prinCess.
Επιφανές μέλος

χαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Με 7 ευρώ παίρνεις υλικά για χιλιαδες pore strips

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Τελικά αυτό το μείγμα βγήκε σαν μάσκα και δεν ξεράθηκε. Το άπλωσα σε όλο το πρόσωπο και το ξέπλυνα μετά από 15 λεπτά. Τώρα το πρόσωπό μου είναι πιο απαλό και νομίζω πως μειώθηκαν και τα μαύρα στίγματα. Δεν θα το συνιστούσα γι' αυτή τη χρήση πάντως, υπάρχουν άλλες, πιο εύκολες και αποτελεσματικές home made μάσκες.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Α δηλαδή έγινε ωραίο scrub?Είχα δοκιμάσει του εμπορίου και όντως δεν έκαναν δουλειά.
Τελικά αυτό το μείγμα βγήκε σαν μάσκα και δεν ξεράθηκε. Το άπλωσα σε όλο το πρόσωπο και το ξέπλυνα μετά από 15 λεπτά. Τώρα το πρόσωπό μου είναι πιο απαλό και νομίζω πως μειώθηκαν και τα μαύρα στίγματα.

Μάρω κουρεύτηκες;![]()

Κουρεύτηκα!!!!
Φιλάρισμα λίγο γιατί ήταν πολύ μονοκώματα και ύστερα μια πολύ μακρυά φράντζα μέχρι το μάγουλο...
Μου αρέσουν πολύ!!!!!

Μην τα κουρέψεις εσύ βρε πριγκηπέσσα αν το μαλλάκι σου είναι μακρύ....Αμάν κάνω εγώ τώρα για να το ξαναμακρύνω...

Isiliel
Επιφανές μέλος

Δυστυχώς δεν έχει άλλες πληροφορίες μαζί με το βίντεο. Στα σχόλια γράφουν ότι μυρίζει απαίσια, (Το δικό μου δεν μύριζε τίποτα

Για άλλους τρόπους παρασκευής, χωρίς φούρνο μικροκυμάτων, δυστυχώς δεν λέει τίποτα.

Edit: Μα κι εσύ, το έβαλες σε όλο το πρόσωπο από την πρώτη φορά!

Η ουσία είναι να το αφήσεις να ξεραθεί και να το τραβήξεις.
Σε μένα έκανε περισσότερη δουλειά από του εμπορίου, αλλά τι να πω. Κάθε δέρμα είναι διαφορετικό.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Κουρεύτηκα!!!!
Φιλάρισμα λίγο γιατί ήταν πολύ μονοκώματα και ύστερα μια πολύ μακρυά φράντζα μέχρι το μάγουλο...
Μου αρέσουν πολύ!!!!!
Μην τα κουρέψεις εσύ βρε πριγκηπέσσα αν το μαλλάκι σου είναι μακρύ....Αμάν κάνω εγώ τώρα για να το ξαναμακρύνω...![]()
Ωωωωωωω μεγειές τότεε!!

Λες; Δε ξέρω το ψιλοβαρέθηκα

Noisette
Περιβόητο μέλος

Ωωωωωωω μεγειές τότεε!!Μπράβοοο!
Καλά έκανες και τόλμησες.
Λες; Δε ξέρω το ψιλοβαρέθηκαΊσως απλά κάνω καθάρισμα
Θα το σκεφτώ =/
Σ'ευχαριστωωω!!!Ίσως την άνοιξη τολμήσω και την πιο κοντή φράντζα!

Ναι καλύτερα να κάνεις ένα ψιλοκαθάρισμα ή κάποιο άλλο κούρεμα αλλά χωρίς να χάσεις το μάκρος σου...

Isiliel
Επιφανές μέλος

https://www.ehow.com/how_5689146_make-homemade-pore-strips.html
Microwave the mixture for 10 seconds or until it is warm, but not hot. You can also use a stovetop if a microwave is unavailable.
https://www.ehow.com/how_5689146_make-homemade-pore-strips.html#ixzz11lkQ6Z27

Noisette
Περιβόητο μέλος

Σήμερα πήρα ζελατίνες και λέω να κάνω αυτό γιαν τους πόρους αλλά φοβάμαι.![]()
Do it, Theodora!!!

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Ξεχασα να γραψω γιαυτο. Ποσο βρωμαει Θεε μου, ποσο!? Το ειχα πανω στη μυτη μου και ανακατευμουν. Εβαλα παχια στρωση επειδη διαβασα στο utube πως ποναει λιγοτερο, αλλα δεν ειδα να βγαζει κατι :/
Ωχ... Don't do it, Theodora!

Isiliel
Επιφανές μέλος

Το είχα γράψει κι εγώ πιο πάνω:Ξεχασα να γραψω γιαυτο. Ποσο βρωμαει Θεε μου, ποσο!?
Ειλικρινά το δικό μου δεν μύριζε απολύτως τίποτα. Nada. Δεν ξέρω γιατί...Στα σχόλια γράφουν ότι μυρίζει απαίσια, (Το δικό μου δεν μύριζε τίποτα)

Ίσως έχει να κάνει με τη μάρκα της ζελατίνης; Δεν ξέρω.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο για την περίπτωσή μου;
Πώς πρέπει να ζητήσω αυτό το κούρεμα για να μου το κάνουν όπως το θέλω; (πολύ έντονο φιλάρισμα για να πάρουν όγκο)
katerina_farm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν εχεις πολυ λεπτη τριχα θελει εντονο φιλαρισμα ειδικα πανω και πισω .Και φοβαμαι οτι θα θες συχνο πιστολακι παντως δοκιμασε καποιο ειδικο σαμπουαν και θα βοηθουσε πολυ ενα βιταμινουχοΚορίτσια αποφάσισα (με βαρειά καρδιά) να κόψω τα μαλλιά μου γιατί βλέπω οτι μου έχουν λιγοστέψει στο πάνω μέρος του κεφαλιού και θέλω να τα δυναμώσω. Έχω πολύ λεπτή τρίχα και το μαλλί μου φαίνεται (και είναι) λίγο. Σκέφτομαι κάτι φιλαριστό ως λίγο πιο κάτω από τον ώμο.
![]()
Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο για την περίπτωσή μου;
Πώς πρέπει να ζητήσω αυτό το κούρεμα για να μου το κάνουν όπως το θέλω; (πολύ έντονο φιλάρισμα για να πάρουν όγκο)
συμπληρωμα διατροφης ειδικο για μαλλια θα το βρεις σε φαρμακεια φυσικα

tiger8755
Νεοφερμένο μέλος

επίσης θέλω να αποκτήσω μακριά μαλλιά μόνιμα σκεφτομαι να βάλω Τρέσα που ράβεται που θα πάω να μου την τοποθετήσουν ? και να την ανανεώνω κάθε μήνα θα ήθελα να μου προτείνετε καλά επαγγελματικά κομμωτήρια με έμπυρους κομμωτές σε περιοχές δάφνη έως βουλιαγμένη ώστε να έχω καλά αποτελέσματα χωρίς να με πονέσουν με την Τρέσα. Πείτε με προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Είχα κοντή φρατζούλα και πλέον έχει μακρύνει και με ενοχλεί.
Δεν θέλω να πάωνα την ξανά κόψω (βαριέμαι τα κομμωτήρια) πώς μπορώ να τα ''σουλουπώσω'';
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.