viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Οι περισσότερες μάσκες αισθάνομαι ότι δεν μου κάνουν τίποτα!Η καλύτερη που έχω δοκιμάσει είναι η Anti-Stress της Tokalon (από Ελλάδα, δεν την έχω βρει εδώ). Αφήνει το δέρμα καθαρό και πολύ απαλό.
Για ενυδάτωση έφτιαξα μία ακολουθώντας τα στάνταρ που έχω διαβάσει στα περιοδικά: γιαούρτι, μέλι, αγγούρι και λίγες σταγόνες λεμονιού! Μετά είχα επιδερμίδα μωρού.![]()
το αγγουρι σε αυτη τη μασκα τριμμενο το βαζεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

χρειάζεται και λαδάκι και ξύδι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος

το αγγουρι σε αυτη τη μασκα τριμμενο το βαζεις;![]()
ανάλογα με τις προτιμήσεις viki…

στο τζατζικι? μου το χαλασες τωρα... τοσο καιρο κανω ψευτοτζατζικι?μη δίνετε μισές πληροφορίες παρακαλώ![]()
χρειάζεται και λαδάκι και ξύδι![]()

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

ανάλογα με τις προτιμήσεις viki…που πάει το μυαλουδακι σου πρωί πρωί πονηρό πλάσμα?
πουθενα καλε

τι θα μπορουσα να σκεφτω με τριμμενο αγγουρι δλδ;

αργω λιγο...για κατατοπισε με ρουμανα

roumana
Διάσημο μέλος

τιποτα καλε...να σκεφτομουν μηπως το θελετε φετες...(το αγουρι)....για κατατοπισε με ρουμανα![]()

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

τιποτα καλε...να σκεφτομουν μηπως το θελετε φετες...(το αγουρι)...![]()
και να το κανουμε τι φετες;

πονηρο μυαλο τελικα δεν ειμαι εγω ρουμανα....

εγω ουτε καν που το σκεφτηκα αυτο

evouli
Διάσημο μέλος

σε 2 εβδομαδες εχω να παω σε εναν γαμο μιας φιλης μου και σε μια εβδομαδα εχω σκοπο να παω στο κομμωτηριο..
πριν χτυπησω ειχα σκοπο να τα κανω σπαστα με περμαναντ και δεν ηθελα να κοψω φραντζα..
τωρα ομως;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
σκεφτηκα να μην κοψω παλι αλλα να κανω ενα χτενισμα που να καλυπτει καπως το μισο μου φρυδι..αλλα δεν μου αρεσουν τα ιδιαιτερα επιτηδευμενα χτενισματα..
ιδεες;;;;
αν βρειτε και καμια καλη φωτο βαλτε την πλιζ..

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

χίλιες φορές ένα μη ιδανικό επιτηδευμένο χτένισμα παρά κόψιμο αφέλειες για ένα καρούμπαλο

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά οκ, ας ρωτήσει την κομμώτρια, κάτι θα έχει να προτείνει!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

αλλα σας ευχαριστω παντως...

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

πάντως εφόσον είναι τόσο σοβαρή αυτή η εμφάνιση σου για σένα σε αυτό το γάμο, συμβουλεύω πραγματικά μια καλή μακιγιέζ... θα δεις ότι θα σε σώσει και κάνουν θαύματα

evouli
Διάσημο μέλος

για μακιγιεζ σκεφτηκα και εγω αλλα ο ντοκτορ μου, μου ειπε οτι καλο ειναι για λιγο καιρο ακομα να μη βαζω μεικ απ κτλ (σκιες και ολα τα υπολοιπα επιτρεπονται) επανω στην ουλη.. γι'αυτο ψαχνω καπως να το καλυψω με το μαλλι..

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

φαντάζομαι ότι σου το λέει να μη βάζεις για να παίρνει αέρα και να επουλωθεί πιο γρήγορα και πιο σωστά!
Αν όμως βάλεις μια φορά για μια ειδική περίσταση ... εεεε δε χάθηκε και ο κόσμος μωρέ! Να μην ξεχάσεις όμως να το καθαρίσεις καλά μετά

ρώτα τον

evouli
Διάσημο μέλος

1. πώς είναι η ποιότητα των προϊόντων;;
2. πρέπει να δώσει κανείς πιστωτική κάρτα;;
άλλη διευκρίνιση;;
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

ποιοτητα καλη σχετικα οχι κ η τελεια....
εγω πληρωσα με αντικαταβολη...
αργουν παρα πολυ να στα φερουν (1,5 μηνας) εχει περασει κ ακομα δεν εχω παρει τα εσωρουχα που εχω παραγγειλει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.