chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:30 Η chica_loca: #681 04-05-07 18:30 Αρχική Δημοσίευση από mania: Εσθητικός είναι και αυτός που φτιάχνει τα νύχια; άν είναι να πάω να τα φτιάξω μια και καλή Click για ανάπτυξη... Η αισθητικος ή αλλιως απομπιμπικοτρια ,οπως λεει και ενας γνωστος μου κανει διαφορα...οπως αποτριχωση, καθαρισμο προσωπου, νυχια κτλ κτλ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:32 Η mania έγραψε: #682 04-05-07 18:32 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Η αισθητικος ή αλλιως απομπιμπικοτρια ,οπως λεει και ενας γνωστος μου κανει διαφορα...οπως αποτριχωση, καθαρισμο προσωπου, νυχια κτλ κτλ !!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωω τοοοοοοσοοοοοο ποοοολλυυυυ όλες με βοηθήσατε πάρα πολλύ άν σκευτήτε κάτι λέτε, πρέπει μέχρι τις 12/06 να είμαι αγνώριστη θεά, άρα πρέπει να πράξω γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:35 Η chica_loca: #683 04-05-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώωωωωωωωωω τοοοοοοσοοοοοο ποοοολλυυυυ όλες με βοηθήσατε πάρα πολλύ άν σκευτήτε κάτι λέτε, πρέπει μέχρι τις 12/06 να είμαι αγνώριστη θεά, άρα πρέπει να πράξω γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εχει να γινει στις 12/6 ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:39 Η mania έγραψε: #684 04-05-07 18:39 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Τι εχει να γινει στις 12/6 ????????????? Click για ανάπτυξη... κλείνουμε 8 χρόνια σχέσης και είναι φοβερό άν σκεφτείς ότι όταν με γνώρησε ήμουν ένας αλητάμπουρας του κερατά, θέλω να του πώ ευχαριστώ που με αγάπησε όπως είμουν και που με παντρέυτηκε για να με κάνει ευτυχισμένη, εξάλου πρίν 2 χρόνια με ζήτησε σε γάμο εκεί που κανόνησα ενώ είχαμε ήδη παντρευτεί, του χροστάω πολλά και του αξίζει μια γυναίκα δίπλα του, όμορφη, όχι σαν και μένα ατσούμπαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:46 Η chica_loca: #685 04-05-07 18:46 Αρχική Δημοσίευση από mania: κλείνουμε 8 χρόνια σχέσης και είναι φοβερό άν σκεφτείς ότι όταν με γνώρησε ήμουν ένας αλητάμπουρας του κερατά, θέλω να του πώ ευχαριστώ που με αγάπησε όπως είμουν και που με παντρέυτηκε για να με κάνει ευτυχισμένη, εξάλου πρίν 2 χρόνια με ζήτησε σε γάμο εκεί που κανόνησα ενώ είχαμε ήδη παντρευτεί, του χροστάω πολλά και του αξίζει μια γυναίκα δίπλα του, όμορφη, όχι σαν και μένα ατσούμπαλη Click για ανάπτυξη... Μανια μου εδω ισως κανεις λαθος....Ο αντρας σου σ'αγαπησε για αυτο που εισαι/ησουν...αγαπησε τον αληταμπουρα που λες , αυτον θελει και οτιδηποτε ΠΟΛΥ διαφορετικο θα του φανταζει ξενο. Προσεξε πολυ τις αλλαγες που θα κανεις πανω σου , οτι κανεις να σκεφτεσαι ΕΣΥ εαν αισθανεσαι ομορφα με αυτο που κανεις και οχι για να δειξεις στον αλλο(αντρα σου) κατι που στην πραγματικοτητα δεν ησουν , δεν θα σαι! Αυτα στα λεω εκ πειρας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η mania έγραψε: #686 04-05-07 18:49 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Μανια μου εδω ισως κανεις λαθος....Ο αντρας σου σ'αγαπησε για αυτο που εισαι/ησουν...αγαπησε τον αληταμπουρα που λες , αυτον θελει και οτιδηποτε ΠΟΛΥ διαφορετικο θα του φανταζει ξενο. Προσεξε πολυ τις αλλαγες που θα κανεις πανω σου , οτι κανεις να σκεφτεσαι ΕΣΥ εαν αισθανεσαι ομορφα με αυτο που κανεις και οχι για να δειξεις στον αλλο(αντρα σου) κατι που στην πραγματικοτητα δεν ησουν , δεν θα σαι! Αυτα στα λεω εκ πειρας ... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις θέλω να κάνω άλλαγή και για τους δύο μας, θέλω να σταματήσουν να λένε για το πόσο ατσούμπαλη είμαι, άν και ο χαρακτήρας μένει άθηκτος άρα και κάτι ξένο να δεί απο έξω μέσα είαι ακριβώς το ίδιο, τον αγαπάω πάρα πολλύ και πρέπει να υπάρχει το διαφωρετικό, πολέμάω για τον γάμο μου πρίν χάσω την μάχη και πίστεψέ με αυτή η μαχή δεν θα την αφήσω να χαθεί με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Η chica_loca: #687 04-05-07 18:58 Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:02 Η mania έγραψε: #688 04-05-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Click για ανάπτυξη... Κάναμε ολόκληρη συζήτηση εκείνος θέλει να κρατήσω το μάκρος θα το κρατήσω άλα λυψό λόγο κοψήματος, εκείνος θέλει σκούρα τα μαλλιά εγώ απλά θα τα κάνω λίγο πιο άνοικτά, τα υπόλοιπα πάνω μου, πάντα μου έλεγε ότι όπως και να είμαι είμαι υπέροχη για εκείνον, και με κάνει να θέλω να του κάνω περισσότερα, τον αγαπάω υπερβολικά, είμαστε ειλικρηνής και υπέροχα διαφορετικοί, του αξίζει ο κόσμος όλος και άν είναι κάπου λάθος θα τον φτιάξω για να του τον δόσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 17:40 Η mania έγραψε: #689 09-05-07 17:40 Νάμαι και πάλι κορλιτσια και αυτή την φορά για καλό Το Σάββατο έκλησα ραντεβού γιά βάφη, κόψημο μαλλί, ψίλομα φρυδιού, μανικιουρ, πεντικιούρ και ειμαι έτοιμη για όλα, στις 12 ξεκινάει η όλη διαδηκασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #690 09-05-07 18:16 Με το καλο η αλλαγη Μανια μου !!! ...με ενα πολυ καλο αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:18 Η mania έγραψε: #691 09-05-07 18:18 Μακάρι να είχα σύνδεση με κίν, να σας εστελνα το πρίν και το μετά, αφού πήγα στην κοπέλα και όταν της είπα για άλλαγη έκανε να πεί επιτέλους και έριξε την κούπα με τον καφέ, πολλύ γέλιο λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:20 Η chica_loca: #692 09-05-07 18:20 Το πριν περιπου ξερουμε πως ειναι... απο την φοτο που μας εδειξες!! ...