Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:39 Η Hakuna Matata: #761 01-06-07 13:39 Ρε παιδια εξηγηστε μου, ειμαι τρελλη;; Θελω να κανω μια αλλαγη στο λουκ (μαλλια κυριως εννοειται) αλλα κατα βαθος δεν θελω να αλλαξω ουτε το χρωμα ουτε το μηκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:39 Η misslittledevil: #762 01-06-07 13:39 Οτι εισαι, εισαι. Ασχετα με το θεμα της αλλαγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:40 Η Subject to change: #763 01-06-07 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Ρε παιδια εξηγηστε μου, ειμαι τρελλη;; Θελω να κανω μια αλλαγη στο λουκ (μαλλια κυριως εννοειται) αλλα κατα βαθος δεν θελω να αλλαξω ουτε το χρωμα ουτε το μηκος! Click για ανάπτυξη... Αν είναι σπαστά κάνε ισιωτική, αν είναι ίσια κάνε φόρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:44 Η Hakuna Matata: #764 01-06-07 13:44 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Οτι εισαι, εισαι. Ασχετα με το θεμα της αλλαγης. Click για ανάπτυξη... Μα γιατι το λες αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:44 Η Hakuna Matata: #765 01-06-07 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν είναι σπαστά κάνε ισιωτική, αν είναι ίσια κάνε φόρμα Click για ανάπτυξη... Ειναι σπαστα και αλλες φορες τα ισιωνω, αλλες φορες τα κανω σγουρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #766 01-06-07 13:46 Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:47 Η io-io έγραψε: #767 01-06-07 13:47 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω ρε Χακουνα! Δεν θελω να τα βαψω, μου αρεσει το μηκος, ειναι σπαστα οποτε κανω μια το ενα μια το αλλο... Αλλα βαριεμαι λιγο και θελω μια αλλαγη. Αλλα τι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η Hakuna Matata: #768 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε γμτ... Θελω μια αλλαγη, αλλα οταν αναρωτιεμαι τι να αλλαξω, τα λυπαμαι να τα κοψω (τοσο καιρο τα μακραινα) κι επισης μου αρεσει το μαυρο χρωμα κι ειναι και το πιο ευκολο γιατι δεν ξεθωριαζει... Πρεπει να διαλεξω βασικα τι να αλλαξω απ'τα δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:49 Η Oralee έγραψε: #769 01-06-07 13:49 Μπορείς πάντως να κάνεις απλά μερικές ανταύγειες.. Στη θέση σου δεν θα τα έκοβα, εκτός κι αν σε έχουν κουράσει αφόρητα- άσε που σου πάνε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:52 Η Hakuna Matata: #770 01-06-07 13:52 Ιο Ιο εσυ μπορεις να πεταξεις καμια ανταυγεια! Εγω καγιρι δεν θελω ανταυγεια μωρε, δεν μου αρεσουν οι ανταυγειες στο μαυρο... Ευχαριστω για το κοπλιμαν , μαλλον θα τα κοψω 4-5 ποντους με μυτες κλπ... Το σκεφτουμι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Hakuna Matata: #771 01-06-07 13:53 Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Γιατρε μου...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Oralee έγραψε: #772 01-06-07 13:53 Ε νι, για 4,5 πόντους, μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Γίδι έγραψε: #773 01-06-07 13:55 Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:57 Η misslittledevil: #774 01-06-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια εξηγηστε μου, ειμαι τρελλη;; Θελω να κανω μια αλλαγη στο λουκ (μαλλια κυριως εννοειται) αλλα κατα βαθος δεν θελω να αλλαξω ουτε το χρωμα ουτε το μηκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:39 Η misslittledevil: #762 01-06-07 13:39 Οτι εισαι, εισαι. Ασχετα με το θεμα της αλλαγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:40 Η Subject to change: #763 01-06-07 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Ρε παιδια εξηγηστε μου, ειμαι τρελλη;; Θελω να κανω μια αλλαγη στο λουκ (μαλλια κυριως