Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:04 Η Dalian έγραψε: #3.021 18-12-12 01:04 Καλησπέρα girlies! (Είναι η σωστή κατηγορία αυτή? ) Ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με ποια βάση έχετε δοκιμάσει και γενικά διαπιστώσει πως λειτουργεί αποτελεσματικά. Μου έχουν ήδη προτείνει μερικά προϊόντα της Erre Due & Max Factor αλλά δεν είμαι σίγουρη για την ποιότητά τους. So any ideas??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:09 Η whitelioness: #3.022 18-12-12 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με ποια βάση έχετε δοκιμάσει Click για ανάπτυξη... βάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:10 Η Angelique.: #3.023 18-12-12 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Καλησπέρα girlies! (Είναι η σωστή κατηγορία αυτή? ) Ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με ποια βάση έχετε δοκιμάσει και γενικά διαπιστώσει πως λειτουργεί αποτελεσματικά. Μου έχουν ήδη προτείνει μερικά προϊόντα της Erre Due & Max Factor αλλά δεν είμαι σίγουρη για την ποιότητά τους. So any ideas??? Click για ανάπτυξη... Mac είναι καλά αλλά πανάκριβα. Μετά γενικά στα καλλυντικά ισχύει όσο υψυλότερη τιμή = τόσο καλύτερο το προιόν νομίζω. Π.χ. έχω δεί make up του Christian Diar που κρατάει ως και 10 ώρες χωρίς καμία διαφορά στο πρόσωπο και χωρίς να φεύγει,και είχε κοντά στα 50 ευρώ. (εννοείται σε άλλον το έχω δεί έτσι. ) Βάση εννοείς κάτι σαν primer; Βάση make up δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:21 Η Dalian έγραψε: #3.024 18-12-12 01:21 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: βάση; Click για ανάπτυξη... ναι κάτι σαν κι αυτό εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mac είναι καλά αλλά πανάκριβα. Μετά γενικά στα καλλυντικά ισχύει όσο υψυλότερη τιμή = τόσο καλύτερο το προιόν νομίζω. Π.χ. έχω δεί make up του Christian Diar που κρατάει ως και 10 ώρες χωρίς καμία διαφορά στο πρόσωπο και χωρίς να φεύγει,και είχε κοντά στα 50 ευρώ. (εννοείται σε άλλον το έχω δεί έτσι. ) Βάση εννοείς κάτι σαν primer; Βάση make up δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Μμ, δεν θα 'θελα κάτι υπερβολικά ακριβό, ούτε όμως και του πεταματού, γιατί μετά κάνει ερεθισμούς Η Clinique λέει κάτι? Η μαμά μου χρησιμοποιεί make up της και λέει πως έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένη. (20 + κάτι νομίζω η ενυδατική μέρας?κάτι τέτοιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η whitelioness: #3.025 18-12-12 01:27 επομενως θες κατι που να εχει και τα τρια αυτα ή και να ειναι πχ μονο primer αρκει γιατι εχεις ηδη αλλο make up? ή θες make up με ενυδατικη πχ BB cream για λιπαρη επιδερμιδα που να αφηνει ματ τελειωμα; (so many alternatives) απο μακε υπ της clinique δεν ξερω.... προσωπικα εχω παρει ξεχωριστο primer της make up forever-ακριβο και το μετανιωσα. γιατι oviously δεν κανει την δουλεια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:47 Η Dalian έγραψε: #3.026 18-12-12 01:47 κονσίλερ κλπ έχω ήδη,οπότε ναι μόνο primer μάλλον. Από Sephora ε? Για αρχή έλεγα να δοκιμάσω αυτή (λιπαρό δέρμα γαρ). έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:01 Η Angelique.: #3.027 18-12-12 02:01 Nαι αυτή θα σου έλεγα,λένε είναι πολύ καλή και καλυπτική,δεν κάνει και λιπαρό το δέρμα. Από όσο ξέρω οι καλύτερες BB creams είναι κορεάτικες, π.χ. μια μάρκα silverfood έχει καλές νομίζω,αλλά θέλει εννοείται να την αγοράσεις ιντερνετικά. Αλλά γενικά για κάλυψη βάζε και λίγη πούδρα από πάνω αν θές να κρατήσεις όλη μέρα το μακιγιάζ. Άλλες μάρκες καλές είναι και η Βourjois η γαλλική,εκτός από τη Mac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:28 Η Oralee έγραψε: #3.028 18-12-12 02:28 Primer το καλύτερο που έχω δοκιμάσει και δεν είναι και πολύ ακριβό είναι της radiant - δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς κάνει, νομίζω κάτι κοντα σε είκοσι ευρώ, αλλά κρατάει πάρα πολύ καιρό και είναι εξαιρετικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:36 Η Gilda έγραψε: #3.029 18-12-12 10:36 Το μαύρο σωληνάριο λες ε? Κι εγώ το χω δοκιμάσει, και είναι εξαρετικό. Το ίδιο θα ξαναπάρω μόλις τελειώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:17 Η Δαλιδά έγραψε: #3.030 18-12-12 11:17 Το καλύτερο primer που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι από τη Smashbox το photofinish, το έχει στα sephora. Όσο για foundation από τα "φτηνότερα" τα αγαπημένα μου είναι από τη bourjois το healthy skin και το flower perfection Κάνει κάπου στα 20 ευρώ και το μπουκαλάκι διαρκεί για μήηηνες. Το flower perfection έχει και ματ αποτέλεσμα, ενώ το healthy skin τείνει στο πιο φυσικό (εννοείται και τα δύο στο πιο ανοιχτό χρώμα ). Με λιπαρό δέρμα και λίγη πούδρα τα χρησιμοποιώ φανατικά και τα δύο. Αυτά τα δύο κάνουν το καθένα περίπου 12-15 ευρώ, αν και στα χόντος έχει κουπόνι εκπτωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:00 Η Himela έγραψε: #3.031 18-12-12 13:00 Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:16 Η Gilda έγραψε: #3.032 18-12-12 14:16 Ε στις περισσότερες γυναίκες αρέσει η περιποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Dalian έγραψε: #3.033 18-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα μη νομίζεις ότι παστώνομαι καθημερινά. Με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα πάντα κιόλας. Εντούτοις, εν όψει εορτών, νομίζω ψιλοεπιβάλλεται μια κατιτης περιποιησούλα που και που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #3.034 18-12-12 14:48 Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα girlies! (Είναι η σωστή κατηγορία αυτή? ) Ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με ποια βάση έχετε δοκιμάσει και γενικά διαπιστώσει πως λειτουργεί αποτελεσματικά. Μου έχουν ήδη προτείνει μερικά προϊόντα της Erre Due & Max Factor αλλά δεν είμαι σίγουρη για την ποιότητά τους. So any ideas??