moonlight
Διάσημο μέλος

και γω σπαστα μαλια εχω και ηθελα κατι για να μην τα ισιωνω συνεχεια να τα κανω ετσι για αλλαγη να φαινονται καπως ατημελητα, ξερεις να μην ειναι αυτο το στημενο μπουκλες..
λεω να κανω μια δοκιμη αυριο να δω αν τα καταφερω.. σ'ευχαριστω παντως

πς. αν εχεις καποια συβλουλη να μου δωσεις θα το ηθελα πολυ, πρωτη φορα θα το χρησιμοποιησω, εχω παρει και ενα σπρευ που λεει οτι προστατευει τα μαλια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

για μενα τα χειροτερα ισιωτηρια-ψαλιδια για μπουκλες ειναι της babyliss. δε κανουν τιποτα στο μαλλι μου ισως επειδη εχω και χοντρη τριχα και πολλυ μαλλι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

90 ε νομιζω μου το πηρε ο αι-βασιλης εμενα παντως!

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

σημερα πηγα και πηρα το σιδερο για μπουκλες αλλα αρχισανε ολες οι γνωστες μου να μου λενε οτι το αλλο ειναι καλυτερο![]()
και γω σπαστα μαλια εχω και ηθελα κατι για να μην τα ισιωνω συνεχεια να τα κανω ετσι για αλλαγη να φαινονται καπως ατημελητα, ξερεις να μην ειναι αυτο το στημενο μπουκλες..
λεω να κανω μια δοκιμη αυριο να δω αν τα καταφερω.. σ'ευχαριστω παντως![]()
πς. αν εχεις καποια συβλουλη να μου δωσεις θα το ηθελα πολυ, πρωτη φορα θα το χρησιμοποιησω, εχω παρει και ενα σπρευ που λεει οτι προστατευει τα μαλια..
δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα μη περιμενεις και πολλα απο το σπρευ. Εγω ισιωνω τα μαλλια μου σε σχεδον καθημερινη βαση τα τελευταια 4-5 χρονια και το μαλλι μου εχει γινει αρκετα ξηρο και ατιθασο. Με το σιδερο για μπουκλες καταστρεφονται ακομα πιο ευκολα γιατι το κρατας πιο πολυ ωρα στο μαλλι και καιγεται. Το πιο βασικο ειναι να τα κοβεις λιγο πιο συχνα και να μη το χρησιμοποιεις καθημερινα. Εγω προσπαθω να απεξαρτηθω εδω και λιγες βδομαδες με το να αφηνω το μαλλι μου στο φυσικο τους

Αν μπορεις να βρεις σιδερο για μπουκλες μαρκας chi παρτο χωρις δευτερη σκεψη. Ειναι λιγο ακριβο αλλα αξιζει! Ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα.
Επειδη το μαλλι σου ειναι σπαστο μπορεις να φτιαξεις υπεροχα κυμματα! Αυτο κανω και εγω τον τελευταιο καιρο που προσπαθω να απαλλαγω απο το καθημερινο ισιωμα.
Καταρχην, ξεκινα απο το λουσιμο
1. βαζε σαμπουαν μονο στις ριζες και οχι σε ολο το μαλλι
2. conditioner μονο στις ακρες και ποτε στις ριζες
3. οχι καθημερινο λουσιμο (καθε 2 μερες ειναι καλα). Φορα καποιο σκουφακι για να μη βρεχονται οταν κανεις μπανιο
μετα το λουσιμο:
1. κρεμα για ισιωμα
2. αφρο (ξεκινας απο την ριζα και καταληγεις στις ακρες)
3. τα αφηνουμε να στεγνωσουν μονα τους και χρησιμοποιουμε πιστολακι στις ριζες (κρυο αερα)
4. αφου στεγνωσουν βαζουμε λιγο κερι ή pommade για να κρατησουν καλυτερα
5. βαζουμε shine serum για να μειωθει το φριζαρισμα και ετοιμα!
moonlight
Διάσημο μέλος