εννοειται) αλλα κατα βαθος δεν θελω να αλλαξω ουτε το χρωμα ουτε το μηκος! Click για ανάπτυξη... Αν είναι σπαστά κάνε ισιωτική, αν είναι ίσια κάνε φόρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:44 Η Hakuna Matata: #764 01-06-07 13:44 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Οτι εισαι, εισαι. Ασχετα με το θεμα της αλλαγης. Click για ανάπτυξη... Μα γιατι το λες αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:44 Η Hakuna Matata: #765 01-06-07 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν είναι σπαστά κάνε ισιωτική, αν είναι ίσια κάνε φόρμα Click για ανάπτυξη... Ειναι σπαστα και αλλες φορες τα ισιωνω, αλλες φορες τα κανω σγουρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #766 01-06-07 13:46 Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:47 Η io-io έγραψε: #767 01-06-07 13:47 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω ρε Χακουνα! Δεν θελω να τα βαψω, μου αρεσει το μηκος, ειναι σπαστα οποτε κανω μια το ενα μια το αλλο... Αλλα βαριεμαι λιγο και θελω μια αλλαγη. Αλλα τι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η Hakuna Matata: #768 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε γμτ... Θελω μια αλλαγη, αλλα οταν αναρωτιεμαι τι να αλλαξω, τα λυπαμαι να τα κοψω (τοσο καιρο τα μακραινα) κι επισης μου αρεσει το μαυρο χρωμα κι ειναι και το πιο ευκολο γιατι δεν ξεθωριαζει... Πρεπει να διαλεξω βασικα τι να αλλαξω απ'τα δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:49 Η Oralee έγραψε: #769 01-06-07 13:49 Μπορείς πάντως να κάνεις απλά μερικές ανταύγειες.. Στη θέση σου δεν θα τα έκοβα, εκτός κι αν σε έχουν κουράσει αφόρητα- άσε που σου πάνε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:52 Η Hakuna Matata: #770 01-06-07 13:52 Ιο Ιο εσυ μπορεις να πεταξεις καμια ανταυγεια! Εγω καγιρι δεν θελω ανταυγεια μωρε, δεν μου αρεσουν οι ανταυγειες στο μαυρο... Ευχαριστω για το κοπλιμαν , μαλλον θα τα κοψω 4-5 ποντους με μυτες κλπ... Το σκεφτουμι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Hakuna Matata: #771 01-06-07 13:53 Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Γιατρε μου...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Oralee έγραψε: #772 01-06-07 13:53 Ε νι, για 4,5 πόντους, μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Γίδι έγραψε: #773 01-06-07 13:55 Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:57 Η misslittledevil: #774 01-06-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οτι εισαι, εισαι. Ασχετα με το θεμα της αλλαγης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:40 Η Subject to change: #763 01-06-07 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Ρε παιδια εξηγηστε μου, ειμαι τρελλη;; Θελω να κανω μια αλλαγη στο λουκ (μαλλια κυριως εννοειται) αλλα κατα βαθος δεν θελω να αλλαξω ουτε το χρωμα ουτε το μηκος! Click για ανάπτυξη... Αν είναι σπαστά κάνε ισιωτική, αν είναι ίσια κάνε φόρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:44 Η Hakuna Matata: #764 01-06-07 13:44 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Οτι εισαι, εισαι. Ασχετα με το θεμα της αλλαγης. Click για ανάπτυξη... Μα γιατι το λες αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:44 Η Hakuna Matata: #765 01-06-07 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν είναι σπαστά κάνε ισιωτική, αν είναι ίσια κάνε φόρμα Click για ανάπτυξη... Ειναι σπαστα και αλλες φορες τα ισιωνω, αλλες φορες τα κανω σγουρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #766 01-06-07 13:46 Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:47 Η io-io έγραψε: #767 01-06-07 13:47 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω ρε Χακουνα! Δεν θελω να τα βαψω, μου αρεσει το μηκος, ειναι σπαστα οποτε κανω μια το ενα μια το αλλο... Αλλα βαριεμαι λιγο και θελω μια αλλαγη. Αλλα τι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η Hakuna Matata: #768 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε γμτ... Θελω μια αλλαγη, αλλα οταν αναρωτιεμαι τι να αλλαξω, τα λυπαμαι να τα κοψω (τοσο καιρο τα μακραινα) κι επισης μου αρεσει το μαυρο χρωμα κι ειναι και το πιο ευκολο γιατι δεν ξεθωριαζει... Πρεπει να διαλεξω βασικα τι να αλλαξω απ'τα δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:49 Η Oralee έγραψε: #769 01-06-07 13:49 Μπορείς πάντως να κάνεις απλά μερικές ανταύγειες.. Στη θέση σου δεν θα τα έκοβα, εκτός κι αν σε έχουν κουράσει αφόρητα- άσε που σου πάνε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:52 Η Hakuna Matata: #770 01-06-07 13:52 Ιο Ιο εσυ μπορεις να πεταξεις καμια ανταυγεια! Εγω καγιρι δεν θελω ανταυγεια μωρε, δεν μου αρεσουν οι ανταυγειες στο μαυρο... Ευχαριστω για το κοπλιμαν , μαλλον θα τα κοψω 4-5 ποντους με μυτες κλπ... Το σκεφτουμι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Hakuna Matata: #771 01-06-07 13:53 Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Γιατρε μου...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Oralee έγραψε: #772 01-06-07 13:53 Ε νι, για 4,5 πόντους, μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Γίδι έγραψε: #773 01-06-07 13:55 Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:57 Η misslittledevil: #774 01-06-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Ρε παιδια εξηγηστε μου, ειμαι τρελλη;; Θελω να κανω μια αλλαγη στο λουκ (μαλλια κυριως εννοειται) αλλα κατα βαθος δεν θελω να αλλαξω ουτε το χρωμα ουτε το μηκος! Click για ανάπτυξη... Αν είναι σπαστά κάνε ισιωτική, αν είναι ίσια κάνε φόρμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:44 Η Hakuna Matata: #764 01-06-07 13:44 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Οτι εισαι, εισαι. Ασχετα με το θεμα της αλλαγης. Click για ανάπτυξη... Μα γιατι το λες αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:44 Η Hakuna Matata: #765 01-06-07 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν είναι σπαστά κάνε ισιωτική, αν είναι ίσια κάνε φόρμα Click για ανάπτυξη... Ειναι σπαστα και αλλες φορες τα ισιωνω, αλλες φορες τα κανω σγουρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #766 01-06-07 13:46 Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:47 Η io-io έγραψε: #767 01-06-07 13:47 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω ρε Χακουνα! Δεν θελω να τα βαψω, μου αρεσει το μηκος, ειναι σπαστα οποτε κανω μια το ενα μια το αλλο... Αλλα βαριεμαι λιγο και θελω μια αλλαγη. Αλλα τι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η Hakuna Matata: #768 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε γμτ... Θελω μια αλλαγη, αλλα οταν αναρωτιεμαι τι να αλλαξω, τα λυπαμαι να τα κοψω (τοσο καιρο τα μακραινα) κι επισης μου αρεσει το μαυρο χρωμα κι ειναι και το πιο ευκολο γιατι δεν ξεθωριαζει... Πρεπει να διαλεξω βασικα τι να αλλαξω απ'τα δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:49 Η Oralee έγραψε: #769 01-06-07 13:49 Μπορείς πάντως να κάνεις απλά μερικές ανταύγειες.. Στη θέση σου δεν θα τα έκοβα, εκτός κι αν σε έχουν κουράσει αφόρητα- άσε που σου πάνε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:52 Η Hakuna Matata: #770 01-06-07 13:52 Ιο Ιο εσυ μπορεις να πεταξεις καμια ανταυγεια! Εγω καγιρι δεν θελω ανταυγεια μωρε, δεν μου αρεσουν οι ανταυγειες στο μαυρο... Ευχαριστω για το κοπλιμαν , μαλλον θα τα κοψω 4-5 ποντους με μυτες κλπ... Το σκεφτουμι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Hakuna Matata: #771 01-06-07 13:53 Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Γιατρε μου...