_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Χμ, ενδιαφέρον!Και εγώ έχω αυτό το θέμα, βέβαια στις αρχές δεν το καταλάβαινα και τώρα οι βλεφαρίδες μου έχουν μείνει σε μόνιμη "στραβή" θέση και ακόμα και όταν τις χτενίζω δεν επανέρχονται.Έχεις τσεκάρει την lash primer plus; Κανονικά την βάζεις πριν βάλεις την μάσκαρα σου αλλά μια φίλη μου την χρησιμοποιούσε χωρίς κάποια άλλη από πάνω ή έβαζε από πάνω ταμποναριστά λίγο προϊόν για φυσικό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω κατά πόσο δίνει χρώμα πάντως χωρίς κάποια άλλη από πάνω δεν δίνει μήκος (από όσο μου είπε η φίλη μου γιατί δεν την έχω δοκιμάσει προσωπικά). Ρίξε μια ματιά και σε αυτήν
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χμ, ενδιαφέρον!Ποια χρησιμοποιεί σαν μάσκαρα μετά απο αυτό το προιόν που είπες(όταν βάζει 2η μασκαρα); Επίσης, θυμάσαι πόσο κοστίζει;
![]()
Γύρω στα 20 πρέπει να είναι. Μπορεί να την βρεις και φθηνότερα αν ψάξεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Σ'ευχαριστώ, ήσουν ιδιαίτερα κατατοπιστική. Όταν βρεθώ σε ένα hondos,θα το κοιτάξω!Γύρω στα 20 πρέπει να είναι. Μπορεί να την βρεις και φθηνότερα αν ψάξεις.Από πάνω ταμποναριστά συνήθως την KORRES mascara Abyssinia στην καφέ απόχρωση, κυρίως για χρώμα και ας πούμε "όγκο".
![]()

blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σ'ευχαριστώ, ήσουν ιδιαίτερα κατατοπιστική. Όταν βρεθώ σε ένα hondos,θα το κοιτάξω!![]()
Ελπίζω να βοήθησα πράγματι

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Εννοω κρεμα με υλικα απ το σπιτι
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχετε υποψην καποια αλλαγη;

Σοβαρά τώρα, δεν σε ξέρουμε για να δούμε τί σου πάει.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Ooo εισαι η περιπτωση μου!!!θελω μια αλλαγη στα μαλλια. ειμαι σκουροχρωμη με σπαστα μαυρα μαλλια ως τη μεση,
εχετε υποψην καποια αλλαγη;
Και εγω εχω σκουροχρωμη επιδερμιδα με μαυρα σπαστα μαλλια!

Καποτε τα ειχα μεχρι την μεση μεχρι που αποφασισα να τα κανω καρε ασυμμετρο.Μου πηγαιναν αλλα δεν ηταν και οπως παλια

Γενικα τα σπαστα μαλλια ειναι λιγο σπαστικα..Δηλαδη το καρε θα ειαι ομορφο αν ισιωσεις το μαλλι σου ή το κανεις μπουκλιτσες...Αν ειναι να το αφηνεις ετσι καλυτερο αστο..Επισης ο αφρος σε εμενα εκανε τα πραγματα λιγο χειροτερα...
Οσον αφορα το χρωμα επειδη ειμαστε σκουροχρωμς νομιζω θα μας πηγαινει περισσοτερο το μαυρο το κορακι

Εγω ετσι θα τα εβαφα!!Οσον αφορα το μακρος,καλυτερα διατηρησε το!

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Tι χρώμα είναι το φυσικό σου;θελω μια αλλαγη. το κορακι το σκευτομαι.με χρωμοσαμπουαν βγαινει; η θελει βαφη; ειμαι 24 ετων και δε τα ξανα εβαψα...
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Δεν θα δείς μεγάλη διαφορά με το μαύρο.μαυρο αλλα οχι το κορακι
Τα έχω κάνει και εγώ και έχω ακριβώς το ίδιο χρώμα με σένα στο φυσικό μου.
Ναι μεν είναι οικονομικό αν παίρνεις βαφές από φαρμακείο,δεν θα έχεις και πρόβλημα με τη ρίζα,αλλά νταξ.
Άμα θέλεις καλή αλλαγή για μένα καλύτερα να το ανοίξεις σε καστανοκόκκινο,ειδικά αν έχεις και λευκή επιδερμίδα.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Ετσι ειχε πει η κομμωτρια σε εμενα τοτε...
Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

και μια αλλη ερωτηση,πουδρα vs make-up και ποιες οι διαφορες τους?
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

είναι η εποχή που το μαλλί πέφτει σε όλους υπερβολικά ή απλά εγώ κάτι έπαθα; να ανησυχήσω; imgonnacry

blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

SOSOSOSOSOS!
είναι η εποχή που το μαλλί πέφτει σε όλους υπερβολικά ή απλά εγώ κάτι έπαθα; να ανησυχήσω; imgonnacry![]()
Υπό φυσιολογικές συνθήκες: Κάθε 6-7 χρόνια οι τρίχες μας αρχίζουν να πέφτουν (αυτό κρατάει μερικούς μήνες). Οι ρίζες των τριχών εξακολουθούν να υπάρχουν και έτσι μετά από λίγο καιρό τα μαλλιά ξαναγεννιούνται. Εάν ισχύει αυτό δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Εγώ πέρασα τέτοια φάση φέτος το χειμώνα και είχα πανικοβληθεί επειδή τότε δεν ήξερα αυτά που σου εξήγησα παραπάνω. Τώρα τα μαλλιά μου είναι μια χαρά!

maraki*
Νεοφερμένο μέλος

το παθαινω καθε καλοκαιρι και το χειμωνα ξαναβγαινουν....μαλλον φταιει ο ηλιος...μην ανησυχεις παντωςSOSOSOSOSOS!
είναι η εποχή που το μαλλί πέφτει σε όλους υπερβολικά ή απλά εγώ κάτι έπαθα; να ανησυχήσω; imgonnacry![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.