εβαλα αυτο το σπρευ αν και εχει την αισθηση πανω στο μαλλι του αφρου

τα εκανα πολυ βιαστικα και χωρις πολλα πολλα. παντως το αποτελεσμα που βγηκε ηταν πολυ καλο, μακαρι να μου βγαινουν παντα ετσι.
εχεις δικαιο οσον αφορα την αφη των μαλλιων οτι ειναι πιο ξηρα. δεν τα νιωθεις μαλακα οπως ας πουμε αν τα κανω με το πιστολακι ή αν τα αφησω φυσικα. καθημερινα εγω δεν μπορω να τα κανω οποτε γλυτωσε το μαλλι κατα μια αποψη. λογικα εσυ για να χρησιμοποιεις τοσα προιοντα για ισιωμα θα πρεπει να εχεις αρκετα σγουρο μαλλι

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

δεν ειναι αρκετα σγουρο, ειναι περισσοτερο κυμματιστο, αλλα εχω τραχια-αγρια-χοντρη τριχα και δεν στρωνει με τιποτα. Καπως ετσι μου ειναι το φυσικο οταν τα αφησω να στεγνωσουν μονα τους:
![]()
Το φυσικό σου μαλλί είναι απίστευτα ωραίο, τέλειο, φανταστικό!!!!

moonlight
Διάσημο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Το φυσικό σου μαλλί είναι απίστευτα ωραίο, τέλειο, φανταστικό!!!!![]()
ειναι πιο μακρυ απο της κοπελας που εβαλα στην φωτο και αν το αφηνω ετσι κυμματιστο μου μπερδευεται παρα πολυ πισω και σπαει η τριχα. Αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που μου την σπαει το κυμματιστο και σγουρο μαλλι!
moonlight
Διάσημο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

ειναι πιο μακρυ απο της κοπελας που εβαλα στην φωτο και αν το αφηνω ετσι κυμματιστο μου μπερδευεται παρα πολυ πισω και σπαει η τριχα. Αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που μου την σπαει το κυμματιστο και σγουρο μαλλι!
βρε σακ μου εχεις και δυσκολο νικδοκιμασες κανα προιον που χρησιμοποιουν αυτες που εχουν μπουκλες, κατι ειχα ακουσει καποτε οτι βαζουν κατι που μαλακωνει και ξεχωριζει τις μπουκλες τους μετα το λουσιμο.. δεν θυμαμαι κιολας τι ηταν ακριβως..
![]()
Mια μικρη ποσοτητα αφρου σε βρεγμενα μαλλια βοηθαει...
moonlight
Διάσημο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

ναι οντως!! αλλα βρε νεραιδα μου υπαρχει ειμαι σιγουρη καποιο προιον που χρησιμοποιουν αυτες που εχουν σγουρο και ατιθασο μαλλι... ρε σεις δεν εχει καμια σγουρομαλλου εδω μεσα να μας διαφωτισει????![]()
Εγω καρδια μου εχω σγουρα μαλλια και οταν δεν τα ισιωνω βαζω λιγο αφρο και τα στεγνωνω με φυσουνα...
Η μητερα μου που εχει πιο σγουρα μαλλια απο τα δικα μου, με πολυ χοντρη τριχα (εξου και οτι τα αποκαλω σφουγκαριστρα

Και να ρωτησω κατι...οταν λες ατιθασο τι ακριβως εννοεις?
moonlight
Διάσημο μέλος

παντως ενα λαδακι ειχα δει τον κομμωτη να βαζει σε μια κοπελα μια φορα και τις τα μαλακωσε αλλα παω πασο ειπαμε, διν εχω διν μιλαω

Neraida
Επιφανές μέλος

πασο![]()
παντως ενα λαδακι ειχα δει τον κομμωτη να βαζει σε μια κοπελα μια φορα και τις τα μαλακωσε αλλα παω πασο ειπαμε, διν εχω διν μιλαω![]()
Κοιτα, μια μασκα να κανεις πριν και λιγη σιλικονη(μηπως αυτην εννοεις λαδακι?) να βαλεις αφου τα λουσεις, θα μαλακωσουν αρκετα...
Βεβαια υπαρχουν και ενα σωρο αλλο προιοντα στην αγορα, απλα προσωπικα τα θεωρω περιττα και συνεπως "πεταμενα" χρηματα.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Και γω την ίδια απορία είχα...(αλλά τα νύχια δεν μου αρεσαν!)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.