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Oralee έγραψε: #772 01-06-07 13:53 Ε νι, για 4,5 πόντους, μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Γίδι έγραψε: #773 01-06-07 13:55 Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:57 Η misslittledevil: #774 01-06-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Οτι εισαι, εισαι. Ασχετα με το θεμα της αλλαγης. Click για ανάπτυξη... Μα γιατι το λες αυτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:44 Η Hakuna Matata: #765 01-06-07 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν είναι σπαστά κάνε ισιωτική, αν είναι ίσια κάνε φόρμα Click για ανάπτυξη... Ειναι σπαστα και αλλες φορες τα ισιωνω, αλλες φορες τα κανω σγουρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #766 01-06-07 13:46 Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:47 Η io-io έγραψε: #767 01-06-07 13:47 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω ρε Χακουνα! Δεν θελω να τα βαψω, μου αρεσει το μηκος, ειναι σπαστα οποτε κανω μια το ενα μια το αλλο... Αλλα βαριεμαι λιγο και θελω μια αλλαγη. Αλλα τι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η Hakuna Matata: #768 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε γμτ... Θελω μια αλλαγη, αλλα οταν αναρωτιεμαι τι να αλλαξω, τα λυπαμαι να τα κοψω (τοσο καιρο τα μακραινα) κι επισης μου αρεσει το μαυρο χρωμα κι ειναι και το πιο ευκολο γιατι δεν ξεθωριαζει... Πρεπει να διαλεξω βασικα τι να αλλαξω απ'τα δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:49 Η Oralee έγραψε: #769 01-06-07 13:49 Μπορείς πάντως να κάνεις απλά μερικές ανταύγειες.. Στη θέση σου δεν θα τα έκοβα, εκτός κι αν σε έχουν κουράσει αφόρητα- άσε που σου πάνε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:52 Η Hakuna Matata: #770 01-06-07 13:52 Ιο Ιο εσυ μπορεις να πεταξεις καμια ανταυγεια! Εγω καγιρι δεν θελω ανταυγεια μωρε, δεν μου αρεσουν οι ανταυγειες στο μαυρο... Ευχαριστω για το κοπλιμαν , μαλλον θα τα κοψω 4-5 ποντους με μυτες κλπ... Το σκεφτουμι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Hakuna Matata: #771 01-06-07 13:53 Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Γιατρε μου...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Oralee έγραψε: #772 01-06-07 13:53 Ε νι, για 4,5 πόντους, μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Γίδι έγραψε: #773 01-06-07 13:55 Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:57 Η misslittledevil: #774 01-06-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Αν είναι σπαστά κάνε ισιωτική, αν είναι ίσια κάνε φόρμα Click για ανάπτυξη... Ειναι σπαστα και αλλες φορες τα ισιωνω, αλλες φορες τα κανω σγουρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:46 Η Oralee έγραψε: #766 01-06-07 13:46 Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:47 Η io-io έγραψε: #767 01-06-07 13:47 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω ρε Χακουνα! Δεν θελω να τα βαψω, μου αρεσει το μηκος, ειναι σπαστα οποτε κανω μια το ενα μια το αλλο... Αλλα βαριεμαι λιγο και θελω μια αλλαγη. Αλλα τι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η Hakuna Matata: #768 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε γμτ... Θελω μια αλλαγη, αλλα οταν αναρωτιεμαι τι να αλλαξω, τα λυπαμαι να τα κοψω (τοσο καιρο τα μακραινα) κι επισης μου αρεσει το μαυρο χρωμα κι ειναι και το πιο ευκολο γιατι δεν ξεθωριαζει... Πρεπει να διαλεξω βασικα τι να αλλαξω απ'τα δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:49 