Εχω χρησιμοποιησει διάφορα από το Χοντο και τον Δαφνη κατά καιρους και πανω κατω ιδια μου φαίνονται, απλά του Δαφνη δεν βρωμάνε τόσο! Αν το κάνεις συμφωνα με τις οδηγίες, ξανθαίνει όλο (και λίγο το δέρμα αλλά αυτό φεύγει σε λίγες ώρες) και σχεδόν δεν φαίνεται τίποτα. Βεβαια αμα κάτσεις στον ήλιο, ευχαριστώ πολύ, φαίνεται και παραφαίνεται ότι έχεις ξανθες τρίχες εκεί αλλά από πριν καλύτερα είναι! Κρατάει περίπου μήνα, άντε στη χειρότερη 20-25 μέρες. Δηλαδή τότε μερικές γινονται πιό σκούρες και πρέπει να το περάσεις πάλι για να είναι ομοιόμορφο. Φρύδια δεν έχω βάψει ποτέ και όλες οι κρέμες που έχω δοκιμάσει λενε να μην τις βάζεις στα φρύδια. Αλλά λογικό να μην κρτάει, γιατί τα φρύδια να βγάζεις (και μερικές τριχες φεύγουν και μόνες τους) άρα αναγεννάται η τρίχα συνέχεια.
Το καλό είναι ότι προκειται για 10-15 λεπτά υπόθεση, απλώνεις την κρεμούλα, περιμένεις και τέλος, ανωδυνα. Και όταν λέω αποδυναμώνει την τρίχα, δεν εννοω ότι την καταστρέφει και τελείως. Απλά ταλαιπωρείται η τρίχα από την βαφή κάθε μήνα (που χημική είναι, πως να το κάνουμε) και δεν την κοβεις ποτέ για να αναγεννηθεί.