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:09 Η whitelioness: #3.022 18-12-12 01:09 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με ποια βάση έχετε δοκιμάσει Click για ανάπτυξη... βάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:10 Η Angelique.: #3.023 18-12-12 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Καλησπέρα girlies! (Είναι η σωστή κατηγορία αυτή? ) Ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με ποια βάση έχετε δοκιμάσει και γενικά διαπιστώσει πως λειτουργεί αποτελεσματικά. Μου έχουν ήδη προτείνει μερικά προϊόντα της Erre Due & Max Factor αλλά δεν είμαι σίγουρη για την ποιότητά τους. So any ideas??? Click για ανάπτυξη... Mac είναι καλά αλλά πανάκριβα. Μετά γενικά στα καλλυντικά ισχύει όσο υψυλότερη τιμή = τόσο καλύτερο το προιόν νομίζω. Π.χ. έχω δεί make up του Christian Diar που κρατάει ως και 10 ώρες χωρίς καμία διαφορά στο πρόσωπο και χωρίς να φεύγει,και είχε κοντά στα 50 ευρώ. (εννοείται σε άλλον το έχω δεί έτσι. ) Βάση εννοείς κάτι σαν primer; Βάση make up δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:21 Η Dalian έγραψε: #3.024 18-12-12 01:21 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: βάση; Click για ανάπτυξη... ναι κάτι σαν κι αυτό εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mac είναι καλά αλλά πανάκριβα. Μετά γενικά στα καλλυντικά ισχύει όσο υψυλότερη τιμή = τόσο καλύτερο το προιόν νομίζω. Π.χ. έχω δεί make up του Christian Diar που κρατάει ως και 10 ώρες χωρίς καμία διαφορά στο πρόσωπο και χωρίς να φεύγει,και είχε κοντά στα 50 ευρώ. (εννοείται σε άλλον το έχω δεί έτσι. ) Βάση εννοείς κάτι σαν primer; Βάση make up δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Μμ, δεν θα 'θελα κάτι υπερβολικά ακριβό, ούτε όμως και του πεταματού, γιατί μετά κάνει ερεθισμούς Η Clinique λέει κάτι? Η μαμά μου χρησιμοποιεί make up της και λέει πως έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένη. (20 + κάτι νομίζω η ενυδατική μέρας?κάτι τέτοιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η whitelioness: #3.025 18-12-12 01:27 επομενως θες κατι που να εχει και τα τρια αυτα ή και να ειναι πχ μονο primer αρκει γιατι εχεις ηδη αλλο make up? ή θες make up με ενυδατικη πχ BB cream για λιπαρη επιδερμιδα που να αφηνει ματ τελειωμα; (so many alternatives) απο μακε υπ της clinique δεν ξερω.... προσωπικα εχω παρει ξεχωριστο primer της make up forever-ακριβο και το μετανιωσα. γιατι oviously δεν κανει την δουλεια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:47 Η Dalian έγραψε: #3.026 18-12-12 01:47 κονσίλερ κλπ έχω ήδη,οπότε ναι μόνο primer μάλλον. Από Sephora ε? Για αρχή έλεγα να δοκιμάσω αυτή (λιπαρό δέρμα γαρ). έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:01 Η Angelique.: #3.027 18-12-12 02:01 Nαι αυτή θα σου έλεγα,λένε είναι πολύ καλή και καλυπτική,δεν κάνει και λιπαρό το δέρμα. Από όσο ξέρω οι καλύτερες BB creams είναι κορεάτικες, π.χ. μια μάρκα silverfood έχει καλές νομίζω,αλλά θέλει εννοείται να την αγοράσεις ιντερνετικά. Αλλά γενικά για κάλυψη βάζε και λίγη πούδρα από πάνω αν θές να κρατήσεις όλη μέρα το μακιγιάζ. Άλλες μάρκες καλές είναι και η Βourjois η γαλλική,εκτός από τη Mac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:28 Η Oralee έγραψε: #3.028 18-12-12 02:28 Primer το καλύτερο που έχω δοκιμάσει και δεν είναι και πολύ ακριβό είναι της radiant - δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς κάνει, νομίζω κάτι κοντα σε είκοσι ευρώ, αλλά κρατάει πάρα πολύ καιρό και είναι εξαιρετικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:36 Η Gilda έγραψε: #3.029 18-12-12 10:36 Το μαύρο σωληνάριο λες ε? Κι εγώ το χω δοκιμάσει, και είναι εξαρετικό. Το ίδιο θα ξαναπάρω μόλις τελειώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:17 Η Δαλιδά έγραψε: #3.030 18-12-12 11:17 Το καλύτερο primer που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι από τη Smashbox το photofinish, το έχει στα sephora. Όσο για foundation από τα "φτηνότερα" τα αγαπημένα μου είναι από τη bourjois το healthy skin και το flower perfection Κάνει κάπου στα 20 ευρώ και το μπουκαλάκι διαρκεί για μήηηνες. Το flower perfection έχει και ματ αποτέλεσμα, ενώ το healthy skin τείνει στο πιο φυσικό (εννοείται και τα δύο στο πιο ανοιχτό χρώμα ). Με λιπαρό δέρμα και λίγη πούδρα τα χρησιμοποιώ φανατικά και τα δύο. Αυτά τα δύο κάνουν το καθένα περίπου 12-15 ευρώ, αν και στα χόντος έχει κουπόνι εκπτωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:00 Η Himela έγραψε: #3.031 18-12-12 13:00 Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:16 Η Gilda