underwater
Περιβόητο μέλος

Πλενομαι με το τζελ της αβεν (πολυ καλο, δοκιμαστε το), αλλα και παλι αυτη η ατιμη η diorshow δεν ξεκουναει με τιποτα! Μονο οταν το πρωι ξανακανω τα ματια με γαλακτωμα μπορω να πω οτι ειμαι εντελως αβαφη :S
Κι εγώ αυτό της Avene βάζω, όντως καλό. Βασικά μπορείς να πάρεις τα μαντηλάκια της Neutrogena που από την μία πλευρά είναι για peeling και από την άλλη λεία, και να τρίψεις τα μάτια με την λεία πλευρά. Δεν είναι για κάθε μέρα κατά την γνώμη μου, αλλά δε νομίζω ότι μιλάς για συνέχεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ax κουε μου, ούτε αυτό θα με σώσει... Τελευταίως έχω αρχίσει να βάφομαι τα βράδια, πήρα κάτι σκιές που μου αρέσουν πολύ πάνω μου και γενικά έχει αρχίσει να μου αρέσει η εικόνα μου βαμμένη, ειδικά με τους έγχρωμους φακούς. Βέβαια και πάλι δεν βάφομαι all the time, τώρα που είμαι Αγρίνιο (τελικά φεύγω αύριο στις 4 το πρωί και όχι σήμερα στις 6 το απόγευμα που είχα προγραμματίσει γιατί μόλις γύρισαμε απο τα ΚΤΕΛ - Δεν υπήρχαν θέσεις!!αχ σταλίτσα μου.... αν δε βαριόμουν να το κάνω αυτό, θα έβαζα κι ενυδατική
το μόνο που ίσως με σώσει εμένα (και τη Michelle) είναι που βάφομαι εξαιρετικά σπάνια

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αυτό είναι λίγο δύσκολο για πρακτικούς λόγους στο Αγρίνιο... Όταν θα είμαστε Αθήνα οκ... Ούτως ή άλλως σε 8 ώρες φεύγω...Ε πριν κοιμηθείς λέμε..![]()
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Τι είναι αυτά... είναι μαντηλάκια ντεμακιγιάζ τα οποία με το που τα βάζεις κάτω απ το νερό, κάνουν αφρό και δημιουργουν ουσιαστικά βρεγμένα πανάκια με αφρο καθαρισμου και κάτι σαν λοσιον και τριβεσαι και φεύγουν τα πάντα!
Ακόμα και η αδιάβροχη μάσκαρα (πάντα αδιάβροχη φοράω) αν επιμεινεις λιγο περισσότερο και ξοδέψεις κανα μαντηλάκι ακόμα

Σταλίτσα μου σε ευχαριστώ... τέτοια να μου λες κουκλα μου να με ανεβάζεις

Είτε τον Happy derm της L' Oreal, είτε της Estee έναν... κι έχει και το βόδι σοπ! Αλλά της L' Oreal τον έχω καιρό και πολύ με βολεύει!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Μία περίοδο το έκανα κι εγώ αυτό΄, αλλά να κάτι μικρές γραμμούλες, κάτω από τα μάτια... τσάκ!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

...λίγο μεικαπ στους μαύρους κύκλους και τη μύτη και ρουζ.
Μηηηηηη!!! Μη το κάνεις αυτό απαγορεύεται δια ροπάλου! Μου το έχει πεί φίλη μου αισθητικός κ το έχω ακούσει κ από άλλους να το λένε...Το γιατί κ πώς δεν το ξέρω. Αν θές μπορείς να πάρεις ένα καλό κονσιλερ, αυτό κάνω κ εγώ κ έχω δεί πολύ καλά αποτελέσματα!
ΚΕ μου την αλήθεια λέω! Έχεις τέλεια επιδερμίδα κ είσαι από τις τελευταίες που θα έπρεπε να κάνουν κάτι...

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ΚΕ μου την αλήθεια λέω! Έχεις τέλεια επιδερμίδα κ είσαι από τις τελευταίες που θα έπρεπε να κάνουν κάτι...![]()
αχουυυυυυυυυ τι καλό κορίτσι και πόσο το αγαπάωωωωωωωω
ματς μουτς ματς

(έχεις καιρό να με δεις ε? απ το γάμο νομίζω?

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μηηηηηη!!! Μη το κάνεις αυτό απαγορεύεται δια ροπάλου! Μου το έχει πεί φίλη μου αισθητικός κ το έχω ακούσει κ από άλλους να το λένε...Το γιατί κ πώς δεν το ξέρω. Αν θές μπορείς να πάρεις ένα καλό κονσιλερ, αυτό κάνω κ εγώ κ έχω δεί πολύ καλά αποτελέσματα!
Αν τις ξαναδείς μπορείς σε παρακαλώ να τις ρωτήσεις και γιατί; Πάντως μου φαίνεται καλύτερο το αποτέλεσμα με μεικαπ παρά με κονσίλερ. Αααα παρεμπιπτόντως, μεικαπ σε στικ εννοώ, υγρο δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή μου.
soydelsur
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

soydelsur
Δραστήριο μέλος

Από την άλλη είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτή την περιοχή του προσώπου..
Εκτός και αν μας πουλάνε παραμύθα για να πωλήσουν πιο πολλά προϊόντα.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.