τωρα για το νεο look , βρες τροπο να βγαλεις φοτο να μας δειξεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #693 09-05-07 18:24 μακάρι να είχε καμιά κανένα κινητό που να μπένει στο κομπιούτερ να της στήλω την νέα φώτο, θα ήταν άμεσσα και φοβερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:05 Η Subject to change: #694 09-05-07 21:05 Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Εσθητικός είναι και αυτός που φτιάχνει τα νύχια; άν είναι να πάω να τα φτιάξω μια και καλή Click για ανάπτυξη... Η αισθητικος ή αλλιως απομπιμπικοτρια ,οπως λεει και ενας γνωστος μου κανει διαφορα...οπως αποτριχωση, καθαρισμο προσωπου, νυχια κτλ κτλ !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:32 Η mania έγραψε: #682 04-05-07 18:32 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Η αισθητικος ή αλλιως απομπιμπικοτρια ,οπως λεει και ενας γνωστος μου κανει διαφορα...οπως αποτριχωση, καθαρισμο προσωπου, νυχια κτλ κτλ !!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωω τοοοοοοσοοοοοο ποοοολλυυυυ όλες με βοηθήσατε πάρα πολλύ άν σκευτήτε κάτι λέτε, πρέπει μέχρι τις 12/06 να είμαι αγνώριστη θεά, άρα πρέπει να πράξω γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:35 Η chica_loca: #683 04-05-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώωωωωωωωωω τοοοοοοσοοοοοο ποοοολλυυυυ όλες με βοηθήσατε πάρα πολλύ άν σκευτήτε κάτι λέτε, πρέπει μέχρι τις 12/06 να είμαι αγνώριστη θεά, άρα πρέπει να πράξω γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εχει να γινει στις 12/6 ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:39 Η mania έγραψε: #684 04-05-07 18:39 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Τι εχει να γινει στις 12/6 ????????????? Click για ανάπτυξη... κλείνουμε 8 χρόνια σχέσης και είναι φοβερό άν σκεφτείς ότι όταν με γνώρησε ήμουν ένας αλητάμπουρας του κερατά, θέλω να του πώ ευχαριστώ που με αγάπησε όπως είμουν και που με παντρέυτηκε για να με κάνει ευτυχισμένη, εξάλου πρίν 2 χρόνια με ζήτησε σε γάμο εκεί που κανόνησα ενώ είχαμε ήδη παντρευτεί, του χροστάω πολλά και του αξίζει μια γυναίκα δίπλα του, όμορφη, όχι σαν και μένα ατσούμπαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:46 Η chica_loca: #685 04-05-07 18:46 Αρχική Δημοσίευση από mania: κλείνουμε 8 χρόνια σχέσης και είναι φοβερό άν σκεφτείς ότι όταν με γνώρησε ήμουν ένας αλητάμπουρας του κερατά, θέλω να του πώ ευχαριστώ που με αγάπησε όπως είμουν και που με παντρέυτηκε για να με κάνει ευτυχισμένη, εξάλου πρίν 2 χρόνια με ζήτησε σε γάμο εκεί που κανόνησα ενώ είχαμε ήδη παντρευτεί, του χροστάω πολλά και του αξίζει μια γυναίκα δίπλα του, όμορφη, όχι σαν και μένα ατσούμπαλη Click για ανάπτυξη... Μανια μου εδω ισως κανεις λαθος....Ο αντρας σου σ'αγαπησε για αυτο που εισαι/ησουν...αγαπησε τον αληταμπουρα που λες , αυτον θελει και οτιδηποτε ΠΟΛΥ διαφορετικο θα του φανταζει ξενο. Προσεξε πολυ τις αλλαγες που θα κανεις πανω σου , οτι κανεις να σκεφτεσαι ΕΣΥ εαν αισθανεσαι ομορφα με αυτο που κανεις και οχι για να δειξεις στον αλλο(αντρα σου) κατι που στην πραγματικοτητα δεν ησουν , δεν θα σαι! Αυτα στα λεω εκ πειρας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η mania έγραψε: #686 04-05-07 18:49 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Μανια μου εδω ισως κανεις λαθος....Ο αντρας σου σ'αγαπησε για αυτο που εισαι/ησουν...αγαπησε τον αληταμπουρα που λες , αυτον θελει και οτιδηποτε ΠΟΛΥ διαφορετικο θα του φανταζει ξενο. Προσεξε πολυ τις αλλαγες που θα κανεις πανω σου , οτι κανεις να σκεφτεσαι ΕΣΥ εαν αισθανεσαι ομορφα με αυτο που κανεις και οχι για να δειξεις στον αλλο(αντρα σου) κατι που στην πραγματικοτητα δεν ησουν , δεν θα σαι! Αυτα στα λεω εκ πειρας ... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις θέλω να κάνω άλλαγή και για τους δύο μας, θέλω να σταματήσουν να λένε για το πόσο ατσούμπαλη είμαι, άν και ο χαρακτήρας μένει άθηκτος άρα και κάτι ξένο να δεί απο έξω μέσα είαι ακριβώς το ίδιο, τον αγαπάω πάρα πολλύ και πρέπει να υπάρχει το διαφωρετικό, πολέμάω για τον γάμο μου πρίν χάσω την μάχη και πίστεψέ με αυτή η μαχή δεν θα την αφήσω να χαθεί με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Η chica_loca: #687 04-05-07 18:58 Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:02 Η mania έγραψε: #688 04-05-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Click για ανάπτυξη... Κάναμε ολόκληρη συζήτηση εκείνος θέλει να κρατήσω το μάκρος θα το κρατήσω άλα λυψό λόγο κοψήματος, εκείνος θέλει σκούρα τα μαλλιά εγώ απλά θα τα κάνω λίγο πιο άνοικτά, τα υπόλοιπα πάνω μου, πάντα μου έλεγε ότι όπως και να είμαι είμαι υπέροχη για εκείνον, και με κάνει να θέλω να του κάνω περισσότερα, τον αγαπάω υπερβολικά, είμαστε ειλικρηνής και υπέροχα διαφορετικοί, του αξίζει ο κόσμος όλος και άν είναι κάπου λάθος θα τον φτιάξω για να του τον δόσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 17:40 Η mania έγραψε: #689 09-05-07 17:40 Νάμαι και πάλι κορλιτσια και αυτή την φορά για καλό Το Σάββατο έκλησα ραντεβού γιά βάφη, κόψημο μαλλί, ψίλομα φρυδιού, μανικιουρ, πεντικιούρ και ειμαι έτοιμη για όλα, στις 12 ξεκινάει η όλη διαδηκασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #690 09-05-07 18:16 Με το καλο η αλλαγη Μανια μου !!! ...