έγραψε: #3.032 18-12-12 14:16 Ε στις περισσότερες γυναίκες αρέσει η περιποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Dalian έγραψε: #3.033 18-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα μη νομίζεις ότι παστώνομαι καθημερινά. Με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα πάντα κιόλας. Εντούτοις, εν όψει εορτών, νομίζω ψιλοεπιβάλλεται μια κατιτης περιποιησούλα που και που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #3.034 18-12-12 14:48 Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με ποια βάση έχετε δοκιμάσει Click για ανάπτυξη... βάση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:10 Η Angelique.: #3.023 18-12-12 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Καλησπέρα girlies! (Είναι η σωστή κατηγορία αυτή? ) Ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με ποια βάση έχετε δοκιμάσει και γενικά διαπιστώσει πως λειτουργεί αποτελεσματικά. Μου έχουν ήδη προτείνει μερικά προϊόντα της Erre Due & Max Factor αλλά δεν είμαι σίγουρη για την ποιότητά τους. So any ideas??? Click για ανάπτυξη... Mac είναι καλά αλλά πανάκριβα. Μετά γενικά στα καλλυντικά ισχύει όσο υψυλότερη τιμή = τόσο καλύτερο το προιόν νομίζω. Π.χ. έχω δεί make up του Christian Diar που κρατάει ως και 10 ώρες χωρίς καμία διαφορά στο πρόσωπο και χωρίς να φεύγει,και είχε κοντά στα 50 ευρώ. (εννοείται σε άλλον το έχω δεί έτσι. ) Βάση εννοείς κάτι σαν primer; Βάση make up δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:21 Η Dalian έγραψε: #3.024 18-12-12 01:21 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: βάση; Click για ανάπτυξη... ναι κάτι σαν κι αυτό εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mac είναι καλά αλλά πανάκριβα. Μετά γενικά στα καλλυντικά ισχύει όσο υψυλότερη τιμή = τόσο καλύτερο το προιόν νομίζω. Π.χ. έχω δεί make up του Christian Diar που κρατάει ως και 10 ώρες χωρίς καμία διαφορά στο πρόσωπο και χωρίς να φεύγει,και είχε κοντά στα 50 ευρώ. (εννοείται σε άλλον το έχω δεί έτσι. ) Βάση εννοείς κάτι σαν primer; Βάση make up δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Μμ, δεν θα 'θελα κάτι υπερβολικά ακριβό, ούτε όμως και του πεταματού, γιατί μετά κάνει ερεθισμούς Η Clinique λέει κάτι? Η μαμά μου χρησιμοποιεί make up της και λέει πως έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένη. (20 + κάτι νομίζω η ενυδατική μέρας?κάτι τέτοιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η whitelioness: #3.025 18-12-12 01:27 επομενως θες κατι που να εχει και τα τρια αυτα ή και να ειναι πχ μονο primer αρκει γιατι εχεις ηδη αλλο make up? ή θες make up με ενυδατικη πχ BB cream για λιπαρη επιδερμιδα που να αφηνει ματ τελειωμα; (so many alternatives) απο μακε υπ της clinique δεν ξερω.... προσωπικα εχω παρει ξεχωριστο primer της make up forever-ακριβο και το μετανιωσα. γιατι oviously δεν κανει την δουλεια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:47 Η Dalian έγραψε: #3.026 18-12-12 01:47 κονσίλερ κλπ έχω ήδη,οπότε ναι μόνο primer μάλλον. Από Sephora ε? Για αρχή έλεγα να δοκιμάσω αυτή (λιπαρό δέρμα γαρ). έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:01 Η Angelique.: #3.027 18-12-12 02:01 Nαι αυτή θα σου έλεγα,λένε είναι πολύ καλή και καλυπτική,δεν κάνει και λιπαρό το δέρμα. Από όσο ξέρω οι καλύτερες BB creams είναι κορεάτικες, π.χ. μια μάρκα silverfood έχει καλές νομίζω,αλλά θέλει εννοείται να την αγοράσεις ιντερνετικά. Αλλά γενικά για κάλυψη βάζε και λίγη πούδρα από πάνω αν θές να κρατήσεις όλη μέρα το μακιγιάζ. Άλλες μάρκες καλές είναι και η Βourjois η γαλλική,εκτός από τη Mac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:28 Η Oralee έγραψε: #3.028 18-12-12 02:28 Primer το καλύτερο που έχω δοκιμάσει και δεν είναι και πολύ ακριβό είναι της radiant - δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς κάνει, νομίζω κάτι κοντα σε είκοσι ευρώ, αλλά κρατάει πάρα πολύ καιρό και είναι εξαιρετικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:36 Η Gilda έγραψε: #3.029 18-12-12 10:36 Το μαύρο σωληνάριο λες ε? Κι εγώ το χω δοκιμάσει, και είναι εξαρετικό. Το ίδιο θα ξαναπάρω μόλις τελειώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:17 Η Δαλιδά έγραψε: #3.030 18-12-12 11:17 Το καλύτερο primer που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι από τη Smashbox το photofinish, το έχει στα sephora. Όσο για foundation από τα "φτηνότερα" τα αγαπημένα μου είναι από τη bourjois το healthy skin και το flower perfection Κάνει κάπου στα 20 ευρώ και το μπουκαλάκι διαρκεί για μήηηνες. Το flower perfection έχει και ματ αποτέλεσμα, ενώ το healthy skin τείνει στο πιο φυσικό (εννοείται και τα δύο στο πιο ανοιχτό χρώμα ). Με λιπαρό δέρμα και λίγη πούδρα τα χρησιμοποιώ φανατικά και τα δύο. Αυτά τα δύο κάνουν το καθένα περίπου 12-15 ευρώ, αν και στα χόντος έχει κουπόνι εκπτωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:00 Η Himela έγραψε: #3.031 18-12-12 13:00 Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:16 Η Gilda έγραψε: #3.032 18-12-12 14:16 Ε στις περισσότερες γυναίκες αρέσει η περιποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Dalian έγραψε: #3.033 18-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα μη νομίζεις ότι παστώνομαι καθημερινά. Με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα πάντα κιόλας. Εντούτοις, εν όψει εορτών, νομίζω ψιλοεπιβάλλεται μια κατιτης περιποιησούλα που και που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #3.034 18-12-12 14:48 Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Καλησπέρα girlies! (Είναι η σωστή κατηγορία αυτή? ) Ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με ποια βάση έχετε δοκιμάσει και γενικά διαπιστώσει πως λειτουργεί αποτελεσματικά. Μου έχουν ήδη προτείνει μερικά προϊόντα της Erre Due & Max Factor αλλά δεν είμαι σίγουρη για την ποιότητά τους. So any ideas??? Click για ανάπτυξη... Mac είναι καλά αλλά πανάκριβα. Μετά γενικά στα καλλυντικά ισχύει όσο υψυλότερη τιμή = τόσο καλύτερο το προιόν νομίζω. Π.