cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 11:52 Η cibyllian: #1.941 12-06-09 11:52 Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η moonlight: #1.942 12-06-09 11:57 τι ειναι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Neraida έγραψε: #1.943 12-06-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτην ακριβως χρησιμοποιω τον τελευταιο μηνα..Ωραια η μυρωδια..και αυτη επισης γλυκια... Δεν κραταει ιδιαιτερα βεβαια, αλλα οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 11:58 Η Neraida έγραψε: #1.944 12-06-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: τι ειναι αυτο?? Click για ανάπτυξη... η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Η moonlight: #1.945 12-06-09 12:07 ουπς μα ειναι αρωμα?? καλε ειναι πολυ παραξενη η συσκευασια τρομερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #1.946 12-06-09 12:15 Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:23 Η cibyllian: #1.947 12-06-09 12:23 moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:36 Η cibyllian: #1.948 12-06-09 12:36 Λοιπόν πέρα από τις συσκευασίες και τα ιδιαίτερα αρώματα ... εγώ για καλοκαίρι προτιμώ συνήθως τις ελαφριές και φρέσκιες μυρωδιές (αυτά που μυρίζουν σαν σαπουνάκι π.χ.) Διαχρονικά προτιμώ τις εξής: Alessadro dell acqua (πολύ δροσερή) Kelly Caleche L' Eau de Parfum (τη φοράω καθημερινά Χειμώνα - Καλοκαίρι) επίσης από τις πιο αγαπημένες μου για βράδυ Armani mania Αυτές τι έχω πάντα στο ντουλάπι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η moonlight: #1.949 12-06-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Click για ανάπτυξη... αχου τι ωραια μπουκαλακια θα παω να ρωτησω να δω αν υπαρχουν εδω να δω και τις μυρωδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:49 Η Phoebe έγραψε: #1.950 12-06-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Να μείνεις στη βανίλια. Κάπου είχα διαβάσει ότι έλκει τους άντρες Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Θα το έχω στα υπ' όψιν! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν το γνωριζεις ηδη, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις...γλυκια, απαλη μυρωδια... Γενικα σε οσες το εχω προτεινει το αγορασαν αμεσως... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αλλη μια ενδιαφερουσα προταση ειναι η κρεμα σωματος "Φαιδρα" απο τα Fresh Line, η οποια εχει υπεροχο αρωμα και διαρκει σαν αρωμα...Τη χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια ανελλιπως.. Click για ανάπτυξη... Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Αυτή μου την είχε προτείνει το facebook! Λέτε να έπεσε μέσα; Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Click για ανάπτυξη... Το οτι ξεθυμάνει γρήγορα είναι ένα σοβαρό μειον! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Click για ανάπτυξη... Από Roberto Cavalli όσες έχω μυρίσει μου αρέσουν και παλιά χρησιμοποιούσα την Her, αλλά και αυτή ξεθύμαινε γρήγορα! Σημειώθηκαν αυτά τα αρώματα! Πάω να σημειώσω και άλλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:59 Η Neraida έγραψε: #1.951 12-06-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Click για ανάπτυξη... H συγκεκριμενη εχει μωβ χρωμα (για να μην την μπερδεψεις με καμμια αλλη)...Απ' ολες οσες ειχα μυρισει μου αρεσε αυτη και η βανιλια. Το μεγαλο τους αβανταζ ειναι οτι κραταει παρα πολυ το αρωμα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Η Corpse Bride: #1.952 12-06-09 14:24 Escada- moon sparkle, island kiss, rockin rio..δεν ξερω τι παιζει αυτη την εποχη γιατι καθε καλοκαιρι βγαινουν μ'αλλα ονοματα, αλλα τα λααατρευω για καλοκαιρι αυτα τα αρωματακια.. πολυ φρουτωδη/δροσερα \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η kalypso έγραψε: #1.953 12-06-09 15:40 μμμ λοιπόν 1. Davidoff- Cool water πολύ ελαφριά, και πολύ καλοκαιρινή 2. burberry- week end λατρεία... 3. Calvin Klein- CKIN2U η μυρωδιά πορτοκαλοφέρνει, σε body lotion την έχω ερωτευθεί.. 4. Carolina Herrera- 212 sexy πέρυσι και φέτος η νο1 επιλογή μου.. αυτές από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η Neraida έγραψε: #1.954 18-06-09 22:21 Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η moonlight: #1.942 12-06-09 11:57 τι ειναι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Neraida έγραψε: #1.943 12-06-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτην ακριβως χρησιμοποιω τον τελευταιο μηνα..Ωραια η μυρωδια..και αυτη επισης γλυκια... Δεν κραταει ιδιαιτερα βεβαια, αλλα οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 11:58 Η Neraida έγραψε: #1.944 12-06-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: τι ειναι αυτο?? Click για ανάπτυξη... η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Η moonlight: #1.945 12-06-09 12:07 ουπς μα ειναι αρωμα?? καλε ειναι πολυ παραξενη η συσκευασια τρομερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #1.946 12-06-09 12:15 Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:23 Η cibyllian: #1.947 12-06-09 12:23 moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:36 Η cibyllian: #1.948 12-06-09 12:36 Λοιπόν πέρα από τις συσκευασίες και τα ιδιαίτερα αρώματα ... εγώ για καλοκαίρι προτιμώ συνήθως τις ελαφριές και φρέσκιες μυρωδιές (αυτά που μυρίζουν σαν σαπουνάκι π.