με ενα πολυ καλο αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:18 Η mania έγραψε: #691 09-05-07 18:18 Μακάρι να είχα σύνδεση με κίν, να σας εστελνα το πρίν και το μετά, αφού πήγα στην κοπέλα και όταν της είπα για άλλαγη έκανε να πεί επιτέλους και έριξε την κούπα με τον καφέ, πολλύ γέλιο λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:20 Η chica_loca: #692 09-05-07 18:20 Το πριν περιπου ξερουμε πως ειναι... απο την φοτο που μας εδειξες!! ...τωρα για το νεο look , βρες τροπο να βγαλεις φοτο να μας δειξεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #693 09-05-07 18:24 μακάρι να είχε καμιά κανένα κινητό που να μπένει στο κομπιούτερ να της στήλω την νέα φώτο, θα ήταν άμεσσα και φοβερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:05 Η Subject to change: #694 09-05-07 21:05 Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Η αισθητικος ή αλλιως απομπιμπικοτρια ,οπως λεει και ενας γνωστος μου κανει διαφορα...οπως αποτριχωση, καθαρισμο προσωπου, νυχια κτλ κτλ !!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώωωωωωωωωω τοοοοοοσοοοοοο ποοοολλυυυυ όλες με βοηθήσατε πάρα πολλύ άν σκευτήτε κάτι λέτε, πρέπει μέχρι τις 12/06 να είμαι αγνώριστη θεά, άρα πρέπει να πράξω γρήγορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:35 Η chica_loca: #683 04-05-07 18:35 Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώωωωωωωωωω τοοοοοοσοοοοοο ποοοολλυυυυ όλες με βοηθήσατε πάρα πολλύ άν σκευτήτε κάτι λέτε, πρέπει μέχρι τις 12/06 να είμαι αγνώριστη θεά, άρα πρέπει να πράξω γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εχει να γινει στις 12/6 ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:39 Η mania έγραψε: #684 04-05-07 18:39 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Τι εχει να γινει στις 12/6 ????????????? Click για ανάπτυξη... κλείνουμε 8 χρόνια σχέσης και είναι φοβερό άν σκεφτείς ότι όταν με γνώρησε ήμουν ένας αλητάμπουρας του κερατά, θέλω να του πώ ευχαριστώ που με αγάπησε όπως είμουν και που με παντρέυτηκε για να με κάνει ευτυχισμένη, εξάλου πρίν 2 χρόνια με ζήτησε σε γάμο εκεί που κανόνησα ενώ είχαμε ήδη παντρευτεί, του χροστάω πολλά και του αξίζει μια γυναίκα δίπλα του, όμορφη, όχι σαν και μένα ατσούμπαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:46 Η chica_loca: #685 04-05-07 18:46 Αρχική Δημοσίευση από mania: κλείνουμε 8 χρόνια σχέσης και είναι φοβερό άν σκεφτείς ότι όταν με γνώρησε ήμουν ένας αλητάμπουρας του κερατά, θέλω να του πώ ευχαριστώ που με αγάπησε όπως είμουν και που με παντρέυτηκε για να με κάνει ευτυχισμένη, εξάλου πρίν 2 χρόνια με ζήτησε σε γάμο εκεί που κανόνησα ενώ είχαμε ήδη παντρευτεί, του χροστάω πολλά και του αξίζει μια γυναίκα δίπλα του, όμορφη, όχι σαν και μένα ατσούμπαλη Click για ανάπτυξη... Μανια μου εδω ισως κανεις λαθος....Ο αντρας σου σ'αγαπησε για αυτο που εισαι/ησουν...αγαπησε τον αληταμπουρα που λες , αυτον θελει και οτιδηποτε ΠΟΛΥ διαφορετικο θα του φανταζει ξενο. Προσεξε πολυ τις αλλαγες που θα κανεις πανω σου , οτι κανεις να σκεφτεσαι ΕΣΥ εαν αισθανεσαι ομορφα με αυτο που κανεις και οχι για να δειξεις στον αλλο(αντρα σου) κατι που στην πραγματικοτητα δεν ησουν , δεν θα σαι! Αυτα στα λεω εκ πειρας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η mania έγραψε: #686 04-05-07 18:49 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Μανια μου εδω ισως κανεις λαθος....Ο αντρας σου σ'αγαπησε για αυτο που εισαι/ησουν...αγαπησε τον αληταμπουρα που λες , αυτον θελει και οτιδηποτε ΠΟΛΥ διαφορετικο θα του φανταζει ξενο. Προσεξε πολυ τις αλλαγες που θα κανεις πανω σου , οτι κανεις να σκεφτεσαι ΕΣΥ εαν αισθανεσαι ομορφα με αυτο που κανεις και οχι για να δειξεις στον αλλο(αντρα σου) κατι που στην πραγματικοτητα δεν ησουν , δεν θα σαι! Αυτα στα λεω εκ πειρας ... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις θέλω να κάνω άλλαγή και για τους δύο μας, θέλω να σταματήσουν να λένε για το πόσο ατσούμπαλη είμαι, άν και ο χαρακτήρας μένει άθηκτος άρα και κάτι ξένο να δεί απο έξω μέσα είαι ακριβώς το ίδιο, τον αγαπάω πάρα πολλύ και πρέπει να υπάρχει το διαφωρετικό, πολέμάω για τον γάμο μου πρίν χάσω την μάχη και πίστεψέ με αυτή η μαχή δεν θα την αφήσω να χαθεί με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Η chica_loca: #687 04-05-07 18:58 Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:02 Η mania έγραψε: #688 04-05-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Click για ανάπτυξη... Κάναμε ολόκληρη συζήτηση εκείνος θέλει να κρατήσω το μάκρος θα το κρατήσω άλα λυψό λόγο κοψήματος, εκείνος θέλει σκούρα τα μαλλιά εγώ απλά θα τα κάνω λίγο πιο άνοικτά, τα υπόλοιπα πάνω μου, πάντα μου έλεγε ότι όπως και να είμαι είμαι υπέροχη για εκείνον, και με κάνει να θέλω να του κάνω περισσότερα, τον αγαπάω υπερβολικά, είμαστε ειλικρηνής και υπέροχα διαφορετικοί, του αξίζει ο κόσμος όλος και άν είναι κάπου λάθος θα τον φτιάξω για να του τον δόσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 17:40 Η mania έγραψε: #689 09-05-07 17:40 Νάμαι και πάλι κορλιτσια και αυτή την φορά για καλό Το Σάββατο έκλησα ραντεβού γιά βάφη, κόψημο μαλλί, ψίλομα φρυδιού, μανικιουρ, πεντικιούρ και ειμαι έτοιμη για όλα, στις 12 ξεκινάει η όλη διαδηκασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #690 09-05-07 18:16 Με το καλο η αλλαγη Μανια μου !!! ...