χ. έχω δεί make up του Christian Diar που κρατάει ως και 10 ώρες χωρίς καμία διαφορά στο πρόσωπο και χωρίς να φεύγει,και είχε κοντά στα 50 ευρώ. (εννοείται σε άλλον το έχω δεί έτσι. ) Βάση εννοείς κάτι σαν primer; Βάση make up δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:21 Η Dalian έγραψε: #3.024 18-12-12 01:21 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: βάση; Click για ανάπτυξη... ναι κάτι σαν κι αυτό εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mac είναι καλά αλλά πανάκριβα. Μετά γενικά στα καλλυντικά ισχύει όσο υψυλότερη τιμή = τόσο καλύτερο το προιόν νομίζω. Π.χ. έχω δεί make up του Christian Diar που κρατάει ως και 10 ώρες χωρίς καμία διαφορά στο πρόσωπο και χωρίς να φεύγει,και είχε κοντά στα 50 ευρώ. (εννοείται σε άλλον το έχω δεί έτσι. ) Βάση εννοείς κάτι σαν primer; Βάση make up δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Μμ, δεν θα 'θελα κάτι υπερβολικά ακριβό, ούτε όμως και του πεταματού, γιατί μετά κάνει ερεθισμούς Η Clinique λέει κάτι? Η μαμά μου χρησιμοποιεί make up της και λέει πως έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένη. (20 + κάτι νομίζω η ενυδατική μέρας?κάτι τέτοιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η whitelioness: #3.025 18-12-12 01:27 επομενως θες κατι που να εχει και τα τρια αυτα ή και να ειναι πχ μονο primer αρκει γιατι εχεις ηδη αλλο make up? ή θες make up με ενυδατικη πχ BB cream για λιπαρη επιδερμιδα που να αφηνει ματ τελειωμα; (so many alternatives) απο μακε υπ της clinique δεν ξερω.... προσωπικα εχω παρει ξεχωριστο primer της make up forever-ακριβο και το μετανιωσα. γιατι oviously δεν κανει την δουλεια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:47 Η Dalian έγραψε: #3.026 18-12-12 01:47 κονσίλερ κλπ έχω ήδη,οπότε ναι μόνο primer μάλλον. Από Sephora ε? Για αρχή έλεγα να δοκιμάσω αυτή (λιπαρό δέρμα γαρ). έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:01 Η Angelique.: #3.027 18-12-12 02:01 Nαι αυτή θα σου έλεγα,λένε είναι πολύ καλή και καλυπτική,δεν κάνει και λιπαρό το δέρμα. Από όσο ξέρω οι καλύτερες BB creams είναι κορεάτικες, π.χ. μια μάρκα silverfood έχει καλές νομίζω,αλλά θέλει εννοείται να την αγοράσεις ιντερνετικά. Αλλά γενικά για κάλυψη βάζε και λίγη πούδρα από πάνω αν θές να κρατήσεις όλη μέρα το μακιγιάζ. Άλλες μάρκες καλές είναι και η Βourjois η γαλλική,εκτός από τη Mac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:28 Η Oralee έγραψε: #3.028 18-12-12 02:28 Primer το καλύτερο που έχω δοκιμάσει και δεν είναι και πολύ ακριβό είναι της radiant - δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς κάνει, νομίζω κάτι κοντα σε είκοσι ευρώ, αλλά κρατάει πάρα πολύ καιρό και είναι εξαιρετικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:36 Η Gilda έγραψε: #3.029 18-12-12 10:36 Το μαύρο σωληνάριο λες ε? Κι εγώ το χω δοκιμάσει, και είναι εξαρετικό. Το ίδιο θα ξαναπάρω μόλις τελειώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:17 Η Δαλιδά έγραψε: #3.030 18-12-12 11:17 Το καλύτερο primer που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι από τη Smashbox το photofinish, το έχει στα sephora. Όσο για foundation από τα "φτηνότερα" τα αγαπημένα μου είναι από τη bourjois το healthy skin και το flower perfection Κάνει κάπου στα 20 ευρώ και το μπουκαλάκι διαρκεί για μήηηνες. Το flower perfection έχει και ματ αποτέλεσμα, ενώ το healthy skin τείνει στο πιο φυσικό (εννοείται και τα δύο στο πιο ανοιχτό χρώμα ). Με λιπαρό δέρμα και λίγη πούδρα τα χρησιμοποιώ φανατικά και τα δύο. Αυτά τα δύο κάνουν το καθένα περίπου 12-15 ευρώ, αν και στα χόντος έχει κουπόνι εκπτωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:00 Η Himela έγραψε: #3.031 18-12-12 13:00 Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:16 Η Gilda έγραψε: #3.032 18-12-12 14:16 Ε στις περισσότερες γυναίκες αρέσει η περιποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Dalian έγραψε: #3.033 18-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα μη νομίζεις ότι παστώνομαι καθημερινά. Με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα πάντα κιόλας. Εντούτοις, εν όψει εορτών, νομίζω ψιλοεπιβάλλεται μια κατιτης περιποιησούλα που και που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #3.034 18-12-12 14:48 Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: βάση; Click για ανάπτυξη... ναι κάτι σαν κι αυτό εννοώ. Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Mac είναι καλά αλλά πανάκριβα. Μετά γενικά στα καλλυντικά ισχύει όσο υψυλότερη τιμή = τόσο καλύτερο το προιόν νομίζω. Π.χ. έχω δεί make up του Christian Diar που κρατάει ως και 10 ώρες χωρίς καμία διαφορά στο πρόσωπο και χωρίς να φεύγει,και είχε κοντά στα 50 ευρώ. (εννοείται σε άλλον το έχω δεί έτσι. ) Βάση εννοείς κάτι σαν primer; Βάση make up δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Μμ, δεν θα 'θελα κάτι υπερβολικά ακριβό, ούτε όμως και του πεταματού, γιατί μετά κάνει ερεθισμούς Η Clinique λέει κάτι? Η μαμά μου χρησιμοποιεί make up της και λέει πως έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένη. (20 + κάτι νομίζω η ενυδατική μέρας?κάτι τέτοιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:27 Η whitelioness: #3.025 18-12-12 01:27 επομενως θες κατι που να εχει και τα τρια αυτα ή και να ειναι πχ μονο primer αρκει γιατι εχεις ηδη αλλο make up? ή θες make up με ενυδατικη πχ BB cream για λιπαρη επιδερμιδα που να αφηνει ματ τελειωμα; (so many alternatives) απο μακε υπ της clinique δεν ξερω.... προσωπικα εχω παρει ξεχωριστο primer της make up forever-ακριβο και το μετανιωσα. γιατι oviously δεν κανει την δουλεια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:47 Η Dalian έγραψε: #3.026 18-12-12 01:47 κονσίλερ κλπ έχω ήδη,οπότε ναι μόνο primer μάλλον. Από Sephora ε? Για αρχή έλεγα να δοκιμάσω αυτή (λιπαρό δέρμα γαρ). έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:01 Η Angelique.: #3.027 18-12-12 02:01 Nαι αυτή θα σου έλεγα,λένε είναι πολύ καλή και καλυπτική,δεν κάνει και λιπαρό το δέρμα. Από όσο ξέρω οι καλύτερες BB creams είναι κορεάτικες, π.χ. μια μάρκα silverfood έχει καλές νομίζω,αλλά θέλει εννοείται να την αγοράσεις ιντερνετικά. Αλλά γενικά για κάλυψη βάζε και λίγη πούδρα από πάνω αν θές να κρατήσεις όλη μέρα το μακιγιάζ. Άλλες μάρκες καλές είναι και η Βourjois η γαλλική,εκτός από τη Mac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:28 Η Oralee έγραψε: #3.028 18-12-12 02:28 Primer το καλύτερο που έχω δοκιμάσει και δεν είναι και πολύ ακριβό είναι της radiant - δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς κάνει, νομίζω κάτι κοντα σε είκοσι ευρώ, αλλά κρατάει πάρα πολύ καιρό και είναι εξαιρετικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:36 Η Gilda έγραψε: #3.029 18-12-12 10:36 Το μαύρο σωληνάριο λες ε? Κι εγώ το χω δοκιμάσει, και είναι εξαρετικό. Το ίδιο θα ξαναπάρω μόλις τελειώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:17 Η Δαλιδά έγραψε: #3.030 18-12-12 11:17 Το καλύτερο primer που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι από τη Smashbox το photofinish, το έχει στα sephora. Όσο για foundation από τα "φτηνότερα" τα αγαπημένα μου είναι από τη bourjois το healthy skin και το flower perfection Κάνει κάπου στα 20 ευρώ και το μπουκαλάκι διαρκεί για μήηηνες. Το flower perfection έχει και ματ αποτέλεσμα, ενώ το healthy skin τείνει στο πιο φυσικό (εννοείται και τα δύο στο πιο ανοιχτό χρώμα ). Με λιπαρό δέρμα και λίγη πούδρα τα χρησιμοποιώ φανατικά και τα δύο. Αυτά τα δύο κάνουν το καθένα περίπου 12-15 ευρώ, αν και στα χόντος έχει κουπόνι εκπτωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:00 Η Himela έγραψε: #3.031 18-12-12 13:00 Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:16 Η Gilda έγραψε: #3.032 18-12-12 14:16 Ε στις περισσότερες γυναίκες αρέσει η περιποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Dalian έγραψε: #3.033 18-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα μη νομίζεις ότι παστώνομαι καθημερινά. Με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα πάντα κιόλας. Εντούτοις, εν όψει εορτών, νομίζω ψιλοεπιβάλλεται μια κατιτης περιποιησούλα που και που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #3.034 18-12-12 14:48 Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επομενως θες κατι που να εχει και τα τρια αυτα ή και να ειναι πχ μονο primer αρκει γιατι εχεις ηδη αλλο make up? ή θες make up με ενυδατικη πχ BB cream για λιπαρη επιδερμιδα που να αφηνει ματ τελειωμα; (so many alternatives) απο μακε υπ της clinique δεν ξερω.... προσωπικα εχω παρει ξεχωριστο primer της make up forever-ακριβο και το μετανιωσα. γιατι oviously δεν κανει την δουλεια του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 01:47 Η Dalian έγραψε: #3.026 18-12-12 01:47 κονσίλερ κλπ έχω ήδη,οπότε ναι μόνο primer μάλλον. Από Sephora ε? Για αρχή έλεγα να δοκιμάσω αυτή (λιπαρό δέρμα γαρ). έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:01 Η Angelique.: #3.027 18-12-12 02:01 Nαι αυτή θα σου έλεγα,λένε είναι πολύ καλή και καλυπτική,δεν κάνει και λιπαρό το δέρμα. Από όσο ξέρω οι καλύτερες BB creams είναι κορεάτικες, π.