χ.) Διαχρονικά προτιμώ τις εξής: Alessadro dell acqua (πολύ δροσερή) Kelly Caleche L' Eau de Parfum (τη φοράω καθημερινά Χειμώνα - Καλοκαίρι) επίσης από τις πιο αγαπημένες μου για βράδυ Armani mania Αυτές τι έχω πάντα στο ντουλάπι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η moonlight: #1.949 12-06-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Click για ανάπτυξη... αχου τι ωραια μπουκαλακια θα παω να ρωτησω να δω αν υπαρχουν εδω να δω και τις μυρωδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:49 Η Phoebe έγραψε: #1.950 12-06-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Να μείνεις στη βανίλια. Κάπου είχα διαβάσει ότι έλκει τους άντρες Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Θα το έχω στα υπ' όψιν! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν το γνωριζεις ηδη, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις...γλυκια, απαλη μυρωδια... Γενικα σε οσες το εχω προτεινει το αγορασαν αμεσως... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αλλη μια ενδιαφερουσα προταση ειναι η κρεμα σωματος "Φαιδρα" απο τα Fresh Line, η οποια εχει υπεροχο αρωμα και διαρκει σαν αρωμα...Τη χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια ανελλιπως.. Click για ανάπτυξη... Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Αυτή μου την είχε προτείνει το facebook! Λέτε να έπεσε μέσα; Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Click για ανάπτυξη... Το οτι ξεθυμάνει γρήγορα είναι ένα σοβαρό μειον! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Click για ανάπτυξη... Από Roberto Cavalli όσες έχω μυρίσει μου αρέσουν και παλιά χρησιμοποιούσα την Her, αλλά και αυτή ξεθύμαινε γρήγορα! Σημειώθηκαν αυτά τα αρώματα! Πάω να σημειώσω και άλλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:59 Η Neraida έγραψε: #1.951 12-06-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Click για ανάπτυξη... H συγκεκριμενη εχει μωβ χρωμα (για να μην την μπερδεψεις με καμμια αλλη)...Απ' ολες οσες ειχα μυρισει μου αρεσε αυτη και η βανιλια. Το μεγαλο τους αβανταζ ειναι οτι κραταει παρα πολυ το αρωμα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Η Corpse Bride: #1.952 12-06-09 14:24 Escada- moon sparkle, island kiss, rockin rio..δεν ξερω τι παιζει αυτη την εποχη γιατι καθε καλοκαιρι βγαινουν μ'αλλα ονοματα, αλλα τα λααατρευω για καλοκαιρι αυτα τα αρωματακια.. πολυ φρουτωδη/δροσερα \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η kalypso έγραψε: #1.953 12-06-09 15:40 μμμ λοιπόν 1. Davidoff- Cool water πολύ ελαφριά, και πολύ καλοκαιρινή 2. burberry- week end λατρεία... 3. Calvin Klein- CKIN2U η μυρωδιά πορτοκαλοφέρνει, σε body lotion την έχω ερωτευθεί.. 4. Carolina Herrera- 212 sexy πέρυσι και φέτος η νο1 επιλογή μου.. αυτές από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η Neraida έγραψε: #1.954 18-06-09 22:21 Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι ειναι αυτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 11:57 Η Neraida έγραψε: #1.943 12-06-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτην ακριβως χρησιμοποιω τον τελευταιο μηνα..Ωραια η μυρωδια..και αυτη επισης γλυκια... Δεν κραταει ιδιαιτερα βεβαια, αλλα οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 11:58 Η Neraida έγραψε: #1.944 12-06-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: τι ειναι αυτο?? Click για ανάπτυξη... η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Η moonlight: #1.945 12-06-09 12:07 ουπς μα ειναι αρωμα?? καλε ειναι πολυ παραξενη η συσκευασια τρομερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #1.946 12-06-09 12:15 Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:23 Η cibyllian: #1.947 12-06-09 12:23 moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:36 Η cibyllian: #1.948 12-06-09 12:36 Λοιπόν πέρα από τις συσκευασίες και τα ιδιαίτερα αρώματα ... εγώ για καλοκαίρι προτιμώ συνήθως τις ελαφριές και φρέσκιες μυρωδιές (αυτά που μυρίζουν σαν σαπουνάκι π.χ.) Διαχρονικά προτιμώ τις εξής: Alessadro dell acqua (πολύ δροσερή) Kelly Caleche L' Eau de Parfum (τη φοράω καθημερινά Χειμώνα - Καλοκαίρι) επίσης από τις πιο αγαπημένες μου για βράδυ Armani mania Αυτές τι έχω πάντα στο ντουλάπι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η moonlight: #1.949 12-06-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Click για ανάπτυξη... αχου τι ωραια μπουκαλακια θα παω να ρωτησω να δω αν υπαρχουν εδω να δω και τις μυρωδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:49 Η Phoebe έγραψε: #1.950 12-06-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Να μείνεις στη βανίλια. Κάπου είχα διαβάσει ότι έλκει τους άντρες Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Θα το έχω στα υπ' όψιν! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν το γνωριζεις ηδη, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις...γλυκια, απαλη μυρωδια... Γενικα σε οσες το εχω προτεινει το αγορασαν αμεσως... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αλλη μια ενδιαφερουσα προταση ειναι η κρεμα σωματος "Φαιδρα" απο τα Fresh Line, η οποια εχει υπεροχο αρωμα και διαρκει σαν αρωμα...Τη χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια ανελλιπως.. Click για ανάπτυξη... Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Αυτή μου την είχε προτείνει το facebook! Λέτε να έπεσε μέσα; Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Click για ανάπτυξη... Το οτι ξεθυμάνει γρήγορα είναι ένα σοβαρό μειον! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Click για ανάπτυξη... Από Roberto Cavalli όσες έχω μυρίσει μου αρέσουν και παλιά χρησιμοποιούσα την Her, αλλά και αυτή ξεθύμαινε γρήγορα! Σημειώθηκαν αυτά τα αρώματα! Πάω να σημειώσω και άλλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:59 Η Neraida έγραψε: #1.951 12-06-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Click για ανάπτυξη... H συγκεκριμενη εχει μωβ χρωμα (για να μην την μπερδεψεις με καμμια αλλη)...Απ' ολες οσες ειχα μυρισει μου αρεσε αυτη και η βανιλια. Το μεγαλο τους αβανταζ ειναι οτι κραταει παρα πολυ το αρωμα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Η Corpse Bride: #1.952 12-06-09 14:24 Escada- moon sparkle, island kiss, rockin rio..δεν ξερω τι παιζει αυτη την εποχη γιατι καθε καλοκαιρι βγαινουν μ'αλλα ονοματα, αλλα τα λααατρευω για καλοκαιρι αυτα τα αρωματακια.. πολυ φρουτωδη/δροσερα \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η kalypso έγραψε: #1.953 12-06-09 15:40 μμμ λοιπόν 1. Davidoff- Cool water πολύ ελαφριά, και πολύ καλοκαιρινή 2. burberry- week end λατρεία... 3. Calvin Klein- CKIN2U η μυρωδιά πορτοκαλοφέρνει, σε body lotion την έχω ερωτευθεί.. 4. Carolina Herrera- 212 sexy πέρυσι και φέτος η νο1 επιλογή μου.. αυτές από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η Neraida έγραψε: #1.954 18-06-09 22:21 Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτην ακριβως χρησιμοποιω τον τελευταιο μηνα..Ωραια η μυρωδια..και αυτη επισης γλυκια... Δεν κραταει ιδιαιτερα βεβαια, αλλα οκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 11:58 Η Neraida έγραψε: #1.944 12-06-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από moonlight: τι ειναι αυτο?? Click για ανάπτυξη... η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Η moonlight: #1.945 12-06-09 12:07 ουπς μα ειναι αρωμα?? καλε ειναι πολυ παραξενη η συσκευασια τρομερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #1.946 12-06-09 12:15 Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:23 Η cibyllian: #1.947 12-06-09 12:23 moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:36 Η cibyllian: #1.948 12-06-09 12:36 Λοιπόν πέρα από τις συσκευασίες και τα ιδιαίτερα αρώματα ... εγώ για καλοκαίρι προτιμώ συνήθως τις ελαφριές και φρέσκιες μυρωδιές (αυτά που μυρίζουν σαν σαπουνάκι π.χ.) Διαχρονικά προτιμώ τις εξής: Alessadro dell acqua (πολύ δροσερή) Kelly Caleche L' Eau de Parfum (τη φοράω καθημερινά Χειμώνα - Καλοκαίρι) επίσης από τις πιο αγαπημένες μου για βράδυ Armani mania Αυτές τι έχω πάντα στο ντουλάπι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η moonlight: #1.949 12-06-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Click για ανάπτυξη... αχου τι ωραια μπουκαλακια θα παω να ρωτησω να δω αν υπαρχουν εδω να δω και τις μυρωδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:49 Η Phoebe έγραψε: #1.950 12-06-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Να μείνεις στη βανίλια. Κάπου είχα διαβάσει ότι έλκει τους άντρες Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Θα το έχω στα υπ' όψιν! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν το γνωριζεις ηδη, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις...γλυκια, απαλη μυρωδια... Γενικα σε οσες το εχω προτεινει το αγορασαν αμεσως... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αλλη μια ενδιαφερουσα προταση ειναι η κρεμα σωματος "Φαιδρα" απο τα Fresh Line, η οποια εχει υπεροχο αρωμα και διαρκει σαν αρωμα...Τη χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια ανελλιπως.. Click για ανάπτυξη... Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Αυτή μου την είχε προτείνει το facebook! Λέτε να έπεσε μέσα; Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Click για ανάπτυξη... Το οτι ξεθυμάνει γρήγορα είναι ένα σοβαρό μειον! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Click για ανάπτυξη... Από Roberto Cavalli όσες έχω μυρίσει μου αρέσουν και παλιά χρησιμοποιούσα την Her, αλλά και αυτή ξεθύμαινε γρήγορα! Σημειώθηκαν αυτά τα αρώματα! Πάω να σημειώσω και άλλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:59 Η Neraida έγραψε: #1.951 12-06-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Click για ανάπτυξη... H συγκεκριμενη εχει μωβ χρωμα (για να μην την μπερδεψεις με καμμια αλλη)...Απ' ολες οσες ειχα μυρισει μου αρεσε αυτη και η βανιλια. Το μεγαλο τους αβανταζ ειναι οτι κραταει παρα πολυ το αρωμα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Η Corpse Bride: #1.952 12-06-09 14:24 Escada- moon sparkle, island kiss, rockin rio..δεν ξερω τι παιζει αυτη την εποχη γιατι καθε καλοκαιρι βγαινουν μ'αλλα ονοματα, αλλα τα λααατρευω για καλοκαιρι αυτα τα αρωματακια.. πολυ φρουτωδη/δροσερα \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η kalypso έγραψε: #1.953 12-06-09 15:40 μμμ λοιπόν 1. Davidoff- Cool water πολύ ελαφριά, και πολύ καλοκαιρινή 2. burberry- week end λατρεία... 3. Calvin Klein- CKIN2U η μυρωδιά πορτοκαλοφέρνει, σε body lotion την έχω ερωτευθεί.. 4. Carolina Herrera- 212 sexy πέρυσι και φέτος η νο1 επιλογή μου.. αυτές από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η Neraida έγραψε: #1.954 18-06-09 22:21 Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moonlight: τι ειναι αυτο?? Click για ανάπτυξη... η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:07 Η moonlight: #1.945 12-06-09 12:07 ουπς μα ειναι αρωμα?? καλε ειναι πολυ παραξενη η συσκευασια τρομερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #1.946 12-06-09 12:15 Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:23 Η cibyllian: #1.947 12-06-09 12:23 moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:36 Η cibyllian: #1.948 12-06-09 12:36 Λοιπόν πέρα από τις συσκευασίες και τα ιδιαίτερα αρώματα ... εγώ για καλοκαίρι προτιμώ συνήθως τις ελαφριές και φρέσκιες μυρωδιές (αυτά που μυρίζουν σαν σαπουνάκι π.