mindcircus
Περιβόητο μέλος

Θα σε συμβουλευσουν οι κοπελες κι οσες βολτες κανεις τοσο θα βλεπεις τι σου ταιριαζει. Γενικα το ''καλο'' ειναι σχετικο. Εχω συστησει ''καλα'' σε φιλες, καποια δεν αρεσαν, μου εχουν συστησει ''καλα'', καποια δε μαρεσαν, γι αυτο σου λεω δοκιμαζε και κατι θα βρεις. Ζητα και δειγματακια αν εχουν, αλλα ειναι μερικες πωλητριες που δε δινουν δειγματα και καλα τελειωσαν ενω τα κρατανε για παρτη τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose
Δραστήριο μέλος

Βέβαια, κάποιοι είπαν πως ίσως προκαλλεί τριχοφυϊα, ισχυει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ είχα χρησιμοποιήσει από την L'Oréal ένα,αλλά το βαρέθηκα από ένα σημείο και μετά.
Καλή δουλειά έκανε,αλλά όχι κάτι τρελό που δεν μπορούσα να το πετύχω και μόνη μου or sth.
Ήταν και σε μορφή κρέμας,ενώ θέλω κάτι σε σπρέυ αν υπάρχει όπως λές και εσύ. Δεν έχω βρεί ακόμα, though.
Αν ξέρει κάποια,ας μας πεί. Ευχαριστώ.

prinCess.
Επιφανές μέλος

@Μυρτώ, για το λάδωμα που λες, μήπως βάζεις μεγάλη ποσότητα στο μαλλί; Θέλει ελάχιστο μόνο, και στις άκρες, όχι από την ρίζα. :/
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

GoldenButterfly
Νεοφερμένο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελευσινα σου κανει?Παιδια παιδια! Θελω να κανω περμαναντ γνωριζω ηδη οτιδηποτε καλο κακου περι αυτου, και το μονο που θελω ειναι;;;; Ενα αξιοπιστο καλο κομμωτηριο με εμπειρους κομμωτες σε Αθηνα κεντρο ή Πειραια...Ακομη καλυτερα σε Σαλαμινα......![]()
GoldenButterfly
Νεοφερμένο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομιζα ότι είσαι από τη μεριά των Μεγάρων...Και μετά Μέγαρα-Ελευσίνα είναι 25 λεπτά. Ενώ στον Πειραιά μόνο το παρκάρισμα είναι τόσο!Χμ...Ελευσινα ε;; Μου πεφτει ειναι η αληθεια λιγο μακρια...Αφου μενω Σαλαμινα! :/
granita
Δραστήριο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Δοκίμασε Clearasil...μήπως ξέρει καμία κάποια καλή κρέμα / σαπούνι καθαρισμού για τα μαύρα στίγματα;;![]()
granita
Δραστήριο μέλος

Δοκίμασε Clearasil...
ευχαριστώ!!

Dalian
Περιβόητο μέλος

Τίποτα! Μπα δε νομίζω, εγώ που τη χρησιμοποιώ τουλάχιστον είναι αρκετά καλή...ευχαριστώ!!βασικά αυτό που φοβάμαι είναι μη μου δημιουργήσει περισσότερα όπως έγινε με μια vichy που είχα!
![]()
Αν δεις πάντως ότι ούτε αυτή σου κάνει, ρώτησε ένα δερματολόγο ποια είναι η κατάλληλη για την επιδερμίδα σου

ρενακι 13
Νεοφερμένο μέλος

λιωνουμε σε μπεν μαρυ το κερι με το ελαιο,σε αλλο σκευος το ανθονερο απλα να ζεσταθει.οταν ερθουν σε θερμοκρασια δωματιου,αφου κρυωσουν δλδ,ριχνουμε σταγονα-σταγονα το υγρο στο λαδι-κερι,και το χτυπαμε με μιξερακι του φραπε,γινεται μια ασπρη κρεμα,οταν τελειωσουμε ριχνουμε το αιθεριο ελαιο κι ειναι ετοιμη.
Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος

granita
Δραστήριο μέλος

Τίποτα! Μπα δε νομίζω, εγώ που τη χρησιμοποιώ τουλάχιστον είναι αρκετά καλή...
Αν δεις πάντως ότι ούτε αυτή σου κάνει, ρώτησε ένα δερματολόγο ποια είναι η κατάλληλη για την επιδερμίδα σου![]()
μαλιστα εχω συνταγουλα απο γιαγιακα,υλικα: 2 κερια μελισσας,μιση κουπα του τσαγιου φυτικο ελαιο(αβοκαντο,αμυγδαλελαιο,σταφυλοκουκουτσελαιο,αναλογα την επιδερμιδα,πουλαν στα φαρμακεια),μιση κουπα ανθονερο,15 σταγονες αιθεριο ελαιο επιλογης,για σπυρακια λεμονι ειναι οτι πρεπει.
λιωνουμε σε μπεν μαρυ το κερι με το ελαιο,σε αλλο σκευος το ανθονερο απλα να ζεσταθει.οταν ερθουν σε θερμοκρασια δωματιου,αφου κρυωσουν δλδ,ριχνουμε σταγονα-σταγονα το υγρο στο λαδι-κερι,και το χτυπαμε με μιξερακι του φραπε,γινεται μια ασπρη κρεμα,οταν τελειωσουμε ριχνουμε το αιθεριο ελαιο κι ειναι ετοιμη.
εμένα με βόλεψε πολύ το clean n clear πάντως... πολλοι λενε οτι δεν κάνει δουλεια αλλα σε μενα εκανε θαυματα!!![]()
ευχαριστώωωωωωω!

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

granita
Δραστήριο μέλος

Εχω ένα τζελ clerasil και δεν μ΄αρεσε καθολου. Απλα μου έκανε το δέρμα ΠΟΛΥ ξηρό και δεν καθάριζε καθόλου. Συμφωνώ για το Clean and Clear (ενα πράσινο με μπιλάκια μέσα) ότι βοηθάει πολύ. Ειδικά άμα κάνεις και έναν καθαρισμό μόνη σου μια φορά το μήνα (κάθεσαι πάνω από νερό που βράζει να ανοίξουν οι πόροι και μετά πιέζεις να βγει το σμηγμα) και τις υπόλοιπες μέρες βάζεις clean and clear, το δέρμα θα είναι μιά χαρά. Τουλάχιστον σε μένα.
ρε συ να σε ρωτήσω...μετά από το προϊόν με τα μπιλάκια πρέπει να βάλω κι ενυδατική έτσι; ή όχι;

μπορεί να απαντάω λίγο αργά αλλά μια που το είδα είπα να πω κι εγώ τη γνώμη μου...εγώ χρησιμοποιώ ένα της syosss heat protect λέγεται...είναι σε μορφή σπρέι και πολύ καλά και δεν κάνει και ένα σκασμό λεφτά...δεν θυμάμαι τώρα πόσο ακριβώς το είχα πάρει αλλά σίγουρα κάτω από 10 ευρώεχει καμια να προτεινει καποιο προϊον (σε μορφη σπρευ κατα προτιμηση)για προστασια των μαλλιων απτη θερμοτητα??εχω χρησιμοποιησει ενα που ειχε βγαλει η dove αλλα εκανε τα μαλλια μου πολυ λιπαρα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.