με ενα πολυ καλο αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:18 Η mania έγραψε: #691 09-05-07 18:18 Μακάρι να είχα σύνδεση με κίν, να σας εστελνα το πρίν και το μετά, αφού πήγα στην κοπέλα και όταν της είπα για άλλαγη έκανε να πεί επιτέλους και έριξε την κούπα με τον καφέ, πολλύ γέλιο λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:20 Η chica_loca: #692 09-05-07 18:20 Το πριν περιπου ξερουμε πως ειναι... απο την φοτο που μας εδειξες!! ...τωρα για το νεο look , βρες τροπο να βγαλεις φοτο να μας δειξεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #693 09-05-07 18:24 μακάρι να είχε καμιά κανένα κινητό που να μπένει στο κομπιούτερ να της στήλω την νέα φώτο, θα ήταν άμεσσα και φοβερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:05 Η Subject to change: #694 09-05-07 21:05 Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Ευχαριστώωωωωωωωωω τοοοοοοσοοοοοο ποοοολλυυυυ όλες με βοηθήσατε πάρα πολλύ άν σκευτήτε κάτι λέτε, πρέπει μέχρι τις 12/06 να είμαι αγνώριστη θεά, άρα πρέπει να πράξω γρήγορα Click για ανάπτυξη... Τι εχει να γινει στις 12/6 ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:39 Η mania έγραψε: #684 04-05-07 18:39 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Τι εχει να γινει στις 12/6 ????????????? Click για ανάπτυξη... κλείνουμε 8 χρόνια σχέσης και είναι φοβερό άν σκεφτείς ότι όταν με γνώρησε ήμουν ένας αλητάμπουρας του κερατά, θέλω να του πώ ευχαριστώ που με αγάπησε όπως είμουν και που με παντρέυτηκε για να με κάνει ευτυχισμένη, εξάλου πρίν 2 χρόνια με ζήτησε σε γάμο εκεί που κανόνησα ενώ είχαμε ήδη παντρευτεί, του χροστάω πολλά και του αξίζει μια γυναίκα δίπλα του, όμορφη, όχι σαν και μένα ατσούμπαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:46 Η chica_loca: #685 04-05-07 18:46 Αρχική Δημοσίευση από mania: κλείνουμε 8 χρόνια σχέσης και είναι φοβερό άν σκεφτείς ότι όταν με γνώρησε ήμουν ένας αλητάμπουρας του κερατά, θέλω να του πώ ευχαριστώ που με αγάπησε όπως είμουν και που με παντρέυτηκε για να με κάνει ευτυχισμένη, εξάλου πρίν 2 χρόνια με ζήτησε σε γάμο εκεί που κανόνησα ενώ είχαμε ήδη παντρευτεί, του χροστάω πολλά και του αξίζει μια γυναίκα δίπλα του, όμορφη, όχι σαν και μένα ατσούμπαλη Click για ανάπτυξη... Μανια μου εδω ισως κανεις λαθος....Ο αντρας σου σ'αγαπησε για αυτο που εισαι/ησουν...αγαπησε τον αληταμπουρα που λες , αυτον θελει και οτιδηποτε ΠΟΛΥ διαφορετικο θα του φανταζει ξενο. Προσεξε πολυ τις αλλαγες που θα κανεις πανω σου , οτι κανεις να σκεφτεσαι ΕΣΥ εαν αισθανεσαι ομορφα με αυτο που κανεις και οχι για να δειξεις στον αλλο(αντρα σου) κατι που στην πραγματικοτητα δεν ησουν , δεν θα σαι! Αυτα στα λεω εκ πειρας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η mania έγραψε: #686 04-05-07 18:49 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Μανια μου εδω ισως κανεις λαθος....Ο αντρας σου σ'αγαπησε για αυτο που εισαι/ησουν...αγαπησε τον αληταμπουρα που λες , αυτον θελει και οτιδηποτε ΠΟΛΥ διαφορετικο θα του φανταζει ξενο. Προσεξε πολυ τις αλλαγες που θα κανεις πανω σου , οτι κανεις να σκεφτεσαι ΕΣΥ εαν αισθανεσαι ομορφα με αυτο που κανεις και οχι για να δειξεις στον αλλο(αντρα σου) κατι που στην πραγματικοτητα δεν ησουν , δεν θα σαι! Αυτα στα λεω εκ πειρας ... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις θέλω να κάνω άλλαγή και για τους δύο μας, θέλω να σταματήσουν να λένε για το πόσο ατσούμπαλη είμαι, άν και ο χαρακτήρας μένει άθηκτος άρα και κάτι ξένο να δεί απο έξω μέσα είαι ακριβώς το ίδιο, τον αγαπάω πάρα πολλύ και πρέπει να υπάρχει το διαφωρετικό, πολέμάω για τον γάμο μου πρίν χάσω την μάχη και πίστεψέ με αυτή η μαχή δεν θα την αφήσω να χαθεί με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Η chica_loca: #687 04-05-07 18:58 Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:02 Η mania έγραψε: #688 04-05-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Click για ανάπτυξη... Κάναμε ολόκληρη συζήτηση εκείνος θέλει να κρατήσω το μάκρος θα το κρατήσω άλα λυψό λόγο κοψήματος, εκείνος θέλει σκούρα τα μαλλιά εγώ απλά θα τα κάνω λίγο πιο άνοικτά, τα υπόλοιπα πάνω μου, πάντα μου έλεγε ότι όπως και να είμαι είμαι υπέροχη για εκείνον, και με κάνει να θέλω να του κάνω περισσότερα, τον αγαπάω υπερβολικά, είμαστε ειλικρηνής και υπέροχα διαφορετικοί, του αξίζει ο κόσμος όλος και άν είναι κάπου λάθος θα τον φτιάξω για να του τον δόσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 17:40 Η mania έγραψε: #689 09-05-07 17:40 Νάμαι και πάλι κορλιτσια και αυτή την φορά για καλό Το Σάββατο έκλησα ραντεβού γιά βάφη, κόψημο μαλλί, ψίλομα φρυδιού, μανικιουρ, πεντικιούρ και ειμαι έτοιμη για όλα, στις 12 ξεκινάει η όλη διαδηκασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #690 09-05-07 18:16 Με το καλο η αλλαγη Μανια μου !!! ...με ενα πολυ καλο αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:18 Η mania έγραψε: #691 09-05-07 18:18 Μακάρι να είχα σύνδεση με κίν, να σας εστελνα το πρίν και το μετά, αφού πήγα στην κοπέλα και όταν της είπα για άλλαγη έκανε να πεί επιτέλους και έριξε την κούπα με τον καφέ, πολλύ γέλιο λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:20 Η chica_loca: #692 09-05-07 18:20 Το πριν περιπου ξερουμε πως ειναι... απο την φοτο που μας εδειξες!! ...