χ. μια μάρκα silverfood έχει καλές νομίζω,αλλά θέλει εννοείται να την αγοράσεις ιντερνετικά. Αλλά γενικά για κάλυψη βάζε και λίγη πούδρα από πάνω αν θές να κρατήσεις όλη μέρα το μακιγιάζ. Άλλες μάρκες καλές είναι και η Βourjois η γαλλική,εκτός από τη Mac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:28 Η Oralee έγραψε: #3.028 18-12-12 02:28 Primer το καλύτερο που έχω δοκιμάσει και δεν είναι και πολύ ακριβό είναι της radiant - δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς κάνει, νομίζω κάτι κοντα σε είκοσι ευρώ, αλλά κρατάει πάρα πολύ καιρό και είναι εξαιρετικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:36 Η Gilda έγραψε: #3.029 18-12-12 10:36 Το μαύρο σωληνάριο λες ε? Κι εγώ το χω δοκιμάσει, και είναι εξαρετικό. Το ίδιο θα ξαναπάρω μόλις τελειώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:17 Η Δαλιδά έγραψε: #3.030 18-12-12 11:17 Το καλύτερο primer που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι από τη Smashbox το photofinish, το έχει στα sephora. Όσο για foundation από τα "φτηνότερα" τα αγαπημένα μου είναι από τη bourjois το healthy skin και το flower perfection Κάνει κάπου στα 20 ευρώ και το μπουκαλάκι διαρκεί για μήηηνες. Το flower perfection έχει και ματ αποτέλεσμα, ενώ το healthy skin τείνει στο πιο φυσικό (εννοείται και τα δύο στο πιο ανοιχτό χρώμα ). Με λιπαρό δέρμα και λίγη πούδρα τα χρησιμοποιώ φανατικά και τα δύο. Αυτά τα δύο κάνουν το καθένα περίπου 12-15 ευρώ, αν και στα χόντος έχει κουπόνι εκπτωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:00 Η Himela έγραψε: #3.031 18-12-12 13:00 Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:16 Η Gilda έγραψε: #3.032 18-12-12 14:16 Ε στις περισσότερες γυναίκες αρέσει η περιποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Dalian έγραψε: #3.033 18-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα μη νομίζεις ότι παστώνομαι καθημερινά. Με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα πάντα κιόλας. Εντούτοις, εν όψει εορτών, νομίζω ψιλοεπιβάλλεται μια κατιτης περιποιησούλα που και που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #3.034 18-12-12 14:48 Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κονσίλερ κλπ έχω ήδη,οπότε ναι μόνο primer μάλλον. Από Sephora ε? Για αρχή έλεγα να δοκιμάσω αυτή (λιπαρό δέρμα γαρ). έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:01 Η Angelique.: #3.027 18-12-12 02:01 Nαι αυτή θα σου έλεγα,λένε είναι πολύ καλή και καλυπτική,δεν κάνει και λιπαρό το δέρμα. Από όσο ξέρω οι καλύτερες BB creams είναι κορεάτικες, π.χ. μια μάρκα silverfood έχει καλές νομίζω,αλλά θέλει εννοείται να την αγοράσεις ιντερνετικά. Αλλά γενικά για κάλυψη βάζε και λίγη πούδρα από πάνω αν θές να κρατήσεις όλη μέρα το μακιγιάζ. Άλλες μάρκες καλές είναι και η Βourjois η γαλλική,εκτός από τη Mac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:28 Η Oralee έγραψε: #3.028 18-12-12 02:28 Primer το καλύτερο που έχω δοκιμάσει και δεν είναι και πολύ ακριβό είναι της radiant - δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς κάνει, νομίζω κάτι κοντα σε είκοσι ευρώ, αλλά κρατάει πάρα πολύ καιρό και είναι εξαιρετικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:36 Η Gilda έγραψε: #3.029 18-12-12 10:36 Το μαύρο σωληνάριο λες ε? Κι εγώ το χω δοκιμάσει, και είναι εξαρετικό. Το ίδιο θα ξαναπάρω μόλις τελειώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:17 Η Δαλιδά έγραψε: #3.030 18-12-12 11:17 Το καλύτερο primer που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι από τη Smashbox το photofinish, το έχει στα sephora. Όσο για foundation από τα "φτηνότερα" τα αγαπημένα μου είναι από τη bourjois το healthy skin και το flower perfection Κάνει κάπου στα 20 ευρώ και το μπουκαλάκι διαρκεί για μήηηνες. Το flower perfection έχει και ματ αποτέλεσμα, ενώ το healthy skin τείνει στο πιο φυσικό (εννοείται και τα δύο στο πιο ανοιχτό χρώμα ). Με λιπαρό δέρμα και λίγη πούδρα τα χρησιμοποιώ φανατικά και τα δύο. Αυτά τα δύο κάνουν το καθένα περίπου 12-15 ευρώ, αν και στα χόντος έχει κουπόνι εκπτωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:00 Η Himela έγραψε: #3.031 18-12-12 13:00 Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:16 Η Gilda έγραψε: #3.032 18-12-12 14:16 Ε στις περισσότερες γυναίκες αρέσει η περιποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Dalian έγραψε: #3.033 18-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα μη νομίζεις ότι παστώνομαι καθημερινά. Με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα πάντα κιόλας. Εντούτοις, εν όψει εορτών, νομίζω ψιλοεπιβάλλεται μια κατιτης περιποιησούλα που και που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #3.034 18-12-12 14:48 Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι αυτή θα σου έλεγα,λένε είναι πολύ καλή και καλυπτική,δεν κάνει και λιπαρό το δέρμα. Από όσο ξέρω οι καλύτερες BB creams είναι κορεάτικες, π.χ. μια μάρκα silverfood έχει καλές νομίζω,αλλά θέλει εννοείται να την αγοράσεις ιντερνετικά. Αλλά γενικά για κάλυψη βάζε και λίγη πούδρα από πάνω αν θές να κρατήσεις όλη μέρα το μακιγιάζ. Άλλες μάρκες καλές είναι και η Βourjois η γαλλική,εκτός από τη Mac. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 02:28 Η Oralee έγραψε: #3.028 18-12-12 02:28 Primer το καλύτερο που έχω δοκιμάσει και δεν είναι και πολύ ακριβό είναι της radiant - δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς κάνει, νομίζω κάτι κοντα σε είκοσι ευρώ, αλλά κρατάει πάρα πολύ καιρό και είναι εξαιρετικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:36 Η Gilda έγραψε: #3.029 18-12-12 10:36 Το μαύρο σωληνάριο λες ε? Κι εγώ το χω δοκιμάσει, και είναι εξαρετικό. Το ίδιο θα ξαναπάρω μόλις τελειώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:17 Η Δαλιδά έγραψε: #3.030 18-12-12 11:17 Το καλύτερο primer που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι από τη Smashbox το photofinish, το έχει στα sephora. Όσο για foundation από τα "φτηνότερα" τα αγαπημένα μου είναι από τη bourjois το healthy skin και το flower perfection Κάνει κάπου στα 20 ευρώ και το μπουκαλάκι διαρκεί για μήηηνες. Το flower perfection έχει και ματ αποτέλεσμα, ενώ το healthy skin τείνει στο πιο φυσικό (εννοείται και τα δύο στο πιο ανοιχτό χρώμα ). Με λιπαρό δέρμα και λίγη πούδρα τα χρησιμοποιώ φανατικά και τα δύο. Αυτά τα δύο κάνουν το καθένα περίπου 12-15 ευρώ, αν και στα χόντος έχει κουπόνι εκπτωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:00 Η Himela έγραψε: #3.031 18-12-12 13:00 Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:16 Η Gilda έγραψε: #3.032 18-12-12 14:16 Ε στις περισσότερες γυναίκες αρέσει η περιποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Dalian έγραψε: #3.033 18-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα μη νομίζεις ότι παστώνομαι καθημερινά. Με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα πάντα κιόλας. Εντούτοις, εν όψει εορτών, νομίζω ψιλοεπιβάλλεται μια κατιτης περιποιησούλα που και που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #3.034 18-12-12 14:48 Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Primer το καλύτερο που έχω δοκιμάσει και δεν είναι και πολύ ακριβό είναι της radiant - δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς κάνει, νομίζω κάτι κοντα σε είκοσι ευρώ, αλλά κρατάει πάρα πολύ καιρό και είναι εξαιρετικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:36 Η Gilda έγραψε: #3.029 18-12-12 10:36 Το μαύρο σωληνάριο λες ε? Κι εγώ το χω δοκιμάσει, και είναι εξαρετικό. Το ίδιο θα ξαναπάρω μόλις τελειώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:17 Η Δαλιδά έγραψε: #3.030 18-12-12 11:17 Το καλύτερο primer που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι από τη Smashbox το photofinish, το έχει στα sephora. Όσο για foundation από τα "φτηνότερα" τα αγαπημένα μου είναι από τη bourjois το healthy skin και το flower perfection Κάνει κάπου στα 20 ευρώ και το μπουκαλάκι διαρκεί για μήηηνες. Το flower perfection έχει και ματ αποτέλεσμα, ενώ το healthy skin τείνει στο πιο φυσικό (εννοείται και τα δύο στο πιο ανοιχτό χρώμα ). Με λιπαρό δέρμα και λίγη πούδρα τα χρησιμοποιώ φανατικά και τα δύο. Αυτά τα δύο κάνουν το καθένα περίπου 12-15 ευρώ, αν και στα χόντος έχει κουπόνι εκπτωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:00 Η Himela έγραψε: #3.031 18-12-12 13:00 Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:16 Η Gilda έγραψε: #3.032 18-12-12 14:16 Ε στις περισσότερες γυναίκες αρέσει η περιποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Dalian έγραψε: #3.033 18-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα μη νομίζεις ότι παστώνομαι καθημερινά. Με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα πάντα κιόλας. Εντούτοις, εν όψει εορτών, νομίζω ψιλοεπιβάλλεται μια κατιτης περιποιησούλα που και που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #3.034 18-12-12 14:48 Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το μαύρο σωληνάριο λες ε? Κι εγώ το χω δοκιμάσει, και είναι εξαρετικό. Το ίδιο θα ξαναπάρω μόλις τελειώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σεφ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:17 Η Δαλιδά έγραψε: #3.030 18-12-12 11:17 Το καλύτερο primer που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι από τη Smashbox το photofinish, το έχει στα sephora. Όσο για foundation από τα "φτηνότερα" τα αγαπημένα μου είναι από τη bourjois το healthy skin και το flower perfection Κάνει κάπου στα 20 ευρώ και το μπουκαλάκι διαρκεί για μήηηνες. Το flower perfection έχει και ματ αποτέλεσμα, ενώ το healthy skin τείνει στο πιο φυσικό (εννοείται και τα δύο στο πιο ανοιχτό χρώμα ). Με λιπαρό δέρμα και λίγη πούδρα τα χρησιμοποιώ φανατικά και τα δύο. Αυτά τα δύο κάνουν το καθένα περίπου 12-15 ευρώ, αν και στα χόντος έχει κουπόνι εκπτωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:00 Η Himela έγραψε: #3.031 18-12-12 13:00 Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:16 Η Gilda έγραψε: #3.032 18-12-12 14:16 Ε στις περισσότερες γυναίκες αρέσει η περιποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Dalian έγραψε: #3.033 18-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα μη νομίζεις ότι παστώνομαι καθημερινά. Με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα πάντα κιόλας. Εντούτοις, εν όψει εορτών, νομίζω ψιλοεπιβάλλεται μια κατιτης περιποιησούλα που και που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #3.034 18-12-12 14:48 Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το καλύτερο primer που έχω δοκιμάσει ποτέ είναι από τη Smashbox το photofinish, το έχει στα sephora. Όσο για foundation από τα "φτηνότερα" τα αγαπημένα μου είναι από τη bourjois το healthy skin και το flower perfection Κάνει κάπου στα 20 ευρώ και το μπουκαλάκι διαρκεί για μήηηνες. Το flower perfection έχει και ματ αποτέλεσμα, ενώ το healthy skin τείνει στο πιο φυσικό (εννοείται και τα δύο στο πιο ανοιχτό χρώμα ). Με λιπαρό δέρμα και λίγη πούδρα τα