τοτε ας βαλουν μελι γαλα αυγα ντοματα
ή σοκολατα
πανω τους και α ςβαλουν καποιον γνωστο να τις καθαρισει
Έλιωσα.
Πάντως κορίτσια, πλέον ένα πράγμα έμαθα.
Αν η διάθεση είναι down, η όψη,η ομορφιά, το καλούπι μας χαλάνε κατευθείαν.
Το παρατήρησα αυτό εδώ και αρκετούς μήνες, όταν είμαι καλά ψυχολογικά, ίσα που κοιτιέμαι στο καθρέφτη και λέω "Φτου σου κοπελάρα μου, τι είσαι εσύ" και αλήθεια, εκείνη τη στιγμή το πιστεύω ότι είμαι όμορφη.
Όταν πάλι δεν είμαι καλά, το πρόσωπο μου μου φαίνεται τόσο σκοτεινό, κουρασμένο, με σημάδια κα.
Κάλο είναι πάντως να έχουμε ένα μέτρο σε όλα. Πχ η αδερφή μου είναι σε τραγικό σημείο. Έχει κρέμες για τα μάτια, τα χέρια, τα πόδια, για όλο το σώμα, για τα μαλλιά, για το πρόσωπο, μόνο για το κ*λο δεν έχει. Και κάθε βράδυ δώσ'του πασάλειμμα. Νταξ, ιου για εμένα προσωπικά αυτό είναι κάτι παραπάνω από υπερβολή, βαραίνεις το δέρμα σου χωρίς λόγο.
Άσε που πιστεύω ότι οι κρέμες και όλα αυτά τα σκευάσματα δεν κάνουν τίποτα απολύτως. Και εγώ που βάζω (με λογική χρήση) πιο πολύ ψυχολογικό πιστεύω είναι, του στυλ, άντε ας ασχοληθώ με τον εαυτό μου, να βάλω μια κρέμα, να βάλω ένα λαδάκι κλπ.
Όσο για το αντηλιακό που αναφέρθηκε, νταξ είναι απαραίτητο, και όχι μόνο στη παραλία, αλλά και στη βόλτα ακόμη, γενικά όποτε είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο (Το λέω αυτό, γιατί οι περισσότεροι από εμάς, ακόμη και εγώ παλιότερα, συνδέουμε το αντηλιακό μόνο με το μπάνιο στη θάλασσα)