμάσει πιο μικρή (που είχα μόνο λίγα babylights και δεν ήταν τόσο ξηρά στις άκρες) μου είχε πέσει λίγο βαρύ. Γενικά έχει μια πολύ ευρεία γκάμα προϊόντων και πιστεύω ότι πρέπει να δοκιμάσεις αρκετά μέχρι να βρεις αυτά που σου κάθονται καλύτερα, πχ η μάσκα μαλλιών για βαμμένα δε μ άρεσε καθόλου αλλά η πορτοκαλί που είναι για λάμψη μου τα έκανε τέλεια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ξέχασα να αναφέρω πως ΌΛΑ τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο πλαστικός![]()
Σαν μια φίλη μου που κάθε φορά που βγαίνουμε για καφέ έχει δοκιμάσει και κάτι άλλο. Χημικό πιλινγκ, καθαρισμούς, λέιζερ προσώπου, κρυολιπόλυση, τώρα ετοιμάζεται για μεσοθεραπεία... Ευτυχώς έχει φυσικά χείλη Jolie και γλιτώσαμε τις ενέσεις υαλουρονικού.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

23-07-21

10:16
Τι σου έχει πει για την κρυολιπόλυση; Ό,τι βλογκ έχω δει στο youtube δεν κάνει ποτέ follow-up μηνών για να δούμε αν όντως δούλεψε. Άρα υποπτεύομαι ότι δεν κάνει τίποτα.Σαν μια φίλη μου που κάθε φορά που βγαίνουμε για καφέ έχει δοκιμάσει και κάτι άλλο. Χημικό πιλινγκ, καθαρισμούς, λέιζερ προσώπου, κρυολιπόλυση, τώρα ετοιμάζεται για μεσοθεραπεία... Ευτυχώς έχει φυσικά χείλη Jolie και γλιτώσαμε τις ενέσεις υαλουρονικού.
Guest 890013
Επισκέπτης

23-07-21

10:18
εγώ όλα, ενέσεις υαλουρέν χείλη, botox , face lift, cheek fillersΣαν μια φίλη μου που κάθε φορά που βγαίνουμε για καφέ έχει δοκιμάσει και κάτι άλλο. Χημικό πιλινγκ, καθαρισμούς, λέιζερ προσώπου, κρυολιπόλυση, τώρα ετοιμάζεται για μεσοθεραπεία... Ευτυχώς έχει φυσικά χείλη Jolie και γλιτώσαμε τις ενέσεις υαλουρονικού.
Guest 699855
Επισκέπτης

23-07-21

10:27
Στα 50 σου τι θα κάνεις αγαπημένη;εγώ όλα, ενέσεις υαλουρέν χείλη, botox , face lift, cheek fillers
΄Ασε ξέρω, ξέρω...
Δεν θα ζεις!
Ακόμα δεν έφυγες για Μύκονο;
Guest 890013
Επισκέπτης

23-07-21

10:29
Πως με ξέρειςΣτα 50 σου τι θα κάνεις αγαπημένη;
΄Ασε ξέρω, ξέρω...
Δεν θα ζεις!
Ακόμα δεν έφυγες για Μύκονο;

Αύριο βράδυ, αναμένει όλο το νησί.
Ε,ρε τι εχει να γίνει!
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

23-07-21

10:50
Τι σου έχει πει για την κρυολιπόλυση; Ό,τι βλογκ έχω δει στο youtube δεν κάνει ποτέ follow-up μηνών για να δούμε αν όντως δούλεψε. Άρα υποπτεύομαι ότι δεν κάνει τίποτα.
Α ναι, ξέχασα να πω ότι η συγκεκριμένη έχει εκ φύσεως τέλειο δέρμα, σχεδόν τέλειο σώμα, τέλειο πρόσωπο και όλα αυτά τα κάνει από καθαρή ανασφάλεια οπότε ακόμη και να έκανε δουλειά, δε νομίζω ότι θα φαινόταν στη συγκεκριμένη

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

28-07-21

22:47
Κορίτσια ξέρετε κανένα καλό ενυδατικό lip balm που να μην είναι πολύ βαρύ (ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ) και να ενυδατώνει καλά τα χείλη;Τις τελευταίες μέρες μου ξεραίνονται πολύ και δε μπορώ καθόλου.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.592 μηνύματα.