Η Oralee έγραψε: #769 01-06-07 13:49 Μπορείς πάντως να κάνεις απλά μερικές ανταύγειες.. Στη θέση σου δεν θα τα έκοβα, εκτός κι αν σε έχουν κουράσει αφόρητα- άσε που σου πάνε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:52 Η Hakuna Matata: #770 01-06-07 13:52 Ιο Ιο εσυ μπορεις να πεταξεις καμια ανταυγεια! Εγω καγιρι δεν θελω ανταυγεια μωρε, δεν μου αρεσουν οι ανταυγειες στο μαυρο... Ευχαριστω για το κοπλιμαν , μαλλον θα τα κοψω 4-5 ποντους με μυτες κλπ... Το σκεφτουμι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Hakuna Matata: #771 01-06-07 13:53 Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Γιατρε μου...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Oralee έγραψε: #772 01-06-07 13:53 Ε νι, για 4,5 πόντους, μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Γίδι έγραψε: #773 01-06-07 13:55 Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:57 Η misslittledevil: #774 01-06-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:47 Η io-io έγραψε: #767 01-06-07 13:47 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω ρε Χακουνα! Δεν θελω να τα βαψω, μου αρεσει το μηκος, ειναι σπαστα οποτε κανω μια το ενα μια το αλλο... Αλλα βαριεμαι λιγο και θελω μια αλλαγη. Αλλα τι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η Hakuna Matata: #768 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε γμτ... Θελω μια αλλαγη, αλλα οταν αναρωτιεμαι τι να αλλαξω, τα λυπαμαι να τα κοψω (τοσο καιρο τα μακραινα) κι επισης μου αρεσει το μαυρο χρωμα κι ειναι και το πιο ευκολο γιατι δεν ξεθωριαζει... Πρεπει να διαλεξω βασικα τι να αλλαξω απ'τα δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:49 Η Oralee έγραψε: #769 01-06-07 13:49 Μπορείς πάντως να κάνεις απλά μερικές ανταύγειες.. Στη θέση σου δεν θα τα έκοβα, εκτός κι αν σε έχουν κουράσει αφόρητα- άσε που σου πάνε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:52 Η Hakuna Matata: #770 01-06-07 13:52 Ιο Ιο εσυ μπορεις να πεταξεις καμια ανταυγεια! Εγω καγιρι δεν θελω ανταυγεια μωρε, δεν μου αρεσουν οι ανταυγειες στο μαυρο... Ευχαριστω για το κοπλιμαν , μαλλον θα τα κοψω 4-5 ποντους με μυτες κλπ... Το σκεφτουμι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Hakuna Matata: #771 01-06-07 13:53 Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Γιατρε μου...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Oralee έγραψε: #772 01-06-07 13:53 Ε νι, για 4,5 πόντους, μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Γίδι έγραψε: #773 01-06-07 13:55 Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:57 Η misslittledevil: #774 01-06-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγω το ιδιο προβλημα εχω ρε Χακουνα! Δεν θελω να τα βαψω, μου αρεσει το μηκος, ειναι σπαστα οποτε κανω μια το ενα μια το αλλο... Αλλα βαριεμαι λιγο και θελω μια αλλαγη. Αλλα τι?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:48 Η Hakuna Matata: #768 01-06-07 13:48 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε γμτ... Θελω μια αλλαγη, αλλα οταν αναρωτιεμαι τι να αλλαξω, τα λυπαμαι να τα κοψω (τοσο καιρο τα μακραινα) κι επισης μου αρεσει το μαυρο χρωμα κι ειναι και το πιο ευκολο γιατι δεν ξεθωριαζει... Πρεπει να διαλεξω βασικα τι να αλλαξω απ'τα δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:49 Η Oralee έγραψε: #769 01-06-07 13:49 Μπορείς πάντως να κάνεις απλά μερικές ανταύγειες.. Στη θέση σου δεν θα τα έκοβα, εκτός κι αν σε έχουν κουράσει αφόρητα- άσε που σου πάνε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:52 Η Hakuna Matata: #770 01-06-07 13:52 Ιο Ιο εσυ μπορεις να πεταξεις καμια ανταυγεια! Εγω καγιρι δεν θελω ανταυγεια μωρε, δεν μου αρεσουν οι ανταυγειες στο μαυρο... Ευχαριστω για το κοπλιμαν , μαλλον θα τα κοψω 4-5 ποντους με μυτες κλπ... Το σκεφτουμι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Hakuna Matata: #771 01-06-07 13:53 Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Γιατρε μου...