Neraida
Επιφανές μέλος

FaniFox επειδη εχω παραγγειλει αρκετες φορες απο το strawberrynet, σου λεω οτι 99% ερχονται τσαμπα. Κι εχουν καταπληκτικη γενικως εξυπηρετηση.
Ρε Νερ πολλα ειναι 100 πανω.. Ειχες παρει πολλα πραγματα; εννοωντας μεγαλο δεμα κτλ;
Φθου!
Ειχα παρει γυρω στα 6 μαγιω...ε δεν ηταν και τεραστιο, αλλα δεν ηταν και δεμα ενος τεμαχιου...
Ε ναι δεν ηταν και λιγα τα παραπανω...αλλα την παραγγελια την ειχα κανει ηδη..
Αλλα σου ειπα, πρεπει να εκτελωνιζουν ο,τι τους κατεβει...
Σημασια εχει οτι τλχ μου αρεσαν πολυ αυτα που μου εστειλαν και πολυ βασικο το οτι δεν ειχα προβλημα με τα νουμερα...κατι το οποιο με ειχε αγχωσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

FaniFox επειδη εχω παραγγειλει αρκετες φορες απο το strawberrynet, σου λεω οτι 99% ερχονται τσαμπα. Κι εχουν καταπληκτικη γενικως εξυπηρετηση.

δλδ εγώ που μαζεύω τα λεφτάκια μου για να τα σκάσω στη Chanel για μια κρέμα που θέλω, θα τη βρω πιο οικονομική εκεί?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ευχαριστώ κορψίδι!
για κάποιο λόγο (άγνωστο) μου διέφυγε που το είχες πει παραπίσω!
πάω να ψάξω για την κρεμούλα μου πάραυτα!

Ophelia
Διάσημο μέλος

Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους αλλά γενικά έχω ακούσει καλά πράγματα και τον τελευταίο καιρό ψήνομαι να πάρω τίποτα...

Αν κάποια ξέρει κάτι παραπάνω...

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Τσούπρες μου έχει καμμία από σας δοκιμάσει προιόντα Jo Malone;;;
Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους αλλά γενικά έχω ακούσει καλά πράγματα και τον τελευταίο καιρό ψήνομαι να πάρω τίποτα...
Αν κάποια ξέρει κάτι παραπάνω...
Βασικά έχω μυρίσει κάποια από τα αρώματα αλλά δεν μου λένε τίποτα. Υπερβολικά ακριβά επίσης! Ξέρω πάντως ότι με την βοήθεια της πωλήτριας μπορείς να αναμείξεις αρώματα και να φτιάξεις αυτό που σου αρέσει. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως.

Mmmm, me loves Addict! Ευχαριστώ baby,θα πάω να πατσουλιαστω σήμερα!Flowerbomb, magnetism, addict, crystal noir.. τα πιο "βαρια" που μου ρχονται:X
kalypso
Περιβόητο μέλος

Ποια θα μου προτείνει ένα ωραίο άρωμα? Φορούσα επί χρονια την Kashmere Mist τις DKNY και θέλω κάτι πολύ... μπαχαρικό και ζεστό. Μου αρέσουν τα Poison και η Obsession. Καμια ιδέα?
Για ζεστό Burberry London Γιδάκι... I love it
Είναι λίγο βαρύ βέβαια
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Α ναι, και την brit δοκιμασε :p
Έκανα εδιτ- η London είναι πιο ωραία

manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαιρούλα
Νεοφερμένο μέλος

Απ' όσο ξέρω, η ξυριστική μηχανή κάνει ό,τι και το ξυραφάκι.
Μήπως εννοείς την αποτριχωτική μηχανή???
manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Προσωπικά κάνω τα "χοντρά" με κερί και χρησιμοποιώ αποτριχωτική μηχανή για τρίχες που άφησε το κερί. Αλλιώς θα χρειαζόμουν μια μέρα μόνο γι'αυτό

BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θελω να κανω τα μαλλια μου κατασπρα( σαν της Στορμ του X-men), το φυσικο μου χρωμα ειναι καστανο ανοικτο, εκανα ντεκαπαζ και βαφη το πιο ανοικτο ξανθο που βρηκα (12/1, spesial blonde σαντρε), ναι μεν ανοιξανε τα μαλλια μου, εχουν γινει πολυ νοικτο ξανθο, αλλα η κιτρινιλα δεν εχει φυγει !! Θα ηθελα να μου προτεινετε ιδεες ετσι ωστε να μπορεσω να τα κανω ασπρα!
Καθε συμβουλη σας θα μου ηταν χρησιμη! Ευχαριστω!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.