χ.) Διαχρονικά προτιμώ τις εξής: Alessadro dell acqua (πολύ δροσερή) Kelly Caleche L' Eau de Parfum (τη φοράω καθημερινά Χειμώνα - Καλοκαίρι) επίσης από τις πιο αγαπημένες μου για βράδυ Armani mania Αυτές τι έχω πάντα στο ντουλάπι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η moonlight: #1.949 12-06-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Click για ανάπτυξη... αχου τι ωραια μπουκαλακια θα παω να ρωτησω να δω αν υπαρχουν εδω να δω και τις μυρωδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:49 Η Phoebe έγραψε: #1.950 12-06-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Να μείνεις στη βανίλια. Κάπου είχα διαβάσει ότι έλκει τους άντρες Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Θα το έχω στα υπ' όψιν! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν το γνωριζεις ηδη, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις...γλυκια, απαλη μυρωδια... Γενικα σε οσες το εχω προτεινει το αγορασαν αμεσως... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αλλη μια ενδιαφερουσα προταση ειναι η κρεμα σωματος "Φαιδρα" απο τα Fresh Line, η οποια εχει υπεροχο αρωμα και διαρκει σαν αρωμα...Τη χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια ανελλιπως.. Click για ανάπτυξη... Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Αυτή μου την είχε προτείνει το facebook! Λέτε να έπεσε μέσα; Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Click για ανάπτυξη... Το οτι ξεθυμάνει γρήγορα είναι ένα σοβαρό μειον! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Click για ανάπτυξη... Από Roberto Cavalli όσες έχω μυρίσει μου αρέσουν και παλιά χρησιμοποιούσα την Her, αλλά και αυτή ξεθύμαινε γρήγορα! Σημειώθηκαν αυτά τα αρώματα! Πάω να σημειώσω και άλλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:59 Η Neraida έγραψε: #1.951 12-06-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Click για ανάπτυξη... H συγκεκριμενη εχει μωβ χρωμα (για να μην την μπερδεψεις με καμμια αλλη)...Απ' ολες οσες ειχα μυρισει μου αρεσε αυτη και η βανιλια. Το μεγαλο τους αβανταζ ειναι οτι κραταει παρα πολυ το αρωμα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Η Corpse Bride: #1.952 12-06-09 14:24 Escada- moon sparkle, island kiss, rockin rio..δεν ξερω τι παιζει αυτη την εποχη γιατι καθε καλοκαιρι βγαινουν μ'αλλα ονοματα, αλλα τα λααατρευω για καλοκαιρι αυτα τα αρωματακια.. πολυ φρουτωδη/δροσερα \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η kalypso έγραψε: #1.953 12-06-09 15:40 μμμ λοιπόν 1. Davidoff- Cool water πολύ ελαφριά, και πολύ καλοκαιρινή 2. burberry- week end λατρεία... 3. Calvin Klein- CKIN2U η μυρωδιά πορτοκαλοφέρνει, σε body lotion την έχω ερωτευθεί.. 4. Carolina Herrera- 212 sexy πέρυσι και φέτος η νο1 επιλογή μου.. αυτές από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η Neraida έγραψε: #1.954 18-06-09 22:21 Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ουπς μα ειναι αρωμα?? καλε ειναι πολυ παραξενη η συσκευασια τρομερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:15 Η Oralee έγραψε: #1.946 12-06-09 12:15 Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:23 Η cibyllian: #1.947 12-06-09 12:23 moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:36 Η cibyllian: #1.948 12-06-09 12:36 Λοιπόν πέρα από τις συσκευασίες και τα ιδιαίτερα αρώματα ... εγώ για καλοκαίρι προτιμώ συνήθως τις ελαφριές και φρέσκιες μυρωδιές (αυτά που μυρίζουν σαν σαπουνάκι π.χ.) Διαχρονικά προτιμώ τις εξής: Alessadro dell acqua (πολύ δροσερή) Kelly Caleche L' Eau de Parfum (τη φοράω καθημερινά Χειμώνα - Καλοκαίρι) επίσης από τις πιο αγαπημένες μου για βράδυ Armani mania Αυτές τι έχω πάντα στο ντουλάπι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η moonlight: #1.949 12-06-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Click για ανάπτυξη... αχου τι ωραια μπουκαλακια θα παω να ρωτησω να δω αν υπαρχουν εδω να δω και τις μυρωδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:49 Η Phoebe έγραψε: #1.950 12-06-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Να μείνεις στη βανίλια. Κάπου είχα διαβάσει ότι έλκει τους άντρες Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Θα το έχω στα υπ' όψιν! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν το γνωριζεις ηδη, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις...γλυκια, απαλη μυρωδια... Γενικα σε οσες το εχω προτεινει το αγορασαν αμεσως... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αλλη μια ενδιαφερουσα προταση ειναι η κρεμα σωματος "Φαιδρα" απο τα Fresh Line, η οποια εχει υπεροχο αρωμα και διαρκει σαν αρωμα...Τη χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια ανελλιπως.. Click για ανάπτυξη... Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Αυτή μου την είχε προτείνει το facebook! Λέτε να έπεσε μέσα; Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Click για ανάπτυξη... Το οτι ξεθυμάνει γρήγορα είναι ένα σοβαρό μειον! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Click για ανάπτυξη... Από Roberto Cavalli όσες έχω μυρίσει μου αρέσουν και παλιά χρησιμοποιούσα την Her, αλλά και αυτή ξεθύμαινε γρήγορα! Σημειώθηκαν αυτά τα αρώματα! Πάω να σημειώσω και άλλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:59 Η Neraida έγραψε: #1.951 12-06-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Click για ανάπτυξη... H συγκεκριμενη εχει μωβ χρωμα (για να μην την μπερδεψεις με καμμια αλλη)...Απ' ολες οσες ειχα μυρισει μου αρεσε αυτη και η βανιλια. Το μεγαλο τους αβανταζ ειναι οτι κραταει παρα πολυ το αρωμα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Η Corpse Bride: #1.952 12-06-09 14:24 Escada- moon sparkle, island kiss, rockin rio..δεν ξερω τι παιζει αυτη την εποχη γιατι καθε καλοκαιρι βγαινουν μ'αλλα ονοματα, αλλα τα λααατρευω για καλοκαιρι αυτα τα αρωματακια.. πολυ φρουτωδη/δροσερα \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η kalypso έγραψε: #1.953 12-06-09 15:40 μμμ λοιπόν 1. Davidoff- Cool water πολύ ελαφριά, και πολύ καλοκαιρινή 2. burberry- week end λατρεία... 3. Calvin Klein- CKIN2U η μυρωδιά πορτοκαλοφέρνει, σε body lotion την έχω ερωτευθεί.. 4. Carolina Herrera- 212 sexy πέρυσι και φέτος η νο1 επιλογή μου.. αυτές από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η Neraida έγραψε: #1.954 18-06-09 22:21 Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:23 Η cibyllian: #1.947 12-06-09 12:23 moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:36 Η cibyllian: #1.948 12-06-09 12:36 Λοιπόν πέρα από τις συσκευασίες και τα ιδιαίτερα αρώματα ... εγώ για καλοκαίρι προτιμώ συνήθως τις ελαφριές και φρέσκιες μυρωδιές (αυτά που μυρίζουν σαν σαπουνάκι π.χ.) Διαχρονικά προτιμώ τις εξής: Alessadro dell acqua (πολύ δροσερή) Kelly Caleche L' Eau de Parfum (τη φοράω καθημερινά Χειμώνα - Καλοκαίρι) επίσης από τις πιο αγαπημένες μου για βράδυ Armani mania Αυτές τι έχω πάντα στο ντουλάπι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η moonlight: #1.949 12-06-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Click για ανάπτυξη... αχου τι ωραια μπουκαλακια θα παω να ρωτησω να δω αν υπαρχουν εδω να δω και τις μυρωδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:49 Η Phoebe έγραψε: #1.950 12-06-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Να μείνεις στη βανίλια. Κάπου είχα διαβάσει ότι έλκει τους άντρες Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Θα το έχω στα υπ' όψιν! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν το γνωριζεις ηδη, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις...γλυκια, απαλη μυρωδια... Γενικα σε οσες το εχω προτεινει το αγορασαν αμεσως... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αλλη μια ενδιαφερουσα προταση ειναι η κρεμα σωματος "Φαιδρα" απο τα Fresh Line, η οποια εχει υπεροχο αρωμα και διαρκει σαν αρωμα...Τη χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια ανελλιπως.. Click για ανάπτυξη... Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Αυτή μου την είχε προτείνει το facebook! Λέτε να έπεσε μέσα; Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Click για ανάπτυξη... Το οτι ξεθυμάνει γρήγορα είναι ένα σοβαρό μειον! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Click για ανάπτυξη... Από Roberto Cavalli όσες έχω μυρίσει μου αρέσουν και παλιά χρησιμοποιούσα την Her, αλλά και αυτή ξεθύμαινε γρήγορα! Σημειώθηκαν αυτά τα αρώματα! Πάω να σημειώσω και άλλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:59 Η Neraida έγραψε: #1.951 12-06-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Click για ανάπτυξη... H συγκεκριμενη εχει μωβ χρωμα (για να μην την μπερδεψεις με καμμια αλλη)...Απ' ολες οσες ειχα μυρισει μου αρεσε αυτη και η βανιλια. Το μεγαλο τους αβανταζ ειναι οτι κραταει παρα πολυ το αρωμα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Η Corpse Bride: #1.952 12-06-09 14:24 Escada- moon sparkle, island kiss, rockin rio..δεν ξερω τι παιζει αυτη την εποχη γιατι καθε καλοκαιρι βγαινουν μ'αλλα ονοματα, αλλα τα λααατρευω για καλοκαιρι αυτα τα αρωματακια.. πολυ φρουτωδη/δροσερα \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η kalypso έγραψε: #1.953 12-06-09 15:40 μμμ λοιπόν 1. Davidoff- Cool water πολύ ελαφριά, και πολύ καλοκαιρινή 2. burberry- week end λατρεία... 3. Calvin Klein- CKIN2U η μυρωδιά πορτοκαλοφέρνει, σε body lotion την έχω ερωτευθεί.. 4. Carolina Herrera- 212 sexy πέρυσι και φέτος η νο1 επιλογή μου.. αυτές από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η Neraida έγραψε: #1.954 18-06-09 22:21 Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cibyllian Περιβόητο μέλος Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.210 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:36 Η cibyllian: #1.948 12-06-09 12:36 Λοιπόν πέρα από τις συσκευασίες και τα ιδιαίτερα αρώματα ... εγώ για καλοκαίρι προτιμώ συνήθως τις ελαφριές και φρέσκιες μυρωδιές (αυτά που μυρίζουν σαν σαπουνάκι π.χ.) Διαχρονικά προτιμώ τις εξής: Alessadro dell acqua (πολύ δροσερή) Kelly Caleche L' Eau de Parfum (τη φοράω καθημερινά Χειμώνα - Καλοκαίρι) επίσης από τις πιο αγαπημένες μου για βράδυ Armani mania Αυτές τι έχω πάντα στο ντουλάπι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η moonlight: #1.949 12-06-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Click για ανάπτυξη... αχου τι ωραια μπουκαλακια θα παω να ρωτησω να δω αν υπαρχουν εδω να δω και τις μυρωδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:49 Η Phoebe έγραψε: #1.950 12-06-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Να μείνεις στη βανίλια. Κάπου είχα διαβάσει ότι έλκει τους άντρες Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Θα το έχω στα υπ' όψιν! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν το γνωριζεις ηδη, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις...γλυκια, απαλη μυρωδια... Γενικα σε οσες το εχω προτεινει το αγορασαν αμεσως... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αλλη μια ενδιαφερουσα προταση ειναι η κρεμα σωματος "Φαιδρα" απο τα Fresh Line, η οποια εχει υπεροχο αρωμα και διαρκει σαν αρωμα...Τη χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια ανελλιπως.. Click για ανάπτυξη... Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Αυτή μου την είχε προτείνει το facebook! Λέτε να έπεσε μέσα; Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Click για ανάπτυξη... Το οτι ξεθυμάνει γρήγορα είναι ένα σοβαρό μειον! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Click για ανάπτυξη... Από Roberto Cavalli όσες έχω μυρίσει μου αρέσουν και παλιά χρησιμοποιούσα την Her, αλλά και αυτή ξεθύμαινε γρήγορα! Σημειώθηκαν αυτά τα αρώματα! Πάω να σημειώσω και άλλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:59 Η Neraida έγραψε: #1.951 12-06-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Click για ανάπτυξη... H συγκεκριμενη εχει μωβ χρωμα (για να μην την μπερδεψεις με καμμια αλλη)...Απ' ολες οσες ειχα μυρισει μου αρεσε αυτη και η βανιλια. Το μεγαλο τους αβανταζ ειναι οτι κραταει παρα πολυ το αρωμα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Η Corpse Bride: #1.952 12-06-09 14:24 Escada- moon sparkle, island kiss, rockin rio..δεν ξερω τι παιζει αυτη την εποχη γιατι καθε καλοκαιρι βγαινουν μ'αλλα ονοματα, αλλα τα λααατρευω για καλοκαιρι αυτα τα αρωματακια.. πολυ φρουτωδη/δροσερα \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η kalypso έγραψε: #1.953 12-06-09 15:40 μμμ λοιπόν 1. Davidoff- Cool water πολύ ελαφριά, και πολύ καλοκαιρινή 2. burberry- week end λατρεία... 3. Calvin Klein- CKIN2U η μυρωδιά πορτοκαλοφέρνει, σε body lotion την έχω ερωτευθεί.. 4. Carolina Herrera- 212 sexy πέρυσι και φέτος η νο1 επιλογή μου.. αυτές από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η Neraida έγραψε: #1.954 18-06-09 22:21 Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν πέρα από τις συσκευασίες και τα ιδιαίτερα αρώματα ... εγώ για καλοκαίρι προτιμώ συνήθως τις ελαφριές και φρέσκιες μυρωδιές (αυτά που μυρίζουν σαν σαπουνάκι π.χ.) Διαχρονικά προτιμώ τις εξής: Alessadro dell acqua (πολύ δροσερή) Kelly Caleche L' Eau de Parfum (τη φοράω καθημερινά Χειμώνα - Καλοκαίρι) επίσης από τις πιο αγαπημένες μου για βράδυ Armani mania Αυτές τι έχω πάντα στο ντουλάπι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:45 Η moonlight: #1.949 12-06-09 12:45 Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Click για ανάπτυξη... αχου τι ωραια μπουκαλακια θα παω να ρωτησω να δω αν υπαρχουν εδω να δω και τις μυρωδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:49 Η Phoebe έγραψε: #1.950 12-06-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Να μείνεις στη βανίλια. Κάπου είχα διαβάσει ότι έλκει τους άντρες Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Θα το έχω στα υπ' όψιν! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν το γνωριζεις ηδη, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις...γλυκια, απαλη μυρωδια... Γενικα σε οσες το εχω προτεινει το αγορασαν αμεσως... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αλλη μια ενδιαφερουσα προταση ειναι η κρεμα σωματος "Φαιδρα" απο τα Fresh Line, η οποια εχει υπεροχο αρωμα και διαρκει σαν αρωμα...Τη χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια ανελλιπως.. Click για ανάπτυξη... Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Αυτή μου την είχε προτείνει το facebook! Λέτε να έπεσε μέσα; Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Click για ανάπτυξη... Το οτι ξεθυμάνει γρήγορα είναι ένα σοβαρό μειον! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Click για ανάπτυξη... Από Roberto Cavalli όσες έχω μυρίσει μου αρέσουν και παλιά χρησιμοποιούσα την Her, αλλά και αυτή ξεθύμαινε γρήγορα! Σημειώθηκαν αυτά τα αρώματα! Πάω να σημειώσω και άλλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:59 Η Neraida έγραψε: #1.951 12-06-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Click για ανάπτυξη... H συγκεκριμενη εχει μωβ χρωμα (για να μην την μπερδεψεις με καμμια αλλη)...Απ' ολες οσες ειχα μυρισει μου αρεσε αυτη και η βανιλια. Το μεγαλο τους αβανταζ ειναι οτι κραταει παρα πολυ το αρωμα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Η Corpse Bride: #1.952 12-06-09 14:24 Escada- moon sparkle, island kiss, rockin rio..δεν ξερω τι παιζει αυτη την εποχη γιατι καθε καλοκαιρι βγαινουν μ'αλλα ονοματα, αλλα τα λααατρευω για καλοκαιρι αυτα τα αρωματακια.. πολυ φρουτωδη/δροσερα \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η kalypso έγραψε: #1.953 12-06-09 15:40 μμμ λοιπόν 1. Davidoff- Cool water πολύ ελαφριά, και πολύ καλοκαιρινή 2. burberry- week end λατρεία... 3. Calvin Klein- CKIN2U η μυρωδιά πορτοκαλοφέρνει, σε body lotion την έχω ερωτευθεί.. 