28-07-21

22:48
Ναιιι ! Της nuxeΚορίτσια ξέρετε κανένα καλό ενυδατικό lip balm που να μην είναι πολύ βαρύ (ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ) και να ενυδατώνει καλά τα χείλη;Τις τελευταίες μέρες μου ξεραίνονται πολύ και δε μπορώ καθόλου.

Reve De Miel Βάλσαμο Θρέψης Χειλιών για Ξηρά & Σκασμένα Χείλη 15ml
Nuxe Θρεπτικό Βάλσαμο Θρέψης Χειλιών με Πρόπολη Ένα μοναδικό στην κατηγορία του προϊόν. Ενα πλούσιο βάλσαμο. Μια ειδκή φροντίδα για τα ξηρά και σκασμένα χείλη.Θρέφει, κατάπραϋνει και προστατεύει τα χείλη από ερεθισμούς και σκασίματα. Ενδείκνυται για όλες τις ακραίες κλιματολογικές συνθήκες. Τα...

Απλά ονειρικό, θα δεις διαφορα από τη δεύτερη μέρα
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

28-07-21

22:58
ευχαριστώ πολύΝαιιι ! Της nuxe
![]()
Reve De Miel Βάλσαμο Θρέψης Χειλιών για Ξηρά & Σκασμένα Χείλη 15ml
Nuxe Θρεπτικό Βάλσαμο Θρέψης Χειλιών με Πρόπολη Ένα μοναδικό στην κατηγορία του προϊόν. Ενα πλούσιο βάλσαμο. Μια ειδκή φροντίδα για τα ξηρά και σκασμένα χείλη.Θρέφει, κατάπραϋνει και προστατεύει τα χείλη από ερεθισμούς και σκασίματα. Ενδείκνυται για όλες τις ακραίες κλιματολογικές συνθήκες. Τα...www.tofarmakeiomou.gr
Απλά ονειρικό, θα δεις διαφορα από τη δεύτερη μέρα

sunsetpp
Νεοφερμένο μέλος
Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα.

29-07-21

03:54
α ωραια εδω ημαστε!! 
αυτο ειναι φοβερο!

johnson and johnson τελειο και μυριζει βανιλια!Κορίτσια ξέρετε κανένα καλό ενυδατικό lip balm που να μην είναι πολύ βαρύ (ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ) και να ενυδατώνει καλά τα χείλη;Τις τελευταίες μέρες μου ξεραίνονται πολύ και δε μπορώ καθόλου.
Κορίτσια ξέρετε κανένα καλό ενυδατικό lip balm που να μην είναι πολύ βαρύ (ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ) και να ενυδατώνει καλά τα χείλη;Τις τελευταίες μέρες μου ξεραίνονται πολύ και δε μπορώ καθόλου.
αυτο ειναι φοβερο!
Συνημμένα
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

29-07-21

14:50
Εμένα μ αρέσει της απιβιτα με κερί μέλισσας και άρωμα φράουλα αλλά έχω γίνει σαν τους τύπους της herbalife μ αυτή την εταιρία οπότε θα σου πω να δώσεις μια ευκαιρία και στις άλλες προτάσεις αλλά να προτιμήσεις κάτι που να μη βασίζεται σε βαζελίνη και πετροχημικά.
Guest 890013
Επισκέπτης

29-07-21

14:57
@Agaphbou τέρμα sponsored
Ποτε θα τρεξει giveaway να μας πεις, οχι φυσικα για μενα αλλα για τα υπολοιπα λαϊκα κορίτσια εδω
Ποτε θα τρεξει giveaway να μας πεις, οχι φυσικα για μενα αλλα για τα υπολοιπα λαϊκα κορίτσια εδω
Chem2000
Διάσημο μέλος

02-08-21

17:45
Μιας και με αυτή τη ζέστη βαριέμαι τρομερά,είπα να δείξουμε λίγο πως έχουμε τα νύχια μας τώρα.Τα έκανα πριν 1,5 βδομάδα και είναι έτσι:
Εσείς πώς τα έχετε;
Εσείς πώς τα έχετε;

02-08-21

18:46
Η βαφή τί είναι; Ενώ δεν έχω πρόβλημα να μεγαλώσω τα νύχια μου, έχω πρόβλημα με τα μανό που χαλάνε πολύ σύντομα. Η ξαδέλφη μου έχει πάρει αυτό το μηχάνημα για ημιμόνιμο από την Κίνα αλλα εγώ τα φοβάμαι. Εσείς τί κάνετε στα νύχια σας;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.