Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

τι ωραιο το χνουδακι ομωωωωωωωωωωωωωωως!!!
Ωραιο??εγω το εχω αυτο το χνουδακι αλλα μονο στο ενα φρυδι και με κοροιδευουν γι'αυτο!!

Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ωραιο??εγω το εχω αυτο το χνουδακι αλλα μονο στο ενα φρυδι και με κοροιδευουν γι'αυτο!!εχω καταληξει να "γεμιζω" το φρυδι με σκια για να φαινεται ιδιο με το αλλο
![]()
αχαχχα ξερω κ αλλες κοπελες που κανουν ακριβως το ιδιο με σενα!οποιες το χουν δεν τους αρεσει, εγω προσωπικο το βρισκω πανεμορφο
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

αχαχχα ξερω κ αλλες κοπελες που κανουν ακριβως το ιδιο με σενα!οποιες το χουν δεν τους αρεσει, εγω προσωπικο το βρισκω πανεμορφο
χαχαχ γουστα ειναι αυτα...

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Κορίτσια εχω ενα δίλλημα...
Παλια τα μαλλια μου τα ειχα κανει ασυμμετρο καρε και επειδη δεν ημουν και τρελα ικανοποιημενη τα αφησα να μακρυνουν...Το αποτελεσμα ειναι να εχουν μακρυνει αλλα ...(εχμ)...ασυμμετρα...Δηλαδη τα μπροστα ειναι μεχρι το στηθος και τα πισω γυρω στα 5-6-7 εκατοστα κατω απ τον λαιμο..
Θελω να κουρευτω και δεν ξερω τι να κανω...
Να τα αφησω να μακρυνουν και αλλα για να τα κοψω ή να τα κανω να μακρυ καρε να ερθουν ολα στο ιδιο μακρος...
Συναμα θα ηθελα να τα βαψω μαυρα-μπλε-κορακι την στιγμη που τα μαλλια μου ειναι ηδη μαυρα αλλα καστανιζουν στις ακρες..

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

NeNoOz95
Εκκολαπτόμενο μέλος

για ενυδατοση χειλιων λποζαν ή λιπ μπαλμ; θα προτιμουσα να αφηνει και λιγο χρωμα-φυσικο.
για τέλεια ενυδάτωση έχω να σου προτείνω τα lip balms του κορρε τα οποία αφήνουν κι ένα διακριτικό χρώμα π.χ εγώ έχω το peach κι αφήνει ένα απαλό ροδακινί χρώμα...επίσης πολύ καλά είναι και τα tender care της oriflame με εξαιρετικό άρωμα αλλά αυτά είναι διάφανα στα χείλη

νομίζω είναι καλύτερα να τα αφήσεις να μακρύνουν και τα πίσω έτσι ώστε να είναι πιο διακριτική η ασυμμετρία και μετά να τα κουρέψεις αναλόγως το πώς τα θες... το ότι είναι λίγο καφέ στις άκρες δε νομίζω ότι σε εμποδίζει να τα βάψειςΚαι εγω εχω χνουδακι στο φρείδη μου αν και γενικά ως μελαχρινή εχω αρκετά έντονο φρείδη με πυκνότητα οπου και οσο πρεπει...
Κορίτσια εχω ενα δίλλημα...
Παλια τα μαλλια μου τα ειχα κανει ασυμμετρο καρε και επειδη δεν ημουν και τρελα ικανοποιημενη τα αφησα να μακρυνουν...Το αποτελεσμα ειναι να εχουν μακρυνει αλλα ...(εχμ)...ασυμμετρα...Δηλαδη τα μπροστα ειναι μεχρι το στηθος και τα πισω γυρω στα 5-6-7 εκατοστα κατω απ τον λαιμο..
Θελω να κουρευτω και δεν ξερω τι να κανω...
Να τα αφησω να μακρυνουν και αλλα για να τα κοψω ή να τα κανω να μακρυ καρε να ερθουν ολα στο ιδιο μακρος...
Συναμα θα ηθελα να τα βαψω μαυρα-μπλε-κορακι την στιγμη που τα μαλλια μου ειναι ηδη μαυρα αλλα καστανιζουν στις ακρες..

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Χνουδάκι λέτε που κάνουν σαν λεπιδούλα στην άκρη; Αν λέτε αυτό και αυτό το έχω, απο τη μια μεριά όμως γιατί απο την άλλη έχω σημάδι που είχα καεί μικρή και δεν ξαναβγήκε φρύδι.

