Giovanna
Επιφανές μέλος

τι προιοντα χρησιμοποιειτε για να κανετε αποτριχωση? αναφερομαι και σε ποδια, και σε μασχαλες, και σε μπικινι!
και ποσο ευχαριστημενες ειστε?
(μηπως να ανοιγα νεο θεμα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

μπικινι..αποτριχωτζου δυστυχως (το σκεφτομαι να μη ξαναπαω βεβαια) ποδια μονη μου ταινιες κεριου( καθε μερα αποτριχωνω και λιγο, οποτε μου διαρκει περιπου μια βδομαδα οεο!)και μασχαλιτσα..ειπαμε...
παιδια πειτε μου ποια ειναι η μαγικη λυσηηηηη!!!
io-io
Διάσημο μέλος

Αλλά επειδή εγώ λεφτά νο, πηγαίνω κάθε 4 εβδομάδες σε αισθητικό για πόδια, μπικίνι, μασχάλες, άνω χείλος και φρύδια με κερί. Είμαι αρκετά ευχαριστημένη, και, αν σκεφτείς ότι κάνω από έκτη δημοτικού έχουν αραιώσει πολύ

Giovanna
Επιφανές μέλος

25 Ευρώ αλλά είναι φίλη. Νομίζω κανονικά χρεώνει γι'αυτά γύρω στα 35ποσο πληρωνεις για ολα αυτα?
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

ξυράφι...Θεωρώ ότι είμαι τυχερή γιατί αν και δεν είμαι ξανθιά δεν έχω ιδιαίτερη τριχοφυΐα. Επίσης παρατήρησα πως πάνω από το γόνατο δε χρειάζομαι κάθε μήνα αποτρίχωση όπως κάτω γιατί ΠΟΤΕ δεν έχω βάλει ξυράφι εκεί.Το ίδιο και στο μπικίνι.
Άσε που μάλλον είμαι αναίσθητη γιατί δε πονάω...Ούτε καν στο μπικίνι(και δεν εννοώ μόνο τις γραμμές του μπικίνι)..
Και γω συμφωνώ πως η μαγική λύση είναι λέιζερ αλλά είναι αρκετά ακριβό...Επιπλέον με το λέιζερ θα έχεις καλό αποτέλεσμα υπό προϋποθέσεις...Ξέρω δλδ πως στις ξανθιές θέλει περισσότερες συνεδρίες από ότι σε μια μελαχρινή...Το αντίστροφο από την αποτρίχωση.
Giovanna
Επιφανές μέλος

λειζερ ακριβο και οχι τοσο καλα αποτελεσματα κοριτσια..
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

25 Ευρώ αλλά είναι φίλη. Νομίζω κανονικά χρεώνει γι'αυτά γύρω στα 35
και ελεγα οτι η δικη μου ειναι ακριβη, μπικινι μονο, και το βαζει 20...
λειζερ ακριβο και οχι τοσο καλα αποτελεσματα κοριτσια..
πάντως 35 δεν είναι πολλά για αυτά που κάνει η παλαντιν...
Εσυ giovanna όντως πληρώνεις πολλά ΜΟΝΟ για μπικίνι...
Εμένα παίρνει 20 όλο το πόδι(αν ας πούμε θες μόνο μέχρι γόνατο παίρνει 10)
Μπικίνι 10.
φρύδια και μουστάκι δε ξέρω...
Πάντως αξίζει η συγκεκριμένη γιατί είναι πολύ καθαρή όλα αποστειρωμένα και κάτι πολύ βασικό...Γρήγορη!!Μέσα σε 20 λεπτά με έχει τελειώσει..Μια άλλη που είχα έκανε μια ώρα!!
Giovanna
Επιφανές μέλος

πάντως 35 δεν είναι πολλά για αυτά που κάνει η παλαντιν...
Εσυ giovanna όντως πληρώνεις πολλά ΜΟΝΟ για μπικίνι...
Εμένα παίρνει 20 όλο το πόδι(αν ας πούμε θες μόνο μέχρι γόνατο παίρνει 10)
Μπικίνι 10.
φρύδια και μουστάκι δε ξέρω...
Πάντως αξίζει η συγκεκριμένη γιατί είναι πολύ καθαρή όλα αποστειρωμένα και κάτι πολύ βασικό...Γρήγορη!!Μέσα σε 20 λεπτά με έχει τελειώσει..Μια άλλη που είχα έκανε μια ώρα!!
ξερεις ρε συ τι γινεται?
ξενερωσα απιστευτα οταν της ειπα να μου βγαλει μια τριχουλα στο μπικινι που ειχε γυρισει προς τα μεσα... και πηρε ενα τσιμπιδακι που ηταν εκει διπλα και την εβγαλε! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!
δε θα πρεπε να το αποστειρωσει πρωτα? ηταν χυμα ακουμπισμενο διπλα!

επισης δε μου αρεσε τη δευτερη φορα (2 εχω παει) ο τονος της...
ειχαμε ραντεβου 5.30, ειχε ηδη παει 6 (!) και βιαζομουν γιατι ειχα ραντεβου οφθαλμιατρο...και της ειπα "αντε επιτελους να τελειωνουμε, εχω οφθαλμιατρο σε μια ωρα στο παγρατι!" (αυτη ειναι γλυφαδα)
και μου λεει το κουλο "μα γιατι πας σε οφθαλμιατρους στο "παγκρατι"? να πας εδω στη γλυφαδα!!!"