4. Carolina Herrera- 212 sexy πέρυσι και φέτος η νο1 επιλογή μου.. αυτές από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η Neraida έγραψε: #1.954 18-06-09 22:21 Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: moonlight δες και άλλο άρωμα της ίδιας φίρμας Click για ανάπτυξη... αχου τι ωραια μπουκαλακια θα παω να ρωτησω να δω αν υπαρχουν εδω να δω και τις μυρωδιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:49 Η Phoebe έγραψε: #1.950 12-06-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Να μείνεις στη βανίλια. Κάπου είχα διαβάσει ότι έλκει τους άντρες Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Θα το έχω στα υπ' όψιν! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν το γνωριζεις ηδη, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις...γλυκια, απαλη μυρωδια... Γενικα σε οσες το εχω προτεινει το αγορασαν αμεσως... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αλλη μια ενδιαφερουσα προταση ειναι η κρεμα σωματος "Φαιδρα" απο τα Fresh Line, η οποια εχει υπεροχο αρωμα και διαρκει σαν αρωμα...Τη χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια ανελλιπως.. Click για ανάπτυξη... Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Αυτή μου την είχε προτείνει το facebook! Λέτε να έπεσε μέσα; Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Click για ανάπτυξη... Το οτι ξεθυμάνει γρήγορα είναι ένα σοβαρό μειον! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Click για ανάπτυξη... Από Roberto Cavalli όσες έχω μυρίσει μου αρέσουν και παλιά χρησιμοποιούσα την Her, αλλά και αυτή ξεθύμαινε γρήγορα! Σημειώθηκαν αυτά τα αρώματα! Πάω να σημειώσω και άλλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:59 Η Neraida έγραψε: #1.951 12-06-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Click για ανάπτυξη... H συγκεκριμενη εχει μωβ χρωμα (για να μην την μπερδεψεις με καμμια αλλη)...Απ' ολες οσες ειχα μυρισει μου αρεσε αυτη και η βανιλια. Το μεγαλο τους αβανταζ ειναι οτι κραταει παρα πολυ το αρωμα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Η Corpse Bride: #1.952 12-06-09 14:24 Escada- moon sparkle, island kiss, rockin rio..δεν ξερω τι παιζει αυτη την εποχη γιατι καθε καλοκαιρι βγαινουν μ'αλλα ονοματα, αλλα τα λααατρευω για καλοκαιρι αυτα τα αρωματακια.. πολυ φρουτωδη/δροσερα \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η kalypso έγραψε: #1.953 12-06-09 15:40 μμμ λοιπόν 1. Davidoff- Cool water πολύ ελαφριά, και πολύ καλοκαιρινή 2. burberry- week end λατρεία... 3. Calvin Klein- CKIN2U η μυρωδιά πορτοκαλοφέρνει, σε body lotion την έχω ερωτευθεί.. 4. Carolina Herrera- 212 sexy πέρυσι και φέτος η νο1 επιλογή μου.. αυτές από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η Neraida έγραψε: #1.954 18-06-09 22:21 Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Να μείνεις στη βανίλια. Κάπου είχα διαβάσει ότι έλκει τους άντρες Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Θα το έχω στα υπ' όψιν! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν το γνωριζεις ηδη, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις...γλυκια, απαλη μυρωδια... Γενικα σε οσες το εχω προτεινει το αγορασαν αμεσως... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!!! Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Αλλη μια ενδιαφερουσα προταση ειναι η κρεμα σωματος "Φαιδρα" απο τα Fresh Line, η οποια εχει υπεροχο αρωμα και διαρκει σαν αρωμα...Τη χρησιμοποιω τα τελευταια 2 χρονια ανελλιπως.. Click για ανάπτυξη... Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Αρχική Δημοσίευση από cibyllian: Μου αρέσει το μπουκαλάκι για καλοκαίρι!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Neraida: η De Lolita Lempicka Perfume by Lolita Lempicka for Women Click για ανάπτυξη... Χαχαχα!!!! Αυτή μου την είχε προτείνει το facebook! Λέτε να έπεσε μέσα; Αρχική Δημοσίευση από kajira: Η Summer του Kenzo, έχει επίσης ελαφρύ άρωμα, εντελώς καλοκαιρινό και γλυκό, ειδικά συνδυασμένη με κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας. Όμως ξεθυμαίνει γρήγορα.. Click για ανάπτυξη... Το οτι ξεθυμάνει γρήγορα είναι ένα σοβαρό μειον! Αρχική Δημοσίευση από kajira: Eπίσης καλή για καλοκαίρι (και κρατάει αρκετά) είναι η κολώνια του Roberto Cavalli/ Serpentine - μου την είχε φέρει δώρο ο πρώην μου και την είχα εκτιμήσει δεόντως. Click για ανάπτυξη... Από Roberto Cavalli όσες έχω μυρίσει μου αρέσουν και παλιά χρησιμοποιούσα την Her, αλλά και αυτή ξεθύμαινε γρήγορα! Σημειώθηκαν αυτά τα αρώματα! Πάω να σημειώσω και άλλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 12:59 Η Neraida έγραψε: #1.951 12-06-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Click για ανάπτυξη... H συγκεκριμενη εχει μωβ χρωμα (για να μην την μπερδεψεις με καμμια αλλη)...Απ' ολες οσες ειχα μυρισει μου αρεσε αυτη και η βανιλια. Το μεγαλο τους αβανταζ ειναι οτι κραταει παρα πολυ το αρωμα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Η Corpse Bride: #1.952 12-06-09 14:24 Escada- moon sparkle, island kiss, rockin rio..δεν ξερω τι παιζει αυτη την εποχη γιατι καθε καλοκαιρι βγαινουν μ'αλλα ονοματα, αλλα τα λααατρευω για καλοκαιρι αυτα τα αρωματακια.. πολυ φρουτωδη/δροσερα \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η kalypso έγραψε: #1.953 12-06-09 15:40 μμμ λοιπόν 1. Davidoff- Cool water πολύ ελαφριά, και πολύ καλοκαιρινή 2. burberry- week end λατρεία... 3. Calvin Klein- CKIN2U η μυρωδιά πορτοκαλοφέρνει, σε body lotion την έχω ερωτευθεί.. 