χρησιμοποιώ φανατικά και τα δύο. Αυτά τα δύο κάνουν το καθένα περίπου 12-15 ευρώ, αν και στα χόντος έχει κουπόνι εκπτωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:00 Η Himela έγραψε: #3.031 18-12-12 13:00 Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:16 Η Gilda έγραψε: #3.032 18-12-12 14:16 Ε στις περισσότερες γυναίκες αρέσει η περιποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Dalian έγραψε: #3.033 18-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα μη νομίζεις ότι παστώνομαι καθημερινά. Με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα πάντα κιόλας. Εντούτοις, εν όψει εορτών, νομίζω ψιλοεπιβάλλεται μια κατιτης περιποιησούλα που και που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #3.034 18-12-12 14:48 Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:16 Η Gilda έγραψε: #3.032 18-12-12 14:16 Ε στις περισσότερες γυναίκες αρέσει η περιποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Dalian έγραψε: #3.033 18-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα μη νομίζεις ότι παστώνομαι καθημερινά. Με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα πάντα κιόλας. Εντούτοις, εν όψει εορτών, νομίζω ψιλοεπιβάλλεται μια κατιτης περιποιησούλα που και που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #3.034 18-12-12 14:48 Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε στις περισσότερες γυναίκες αρέσει η περιποίηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Dalian έγραψε: #3.033 18-12-12 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα μη νομίζεις ότι παστώνομαι καθημερινά. Με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα πάντα κιόλας. Εντούτοις, εν όψει εορτών, νομίζω ψιλοεπιβάλλεται μια κατιτης περιποιησούλα που και που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #3.034 18-12-12 14:48 Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το να μη βάζετε τίποτα στο προσωπάκι σας δεν παίζει ε? Click για ανάπτυξη... Ε κοίτα μη νομίζεις ότι παστώνομαι καθημερινά. Με τα απολύτως απαραίτητα βγαίνω, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα πάντα κιόλας. Εντούτοις, εν όψει εορτών, νομίζω ψιλοεπιβάλλεται μια κατιτης περιποιησούλα που και που... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.287 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:48 Η Himela έγραψε: #3.034 18-12-12 14:48 Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η μόνη περιποίηση που χρειάζεστε είναι η ομορφιά των νιάτων σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Gilda έγραψε: #3.035 18-12-12 14:55 Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι βρε συ, αλλά αν δεν βάλεις ενυδατική, αντιηλιακό, αν με κάποιο τρόπο δεν προστατευτείς, ε όταν φύγει η ομορφιά από τα νιάτα, θα σου μείνει η ζάρα του γήρατος! (Η πρόληψη είναι η καλύτερη περιποίηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:01 Η Dalian έγραψε: #3.036 18-12-12 15:01 Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπικά έχω πολλές φακίδες και σε αρκετά σημεία σημάδια από τότε που είχα ακμή,και δεν διαθέτω τόση αυτοπεποίθηση ώστε να τα αφήσω ως έχουν. Επίσης,κοκκινίζω πανεύκολα με αποτέλεσμα να ξύσω μια περιοχή (όπως είναι φυσικό) και να βλέπεις κάτι τραγικές χρωματικές ανομοιογένειες που αργούν να φύγουν. Συμφωνώ πως προϊόντα όπως πούδρα αφυδατώνουν και εξασθενούν το δέρμα. Η ενυδατική όμως βοηθάει πολύ ειδικά όταν έχεις ξηρό δέρμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:06 Η Gilda έγραψε: #3.037 18-12-12 15:06 Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άσε που τα νέα προϊόντα (make up, πούδρες κτλ), τώρα πια προστατεύουν το δέρμα. Δεν είναι όπως παλιά που το αφυδάτωναν ή έκλειναν τους πόρους. Τώρα πια τα καλά τουλάχιστον προιοντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:36 Η Θάλεια έγραψε: #3.038 18-12-12 15:36 Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ κάτι από αυτά τα 2 ποτέ. Το μόνο που δεν αποχωρίζομαι είναι το concealer λόγω του ότι έχω μαύρους κύκλους εξαιτίας χαμηλού σιδήρου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:46 Η Gilda έγραψε: #3.039 18-12-12 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Θεωρώ την πούδρα και το makeup τα χειρότερα προϊόντα για το δέρμα. Το κάνουν να δείχνει τόσο μα τόσο ψεύτικο. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:57 Η Θάλεια έγραψε: #3.040 18-12-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Gilda: Εξαρτάται τί χρησιμοποιείς βρε.. Απλά δεν έχεις βρει ακόμα τα κατάλληλα προιόντα. Δεν έχει να κάνει με το αν αγοράζεις φτηνά ή ακριβά, απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλα τα πρόσωπα. Εγώ βάζω απ όλα, και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Σαν από μόνη μου να μην έχω πόρους κτλ κτλ.. Click για ανάπτυξη... Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν αρκετά είδη από κάποιες μάρκες. Artdeco, Seventeen, MAC, MaxFactor. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή και το μόνο είδος που έκατσε κάπως καλά ήταν μία κρεμόπουδρα της Artdeco. Ωστόσο δεν την φόρεσα πάνω από 3-4 φορές. Ό,τι και να έβαζα μου έκανε το πρόσωπο ή τέρμα λιπαρό ή τέρμα ξηρό. Ανάλογα και το σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.