τωρα για το νεο look , βρες τροπο να βγαλεις φοτο να μας δειξεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #693 09-05-07 18:24 μακάρι να είχε καμιά κανένα κινητό που να μπένει στο κομπιούτερ να της στήλω την νέα φώτο, θα ήταν άμεσσα και φοβερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:05 Η Subject to change: #694 09-05-07 21:05 Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Τι εχει να γινει στις 12/6 ????????????? Click για ανάπτυξη... κλείνουμε 8 χρόνια σχέσης και είναι φοβερό άν σκεφτείς ότι όταν με γνώρησε ήμουν ένας αλητάμπουρας του κερατά, θέλω να του πώ ευχαριστώ που με αγάπησε όπως είμουν και που με παντρέυτηκε για να με κάνει ευτυχισμένη, εξάλου πρίν 2 χρόνια με ζήτησε σε γάμο εκεί που κανόνησα ενώ είχαμε ήδη παντρευτεί, του χροστάω πολλά και του αξίζει μια γυναίκα δίπλα του, όμορφη, όχι σαν και μένα ατσούμπαλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:46 Η chica_loca: #685 04-05-07 18:46 Αρχική Δημοσίευση από mania: κλείνουμε 8 χρόνια σχέσης και είναι φοβερό άν σκεφτείς ότι όταν με γνώρησε ήμουν ένας αλητάμπουρας του κερατά, θέλω να του πώ ευχαριστώ που με αγάπησε όπως είμουν και που με παντρέυτηκε για να με κάνει ευτυχισμένη, εξάλου πρίν 2 χρόνια με ζήτησε σε γάμο εκεί που κανόνησα ενώ είχαμε ήδη παντρευτεί, του χροστάω πολλά και του αξίζει μια γυναίκα δίπλα του, όμορφη, όχι σαν και μένα ατσούμπαλη Click για ανάπτυξη... Μανια μου εδω ισως κανεις λαθος....Ο αντρας σου σ'αγαπησε για αυτο που εισαι/ησουν...αγαπησε τον αληταμπουρα που λες , αυτον θελει και οτιδηποτε ΠΟΛΥ διαφορετικο θα του φανταζει ξενο. Προσεξε πολυ τις αλλαγες που θα κανεις πανω σου , οτι κανεις να σκεφτεσαι ΕΣΥ εαν αισθανεσαι ομορφα με αυτο που κανεις και οχι για να δειξεις στον αλλο(αντρα σου) κατι που στην πραγματικοτητα δεν ησουν , δεν θα σαι! Αυτα στα λεω εκ πειρας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η mania έγραψε: #686 04-05-07 18:49 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Μανια μου εδω ισως κανεις λαθος....Ο αντρας σου σ'αγαπησε για αυτο που εισαι/ησουν...αγαπησε τον αληταμπουρα που λες , αυτον θελει και οτιδηποτε ΠΟΛΥ διαφορετικο θα του φανταζει ξενο. Προσεξε πολυ τις αλλαγες που θα κανεις πανω σου , οτι κανεις να σκεφτεσαι ΕΣΥ εαν αισθανεσαι ομορφα με αυτο που κανεις και οχι για να δειξεις στον αλλο(αντρα σου) κατι που στην πραγματικοτητα δεν ησουν , δεν θα σαι! Αυτα στα λεω εκ πειρας ... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις θέλω να κάνω άλλαγή και για τους δύο μας, θέλω να σταματήσουν να λένε για το πόσο ατσούμπαλη είμαι, άν και ο χαρακτήρας μένει άθηκτος άρα και κάτι ξένο να δεί απο έξω μέσα είαι ακριβώς το ίδιο, τον αγαπάω πάρα πολλύ και πρέπει να υπάρχει το διαφωρετικό, πολέμάω για τον γάμο μου πρίν χάσω την μάχη και πίστεψέ με αυτή η μαχή δεν θα την αφήσω να χαθεί με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Η chica_loca: #687 04-05-07 18:58 Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:02 Η mania έγραψε: #688 04-05-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Click για ανάπτυξη... Κάναμε ολόκληρη συζήτηση εκείνος θέλει να κρατήσω το μάκρος θα το κρατήσω άλα λυψό λόγο κοψήματος, εκείνος θέλει σκούρα τα μαλλιά εγώ απλά θα τα κάνω λίγο πιο άνοικτά, τα υπόλοιπα πάνω μου, πάντα μου έλεγε ότι όπως και να είμαι είμαι υπέροχη για εκείνον, και με κάνει να θέλω να του κάνω περισσότερα, τον αγαπάω υπερβολικά, είμαστε ειλικρηνής και υπέροχα διαφορετικοί, του αξίζει ο κόσμος όλος και άν είναι κάπου λάθος θα τον φτιάξω για να του τον δόσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 17:40 Η mania έγραψε: #689 09-05-07 17:40 Νάμαι και πάλι κορλιτσια και αυτή την φορά για καλό Το Σάββατο έκλησα ραντεβού γιά βάφη, κόψημο μαλλί, ψίλομα φρυδιού, μανικιουρ, πεντικιούρ και ειμαι έτοιμη για όλα, στις 12 ξεκινάει η όλη διαδηκασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #690 09-05-07 18:16 Με το καλο η αλλαγη Μανια μου !!! ...με ενα πολυ καλο αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:18 Η mania έγραψε: #691 09-05-07 18:18 Μακάρι να είχα σύνδεση με κίν, να σας εστελνα το πρίν και το μετά, αφού πήγα στην κοπέλα και όταν της είπα για άλλαγη έκανε να πεί επιτέλους και έριξε την κούπα με τον καφέ, πολλύ γέλιο λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:20 Η chica_loca: #692 09-05-07 18:20 Το πριν περιπου ξερουμε πως ειναι... απο την φοτο που μας εδειξες!! ...τωρα για το νεο look , βρες τροπο να βγαλεις φοτο να μας δειξεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #693 09-05-07 18:24 μακάρι να είχε καμιά κανένα κινητό που να μπένει στο κομπιούτερ να της στήλω την νέα φώτο, θα ήταν άμεσσα και φοβερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:05 Η Subject to change: #694 09-05-07 21:05 Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: κλείνουμε 8 χρόνια σχέσης και είναι φοβερό άν σκεφτείς ότι όταν με γνώρησε ήμουν ένας αλητάμπουρας του κερατά, θέλω να του πώ ευχαριστώ που με αγάπησε όπως είμουν και που με παντρέυτηκε για να με κάνει ευτυχισμένη, εξάλου πρίν 2 χρόνια με ζήτησε σε γάμο εκεί που κανόνησα ενώ είχαμε ήδη παντρευτεί, του χροστάω πολλά και του αξίζει μια γυναίκα δίπλα του, όμορφη, όχι σαν και μένα ατσούμπαλη Click για ανάπτυξη... Μανια μου εδω ισως κανεις λαθος....