Giovanna
Επιφανές μέλος

εμενα παντως με ειχε ΜΑΤΩΣΕΙ για να μου τις βγαλει (μανουλα μου, μπρρρρρρ!) οποτε θα αγχωθω ετσι κι αλλιως...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάνει 60 λεπτά ή κάτι τέτοιο το πακετάκι, αξίζει να το δοκιμάσετε!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

καλα τοσο φτηνο ειναι?
χμ,οσο για το αιμα...ε ειναι πολυ.. βγαζουν ΟΛΟΙ οι ποροι και οχι δυο τρεις.. αλλα θα το δοκιμασωωωωω!
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

ουφ δε μπορω αλλο, τι συζηταω κι εγω τετοια ωρα!!
αυτο που βαλε ηταν ζυμαρακι, σα πλαστελινη, το επλαθε, το εβαζε επανω μου στη φορα των τριχων και το τραβαγε αποτομα προς την αντιθετη. χρωμα καπως...μελι. και κολλαγε απιστευτα σε ρουχα και χαρτι... χαλαουα μαλλον πρεπει να ταν!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

ολα? και μασχαλες και ποδια και μπικινι? και ρωτησα τροπο... χαλαουα?
sorry... κρύο κερι, στα πόδια και μπικίνι, αλλά όχι μπραζίλιαν
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ μη φοβάσαι... ξέρω γω, μπορεί να βγει λίγο αιματάκι μετά από κανα-δυό πόρους, αλλά δεν είναι τίποτα! Ξεπλένεις καλά, με χλιαρό νεράκι πρώτα να φύγουν τα υπολείμματα, και μετά κρύο να συνέλθει το δέρμα, βάζεις και λίγη bepanthol να ξε-ερεθιστεί η περιοχή, και μια χαρά...!
Κάνει 60 λεπτά ή κάτι τέτοιο το πακετάκι, αξίζει να το δοκιμάσετε!!!
Μια φορά το δοκίμασα και όχι μόνο δεν έβγαλα ούτε μία τρίχα -στα πόδια έκανα τη δοκιμή-αλλά γέμισα ολόκληρη με αυτό το... ζυμαράκι...

Μάλλον κάτι δεν έκανα σωστά...

Giovanna
Επιφανές μέλος

Στα πόδια ούτε εγώ μπορώ... Αλλα το μπικίνι είναι αλλιώς...
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

εγω ειχα ΤΣΙΡΙΞΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

καλα και πως διαολο τα καταφερνεις, και βλεπεις που θελεις να..αποτριχωσεις...?

χμ εννοοω οτι ειναι πιο ευκολο να στο κανει αλλος, προφανως, αλλα μου ακουγεται βουνο alone...

αντε για πες κανα τιπ μην...κολλησω!!!!!!!

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξυραφι στο μπικινι ε? Να το κανεις παντα με τη φορα της τριχας, και οχι την αντιθετη που κανουμε στα ποδια.
Ναι λογικο μου ακουγεται αυτο που λες, αλλα ετσι δεν ειναι το ιδιο καλο το αποτελεσμα, τσιμπαει...
io-io
Διάσημο μέλος

Ναι λογικο μου ακουγεται αυτο που λες, αλλα ετσι δεν ειναι το ιδιο καλο το αποτελεσμα, τσιμπαει...
Ε ναι, δεν το κανει τοσο καλα. Αλλα ειναι ο μονος τροπος να αποφυγεις τις τριχες που γυρνανε. Εκτος αν κανεις κανενα scrub, που εγω με την καμια.
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

τελικα το βρηκα τι θα κανω.. θα τα μαζεψουμε ψηλα και θα κανουμε τη φραντζα πλαγια για να κρυβει το περισσοτερο μερος..
τελικώς τι έκανες εσύ καλέ? όλα οκ? έγινε ο γάμος?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.