Η Θεοδωρα εχει ενα ποιντ στο θεμα της ζεστης και του εντονου μακιγιαζ. Θα το διαφοροποιησω λεγοντας πως με τετοια ζεστη, μην παστωθεις στο μεικ απ. Προσωπικα (απ'οτι καταλαβα προκειται μια επισημη εξοδο κι οχι απλως βολτα) θα τονιζα ματια -ετσι οπως τα ειπαμε- απαλα χειλη -οπως ειπαμε- και απο μεικ απ ΤΙΠΟΤΑ! Υπαρχουν λυσεις να εχεις ματ οψη, με λιγα και καλα:
1) εγχρωμη ενυδατικη 2) ενυδατικη μονο κι οπου σπυρακι, κοκκινιλιτσα, σημαδακι με μολυβι ατελειων κ καλυπτεις μονο αυτα και στο τελος με μια δυο κινησεις πουδραρεσαι (ισα να μη γυαλιζεις) 3) Ειπες πως πεφτει η σκια κ σου κανει κυκλους- το μυστικο: λιγο πουδριτσα-ελαχιστα ταμποναριστα απο κατω- πριν βαψεις τα ματια σου. Με αυτο τον τροπο, πεφτει η σκια πανω στην πουδρα, κι αφου ολοκληρωσεις το μακιγιαζ ματιων, με ενα βαμβακακι αφαιρεις την πουδρα κατω απο τα ματια απαλα, κι ετσι φευγουν ολες οι μαυριλες
Αυτο που ψεκαζουν το εχω δει κι εγω, αλλα δεν ξερω να σου πω γιατι δε χρησιμοποιω, παντως ειναι ενδιαφερον κι αν μαθεις, ελα να μας πεις αν κανει δουλεια!
Θα προτιμουσα μολυβι απο αιλανερ για τα σβησιματα... (με μπατονετα... ξερεις....)
under το χω φιλοσοφησει...

στη ζωγραφικη ειμαι σκραπας, αλλα μου αρεσουν τα χρωματα τοσο πολυ και να παιζω μαζι τους και γενικοτερα οι αθωοι πειραματισμοι, ετσι απο το να πιανω λευκες κολλες και μαρκαδορους, πιανω τα πινελα

Οχι ομως υπερβολες κι εξαρταται και η ωρα... η διαθεση... οι συνθηκες...
Α! Γίνονται σεμινάρια ομορφιάς κατά καιρούς, υπάρχει και το τιουμπ για ενημέρωση και χάζεμα, καθώς και βιβλιαράκια με παραλλαγές που βγάζουν οι εταιρείες, όποτε πάω χοντος ή γκαλερυ ντε μποτέ μαζεύω μερικά και τα χαζεύω...