Ναι, δεν έχει να κάνει το μαλλί ρε παιδιά, αλλά η φάτσα και το σώμα που μικροδείχνεις. Κι εγώ έχω ίσια μαλλιά μακριά/βαμμένα και με περνάνε για 14χρονο.
Όσο για τα μαλλιά σου, όταν ήμουν μιρκή (5η-6η δημοτικού (κάπου εκεί αγόρασα και το πρώτο μου ψαλίδι ισιώματος)) είχα το ίδιο πρόβλημα και θυμάμαι που τα έπιανα συνέχεια αλογοουρά για να μην φαίνονται χάλια, γενικά μισούσα τα σγουρά μου μαλλιά (πιο μικρή είχα ίσια μαλλιά, μετά σγγουρά και τώρα πλέον από το πολύ ίσιωμα η τρίχα έχει ισιώσει) και τεςπα, στο γυμνάσιο πήγα και κουρεύτηκα και έκανα ΦΡΑΤΖΑ, ω ναι, την οποία την ίσιωνα συνέχεια και το μαλλί μου φαινόταν γαμάτο. Το υπόλοιπο μαλλί το έκανα με αφρό ή το ίσιωνα ελάχιστα μόνο για να μην φαίνεται άσχημο, κι αν σου δείξω φωτογραφία με το τότε μαλλί θα νομίζεις ότι είναι ψεύτικο (βέβαια μετά από κάποια φάση, απλά τα ίσιωνα).
Και χωρίς να τα ισιώνεις βέβαια, αν μετά το λούσιμο βάζεις αφρό στα μαλλιά και μετά τα στεγνώσεις, θα δεις ότι θα φαίνονται πολύ πιο σουλουπωμένα. Γενικά πρέπει να ψαχτείς, κανείς δεν έχει το τέλειο μαλλί από μόνος του, εσύ φροντίζοντάς το και περιποιώντας το θα το κάνεις όμορφο, οπότε πάρε αφρό και πειραματίσου, ή ρώτα τη κομμώτρια σου να σου πει τι να τους βάζεις για να φαίνονται οκ.
ΒΤΩ είσαι ΠΟΛΥ τυχερή που έχεις χοντρή τρίχα και πυκνό μαλλί, ρώτα και μας που έχουμε ΛΕΠΤΗ και ΑΔΥΝΑΜΗ τρίχα >.<