Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

LOL σωστά, το είχα ξεχάσει αυτό!μπα.... για μένα είναι δύο κουρέματα υπόθεση![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

unter... μπορείς κάλλιστα να υιοθετήσεις ένα στυλ, τζιν από κάτω (προσεγμένο όμως) με πουκαμισάκι κι ένα σωρό χρωματιστά χαϊμαλιά στο λαιμό
Γενικώς ένα απλό ντύσιμο, με μονόχρωμα ρούχα (όχι απαραίτητα σκούρα) αλλά για να μην χάσεις τη ζωντάνια και το Look σου να δώσεις βάρος στα αξεσουάρ και τα κοσμήματα
ειδικά όταν δουλεύεις με παιδάκια... ένας σωστός γονιός θα περιμένει να σε δει με αθλητικό παπούτσι (δλδ να είσαι ικανή να ΤΡΕΧΕΙΣ πίσω απ τα παιδάκια) κι όχι με γόβα στιλέτο
Εγώ τουλάχιστον, θα είχα πρόβλημα να εμπιστευτώ το βλαστάρι μου σε γυναίκα με γόβα στιλέτο και στενή φουστίτσα.... πιο καλά μου κάνει το αθλητικό και το τζινάκι![]()
Ευχαριστώ ΚΕ. Κι εγώ συμφωνώ ότι 1 κυριλάτο ντύσιμο είναι τρελό κι ότι 1000 φορές με τζιν, αλλά είχα βγει με 1 ψώνιο το οποίο είναι εργοδότης και προσπάθησε να με πείσει ότι το ντύσιμό μου είναι αντιεπαγγελματικό. Ψάρωσα και γι'αυτό έβαλα το topic, αλλά ναι, νομίζω πως μάλλον αυτά ήταν π@π@ριές για να μου δείξει πόσο αυστηρό αφεντικό είναι.

Εννοώ, εκείνη την περίοδο... Μήπως κάτι πολύ αποκαλυπτικό ή πολύ παρδαλό;
Ερώτηση:
Παιδιά... τι μαγικό κάνετε, όσες κυκλοφορείτε με τα μαλλιά κάτω;;
Κάνω πώς κι αμάν να τα μακρύνω, και τώρα που κάπως έχουν μακρύνει, όλο κότσο τα δένω!!! Τι έχω πάθει;;
io-io
Διάσημο μέλος

Ερώτηση:
Κάνω πώς κι αμάν να τα μακρύνω, και τώρα που κάπως έχουν μακρύνει, όλο κότσο τα δένω!!! Τι έχω πάθει;;
Και εγω θελω να μαθω. Ολο πετανε τα δικα μου, και δεν εχω τι να τα κανω. Ειναι και εκεινο το σπαστικο μισο σπαστο- μισο ισιο.

Neraida
Επιφανές μέλος

τωρα οσον αφορα στο σπαστο μισο ισιο....δυο οι λυσεις....ειτε χρησιμοποιεις φυσουνα και τα κανεις σγουρα...ειτε σεσουαρ και τα ισιωνεις!

Lady3321
Νεοφερμένο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Ερώτηση:
Είναι που έχεις συνηθίσει μάλλον.
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Σταγόνες σιλικόνης για να μη πετάνε τα μαλλιά, να μη κάνουν ψαλίδα και να ισιώνουν πιο εύκολα (για τις σπαστομάλλες).Επίσης ένα φσσσσστ από λακ αρκεί για να κάτσουν στ'αβγά τους οι τρίχες που πετάνε![]()
παντως θελει λιγο προσοχη η σιλικονη απο τη αποψη οτι κανει τα μαλλια να λαδωνουν..ειδικα αν τα μαλλια λαδωνουν απο μονα τους καλο ειναι η σιλικονη να μπαινει μονο στις ακρες...
underwater
Περιβόητο μέλος

Τι φορούσες τότε, Under;
Εννοώ, εκείνη την περίοδο... Μήπως κάτι πολύ αποκαλυπτικό ή πολύ παρδαλό;
Όχι, 1 φουστανάκι φορούσα, αλλά είχαμε πιάσει 1 κουβέντα περί συνεντεύξεων, και από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι 1 άτομο που θα έσκαγε μύτη πιο casual θα το απέρριπτε αμέσως.
Ερώτηση:
Εγώ έχω καταλάβει ότι θα έχω πάντα επιμελώς ατημέλητο στυλ και δεν στενοχωριέμαι. Πάντως λίγος αφρός μετά το λούσιμο φορμάρει τα μαλλιά.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

έλα μωρέ.... ή να σε ψαρώσει ήθελε ή να στην πέσει ή έψαχνε για γραμματέαΌχι, 1 φουστανάκι φορούσα, αλλά είχαμε πιάσει 1 κουβέντα περί συνεντεύξεων, και από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι 1 άτομο που θα έσκαγε μύτη πιο casual θα το απέρριπτε αμέσως.

γιατί ναι οκ, καταλαβαίνω ότι το να σκάσεις μύτη με αθλητικό και τζιν σε συνέντευξη για γραμματέας πολυεθνικής είναι το ίδιο παράλογο με το να σκάσεις μύτη με γόβα στιλέτο και στενή κοντή φούστα για νηπιαγωγός!
ο τύπος είναι απλά παράλογος ή .... δεν έχει παιδιά κι απλά δεν ξέρει

Lady3321
Νεοφερμένο μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Αναποδα μαλλια, τι να πεις

Λοιπόν, κουρεύτηκα... και ok, είναι ακόμα φτιαγμένα από την κομμώτρια... Αλλα νομίζω ότι αυτό το κόψιμο στέκεται καλά!

Τι προϊόντα μαλλιών χρησιμοποιείτε?
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

εδω και παρα πολλα χρονια χρησιμοποιω τον αφρο Wellaflex....
underwater
Περιβόητο μέλος

Επίσης έχετε ψωνίσει ποτέ από LAK? Σχέση ποιότητας-τιμής?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.