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Oralee έγραψε: #772 01-06-07 13:53 Ε νι, για 4,5 πόντους, μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Γίδι έγραψε: #773 01-06-07 13:55 Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:57 Η misslittledevil: #774 01-06-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Θες ή δεν θες να τα αλλάξεις βρε κουκλί; Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω ρε γμτ... Θελω μια αλλαγη, αλλα οταν αναρωτιεμαι τι να αλλαξω, τα λυπαμαι να τα κοψω (τοσο καιρο τα μακραινα) κι επισης μου αρεσει το μαυρο χρωμα κι ειναι και το πιο ευκολο γιατι δεν ξεθωριαζει... Πρεπει να διαλεξω βασικα τι να αλλαξω απ'τα δυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:49 Η Oralee έγραψε: #769 01-06-07 13:49 Μπορείς πάντως να κάνεις απλά μερικές ανταύγειες.. Στη θέση σου δεν θα τα έκοβα, εκτός κι αν σε έχουν κουράσει αφόρητα- άσε που σου πάνε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:52 Η Hakuna Matata: #770 01-06-07 13:52 Ιο Ιο εσυ μπορεις να πεταξεις καμια ανταυγεια! Εγω καγιρι δεν θελω ανταυγεια μωρε, δεν μου αρεσουν οι ανταυγειες στο μαυρο... Ευχαριστω για το κοπλιμαν , μαλλον θα τα κοψω 4-5 ποντους με μυτες κλπ... Το σκεφτουμι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Hakuna Matata: #771 01-06-07 13:53 Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Γιατρε μου...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Oralee έγραψε: #772 01-06-07 13:53 Ε νι, για 4,5 πόντους, μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Γίδι έγραψε: #773 01-06-07 13:55 Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:57 Η misslittledevil: #774 01-06-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορείς πάντως να κάνεις απλά μερικές ανταύγειες.. Στη θέση σου δεν θα τα έκοβα, εκτός κι αν σε έχουν κουράσει αφόρητα- άσε που σου πάνε πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:52 Η Hakuna Matata: #770 01-06-07 13:52 Ιο Ιο εσυ μπορεις να πεταξεις καμια ανταυγεια! Εγω καγιρι δεν θελω ανταυγεια μωρε, δεν μου αρεσουν οι ανταυγειες στο μαυρο... Ευχαριστω για το κοπλιμαν , μαλλον θα τα κοψω 4-5 ποντους με μυτες κλπ... Το σκεφτουμι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Hakuna Matata: #771 01-06-07 13:53 Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Γιατρε μου...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Oralee έγραψε: #772 01-06-07 13:53 Ε νι, για 4,5 πόντους, μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Γίδι έγραψε: #773 01-06-07 13:55 Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:57 Η misslittledevil: #774 01-06-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιο Ιο εσυ μπορεις να πεταξεις καμια ανταυγεια! Εγω καγιρι δεν θελω ανταυγεια μωρε, δεν μου αρεσουν οι ανταυγειες στο μαυρο... Ευχαριστω για το κοπλιμαν , μαλλον θα τα κοψω 4-5 ποντους με μυτες κλπ... Το σκεφτουμι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Hakuna Matata: #771 01-06-07 13:53 Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Γιατρε μου...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Oralee έγραψε: #772 01-06-07 13:53 Ε νι, για 4,5 πόντους, μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Γίδι έγραψε: #773 01-06-07 13:55 Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:57 Η misslittledevil: #774 01-06-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Γιατρε μου...