Αδαμαντία, προτείνω να τα κόψεις. Στο μήκος που είναι πίσω (λίγο κάτω απ'τη πλάτη) θα είναι καλά νομίζω, αν δε θέλεις να χάσεις πολύ μάκρος.
Άννα, λιπ μπαλμ. Στο προτείνω γιατί με το λιποζάν (όλα εκτός απο το ροζ και το μπλε) μου ξεραίνονταν περισσότερο τα χείλη. Του Κορρέ αφήνουν απαλό χρώμα.

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

NeNoOz95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

δινεις λινκ;εγώ το έχω σε στυλ κραγιόν όχι σε βαζάκι και κοστίζει 5 ευρώ
NeNoOz95
Εκκολαπτόμενο μέλος

και το lip balm της nuxe.

Παλιότερα ήμουν ερωτευμένη με το lip care της apivita με πρόπολη, μέχρι που πολλά χρόνια μετά μου προξένησε αλλεργία (!) και δυστυχώς σταμάτησα να το χρησιμοποιώ.

Πάντως όλα τα παραπάνω μου άρεσαν γιατί είχαν "διάρκεια" στα χείλη.

Για να πω την αλήθεια, θα θελα να έβγαινε σε μορφή κραγιόν ώστε να μη λερώνω το δάχτυλο, αλλά τί να κάνουμε.
Έχω πάρει τη φράουλα, και κάνει τα χείλη σαν δαγκωμένα, ζουμερά και γυαλιστερά. Τέλειο!!
Στο εξωτερικό το έχουν και είναι αυτό.. https://www.thebodyshop.co.uk/shop-by-range/strawberry/born-lippy-stick-lip-balm-strawberry.aspx
Όμως στην Ελλάδα το χω βρει μόνο σε βαζάκι https://www.google.gr/imgres?imgurl=...2InUrefCIOphAflsoHIDw&ved=0CEQQ9QEwAg&dur=445
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εκτός από ένα σε βαζάκι με ασπρουλί καπάκι.Άννα, λιπ μπαλμ. Στο προτείνω γιατί με το λιποζάν (όλα εκτός απο το ροζ και το μπλε) μου ξεραίνονταν περισσότερο τα χείλη. Του Κορρέ αφήνουν απαλό χρώμα.![]()
Είμαι που είμαι ΄σαν το γάλα όλο το χρόνο πήγα και το έβαλα μία μέρα χωρίς να το δω και ήμουν σαν ζόμπι.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Όλα τα λιποζάν αφήνουν χρώμα εκτός απο τα δύο που ανέφερα που γυαλίζουν μόνο.
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Και,αν θυμάμαι καλά,συγκριτικά με τα υπόλοιπα lipbalm από άλλες εταιρείες,έχει το μεγαλυτέρο ποσοστό φυτικών συστατικών. Για μένα μετράει αυτό ως κριτήριο,μιάς και το "τρώω" όλη την ώρα.

Το liposan πάλι,μόνο για απόχρωση το παίρνω για κάνα πρωί,που με τρώει απίστευτα η βαρεμάρα να βάφομαι.Από ενυδάτωση,μηδέν.

Το λιπμπάλμ της apivita,που προαναφέρθηκε,το είχα λατρέψει. Έπαιρνα το ροζ σκούρο,που έδινε και μία απόχρωση στα χείλη.
Και,αν θυμάμαι καλά,συγκριτικά με τα υπόλοιπα lipbalm από άλλες εταιρείες,έχει το μεγαλυτέρο ποσοστό φυτικών συστατικών. Για μένα μετράει αυτό ως κριτήριο,μιάς και το "τρώω" όλη την ώρα.
Το liposan πάλι,μόνο για απόχρωση το παίρνω για κάνα πρωί,που με τρώει απίστευτα η βαρεμάρα να βάφομαι.Από ενυδάτωση,μηδέν.
Δοκίμασε τη νέα σειρά της liposan που προανέφερα, προσφέρουν ενυδάτωση! Καμία σχέση με το κλασσικό μπλε liposan! Όσο για της apivita κι εγώ τα λάτρευα, μέχρι που δυστυχώς μου προκάλεσαν αλλεργία, όσα από τη σειρά και να δοκίμασα έκτοτε μου δημιουργούσε πρόβλημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.