Ο αντρας σου σ'αγαπησε για αυτο που εισαι/ησουν...αγαπησε τον αληταμπουρα που λες , αυτον θελει και οτιδηποτε ΠΟΛΥ διαφορετικο θα του φανταζει ξενο. Προσεξε πολυ τις αλλαγες που θα κανεις πανω σου , οτι κανεις να σκεφτεσαι ΕΣΥ εαν αισθανεσαι ομορφα με αυτο που κανεις και οχι για να δειξεις στον αλλο(αντρα σου) κατι που στην πραγματικοτητα δεν ησουν , δεν θα σαι! Αυτα στα λεω εκ πειρας ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:49 Η mania έγραψε: #686 04-05-07 18:49 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Μανια μου εδω ισως κανεις λαθος....Ο αντρας σου σ'αγαπησε για αυτο που εισαι/ησουν...αγαπησε τον αληταμπουρα που λες , αυτον θελει και οτιδηποτε ΠΟΛΥ διαφορετικο θα του φανταζει ξενο. Προσεξε πολυ τις αλλαγες που θα κανεις πανω σου , οτι κανεις να σκεφτεσαι ΕΣΥ εαν αισθανεσαι ομορφα με αυτο που κανεις και οχι για να δειξεις στον αλλο(αντρα σου) κατι που στην πραγματικοτητα δεν ησουν , δεν θα σαι! Αυτα στα λεω εκ πειρας ... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις θέλω να κάνω άλλαγή και για τους δύο μας, θέλω να σταματήσουν να λένε για το πόσο ατσούμπαλη είμαι, άν και ο χαρακτήρας μένει άθηκτος άρα και κάτι ξένο να δεί απο έξω μέσα είαι ακριβώς το ίδιο, τον αγαπάω πάρα πολλύ και πρέπει να υπάρχει το διαφωρετικό, πολέμάω για τον γάμο μου πρίν χάσω την μάχη και πίστεψέ με αυτή η μαχή δεν θα την αφήσω να χαθεί με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Η chica_loca: #687 04-05-07 18:58 Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:02 Η mania έγραψε: #688 04-05-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Click για ανάπτυξη... Κάναμε ολόκληρη συζήτηση εκείνος θέλει να κρατήσω το μάκρος θα το κρατήσω άλα λυψό λόγο κοψήματος, εκείνος θέλει σκούρα τα μαλλιά εγώ απλά θα τα κάνω λίγο πιο άνοικτά, τα υπόλοιπα πάνω μου, πάντα μου έλεγε ότι όπως και να είμαι είμαι υπέροχη για εκείνον, και με κάνει να θέλω να του κάνω περισσότερα, τον αγαπάω υπερβολικά, είμαστε ειλικρηνής και υπέροχα διαφορετικοί, του αξίζει ο κόσμος όλος και άν είναι κάπου λάθος θα τον φτιάξω για να του τον δόσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 17:40 Η mania έγραψε: #689 09-05-07 17:40 Νάμαι και πάλι κορλιτσια και αυτή την φορά για καλό Το Σάββατο έκλησα ραντεβού γιά βάφη, κόψημο μαλλί, ψίλομα φρυδιού, μανικιουρ, πεντικιούρ και ειμαι έτοιμη για όλα, στις 12 ξεκινάει η όλη διαδηκασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #690 09-05-07 18:16 Με το καλο η αλλαγη Μανια μου !!! ...με ενα πολυ καλο αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:18 Η mania έγραψε: #691 09-05-07 18:18 Μακάρι να είχα σύνδεση με κίν, να σας εστελνα το πρίν και το μετά, αφού πήγα στην κοπέλα και όταν της είπα για άλλαγη έκανε να πεί επιτέλους και έριξε την κούπα με τον καφέ, πολλύ γέλιο λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:20 Η chica_loca: #692 09-05-07 18:20 Το πριν περιπου ξερουμε πως ειναι... απο την φοτο που μας εδειξες!! ...τωρα για το νεο look , βρες τροπο να βγαλεις φοτο να μας δειξεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #693 09-05-07 18:24 μακάρι να είχε καμιά κανένα κινητό που να μπένει στο κομπιούτερ να της στήλω την νέα φώτο, θα ήταν άμεσσα και φοβερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:05 Η Subject to change: #694 09-05-07 21:05 Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Μανια μου εδω ισως κανεις λαθος....Ο αντρας σου σ'αγαπησε για αυτο που εισαι/ησουν...αγαπησε τον αληταμπουρα που λες , αυτον θελει και οτιδηποτε ΠΟΛΥ διαφορετικο θα του φανταζει ξενο. Προσεξε πολυ τις αλλαγες που θα κανεις πανω σου , οτι κανεις να σκεφτεσαι ΕΣΥ εαν αισθανεσαι ομορφα με αυτο που κανεις και οχι για να δειξεις στον αλλο(αντρα σου) κατι που στην πραγματικοτητα δεν ησουν , δεν θα σαι! Αυτα στα λεω εκ πειρας ... Click για ανάπτυξη... Ξέρεις θέλω να κάνω άλλαγή και για τους δύο μας, θέλω να σταματήσουν να λένε για το πόσο ατσούμπαλη είμαι, άν και ο χαρακτήρας μένει άθηκτος άρα και κάτι ξένο να δεί απο έξω μέσα είαι ακριβώς το ίδιο, τον αγαπάω πάρα πολλύ και πρέπει να υπάρχει το διαφωρετικό, πολέμάω για τον γάμο μου πρίν χάσω την μάχη και πίστεψέ με αυτή η μαχή δεν θα την αφήσω να χαθεί με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 18:58 Η chica_loca: #687 04-05-07 18:58 Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:02 Η mania έγραψε: #688 04-05-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Click για ανάπτυξη... Κάναμε ολόκληρη συζήτηση εκείνος θέλει να κρατήσω το μάκρος θα το κρατήσω άλα λυψό λόγο κοψήματος, εκείνος θέλει σκούρα τα μαλλιά εγώ απλά θα τα κάνω λίγο πιο άνοικτά, τα υπόλοιπα πάνω μου, πάντα μου έλεγε ότι όπως και να είμαι είμαι υπέροχη για εκείνον, και με κάνει να θέλω να του κάνω περισσότερα, τον αγαπάω υπερβολικά, είμαστε ειλικρηνής και υπέροχα διαφορετικοί, του αξίζει ο κόσμος όλος και άν είναι κάπου λάθος θα τον φτιάξω για να του τον δόσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 17:40 Η mania έγραψε: #689 09-05-07 17:40 Νάμαι και πάλι κορλιτσια και αυτή την φορά για καλό Το Σάββατο έκλησα ραντεβού γιά βάφη, κόψημο μαλλί, ψίλομα φρυδιού, μανικιουρ, πεντικιούρ και ειμαι έτοιμη για όλα, στις 12 ξεκινάει η όλη διαδηκασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #690 09-05-07 18:16 Με το καλο η αλλαγη Μανια μου !!! ...