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:53 Η Oralee έγραψε: #772 01-06-07 13:53 Ε νι, για 4,5 πόντους, μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Γίδι έγραψε: #773 01-06-07 13:55 Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:57 Η misslittledevil: #774 01-06-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε νι, για 4,5 πόντους, μικρό το κακό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η Γίδι έγραψε: #773 01-06-07 13:55 Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:57 Η misslittledevil: #774 01-06-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:57 Η misslittledevil: #774 01-06-07 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Κι απαιτω να μου πει η διαολινα γιατι ειμαι τρελη! Click για ανάπτυξη... Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hakuna Matata Πολύ δραστήριο μέλος Η Άτομο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.921 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:01 Η Hakuna Matata: #775 01-06-07 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Άλλη κουπ δεν παίζει; Χωρίς να χάσεις ι διαίτερα μήκος! Click για ανάπτυξη... Χωρις να χασω μηκος δεν νομιζω οτι γινεται... Εχω ηδη πολλες μυτες, δεν ξερω πως αλλιως μπορει να μου τα κανει. Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Εχω πολλα δειγματα, αλλα που να τα ψαχνω τωρα. Παντως εγω προτεινω να ανοιξεις λιγο το χρωμα, να ξεφυγεις απο το μαυρο. Click για ανάπτυξη... Γμτ ειναι ταλαιπωρια να το αλλαξω το μαυρο, θελει ντεκαπαζ κι απο πανω το αλλο χρωμα και μετα απο 3 βδομαδες ξανα βαφη γιατι ξεθωριαζει.... Ουσιαστικα αν αλλαξω χρωμα θα πρεπει ΚΑΙ να τα κοψω. Χμμμφφφ.... Δεν ξερω τι θελω η γυναικα, το χω ξαναπει... Εχω ραντεβου με τον κομμωτη μου αυριο, θα τον ρωτησω κι εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 04:03 Η Γίδι έγραψε: #776 09-06-07 04:03 Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι έκανες τελικά, ζαργάνα μου;;; Παιδιά, άλλη απορία... μάσκα προσώπου κάνει καμία;;; Έχετε κάποια να προτείνετε; Είχα το φακελάκι με το μέλι, της Απιβίτα... αλλά μου τελειώνει κι έλεγα να δω έτσι κι αλλιώς για κάτι άλλο!! Ιδέες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:04 Η underwater: #777 09-06-07 11:04 Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:22 Η roumana έγραψε: #778 09-06-07 11:22 Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από underwater: Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα! Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό. Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού. Click για ανάπτυξη... Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:25 Η Κακή Επιρροή: #779 09-06-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από roumana: Θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά… μη γελάσετε ε?… σήμερα θέλω να κάνω μάσκα από γιαούρτι και αγγούρι και λεμονάκι… ..και ρωτώ εγω... το γιαούρτι πρέπει να είναι με πολλά λιπαρά η light? (μη γελάτε, σας βλέπω) Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως γέλασα και για να πω την αλήθεια μου δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός, αλλά εγώ θα έβαζα αυτό που αρέσει στον άντρα μου να το τρώει ώστε μετά να τον βάλω να μου το βγάλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2007 στις 11:28 Η roumana έγραψε: #780 09-06-07 11:28 καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλά αν βάζει και λίγο σκορδάκι είναι έτοιμο το τζατζίκι... ψήσε και καμία πίτα να ξενοιάσεις... τελικα θα βαλω οτι εχει το ψυγειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.