Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:58 Η Neraida έγραψε: #841 19-09-07 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Εχω πονοκεφαλιασει προσφατα μ'αυτο το θεμα... Λοιπον για να απαντησω στην ερωτηση, βαζω παντου ξυραφι (στα ποδια καμια φορα κανω και κερι) αλλα στο μπικινι εχω προβλημα, φυτρωνουν ΠΑΡΑ πολλες τριχες προς τα μεσα!! Τι να κανω πια; Κερι δεν εχω κανει ποτε αλλα υποθετω πως θα φυτρωνουν ακομα περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... κανεις λειζερ και τελειωνεις μια και καλη με τις αποτριχωσεις....6 συνεδριες ειναι αρκετες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η evouli έγραψε: #842 19-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τελικώς τι έκανες εσύ καλέ? όλα οκ? έγινε ο γάμος? Click για ανάπτυξη... ο γαμος ειναι το σαββατο και απ'οτι το συζητησα με τον κομμωτη μου μαλλον κατι τετοιο θα κανουμε, ολα ψηλα και φραντζα στο πλάι για να μη με ενοχλουν κιολας ολη μερα κατω, να μην ασχολουμαι μαζι τους.. θα σας πω, θα σας πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:42 Η adespoto έγραψε: #843 25-09-07 17:42 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό ισιωτικό μαλλιών; Έχω της babyliss αλλά δεν κάνει καθόλου δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:56 Η Phoebe έγραψε: #844 25-09-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: κανεις λειζερ και τελειωνεις μια και καλη με τις αποτριχωσεις....6 συνεδριες ειναι αρκετες... Click για ανάπτυξη... Μμμ, καλη ιδεα!!! Μηπως ξερεις και ποσο κοστιζει η καθε συνεδρια; Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό ισιωτικό μαλλιών; Έχω της babyliss αλλά δεν κάνει καθόλου δουλειά. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ενα της Philips και λεγεται Beauty Influence. Ειναι πολυ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:35 Η adespoto έγραψε: #845 25-09-07 19:35 Χμμμ, κοίτα επειδή εμένα είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά μου ψάχνω ένα που να τα ισιώνει καλά, και κυρίως στις άκρες. Θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο πάντως! Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:46 Η Phoebe έγραψε: #846 25-09-07 19:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ, κοίτα επειδή εμένα είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά μου ψάχνω ένα που να τα ισιώνει καλά, και κυρίως στις άκρες. Θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο πάντως! Thanks Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια τα μαλλια μου ειναι... ισια αλλα επειδη εχω τρομερο κολλημα θελω να ειναι προκα ! Καλυτερα να λαβεις περισσοτερο υπ' οψιν τις γνωμες οσων εχουν σγουρα μαλλια και οχι τη δικη μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:23 Η Palladin έγραψε: #847 25-09-07 20:23 Έχω σγουρά μαλλιά και χρησιμοποιώ ένα ιταλικό που λέγεται bellissima αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είμαι πολύ ικανοποιημένη. Κάνω 45 λεπτά για να τα ισιώσω και φυσικά δεν είναι σαν του κομμωτηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:30 Η Corpse Bride: #848 25-09-07 20:30 Κι εγω ενα της babyliss αχρηστο εχω.. Ειχα δοκιμασει κι ενα της rowenta μου φαινεται, αλλα παλι τιποτα. Καλα καθονται μεσα στο σπιτι, μολις βγω κι αν εχει λιγη υγρασια εξω ξυπναει η ζουγκλα. Μονο με ενα πιστολακι 2000 watt εχω καλο αποτελεσμα που κραταει (μαρκας μ'εκαψες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:33 Η Chimera έγραψε: #849 25-09-07 20:33 Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:46 Η Oralee έγραψε: #850 25-09-07 20:46 To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:01 Η Paty έγραψε: #851 25-09-07 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:06 Η Corpse Bride: #852 25-09-07 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:55 Η Chimera έγραψε: #853 26-09-07 02:55 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paty: ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Click για ανάπτυξη... Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η Oralee έγραψε: #854 26-09-07 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hakuna Matata: Εχω πονοκεφαλιασει προσφατα μ'αυτο το θεμα... Λοιπον για να απαντησω στην ερωτηση, βαζω παντου ξυραφι (στα ποδια καμια φορα κανω και κερι) αλλα στο μπικινι εχω προβλημα, φυτρωνουν ΠΑΡΑ πολλες τριχες προς τα μεσα!! Τι να κανω πια; Κερι δεν εχω κανει ποτε αλλα υποθετω πως θα φυτρωνουν ακομα περισσοτερες! Click για ανάπτυξη... κανεις λειζερ και τελειωνεις μια και καλη με τις αποτριχωσεις....6 συνεδριες ειναι αρκετες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:27 Η evouli έγραψε: #842 19-09-07 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τελικώς τι έκανες εσύ καλέ? όλα οκ? έγινε ο γάμος? Click για ανάπτυξη... ο γαμος ειναι το σαββατο και απ'οτι το συζητησα με τον κομμωτη μου μαλλον κατι τετοιο θα κανουμε, ολα ψηλα και φραντζα στο πλάι για να μη με ενοχλουν κιολας ολη μερα κατω, να μην ασχολουμαι μαζι τους.. θα σας πω, θα σας πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:42 Η adespoto έγραψε: #843 25-09-07 17:42 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό ισιωτικό μαλλιών; Έχω της babyliss αλλά δεν κάνει καθόλου δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:56 Η Phoebe έγραψε: #844 25-09-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: κανεις λειζερ και τελειωνεις μια και καλη με τις αποτριχωσεις....6 συνεδριες ειναι αρκετες... Click για ανάπτυξη... Μμμ, καλη ιδεα!!! Μηπως ξερεις και ποσο κοστιζει η καθε συνεδρια; Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό ισιωτικό μαλλιών; Έχω της babyliss αλλά δεν κάνει καθόλου δουλειά. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ενα της Philips και λεγεται Beauty Influence. Ειναι πολυ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:35 Η adespoto έγραψε: #845 25-09-07 19:35 Χμμμ, κοίτα επειδή εμένα είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά μου ψάχνω ένα που να τα ισιώνει καλά, και κυρίως στις άκρες. Θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο πάντως! Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:46 Η Phoebe έγραψε: #846 25-09-07 19:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ, κοίτα επειδή εμένα είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά μου ψάχνω ένα που να τα ισιώνει καλά, και κυρίως στις άκρες. Θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο πάντως! Thanks Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια τα μαλλια μου ειναι... ισια αλλα επειδη εχω τρομερο κολλημα θελω να ειναι προκα ! Καλυτερα να λαβεις περισσοτερο υπ' οψιν τις γνωμες οσων εχουν σγουρα μαλλια και οχι τη δικη μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:23 Η Palladin έγραψε: #847 25-09-07 20:23 Έχω σγουρά μαλλιά και χρησιμοποιώ ένα ιταλικό που λέγεται bellissima αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είμαι πολύ ικανοποιημένη. Κάνω 45 λεπτά για να τα ισιώσω και φυσικά δεν είναι σαν του κομμωτηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:30 Η Corpse Bride: #848 25-09-07 20:30 Κι εγω ενα της babyliss αχρηστο εχω.. Ειχα δοκιμασει κι ενα της rowenta μου φαινεται, αλλα παλι τιποτα. Καλα καθονται μεσα στο σπιτι, μολις βγω κι αν εχει λιγη υγρασια εξω ξυπναει η ζουγκλα. Μονο με ενα πιστολακι 2000 watt εχω καλο αποτελεσμα που κραταει (μαρκας μ'εκαψες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:33 Η Chimera έγραψε: #849 25-09-07 20:33 Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:46 Η Oralee έγραψε: #850 25-09-07 20:46 To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:01 Η Paty έγραψε: #851 25-09-07 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:06 Η Corpse Bride: #852 25-09-07 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:55 Η Chimera έγραψε: #853 26-09-07 02:55 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paty: ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Click για ανάπτυξη... Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η Oralee έγραψε: #854 26-09-07 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: τελικώς τι έκανες εσύ καλέ? όλα οκ? έγινε ο γάμος? Click για ανάπτυξη... ο γαμος ειναι το σαββατο και απ'οτι το συζητησα με τον κομμωτη μου μαλλον κατι τετοιο θα κανουμε, ολα ψηλα και φραντζα στο πλάι για να μη με ενοχλουν κιολας ολη μερα κατω, να μην ασχολουμαι μαζι τους.. θα σας πω, θα σας πω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:42 Η adespoto έγραψε: #843 25-09-07 17:42 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό ισιωτικό μαλλιών; Έχω της babyliss αλλά δεν κάνει καθόλου δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:56 Η Phoebe έγραψε: #844 25-09-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: κανεις λειζερ και τελειωνεις μια και καλη με τις αποτριχωσεις....6 συνεδριες ειναι αρκετες... Click για ανάπτυξη... Μμμ, καλη ιδεα!!! Μηπως ξερεις και ποσο κοστιζει η καθε συνεδρια; Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό ισιωτικό μαλλιών; Έχω της babyliss αλλά δεν κάνει καθόλου δουλειά. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ενα της Philips και λεγεται Beauty Influence. Ειναι πολυ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:35 Η adespoto έγραψε: #845 25-09-07 19:35 Χμμμ, κοίτα επειδή εμένα είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά μου ψάχνω ένα που να τα ισιώνει καλά, και κυρίως στις άκρες. Θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο πάντως! Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:46 Η Phoebe έγραψε: #846 25-09-07 19:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ, κοίτα επειδή εμένα είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά μου ψάχνω ένα που να τα ισιώνει καλά, και κυρίως στις άκρες. Θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο πάντως! Thanks Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια τα μαλλια μου ειναι... ισια αλλα επειδη εχω τρομερο κολλημα θελω να ειναι προκα ! Καλυτερα να λαβεις περισσοτερο υπ' οψιν τις γνωμες οσων εχουν σγουρα μαλλια και οχι τη δικη μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:23 Η Palladin έγραψε: #847 25-09-07 20:23 Έχω σγουρά μαλλιά και χρησιμοποιώ ένα ιταλικό που λέγεται bellissima αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είμαι πολύ ικανοποιημένη. Κάνω 45 λεπτά για να τα ισιώσω και φυσικά δεν είναι σαν του κομμωτηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:30 Η Corpse Bride: #848 25-09-07 20:30 Κι εγω ενα της babyliss αχρηστο εχω.. Ειχα δοκιμασει κι ενα της rowenta μου φαινεται, αλλα παλι τιποτα. Καλα καθονται μεσα στο σπιτι, μολις βγω κι αν εχει λιγη υγρασια εξω ξυπναει η ζουγκλα. Μονο με ενα πιστολακι 2000 watt εχω καλο αποτελεσμα που κραταει (μαρκας μ'εκαψες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:33 Η Chimera έγραψε: #849 25-09-07 20:33 Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:46 Η Oralee έγραψε: #850 25-09-07 20:46 To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:01 Η Paty έγραψε: #851 25-09-07 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:06 Η Corpse Bride: #852 25-09-07 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:55 Η Chimera έγραψε: #853 26-09-07 02:55 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paty: ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Click για ανάπτυξη... Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η Oralee έγραψε: #854 26-09-07 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό ισιωτικό μαλλιών; Έχω της babyliss αλλά δεν κάνει καθόλου δουλειά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:56 Η Phoebe έγραψε: #844 25-09-07 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: κανεις λειζερ και τελειωνεις μια και καλη με τις αποτριχωσεις....6 συνεδριες ειναι αρκετες... Click για ανάπτυξη... Μμμ, καλη ιδεα!!! Μηπως ξερεις και ποσο κοστιζει η καθε συνεδρια; Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό ισιωτικό μαλλιών; Έχω της babyliss αλλά δεν κάνει καθόλου δουλειά. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ενα της Philips και λεγεται Beauty Influence. Ειναι πολυ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:35 Η adespoto έγραψε: #845 25-09-07 19:35 Χμμμ, κοίτα επειδή εμένα είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά μου ψάχνω ένα που να τα ισιώνει καλά, και κυρίως στις άκρες. Θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο πάντως! Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:46 Η Phoebe έγραψε: #846 25-09-07 19:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ, κοίτα επειδή εμένα είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά μου ψάχνω ένα που να τα ισιώνει καλά, και κυρίως στις άκρες. Θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο πάντως! Thanks Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια τα μαλλια μου ειναι... ισια αλλα επειδη εχω τρομερο κολλημα θελω να ειναι προκα ! Καλυτερα να λαβεις περισσοτερο υπ' οψιν τις γνωμες οσων εχουν σγουρα μαλλια και οχι τη δικη μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:23 Η Palladin έγραψε: #847 25-09-07 20:23 Έχω σγουρά μαλλιά και χρησιμοποιώ ένα ιταλικό που λέγεται bellissima αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είμαι πολύ ικανοποιημένη. Κάνω 45 λεπτά για να τα ισιώσω και φυσικά δεν είναι σαν του κομμωτηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:30 Η Corpse Bride: #848 25-09-07 20:30 Κι εγω ενα της babyliss αχρηστο εχω.. Ειχα δοκιμασει κι ενα της rowenta μου φαινεται, αλλα παλι τιποτα. Καλα καθονται μεσα στο σπιτι, μολις βγω κι αν εχει λιγη υγρασια εξω ξυπναει η ζουγκλα. Μονο με ενα πιστολακι 2000 watt εχω καλο αποτελεσμα που κραταει (μαρκας μ'εκαψες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:33 Η Chimera έγραψε: #849 25-09-07 20:33 Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:46 Η Oralee έγραψε: #850 25-09-07 20:46 To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:01 Η Paty έγραψε: #851 25-09-07 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:06 Η Corpse Bride: #852 25-09-07 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:55 Η Chimera έγραψε: #853 26-09-07 02:55 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paty: ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Click για ανάπτυξη... Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η Oralee έγραψε: #854 26-09-07 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: κανεις λειζερ και τελειωνεις μια και καλη με τις αποτριχωσεις....6 συνεδριες ειναι αρκετες... Click για ανάπτυξη... Μμμ, καλη ιδεα!!! Μηπως ξερεις και ποσο κοστιζει η καθε συνεδρια; Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό ισιωτικό μαλλιών; Έχω της babyliss αλλά δεν κάνει καθόλου δουλειά. Click για ανάπτυξη... Εγω εχω ενα της Philips και λεγεται Beauty Influence. Ειναι πολυ καλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:35 Η adespoto έγραψε: #845 25-09-07 19:35 Χμμμ, κοίτα επειδή εμένα είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά μου ψάχνω ένα που να τα ισιώνει καλά, και κυρίως στις άκρες. Θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο πάντως! Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:46 Η Phoebe έγραψε: #846 25-09-07 19:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ, κοίτα επειδή εμένα είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά μου ψάχνω ένα που να τα ισιώνει καλά, και κυρίως στις άκρες. Θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο πάντως! Thanks Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια τα μαλλια μου ειναι... ισια αλλα επειδη εχω τρομερο κολλημα θελω να ειναι προκα ! Καλυτερα να λαβεις περισσοτερο υπ' οψιν τις γνωμες οσων εχουν σγουρα μαλλια και οχι τη δικη μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:23 Η Palladin έγραψε: #847 25-09-07 20:23 Έχω σγουρά μαλλιά και χρησιμοποιώ ένα ιταλικό που λέγεται bellissima αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είμαι πολύ ικανοποιημένη. Κάνω 45 λεπτά για να τα ισιώσω και φυσικά δεν είναι σαν του κομμωτηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:30 Η Corpse Bride: #848 25-09-07 20:30 Κι εγω ενα της babyliss αχρηστο εχω.. Ειχα δοκιμασει κι ενα της rowenta μου φαινεται, αλλα παλι τιποτα. Καλα καθονται μεσα στο σπιτι, μολις βγω κι αν εχει λιγη υγρασια εξω ξυπναει η ζουγκλα. Μονο με ενα πιστολακι 2000 watt εχω καλο αποτελεσμα που κραταει (μαρκας μ'εκαψες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:33 Η Chimera έγραψε: #849 25-09-07 20:33 Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:46 Η Oralee έγραψε: #850 25-09-07 20:46 To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:01 Η Paty έγραψε: #851 25-09-07 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:06 Η Corpse Bride: #852 25-09-07 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:55 Η Chimera έγραψε: #853 26-09-07 02:55 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paty: ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Click για ανάπτυξη... Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η Oralee έγραψε: #854 26-09-07 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμμ, κοίτα επειδή εμένα είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά μου ψάχνω ένα που να τα ισιώνει καλά, και κυρίως στις άκρες. Θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο πάντως! Thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 19:46 Η Phoebe έγραψε: #846 25-09-07 19:46 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ, κοίτα επειδή εμένα είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά μου ψάχνω ένα που να τα ισιώνει καλά, και κυρίως στις άκρες. Θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο πάντως! Thanks Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια τα μαλλια μου ειναι... ισια αλλα επειδη εχω τρομερο κολλημα θελω να ειναι προκα ! Καλυτερα να λαβεις περισσοτερο υπ' οψιν τις γνωμες οσων εχουν σγουρα μαλλια και οχι τη δικη μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:23 Η Palladin έγραψε: #847 25-09-07 20:23 Έχω σγουρά μαλλιά και χρησιμοποιώ ένα ιταλικό που λέγεται bellissima αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είμαι πολύ ικανοποιημένη. Κάνω 45 λεπτά για να τα ισιώσω και φυσικά δεν είναι σαν του κομμωτηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:30 Η Corpse Bride: #848 25-09-07 20:30 Κι εγω ενα της babyliss αχρηστο εχω.. Ειχα δοκιμασει κι ενα της rowenta μου φαινεται, αλλα παλι τιποτα. Καλα καθονται μεσα στο σπιτι, μολις βγω κι αν εχει λιγη υγρασια εξω ξυπναει η ζουγκλα. Μονο με ενα πιστολακι 2000 watt εχω καλο αποτελεσμα που κραταει (μαρκας μ'εκαψες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:33 Η Chimera έγραψε: #849 25-09-07 20:33 Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:46 Η Oralee έγραψε: #850 25-09-07 20:46 To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:01 Η Paty έγραψε: #851 25-09-07 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:06 Η Corpse Bride: #852 25-09-07 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:55 Η Chimera έγραψε: #853 26-09-07 02:55 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paty: ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Click για ανάπτυξη... Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η Oralee έγραψε: #854 26-09-07 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Χμμμ, κοίτα επειδή εμένα είναι πολύ σγουρά τα μαλλιά μου ψάχνω ένα που να τα ισιώνει καλά, και κυρίως στις άκρες. Θα κοιτάξω για το συγκεκριμένο πάντως! Thanks Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αληθεια τα μαλλια μου ειναι... ισια αλλα επειδη εχω τρομερο κολλημα θελω να ειναι προκα ! Καλυτερα να λαβεις περισσοτερο υπ' οψιν τις γνωμες οσων εχουν σγουρα μαλλια και οχι τη δικη μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:23 Η Palladin έγραψε: #847 25-09-07 20:23 Έχω σγουρά μαλλιά και χρησιμοποιώ ένα ιταλικό που λέγεται bellissima αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είμαι πολύ ικανοποιημένη. Κάνω 45 λεπτά για να τα ισιώσω και φυσικά δεν είναι σαν του κομμωτηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:30 Η Corpse Bride: #848 25-09-07 20:30 Κι εγω ενα της babyliss αχρηστο εχω.. Ειχα δοκιμασει κι ενα της rowenta μου φαινεται, αλλα παλι τιποτα. Καλα καθονται μεσα στο σπιτι, μολις βγω κι αν εχει λιγη υγρασια εξω ξυπναει η ζουγκλα. Μονο με ενα πιστολακι 2000 watt εχω καλο αποτελεσμα που κραταει (μαρκας μ'εκαψες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:33 Η Chimera έγραψε: #849 25-09-07 20:33 Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:46 Η Oralee έγραψε: #850 25-09-07 20:46 To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:01 Η Paty έγραψε: #851 25-09-07 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:06 Η Corpse Bride: #852 25-09-07 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:55 Η Chimera έγραψε: #853 26-09-07 02:55 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paty: ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Click για ανάπτυξη... Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η Oralee έγραψε: #854 26-09-07 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω σγουρά μαλλιά και χρησιμοποιώ ένα ιταλικό που λέγεται bellissima αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είμαι πολύ ικανοποιημένη. Κάνω 45 λεπτά για να τα ισιώσω και φυσικά δεν είναι σαν του κομμωτηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:30 Η Corpse Bride: #848 25-09-07 20:30 Κι εγω ενα της babyliss αχρηστο εχω.. Ειχα δοκιμασει κι ενα της rowenta μου φαινεται, αλλα παλι τιποτα. Καλα καθονται μεσα στο σπιτι, μολις βγω κι αν εχει λιγη υγρασια εξω ξυπναει η ζουγκλα. Μονο με ενα πιστολακι 2000 watt εχω καλο αποτελεσμα που κραταει (μαρκας μ'εκαψες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:33 Η Chimera έγραψε: #849 25-09-07 20:33 Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:46 Η Oralee έγραψε: #850 25-09-07 20:46 To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:01 Η Paty έγραψε: #851 25-09-07 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:06 Η Corpse Bride: #852 25-09-07 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:55 Η Chimera έγραψε: #853 26-09-07 02:55 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paty: ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Click για ανάπτυξη... Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η Oralee έγραψε: #854 26-09-07 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγω ενα της babyliss αχρηστο εχω.. Ειχα δοκιμασει κι ενα της rowenta μου φαινεται, αλλα παλι τιποτα. Καλα καθονται μεσα στο σπιτι, μολις βγω κι αν εχει λιγη υγρασια εξω ξυπναει η ζουγκλα. Μονο με ενα πιστολακι 2000 watt εχω καλο αποτελεσμα που κραταει (μαρκας μ'εκαψες). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:33 Η Chimera έγραψε: #849 25-09-07 20:33 Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:46 Η Oralee έγραψε: #850 25-09-07 20:46 To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:01 Η Paty έγραψε: #851 25-09-07 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:06 Η Corpse Bride: #852 25-09-07 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:55 Η Chimera έγραψε: #853 26-09-07 02:55 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paty: ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Click για ανάπτυξη... Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η Oralee έγραψε: #854 26-09-07 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:46 Η Oralee έγραψε: #850 25-09-07 20:46 To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:01 Η Paty έγραψε: #851 25-09-07 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:06 Η Corpse Bride: #852 25-09-07 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:55 Η Chimera έγραψε: #853 26-09-07 02:55 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paty: ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Click για ανάπτυξη... Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η Oralee έγραψε: #854 26-09-07 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:01 Η Paty έγραψε: #851 25-09-07 21:01 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:06 Η Corpse Bride: #852 25-09-07 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:55 Η Chimera έγραψε: #853 26-09-07 02:55 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paty: ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Click για ανάπτυξη... Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η Oralee έγραψε: #854 26-09-07 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:06 Η Corpse Bride: #852 25-09-07 21:06 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:55 Η Chimera έγραψε: #853 26-09-07 02:55 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paty: ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Click για ανάπτυξη... Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η Oralee έγραψε: #854 26-09-07 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Και εγώ που έχω σγουρά μαλλιά μόνο με το πιστολάκι μένω ικανοποιημένη στο θέμα του ισιώματος . Αν και πλέον επειδή βαρέθηκα τα αφήνω φυσικά με αφρό ! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chimera Δραστήριο μέλος Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 722 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 02:55 Η Chimera έγραψε: #853 26-09-07 02:55 Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paty: ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Click για ανάπτυξη... Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η Oralee έγραψε: #854 26-09-07 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: To σγουρό κερδίζει στα σημεία βλέπω.. αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος καημός να το κάνετε ίσιο. Για μια στο τόσο, δεν ειναι δα πανάκριβα τα κομμωτήρια (για λούσιμο-χτένισμα ΜΟΝΟ λέω) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paty: ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω......οτι και να κανω δε κραταει...ειναι τοσο ισια δυστυχως...ακομα και αφρο και σπρει και οτιδηποτε και αν βαλω και κανω και φισουνα καθονται μονο εκεινη την στιγμη...μετα πεφτουν... Click για ανάπτυξη... Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Κι εγώ τα αφηνω φυσικα άφρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η Oralee έγραψε: #854 26-09-07 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chimera: Το ίσιο φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά βαρέθηκα καθε φορά 45' πιστολάκι και οι μπούκλες μου έκαναν την επαναστασή τους ! Click για ανάπτυξη... Άμα ξέρεις να το φτιάξεις το σγουρό, μια χαρά περιποιημένο φαίνεται.. εκτός αν εννοείς πιο φαίνεσαι πιο κυριλέ με ίσιο μαλλί, οπότε πάσο! (εγώ φαίνομαι τουλάχιστον σαν να είμαι της ηλικίας μου με ίσιο μαλλι, μη σου πω τριαντάρα, ενώ με τα σγουρά συνήθως με κάνουν μάξιμουμ 23-25) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:30 Η misslittledevil: #855 26-09-07 09:30 ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ελα ντε???εγω εχω ισια και εχω καημο να τα σγουρινω... Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι γενικοτερο. Εκεινες δλδ που εχουν ισιο το θελουν σγουρο και το αντιθετο. Οταν εκανα την πρακτικη μου σε κομμωτηριο, συνεχεια ειχαμε τετοιες περιπτωσεις. Εμεις οι γυναικες, με τιποτα δεν ειμαστε ευχαριστημενες. (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:32 Η Κακή Επιρροή: #856 26-09-07 09:32 γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:51 Η viki_thess: #857 26-09-07 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: γεγονός!!!!!! με τίποτα δεν είμαστε ικανοποιημένες!!!! εγώ γκρινιάζω κάθε φορά στον κομμωτή μου που έχω ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαλλί κι αυτός μου λέει ότι άλλες κάνουν κρα να είχαν δυο τρίχες παραπάνω πάντως.... μου τα αραιώνει κάθε φορά Click για ανάπτυξη... καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:02 Η Phoebe έγραψε: #858 26-09-07 11:02 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2007 viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: (Πρεπει να ειμαι η μοναδικη που εχει ισιο μαλλι και της αρεσει ) Click για ανάπτυξη... Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: καλε δωστε και σε μενα λιγο μαλλακι παραπανω κουε αυτα που σου αραιωνει ο κομμωτης στειλτα κατα δω μερια εμενα τα μαλλια μου πεσανε πολυ απο την εγχειρηση και μετα και τωρα θελω να κανω θεραπεια με αμπουλες...εχει κανει καμια σας; βοηθανε ξερετε; Click για ανάπτυξη... Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επαιρνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:10 Η viki_thess: #859 26-09-07 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Οχι οχι και εγω εχω ισιο μαλλι και δεν το αλλαζω με τιποτα!!! Και η αδερφη μου εχει λιγα μαλλια και επερνε κατι καψουλες (νομιζω της Priorin ) και ηταν αρκετα ευχαριστημενη! Εχε υπ' οψιν σου ομως οτι με τετοια προιοντα δεν αυξανεται μονο η τριχοφυια στο κεφαλι... ! Click για ανάπτυξη... δεν μπορω να παρω κατι απο το στομα φοιβη οποτε οι καψουλες αποκλειονται. μονο τις αμπουλες που τις βαζεις στο τριχωτο της κεφαλης μπορω να παρω και ειπα να τις δοκιμασω αλλα ηθελα να μαθω αν τις εχει παρει καμια σας απο δω και αν ειδε αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:21 Η adespoto έγραψε: #860 26-09-07 12:21 Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ δεν την αντέχω την αφάνα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.