με ενα πολυ καλο αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:18 Η mania έγραψε: #691 09-05-07 18:18 Μακάρι να είχα σύνδεση με κίν, να σας εστελνα το πρίν και το μετά, αφού πήγα στην κοπέλα και όταν της είπα για άλλαγη έκανε να πεί επιτέλους και έριξε την κούπα με τον καφέ, πολλύ γέλιο λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:20 Η chica_loca: #692 09-05-07 18:20 Το πριν περιπου ξερουμε πως ειναι... απο την φοτο που μας εδειξες!! ...τωρα για το νεο look , βρες τροπο να βγαλεις φοτο να μας δειξεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #693 09-05-07 18:24 μακάρι να είχε καμιά κανένα κινητό που να μπένει στο κομπιούτερ να της στήλω την νέα φώτο, θα ήταν άμεσσα και φοβερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:05 Η Subject to change: #694 09-05-07 21:05 Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 19:02 Η mania έγραψε: #688 04-05-07 19:02 Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Click για ανάπτυξη... Κάναμε ολόκληρη συζήτηση εκείνος θέλει να κρατήσω το μάκρος θα το κρατήσω άλα λυψό λόγο κοψήματος, εκείνος θέλει σκούρα τα μαλλιά εγώ απλά θα τα κάνω λίγο πιο άνοικτά, τα υπόλοιπα πάνω μου, πάντα μου έλεγε ότι όπως και να είμαι είμαι υπέροχη για εκείνον, και με κάνει να θέλω να του κάνω περισσότερα, τον αγαπάω υπερβολικά, είμαστε ειλικρηνής και υπέροχα διαφορετικοί, του αξίζει ο κόσμος όλος και άν είναι κάπου λάθος θα τον φτιάξω για να του τον δόσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 17:40 Η mania έγραψε: #689 09-05-07 17:40 Νάμαι και πάλι κορλιτσια και αυτή την φορά για καλό Το Σάββατο έκλησα ραντεβού γιά βάφη, κόψημο μαλλί, ψίλομα φρυδιού, μανικιουρ, πεντικιούρ και ειμαι έτοιμη για όλα, στις 12 ξεκινάει η όλη διαδηκασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #690 09-05-07 18:16 Με το καλο η αλλαγη Μανια μου !!! ...με ενα πολυ καλο αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:18 Η mania έγραψε: #691 09-05-07 18:18 Μακάρι να είχα σύνδεση με κίν, να σας εστελνα το πρίν και το μετά, αφού πήγα στην κοπέλα και όταν της είπα για άλλαγη έκανε να πεί επιτέλους και έριξε την κούπα με τον καφέ, πολλύ γέλιο λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:20 Η chica_loca: #692 09-05-07 18:20 Το πριν περιπου ξερουμε πως ειναι... απο την φοτο που μας εδειξες!! ...τωρα για το νεο look , βρες τροπο να βγαλεις φοτο να μας δειξεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #693 09-05-07 18:24 μακάρι να είχε καμιά κανένα κινητό που να μπένει στο κομπιούτερ να της στήλω την νέα φώτο, θα ήταν άμεσσα και φοβερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:05 Η Subject to change: #694 09-05-07 21:05 Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chica_loca: Καλα κανεις και κανεις αλλαγες ...απλα σου πα , μην βγεις πολυ εξω απο τα νερα σου !!! ....ρωτα και τον αντρα σου, τι θα του αρεσε, παρε λιγο την δικια του γνωμη! Βεβαια ειναι κ αυτοι σαν μικρα παιδια , ειναι σαν να τους χαριζεις δωρακια!!! Click για ανάπτυξη... Κάναμε ολόκληρη συζήτηση εκείνος θέλει να κρατήσω το μάκρος θα το κρατήσω άλα λυψό λόγο κοψήματος, εκείνος θέλει σκούρα τα μαλλιά εγώ απλά θα τα κάνω λίγο πιο άνοικτά, τα υπόλοιπα πάνω μου, πάντα μου έλεγε ότι όπως και να είμαι είμαι υπέροχη για εκείνον, και με κάνει να θέλω να του κάνω περισσότερα, τον αγαπάω υπερβολικά, είμαστε ειλικρηνής και υπέροχα διαφορετικοί, του αξίζει ο κόσμος όλος και άν είναι κάπου λάθος θα τον φτιάξω για να του τον δόσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 17:40 Η mania έγραψε: #689 09-05-07 17:40 Νάμαι και πάλι κορλιτσια και αυτή την φορά για καλό Το Σάββατο έκλησα ραντεβού γιά βάφη, κόψημο μαλλί, ψίλομα φρυδιού, μανικιουρ, πεντικιούρ και ειμαι έτοιμη για όλα, στις 12 ξεκινάει η όλη διαδηκασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #690 09-05-07 18:16 Με το καλο η αλλαγη Μανια μου !!! ...με ενα πολυ καλο αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:18 Η mania έγραψε: #691 09-05-07 18:18 Μακάρι να είχα σύνδεση με κίν, να σας εστελνα το πρίν και το μετά, αφού πήγα στην κοπέλα και όταν της είπα για άλλαγη έκανε να πεί επιτέλους και έριξε την κούπα με τον καφέ, πολλύ γέλιο λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:20 Η chica_loca: #692 09-05-07 18:20 Το πριν περιπου ξερουμε πως ειναι... απο την φοτο που μας εδειξες!! ...τωρα για το νεο look , βρες τροπο να βγαλεις φοτο να μας δειξεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #693 09-05-07 18:24 μακάρι να είχε καμιά κανένα κινητό που να μπένει στο κομπιούτερ να της στήλω την νέα φώτο, θα ήταν άμεσσα και φοβερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:05 Η Subject to change: #694 09-05-07 21:05 Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νάμαι και πάλι κορλιτσια και αυτή την φορά για καλό Το Σάββατο έκλησα ραντεβού γιά βάφη, κόψημο μαλλί, ψίλομα φρυδιού, μανικιουρ, πεντικιούρ και ειμαι έτοιμη για όλα, στις 12 ξεκινάει η όλη διαδηκασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:16 Η chica_loca: #690 09-05-07 18:16 Με το καλο η αλλαγη Μανια μου !!! ...