το πιο ωραιο ειναι οτι το ενδιαμεσο διαστημα της 1ης με τη 2η αποτριχωση, ηταν μονο 20 μερες...δεν ειχε προλαβει να φυτρωσει τιποτα ιδιαιτερο..μου χε πει ομως να παω, γιατι ετσι ειναι καλο, να μην αφηνω να μεγαλωνουν πολυ..
τελειωσαμε σε 5 λεπτα, αλλα πηρε παλι 20ευρω για 9 τριχες

ps.τωρα ειναι παλι ωρα για αποτριχωση αλλα κολλαω να την ξαναπαρω για ραντεβου... και εδω και μερικες μερες ειμαι παιρνω-δεν παιρνω-παιρνω απο δευτερα..
(...παρουσια μαλλον!)

Giovanna
Επιφανές μέλος

Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

ξερεις ρε συ τι γινεται?
ξενερωσα απιστευτα οταν της ειπα να μου βγαλει μια τριχουλα στο μπικινι που ειχε γυρισει προς τα μεσα... και πηρε ενα τσιμπιδακι που ηταν εκει διπλα και την εβγαλε! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!
δε θα πρεπε να το αποστειρωσει πρωτα? ηταν χυμα ακουμπισμενο διπλα!
επισης δε μου αρεσε τη δευτερη φορα (2 εχω παει) ο τονος της...
ειχαμε ραντεβου 5.30, ειχε ηδη παει 6 (!) και βιαζομουν γιατι ειχα ραντεβου οφθαλμιατρο...και της ειπα "αντε επιτελους να τελειωνουμε, εχω οφθαλμιατρο σε μια ωρα στο παγρατι!" (αυτη ειναι γλυφαδα)
και μου λεει το κουλο "μα γιατι πας σε οφθαλμιατρους στο "παγκρατι"? να πας εδω στη γλυφαδα!!!"
το πιο ωραιο ειναι οτι το ενδιαμεσο διαστημα της 1ης με τη 2η αποτριχωση, ηταν μονο 20 μερες...δεν ειχε προλαβει να φυτρωσει τιποτα ιδιαιτερο..μου χε πει ομως να παω, γιατι ετσι ειναι καλο, να μην αφηνω να μεγαλωνουν πολυ..
τελειωσαμε σε 5 λεπτα, αλλα πηρε παλι 20ευρω για 9 τριχες![]()
ps.τωρα ειναι παλι ωρα για αποτριχωση αλλα κολλαω να την ξαναπαρω για ραντεβου... και εδω και μερικες μερες ειμαι παιρνω-δεν παιρνω-παιρνω απο δευτερα..
(...παρουσια μαλλον!)
Τραγικό!!Εννοείται έπρεπε να το καθαρίσει πρώτα!έτσι και χειρότερα την είχαμε πατήσει σπίτι που φωνάξαμε την αισθητικό(αυτή που μου έκανε μια ώρα) για να κάνει καθαρισμό στη μαμά και την αδελφή μου...Χρησιμοποίησε τα ίδια εργαλεία από τη μία στην άλλη χωρίς να τα καθαρίσει

Έπρεπε να της αφήσεις την ατζέντα σου να σου φτιάξει το πρόγραμμα!

κοίτα..λογικό να πάρει τόσο αφού τόσο χρεώνει την αποτρίχωση...και δεν έπαιζε ρόλο που ήταν λίγες οι τρίχες...Είναι όπως με το μπικίνι...είτε το βγάλεις όλο(πάνω κάτω πίσω γενικά) είτε αφήσεις λίγο είτε βγάλεις μόνο γύρω γύρο θα στο χρεώσει κανονικά.
Παρόλα αυτά και μένα θα μου κακοφαινόταν αν το πλήρωνα!

Giovanna
Επιφανές μέλος

συμφωνουμε μαλλον,ε?

fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

μπικίνι χαλάουα (ζυμαράκι) μόνη μου.
Μια φορά το δοκίμασα αλλά τζίφος η υπόθεση...
Γιδάκι μήπως θα μπορούσες να μας δώσεις τα φώτα σου;
Giovanna
Επιφανές μέλος

Προτείνω του Simoun soft, αν και η Κλεοπάτρα είναι επίσης καλή...
Είτε το ζεσταίνεις λίγο σε μπεν-μαρί/μικροκύμματα/μέσα σε φλιτζάνι με ζεστό νερό, είτε απλά το πλάθεις λίγη ώρα, για να μαλακώσει... αρχικά το ζέσταινα αλλά πλέον το έχω μάθει και δε χρειάζεται...
Επίσης δε χρειάζεται όλη η ποσότητα, μπορείς να παίρνεις λίγο-λίγο και όλο μαζί μπορεί να φτάσει και για δύο αποτριχώσεις! Αλλά και σε μία session καλό είναι να ξέρετε ότι αν γεμίσει με τρίχες ή παρα-μαλακώσει, καλό είναι να αλλάξετε...
Το δέρμα πρέπει να είναι καθαρό, χωρίς κρέμες. Εγώ κάνω πάντα ένα σαπούνισμα (με καν0νικό σαπούνι) πριν, ενίοτε και λίγο οινόπνευμα... Οι τρίχες πάνω από 5 χιλιοστά... αλλά αν είναι εντελώς μακριές, ε, πονάει παραπάνω...
Για την πράξη... Με τους δύο αντίχειρες το ζουλάς και απλώνεις προς τα κάτω στη φορά αντίθετα των τριχών και μετά το πιάνεις από την άλλη με δείχτες και αντίχειρες και... τραβάς!!
Θέλει επιμονή και υπομονή, αλλά όποιος το μάθει, είναι πολύυυ βολικό!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.