viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

βασικα τα εκανα τα τελευταια χρονια σε κοκκινη αποχρωση αλλα πριν τα χριστουγεννα τα ειχα χτυπησει ανταυγιες ξανθες κι εγινα να μη πω

μια βδομαδα μετα τις ανταυγιες παω και τα ξανακανω στο φυσικο μου (καστανο δλδ) και τωρα ειμαι ακομη με το φυσικο μου και ειπα να το γυρισω παλι στο παλιο αγαπημενο κοκκινο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Ερώτηση το γλωσσάκι γιατί το πέταξες όταν είπες για μικρή αλλαγή είναι καλό να αλλαζει κανείς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Α ώραια έλα μαζί μου, να κάνουμες μαζί αλλαγές.![]()
Ερώτηση το γλωσσάκι γιατί το πέταξες όταν είπες για μικρή αλλαγή είναι καλό να αλλαζει κανείς![]()
το γλωσσακι το εβγαλα γιατι αυτο δεν το θεωρω αλλαγη...ετσι τα ειχα τα μαλλια μου τα τελευταια χρονια..κοκκινα.
mania
Επιφανές μέλος

![]()
το γλωσσακι το εβγαλα γιατι αυτο δεν το θεωρω αλλαγη...ετσι τα ειχα τα μαλλια μου τα τελευταια χρονια..κοκκινα.
άστα αυτά δεν την γλυτώνεις έλα μαζί μου για μια σούπερ άλλαγη και να πάμε και για εσώρουχα να κάνεις τον άντρα σου να του πεταχτούν τα μάτια έξω

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

άστα αυτά δεν την γλυτώνεις έλα μαζί μου για μια σούπερ άλλαγη και να πάμε και για εσώρουχα να κάνεις τον άντρα σου να του πεταχτούν τα μάτια έξω![]()
![]()
![]()
παμε παμε μανια μου...

mania
Επιφανές μέλος

παμε παμε μανια μου...![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω πύρα απο σέξ σόπ εσωρουχάδικα εσύ σε κομοτίρια ρούχα, άρα θα κάνουμε τρελλους συνδιασμούς

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Εχω πύρα απο σέξ σόπ εσωρουχάδικα εσύ σε κομοτίρια ρούχα, άρα θα κάνουμε τρελλους συνδιασμούς![]()
![]()
ναι ναι....

θα γινουμε σουπερ φαλαινιτσες(σεξυ

mania
Επιφανές μέλος

ναι ναι....![]()
![]()
![]()
![]()
θα γινουμε σουπερ φαλαινιτσες(σεξυ)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν παίζει ρόλο άν είσαι φάλαινα παίζει ρόλο αυτό που βγάζεις στους άλλους, εμένα με γουστάρει γαλενίτσα επιδή είμαι σέξυ(ψωνιο

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Δεν παίζει ρόλο άν είσαι φάλαινα παίζει ρόλο αυτό που βγάζεις στους άλλους, εμένα με γουστάρει γαλενίτσα επιδή είμαι σέξυ(ψωνιο) με θέλει για τις τρελλίτσες που του κάνω όχι για τα κιλά μου, στο κάτω κάτω ψιλοαρέσουν τα πιασήματα στους άντρες
![]()
![]()
![]()
![]()
μεσα παμε οποτε γουσταρεις...ρε γμτ..μακαρι να ημασταν στην ιδια πολη

να δεις αλλαγες που θα καναμε.

mania
Επιφανές μέλος

μεσα παμε οποτε γουσταρεις...ρε γμτ..μακαρι να ημασταν στην ιδια πολη![]()
να δεις αλλαγες που θα καναμε.![]()
Μπές τώρα στο νέο θέμα που άνοιξα και πάρε καμια ιδέα

Subject to change
e-steki.gr Founder

mania
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πες μας και συνολικά τι έκανες... μαλλί κουρεμα και βαφή και αλλαγή στο σχήμα του φρυδιού?

mania
Επιφανές μέλος

λοιπόν φρίδι λεπτό όχι πολλύ λεπτό άλλα εσθητικά υπέροχο μαλί καστανό με κολμένες άκρες, προσπαθώ να στήλω μέιλ με το κινητό στο μέιλ μου και δεν μπορώ γμτ, ήθελα πάρα πολλύ να τα καταφέρω άλλα τίποτα
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

μεγειααααααααααα

mania
Επιφανές μέλος

μπράβο Μάνια μου
μεγειααααααααααα![]()
Με βλέπουν και φρικάρουν δεν με έχουν ξαναδεί έτσι και τους κάνει τρομερή εντύπωση

Ευχαριστώ πάρα πολλύ κορίτσια πίστεψε με όταν θα βρώ τρόπο θα σας δείξω φώτο

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ![]()
![]()
![]()
Αν σου στήλω τώρα στο κίνητο θα την λάβεις;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.