4. Carolina Herrera- 212 sexy πέρυσι και φέτος η νο1 επιλογή μου.. αυτές από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η Neraida έγραψε: #1.954 18-06-09 22:21 Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Μια άλλη φορά που είχα μυρίσει όλα της Fresh Line θυμάμαι οτι δεν με είχαν ενθουσιάσει, αλλά θα δοκιμάσω την Φαίδρα! Click για ανάπτυξη... H συγκεκριμενη εχει μωβ χρωμα (για να μην την μπερδεψεις με καμμια αλλη)...Απ' ολες οσες ειχα μυρισει μου αρεσε αυτη και η βανιλια. Το μεγαλο τους αβανταζ ειναι οτι κραταει παρα πολυ το αρωμα τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 14:24 Η Corpse Bride: #1.952 12-06-09 14:24 Escada- moon sparkle, island kiss, rockin rio..δεν ξερω τι παιζει αυτη την εποχη γιατι καθε καλοκαιρι βγαινουν μ'αλλα ονοματα, αλλα τα λααατρευω για καλοκαιρι αυτα τα αρωματακια.. πολυ φρουτωδη/δροσερα \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η kalypso έγραψε: #1.953 12-06-09 15:40 μμμ λοιπόν 1. Davidoff- Cool water πολύ ελαφριά, και πολύ καλοκαιρινή 2. burberry- week end λατρεία... 3. Calvin Klein- CKIN2U η μυρωδιά πορτοκαλοφέρνει, σε body lotion την έχω ερωτευθεί.. 4. Carolina Herrera- 212 sexy πέρυσι και φέτος η νο1 επιλογή μου.. αυτές από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η Neraida έγραψε: #1.954 18-06-09 22:21 Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Escada- moon sparkle, island kiss, rockin rio..δεν ξερω τι παιζει αυτη την εποχη γιατι καθε καλοκαιρι βγαινουν μ'αλλα ονοματα, αλλα τα λααατρευω για καλοκαιρι αυτα τα αρωματακια.. πολυ φρουτωδη/δροσερα \m/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2009 στις 15:40 Η kalypso έγραψε: #1.953 12-06-09 15:40 μμμ λοιπόν 1. Davidoff- Cool water πολύ ελαφριά, και πολύ καλοκαιρινή 2. burberry- week end λατρεία... 3. Calvin Klein- CKIN2U η μυρωδιά πορτοκαλοφέρνει, σε body lotion την έχω ερωτευθεί.. 4. Carolina Herrera- 212 sexy πέρυσι και φέτος η νο1 επιλογή μου.. αυτές από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουνίου 2009 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η Neraida έγραψε: #1.954 18-06-09 22:21 Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μμμ λοιπόν 1. Davidoff- Cool water πολύ ελαφριά, και πολύ καλοκαιρινή 2. burberry- week end λατρεία... 3. Calvin Klein- CKIN2U η μυρωδιά πορτοκαλοφέρνει, σε body lotion την έχω ερωτευθεί.. 4. Carolina Herrera- 212 sexy πέρυσι και φέτος η νο1 επιλογή μου.. αυτές από μένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Η Neraida έγραψε: #1.954 18-06-09 22:21 Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πηρα προσφατως την κρεμα σωματος ( Βettina Βarty botanical body butter rice milk & vanilla), την οποια μου την προτεινε μια φιλη. Οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες...απιστευτα ενυδατικη, πολυ ομορφο αρωμα που διατηρειται για πολλες ωρες και η επιδερμιδα γινεται παρα μα παρα πολυ απαλη... Εν ολιγοις ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενη... Αααα, ξεχασα, ειναι και οικονομικη...400ml-->8ευρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Η Resident Evil: #1.955 19-06-09 21:18 τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2010 kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τσουπρεεεεεεεεεεες!!! Για πείτε μια γνώμη... Ποιά από τις 2 μπλούζες να φορέσω τη δευτέρα για την παρουσίαση???? Το παντελόνι είναι λινό και είναι ...αδιαπραγμάτευτο γιατί 1. δεν έχω άλλο καλύτερο 2. ψέμματα έχω άλλα είναι άσπρο και άσπρο δεν παίζει να φορέσω 3. Ε, αυτό μου αρέσει και με κάνει να νιώθω άνετα! Δεν θέλω να φορέσω κάτι στενό κτλ [ούτε τζην] και αυτό είναι αρκετά δροσερό και άνετο Οι μπλούζες είναι και οι 2 μακοειδείς. Οι φωτογραφίες είναι λίγο για τα μπάζα (reflection της αφεντιάς μου και λήψη από κινητό) αλλά give it a try plz!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:19 Η kalypso έγραψε: #1.956 19-06-09 21:19 τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τη φουξια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η Neraida έγραψε: #1.957 19-06-09 21:23 Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eχει δικιο η Καλυψω! Τη φουξια...! Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Βασικα στην λευκη, ενω μου αρεσει η λεπτομερεια χαμηλα του σχεδιου, δε μου αρεσει καθολου και πιστευω οτι δεν κολακευει η στρογγυλη λαιμοκοψη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight Διάσημο μέλος Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.767 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:23 Η moonlight: #1.958 19-06-09 21:23 συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η kalypso έγραψε: #1.959 19-06-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 96 97 98 99 100 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 98 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Δειχνει πιο καλη, πιο επισημη και θεωρω πως ειναι καλυτερη επιλογη γι αυτο που το θες... Σε παει και το χρωμα...κουλ! Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, ναι, και ...ναι! ταιριάζει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Η fielda έγραψε: #1.960 19-06-09 22:16 Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι εγώ τη φούξια λέω Έχει και κουμπάκια και δείχνει πιο "επίσημη". Πιστεύω πως είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση Και το παντελόνι μου αρέσει πολύ που είναι λινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.