με ενα πολυ καλο αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:18 Η mania έγραψε: #691 09-05-07 18:18 Μακάρι να είχα σύνδεση με κίν, να σας εστελνα το πρίν και το μετά, αφού πήγα στην κοπέλα και όταν της είπα για άλλαγη έκανε να πεί επιτέλους και έριξε την κούπα με τον καφέ, πολλύ γέλιο λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:20 Η chica_loca: #692 09-05-07 18:20 Το πριν περιπου ξερουμε πως ειναι... απο την φοτο που μας εδειξες!! ...τωρα για το νεο look , βρες τροπο να βγαλεις φοτο να μας δειξεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #693 09-05-07 18:24 μακάρι να είχε καμιά κανένα κινητό που να μπένει στο κομπιούτερ να της στήλω την νέα φώτο, θα ήταν άμεσσα και φοβερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:05 Η Subject to change: #694 09-05-07 21:05 Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με το καλο η αλλαγη Μανια μου !!! ...με ενα πολυ καλο αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:18 Η mania έγραψε: #691 09-05-07 18:18 Μακάρι να είχα σύνδεση με κίν, να σας εστελνα το πρίν και το μετά, αφού πήγα στην κοπέλα και όταν της είπα για άλλαγη έκανε να πεί επιτέλους και έριξε την κούπα με τον καφέ, πολλύ γέλιο λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:20 Η chica_loca: #692 09-05-07 18:20 Το πριν περιπου ξερουμε πως ειναι... απο την φοτο που μας εδειξες!! ...τωρα για το νεο look , βρες τροπο να βγαλεις φοτο να μας δειξεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #693 09-05-07 18:24 μακάρι να είχε καμιά κανένα κινητό που να μπένει στο κομπιούτερ να της στήλω την νέα φώτο, θα ήταν άμεσσα και φοβερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:05 Η Subject to change: #694 09-05-07 21:05 Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακάρι να είχα σύνδεση με κίν, να σας εστελνα το πρίν και το μετά, αφού πήγα στην κοπέλα και όταν της είπα για άλλαγη έκανε να πεί επιτέλους και έριξε την κούπα με τον καφέ, πολλύ γέλιο λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chica_loca Εκκολαπτόμενο μέλος Η chica_loca αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:20 Η chica_loca: #692 09-05-07 18:20 Το πριν περιπου ξερουμε πως ειναι... απο την φοτο που μας εδειξες!! ...τωρα για το νεο look , βρες τροπο να βγαλεις φοτο να μας δειξεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #693 09-05-07 18:24 μακάρι να είχε καμιά κανένα κινητό που να μπένει στο κομπιούτερ να της στήλω την νέα φώτο, θα ήταν άμεσσα και φοβερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:05 Η Subject to change: #694 09-05-07 21:05 Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πριν περιπου ξερουμε πως ειναι... απο την φοτο που μας εδειξες!! ...τωρα για το νεο look , βρες τροπο να βγαλεις φοτο να μας δειξεις !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 18:24 Η mania έγραψε: #693 09-05-07 18:24 μακάρι να είχε καμιά κανένα κινητό που να μπένει στο κομπιούτερ να της στήλω την νέα φώτο, θα ήταν άμεσσα και φοβερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:05 Η Subject to change: #694 09-05-07 21:05 Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μακάρι να είχε καμιά κανένα κινητό που να μπένει στο κομπιούτερ να της στήλω την νέα φώτο, θα ήταν άμεσσα και φοβερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:05 Η Subject to change: #694 09-05-07 21:05 Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 9 Μαΐου 2007 στις 21:37 Η Oralee έγραψε: #695 09-05-07 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Βασικα δεν γίνεται, εκτός αν πάρεις απ' αυτά τα colorstay που ομως ξεραίνουν σχετικά τα χείλια και πάλι αφήνουν ένα (μικρό) αποτύπωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:20 Η mania έγραψε: #696 10-05-07 10:20 Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντί αυτό που λές καγίρα μπορεί να βάλει μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα χείλι και να τα κλείσει, θα φίγει η πολλή γιαλλάδα άλλα θα μήνει το χρώμα σαν φισικό, έτσι και φένετε το κραγιόν καλύτερα και το τσιγάρο δεν λερώνετε έυκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 10:35 Η zanin έγραψε: #697 10-05-07 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... βάλε λίγη πούδρα στα χείλη σου.λένε ότι πιάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 21:49 Η Subject to change: #698 10-05-07 21:49 Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάνια αυτό που λες το κάνω ΠΑΝΤΑ! Και μάλιστα το ταμπονάρω ΔΥΟ φορές με χαρτοπετσέτα, όχι μια! Ζανιν, δεν έχω πούδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sofi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Νοσηλεύτρια. Έχει γράψει 322 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:13 Η X-girl έγραψε: #699 11-05-07 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Κορίτσια μήπως ξέρετε πως γίνεται να μην βγαίνει το κραγιόν πάνω στο τσιγάρο; Είναι πολύ σπαστικό γμτ και άσχημο!! Click για ανάπτυξη... Να αλλαξεις τα τσιγαρα σου για πουρακια, δεν θα φαινεται τοσο το κραγιον σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 11 Μαΐου 2007 στις 00:27 Η Oralee έγραψε: #700 11-05-07 00:27 Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επίσης θα βοηθούσε αν δεν κάπνιζες καν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.