DanaiPsa Νεοφερμένο μέλος Η DanaiPsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:22 Η DanaiPsa έγραψε: #3.721 05-09-13 12:22 Εγώ βάζω πριν κοιμηθώ σόδα με λίγο νερό πάνω στα σπυράκια μου για να ξεραίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:36 Η Μπλε. έγραψε: #3.722 05-09-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: τσεκ ιτ https://cosmetic-candy.com/wp-content/uploads/2011/01/Korres-Lip-Butter-Mango-.jpg Click για ανάπτυξη... το κοκκινο λετε να ειναι πολυ εντονο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NeNoOz95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η NeNoOz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:45 Η NeNoOz95 έγραψε: #3.723 05-09-13 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: το κοκκινο λετε να ειναι πολυ εντονο; Click για ανάπτυξη... Μπα δε νομίζω πάντως έχει 5 χρώματα το κλασσικό το ροζ το ροδακινί ενα μωβομπορντό και το κόκκινο...δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κανένα πάντως μπορείς να πας σε ένα φαρμακείο να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:02 Η _fairygirl_: #3.724 05-09-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εννοείς λιποζάν σε βαζάκι; Ή του Κορρέ; Όλα τα λιποζάν αφήνουν χρώμα εκτός απο τα δύο που ανέφερα που γυαλίζουν μόνο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε βαζάκι. Αυτό με χρώμα το βάζω το χειμώνα όποτε και αν βγω έξω και θέλω κάτι με χρώμα. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Το λιπμπάλμ της apivita,που προαναφέρθηκε,το είχα λατρέψει. Έπαιρνα το ροζ σκούρο,που έδινε και μία απόχρωση στα χείλη. Και,αν θυμάμαι καλά,συγκριτικά με τα υπόλοιπα lipbalm από άλλες εταιρείες,έχει το μεγαλυτέρο ποσοστό φυτικών συστατικών. Για μένα μετράει αυτό ως κριτήριο,μιάς και το "τρώω" όλη την ώρα. Το liposan πάλι,μόνο για απόχρωση το παίρνω για κάνα πρωί,που με τρώει απίστευτα η βαρεμάρα να βάφομαι.Από ενυδάτωση,μηδέν. Click για ανάπτυξη... Εγώ μικρή έπαιρνα αυτό με το κεράσι και το έτρωγα. Της Propoline χρησιμοποιούσα φέτος το χειμώνα εγώ αυτό: Spoiler Εξίσου φυτικό. Αν και πλέον φτιάχνει η μαμά μου lip balm και έχω σταματήσει να αγοράζω. Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: το κοκκινο λετε να ειναι πολυ εντονο; Click για ανάπτυξη... Πήγαινε να το δεις σε κάποιο φαρμακείο μην την πάθεις όπως εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:50 Η Μπλε. έγραψε: #3.725 05-09-13 17:50 https://pharmavel.com/products/fron...3-korres-lip-butter-mandarin-roz-xrwma-spf-15 βλεπω τα σωστα;η γευση ειναι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 08:43 Η Gilda έγραψε: #3.726 06-09-13 08:43 Μανταρίνι? Δαμάσκηνο? Τι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:36 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.727 06-09-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από DanaiPsa: Εγώ βάζω πριν κοιμηθώ σόδα με λίγο νερό πάνω στα σπυράκια μου για να ξεραίνονται. Click για ανάπτυξη... και ''δουλεύει'' δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:12 Η prinCess.: #3.728 06-09-13 19:12 Το πιο συχνό λάθος των γυναικών είναι τα φρύδια τους. Σιχαίνομαι τις τύπισσες που έχουν βγαλμένο λεπτό φρύδι, πάρτε χαμπάρι ότι είναι τέρμα αντιαισθητικό, μοιάζει φτηνιάρικο, τσουλίστικο και δε κολακεύει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. Άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Μπλε. έγραψε: #3.729 06-09-13 19:21 ταδε εφη _ _ _? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Η prinCess.: #3.730 06-09-13 19:24 Όχι δεν λέω τέτοιο. Κάτι τέτοιο εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2013 NeNoOz95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η NeNoOz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:32 Η NeNoOz95 έγραψε: #3.731 06-09-13 21:32 ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #3.732 06-09-13 22:11 Χάλι μαύρο είναι το τελείως λεπτό φρύδι. Ούτε εμένα μ'αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Dalian έγραψε: #3.733 06-09-13 22:52 Το σωστότερο πιστεύω είναι απλά να υιοθετήσεις ένα σχήμα που κολακεύει περισσότερο την κατασκευή του προσώπου σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:28 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.734 07-09-13 01:28 καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ βάζω πριν κοιμηθώ σόδα με λίγο νερό πάνω στα σπυράκια μου για να ξεραίνονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:36 Η Μπλε. έγραψε: #3.722 05-09-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: τσεκ ιτ https://cosmetic-candy.com/wp-content/uploads/2011/01/Korres-Lip-Butter-Mango-.jpg Click για ανάπτυξη... το κοκκινο λετε να ειναι πολυ εντονο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NeNoOz95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η NeNoOz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:45 Η NeNoOz95 έγραψε: #3.723 05-09-13 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: το κοκκινο λετε να ειναι πολυ εντονο; Click για ανάπτυξη... Μπα δε νομίζω πάντως έχει 5 χρώματα το κλασσικό το ροζ το ροδακινί ενα μωβομπορντό και το κόκκινο...δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κανένα πάντως μπορείς να πας σε ένα φαρμακείο να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:02 Η _fairygirl_: #3.724 05-09-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εννοείς λιποζάν σε βαζάκι; Ή του Κορρέ; Όλα τα λιποζάν αφήνουν χρώμα εκτός απο τα δύο που ανέφερα που γυαλίζουν μόνο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε βαζάκι. Αυτό με χρώμα το βάζω το χειμώνα όποτε και αν βγω έξω και θέλω κάτι με χρώμα. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Το λιπμπάλμ της apivita,που προαναφέρθηκε,το είχα λατρέψει. Έπαιρνα το ροζ σκούρο,που έδινε και μία απόχρωση στα χείλη. Και,αν θυμάμαι καλά,συγκριτικά με τα υπόλοιπα lipbalm από άλλες εταιρείες,έχει το μεγαλυτέρο ποσοστό φυτικών συστατικών. Για μένα μετράει αυτό ως κριτήριο,μιάς και το "τρώω" όλη την ώρα. Το liposan πάλι,μόνο για απόχρωση το παίρνω για κάνα πρωί,που με τρώει απίστευτα η βαρεμάρα να βάφομαι.Από ενυδάτωση,μηδέν. Click για ανάπτυξη... Εγώ μικρή έπαιρνα αυτό με το κεράσι και το έτρωγα. Της Propoline χρησιμοποιούσα φέτος το χειμώνα εγώ αυτό: Spoiler Εξίσου φυτικό. Αν και πλέον φτιάχνει η μαμά μου lip balm και έχω σταματήσει να αγοράζω. Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: το κοκκινο λετε να ειναι πολυ εντονο; Click για ανάπτυξη... Πήγαινε να το δεις σε κάποιο φαρμακείο μην την πάθεις όπως εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:50 Η Μπλε. έγραψε: #3.725 05-09-13 17:50 https://pharmavel.com/products/fron...3-korres-lip-butter-mandarin-roz-xrwma-spf-15 βλεπω τα σωστα;η γευση ειναι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 08:43 Η Gilda έγραψε: #3.726 06-09-13 08:43 Μανταρίνι? Δαμάσκηνο? Τι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:36 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.727 06-09-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από DanaiPsa: Εγώ βάζω πριν κοιμηθώ σόδα με λίγο νερό πάνω στα σπυράκια μου για να ξεραίνονται. Click για ανάπτυξη... και ''δουλεύει'' δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:12 Η prinCess.: #3.728 06-09-13 19:12 Το πιο συχνό λάθος των γυναικών είναι τα φρύδια τους. Σιχαίνομαι τις τύπισσες που έχουν βγαλμένο λεπτό φρύδι, πάρτε χαμπάρι ότι είναι τέρμα αντιαισθητικό, μοιάζει φτηνιάρικο, τσουλίστικο και δε κολακεύει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. Άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Μπλε. έγραψε: #3.729 06-09-13 19:21 ταδε εφη _ _ _? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Η prinCess.: #3.730 06-09-13 19:24 Όχι δεν λέω τέτοιο. Κάτι τέτοιο εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2013 NeNoOz95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η NeNoOz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:32 Η NeNoOz95 έγραψε: #3.731 06-09-13 21:32 ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #3.732 06-09-13 22:11 Χάλι μαύρο είναι το τελείως λεπτό φρύδι. Ούτε εμένα μ'αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Dalian έγραψε: #3.733 06-09-13 22:52 Το σωστότερο πιστεύω είναι απλά να υιοθετήσεις ένα σχήμα που κολακεύει περισσότερο την κατασκευή του προσώπου σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:28 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.734 07-09-13 01:28 καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: τσεκ ιτ https://cosmetic-candy.com/wp-content/uploads/2011/01/Korres-Lip-Butter-Mango-.jpg Click για ανάπτυξη... το κοκκινο λετε να ειναι πολυ εντονο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NeNoOz95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η NeNoOz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:45 Η NeNoOz95 έγραψε: #3.723 05-09-13 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: το κοκκινο λετε να ειναι πολυ εντονο; Click για ανάπτυξη... Μπα δε νομίζω πάντως έχει 5 χρώματα το κλασσικό το ροζ το ροδακινί ενα μωβομπορντό και το κόκκινο...δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κανένα πάντως μπορείς να πας σε ένα φαρμακείο να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:02 Η _fairygirl_: #3.724 05-09-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εννοείς λιποζάν σε βαζάκι; Ή του Κορρέ; Όλα τα λιποζάν αφήνουν χρώμα εκτός απο τα δύο που ανέφερα που γυαλίζουν μόνο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε βαζάκι. Αυτό με χρώμα το βάζω το χειμώνα όποτε και αν βγω έξω και θέλω κάτι με χρώμα. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Το λιπμπάλμ της apivita,που προαναφέρθηκε,το είχα λατρέψει. Έπαιρνα το ροζ σκούρο,που έδινε και μία απόχρωση στα χείλη. Και,αν θυμάμαι καλά,συγκριτικά με τα υπόλοιπα lipbalm από άλλες εταιρείες,έχει το μεγαλυτέρο ποσοστό φυτικών συστατικών. Για μένα μετράει αυτό ως κριτήριο,μιάς και το "τρώω" όλη την ώρα. Το liposan πάλι,μόνο για απόχρωση το παίρνω για κάνα πρωί,που με τρώει απίστευτα η βαρεμάρα να βάφομαι.Από ενυδάτωση,μηδέν. Click για ανάπτυξη... Εγώ μικρή έπαιρνα αυτό με το κεράσι και το έτρωγα. Της Propoline χρησιμοποιούσα φέτος το χειμώνα εγώ αυτό: Spoiler Εξίσου φυτικό. Αν και πλέον φτιάχνει η μαμά μου lip balm και έχω σταματήσει να αγοράζω. Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: το κοκκινο λετε να ειναι πολυ εντονο; Click για ανάπτυξη... Πήγαινε να το δεις σε κάποιο φαρμακείο μην την πάθεις όπως εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:50 Η Μπλε. έγραψε: #3.725 05-09-13 17:50 https://pharmavel.com/products/fron...3-korres-lip-butter-mandarin-roz-xrwma-spf-15 βλεπω τα σωστα;η γευση ειναι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 08:43 Η Gilda έγραψε: #3.726 06-09-13 08:43 Μανταρίνι? Δαμάσκηνο? Τι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:36 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.727 06-09-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από DanaiPsa: Εγώ βάζω πριν κοιμηθώ σόδα με λίγο νερό πάνω στα σπυράκια μου για να ξεραίνονται. Click για ανάπτυξη... και ''δουλεύει'' δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:12 Η prinCess.: #3.728 06-09-13 19:12 Το πιο συχνό λάθος των γυναικών είναι τα φρύδια τους. Σιχαίνομαι τις τύπισσες που έχουν βγαλμένο λεπτό φρύδι, πάρτε χαμπάρι ότι είναι τέρμα αντιαισθητικό, μοιάζει φτηνιάρικο, τσουλίστικο και δε κολακεύει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. Άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Μπλε. έγραψε: #3.729 06-09-13 19:21 ταδε εφη _ _ _? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Η prinCess.: #3.730 06-09-13 19:24 Όχι δεν λέω τέτοιο. Κάτι τέτοιο εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2013 NeNoOz95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η NeNoOz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:32 Η NeNoOz95 έγραψε: #3.731 06-09-13 21:32 ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #3.732 06-09-13 22:11 Χάλι μαύρο είναι το τελείως λεπτό φρύδι. Ούτε εμένα μ'αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Dalian έγραψε: #3.733 06-09-13 22:52 Το σωστότερο πιστεύω είναι απλά να υιοθετήσεις ένα σχήμα που κολακεύει περισσότερο την κατασκευή του προσώπου σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:28 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.734 07-09-13 01:28 καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: το κοκκινο λετε να ειναι πολυ εντονο; Click για ανάπτυξη... Μπα δε νομίζω πάντως έχει 5 χρώματα το κλασσικό το ροζ το ροδακινί ενα μωβομπορντό και το κόκκινο...δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κανένα πάντως μπορείς να πας σε ένα φαρμακείο να τα δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:02 Η _fairygirl_: #3.724 05-09-13 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εννοείς λιποζάν σε βαζάκι; Ή του Κορρέ; Όλα τα λιποζάν αφήνουν χρώμα εκτός απο τα δύο που ανέφερα που γυαλίζουν μόνο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε βαζάκι. Αυτό με χρώμα το βάζω το χειμώνα όποτε και αν βγω έξω και θέλω κάτι με χρώμα. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Το λιπμπάλμ της apivita,που προαναφέρθηκε,το είχα λατρέψει. Έπαιρνα το ροζ σκούρο,που έδινε και μία απόχρωση στα χείλη. Και,αν θυμάμαι καλά,συγκριτικά με τα υπόλοιπα lipbalm από άλλες εταιρείες,έχει το μεγαλυτέρο ποσοστό φυτικών συστατικών. Για μένα μετράει αυτό ως κριτήριο,μιάς και το "τρώω" όλη την ώρα. Το liposan πάλι,μόνο για απόχρωση το παίρνω για κάνα πρωί,που με τρώει απίστευτα η βαρεμάρα να βάφομαι.Από ενυδάτωση,μηδέν. Click για ανάπτυξη... Εγώ μικρή έπαιρνα αυτό με το κεράσι και το έτρωγα. Της Propoline χρησιμοποιούσα φέτος το χειμώνα εγώ αυτό: Spoiler Εξίσου φυτικό. Αν και πλέον φτιάχνει η μαμά μου lip balm και έχω σταματήσει να αγοράζω. Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: το κοκκινο λετε να ειναι πολυ εντονο; Click για ανάπτυξη... Πήγαινε να το δεις σε κάποιο φαρμακείο μην την πάθεις όπως εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:50 Η Μπλε. έγραψε: #3.725 05-09-13 17:50 https://pharmavel.com/products/fron...3-korres-lip-butter-mandarin-roz-xrwma-spf-15 βλεπω τα σωστα;η γευση ειναι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 08:43 Η Gilda έγραψε: #3.726 06-09-13 08:43 Μανταρίνι? Δαμάσκηνο? Τι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:36 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.727 06-09-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από DanaiPsa: Εγώ βάζω πριν κοιμηθώ σόδα με λίγο νερό πάνω στα σπυράκια μου για να ξεραίνονται. Click για ανάπτυξη... και ''δουλεύει'' δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:12 Η prinCess.: #3.728 06-09-13 19:12 Το πιο συχνό λάθος των γυναικών είναι τα φρύδια τους. Σιχαίνομαι τις τύπισσες που έχουν βγαλμένο λεπτό φρύδι, πάρτε χαμπάρι ότι είναι τέρμα αντιαισθητικό, μοιάζει φτηνιάρικο, τσουλίστικο και δε κολακεύει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. Άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Μπλε. έγραψε: #3.729 06-09-13 19:21 ταδε εφη _ _ _? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Η prinCess.: #3.730 06-09-13 19:24 Όχι δεν λέω τέτοιο. Κάτι τέτοιο εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2013 NeNoOz95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η NeNoOz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:32 Η NeNoOz95 έγραψε: #3.731 06-09-13 21:32 ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #3.732 06-09-13 22:11 Χάλι μαύρο είναι το τελείως λεπτό φρύδι. Ούτε εμένα μ'αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Dalian έγραψε: #3.733 06-09-13 22:52 Το σωστότερο πιστεύω είναι απλά να υιοθετήσεις ένα σχήμα που κολακεύει περισσότερο την κατασκευή του προσώπου σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:28 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.734 07-09-13 01:28 καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εννοείς λιποζάν σε βαζάκι; Ή του Κορρέ; Όλα τα λιποζάν αφήνουν χρώμα εκτός απο τα δύο που ανέφερα που γυαλίζουν μόνο. Click για ανάπτυξη... Αυτό σε βαζάκι. Αυτό με χρώμα το βάζω το χειμώνα όποτε και αν βγω έξω και θέλω κάτι με χρώμα. Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Το λιπμπάλμ της apivita,που προαναφέρθηκε,το είχα λατρέψει. Έπαιρνα το ροζ σκούρο,που έδινε και μία απόχρωση στα χείλη. Και,αν θυμάμαι καλά,συγκριτικά με τα υπόλοιπα lipbalm από άλλες εταιρείες,έχει το μεγαλυτέρο ποσοστό φυτικών συστατικών. Για μένα μετράει αυτό ως κριτήριο,μιάς και το "τρώω" όλη την ώρα. Το liposan πάλι,μόνο για απόχρωση το παίρνω για κάνα πρωί,που με τρώει απίστευτα η βαρεμάρα να βάφομαι.Από ενυδάτωση,μηδέν. Click για ανάπτυξη... Εγώ μικρή έπαιρνα αυτό με το κεράσι και το έτρωγα. Της Propoline χρησιμοποιούσα φέτος το χειμώνα εγώ αυτό: Spoiler Εξίσου φυτικό. Αν και πλέον φτιάχνει η μαμά μου lip balm και έχω σταματήσει να αγοράζω. Αρχική Δημοσίευση από Μπλε.: το κοκκινο λετε να ειναι πολυ εντονο; Click για ανάπτυξη... Πήγαινε να το δεις σε κάποιο φαρμακείο μην την πάθεις όπως εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:50 Η Μπλε. έγραψε: #3.725 05-09-13 17:50 https://pharmavel.com/products/fron...3-korres-lip-butter-mandarin-roz-xrwma-spf-15 βλεπω τα σωστα;η γευση ειναι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 08:43 Η Gilda έγραψε: #3.726 06-09-13 08:43 Μανταρίνι? Δαμάσκηνο? Τι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:36 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.727 06-09-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από DanaiPsa: Εγώ βάζω πριν κοιμηθώ σόδα με λίγο νερό πάνω στα σπυράκια μου για να ξεραίνονται. Click για ανάπτυξη... και ''δουλεύει'' δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:12 Η prinCess.: #3.728 06-09-13 19:12 Το πιο συχνό λάθος των γυναικών είναι τα φρύδια τους. Σιχαίνομαι τις τύπισσες που έχουν βγαλμένο λεπτό φρύδι, πάρτε χαμπάρι ότι είναι τέρμα αντιαισθητικό, μοιάζει φτηνιάρικο, τσουλίστικο και δε κολακεύει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. Άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Μπλε. έγραψε: #3.729 06-09-13 19:21 ταδε εφη _ _ _? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Η prinCess.: #3.730 06-09-13 19:24 Όχι δεν λέω τέτοιο. Κάτι τέτοιο εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2013 NeNoOz95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η NeNoOz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:32 Η NeNoOz95 έγραψε: #3.731 06-09-13 21:32 ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #3.732 06-09-13 22:11 Χάλι μαύρο είναι το τελείως λεπτό φρύδι. Ούτε εμένα μ'αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Dalian έγραψε: #3.733 06-09-13 22:52 Το σωστότερο πιστεύω είναι απλά να υιοθετήσεις ένα σχήμα που κολακεύει περισσότερο την κατασκευή του προσώπου σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:28 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.734 07-09-13 01:28 καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://pharmavel.com/products/fron...3-korres-lip-butter-mandarin-roz-xrwma-spf-15 βλεπω τα σωστα;η γευση ειναι...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 08:43 Η Gilda έγραψε: #3.726 06-09-13 08:43 Μανταρίνι? Δαμάσκηνο? Τι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:36 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.727 06-09-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από DanaiPsa: Εγώ βάζω πριν κοιμηθώ σόδα με λίγο νερό πάνω στα σπυράκια μου για να ξεραίνονται. Click για ανάπτυξη... και ''δουλεύει'' δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:12 Η prinCess.: #3.728 06-09-13 19:12 Το πιο συχνό λάθος των γυναικών είναι τα φρύδια τους. Σιχαίνομαι τις τύπισσες που έχουν βγαλμένο λεπτό φρύδι, πάρτε χαμπάρι ότι είναι τέρμα αντιαισθητικό, μοιάζει φτηνιάρικο, τσουλίστικο και δε κολακεύει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. Άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Μπλε. έγραψε: #3.729 06-09-13 19:21 ταδε εφη _ _ _? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Η prinCess.: #3.730 06-09-13 19:24 Όχι δεν λέω τέτοιο. Κάτι τέτοιο εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2013 NeNoOz95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η NeNoOz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:32 Η NeNoOz95 έγραψε: #3.731 06-09-13 21:32 ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #3.732 06-09-13 22:11 Χάλι μαύρο είναι το τελείως λεπτό φρύδι. Ούτε εμένα μ'αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Dalian έγραψε: #3.733 06-09-13 22:52 Το σωστότερο πιστεύω είναι απλά να υιοθετήσεις ένα σχήμα που κολακεύει περισσότερο την κατασκευή του προσώπου σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:28 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.734 07-09-13 01:28 καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μανταρίνι? Δαμάσκηνο? Τι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:36 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.727 06-09-13 16:36 Αρχική Δημοσίευση από DanaiPsa: Εγώ βάζω πριν κοιμηθώ σόδα με λίγο νερό πάνω στα σπυράκια μου για να ξεραίνονται. Click για ανάπτυξη... και ''δουλεύει'' δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:12 Η prinCess.: #3.728 06-09-13 19:12 Το πιο συχνό λάθος των γυναικών είναι τα φρύδια τους. Σιχαίνομαι τις τύπισσες που έχουν βγαλμένο λεπτό φρύδι, πάρτε χαμπάρι ότι είναι τέρμα αντιαισθητικό, μοιάζει φτηνιάρικο, τσουλίστικο και δε κολακεύει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. Άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Μπλε. έγραψε: #3.729 06-09-13 19:21 ταδε εφη _ _ _? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Η prinCess.: #3.730 06-09-13 19:24 Όχι δεν λέω τέτοιο. Κάτι τέτοιο εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2013 NeNoOz95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η NeNoOz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:32 Η NeNoOz95 έγραψε: #3.731 06-09-13 21:32 ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #3.732 06-09-13 22:11 Χάλι μαύρο είναι το τελείως λεπτό φρύδι. Ούτε εμένα μ'αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Dalian έγραψε: #3.733 06-09-13 22:52 Το σωστότερο πιστεύω είναι απλά να υιοθετήσεις ένα σχήμα που κολακεύει περισσότερο την κατασκευή του προσώπου σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:28 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.734 07-09-13 01:28 καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DanaiPsa: Εγώ βάζω πριν κοιμηθώ σόδα με λίγο νερό πάνω στα σπυράκια μου για να ξεραίνονται. Click για ανάπτυξη... και ''δουλεύει'' δηλαδή;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:12 Η prinCess.: #3.728 06-09-13 19:12 Το πιο συχνό λάθος των γυναικών είναι τα φρύδια τους. Σιχαίνομαι τις τύπισσες που έχουν βγαλμένο λεπτό φρύδι, πάρτε χαμπάρι ότι είναι τέρμα αντιαισθητικό, μοιάζει φτηνιάρικο, τσουλίστικο και δε κολακεύει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. Άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Μπλε. έγραψε: #3.729 06-09-13 19:21 ταδε εφη _ _ _? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Η prinCess.: #3.730 06-09-13 19:24 Όχι δεν λέω τέτοιο. Κάτι τέτοιο εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2013 NeNoOz95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η NeNoOz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:32 Η NeNoOz95 έγραψε: #3.731 06-09-13 21:32 ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #3.732 06-09-13 22:11 Χάλι μαύρο είναι το τελείως λεπτό φρύδι. Ούτε εμένα μ'αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Dalian έγραψε: #3.733 06-09-13 22:52 Το σωστότερο πιστεύω είναι απλά να υιοθετήσεις ένα σχήμα που κολακεύει περισσότερο την κατασκευή του προσώπου σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:28 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.734 07-09-13 01:28 καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πιο συχνό λάθος των γυναικών είναι τα φρύδια τους. Σιχαίνομαι τις τύπισσες που έχουν βγαλμένο λεπτό φρύδι, πάρτε χαμπάρι ότι είναι τέρμα αντιαισθητικό, μοιάζει φτηνιάρικο, τσουλίστικο και δε κολακεύει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. Άσχετο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπλε. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Φιλόλογος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:21 Η Μπλε. έγραψε: #3.729 06-09-13 19:21 ταδε εφη _ _ _? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Η prinCess.: #3.730 06-09-13 19:24 Όχι δεν λέω τέτοιο. Κάτι τέτοιο εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2013 NeNoOz95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η NeNoOz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:32 Η NeNoOz95 έγραψε: #3.731 06-09-13 21:32 ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #3.732 06-09-13 22:11 Χάλι μαύρο είναι το τελείως λεπτό φρύδι. Ούτε εμένα μ'αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Dalian έγραψε: #3.733 06-09-13 22:52 Το σωστότερο πιστεύω είναι απλά να υιοθετήσεις ένα σχήμα που κολακεύει περισσότερο την κατασκευή του προσώπου σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:28 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.734 07-09-13 01:28 καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ταδε εφη _ _ _? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:24 Η prinCess.: #3.730 06-09-13 19:24 Όχι δεν λέω τέτοιο. Κάτι τέτοιο εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Σεπτεμβρίου 2013 NeNoOz95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η NeNoOz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:32 Η NeNoOz95 έγραψε: #3.731 06-09-13 21:32 ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #3.732 06-09-13 22:11 Χάλι μαύρο είναι το τελείως λεπτό φρύδι. Ούτε εμένα μ'αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Dalian έγραψε: #3.733 06-09-13 22:52 Το σωστότερο πιστεύω είναι απλά να υιοθετήσεις ένα σχήμα που κολακεύει περισσότερο την κατασκευή του προσώπου σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:28 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.734 07-09-13 01:28 καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι δεν λέω τέτοιο. Κάτι τέτοιο εννοώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NeNoOz95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η NeNoOz95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 138 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:32 Η NeNoOz95 έγραψε: #3.731 06-09-13 21:32 ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #3.732 06-09-13 22:11 Χάλι μαύρο είναι το τελείως λεπτό φρύδι. Ούτε εμένα μ'αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Dalian έγραψε: #3.733 06-09-13 22:52 Το σωστότερο πιστεύω είναι απλά να υιοθετήσεις ένα σχήμα που κολακεύει περισσότερο την κατασκευή του προσώπου σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:28 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.734 07-09-13 01:28 καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:11 Η Alma Libre: #3.732 06-09-13 22:11 Χάλι μαύρο είναι το τελείως λεπτό φρύδι. Ούτε εμένα μ'αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Dalian έγραψε: #3.733 06-09-13 22:52 Το σωστότερο πιστεύω είναι απλά να υιοθετήσεις ένα σχήμα που κολακεύει περισσότερο την κατασκευή του προσώπου σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:28 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.734 07-09-13 01:28 καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χάλι μαύρο είναι το τελείως λεπτό φρύδι. Ούτε εμένα μ'αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:52 Η Dalian έγραψε: #3.733 06-09-13 22:52 Το σωστότερο πιστεύω είναι απλά να υιοθετήσεις ένα σχήμα που κολακεύει περισσότερο την κατασκευή του προσώπου σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:28 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.734 07-09-13 01:28 καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το σωστότερο πιστεύω είναι απλά να υιοθετήσεις ένα σχήμα που κολακεύει περισσότερο την κατασκευή του προσώπου σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:28 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #3.734 07-09-13 01:28 καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα και το φρυδι ''δασος'' εμενα δεν με τρελαινει..προτιμω σ εμενα τουλαχιστον μια ενδιαμεση κατασταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 Η _fairygirl_: #3.735 07-09-13 11:06 Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NeNoOz95: ναι ακόμα το ότι βγάζουν τα φρύδια τους και μετά τα ''ζωγραφίζουν'' με μολύβια φρυδιών αλλά υπερβλικά πολύ είναι αντιαισθητικό! Τελευταία είναι πολύ στη μόδα τα πυκνά φρύδια κάτι που το έχουν υιοθετήσει και γνωστά μοντέλα =] Click για ανάπτυξη... Εγώ το μόνο μοντέλο που έχω δει με κάπως πυκνό φρύδι είναι η Ντελαβίν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η αδαμαντια52071: #3.736 07-09-13 13:45 Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 15 Σεπτεμβρίου 2013 juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών!! Ακόμα και το ωραιότερο μακιγιάζ στο κόσμο να κάνεις το φρύδι είναι εκείνο που θα δώσει το κατάλληλο ''τόνο''.. Προσωπικά προτιμώ τα σχετικά έντονα φρύδια (κάτι λιγότερο απ τα φρύδια της Σολωμού) Η ιδέα του να ζωγραφίζεις το φρύδι μου φαίνεται λίγο αποκρουστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juicy02 Νεοφερμένο μέλος Η juicy02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 55 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:36 Η juicy02 έγραψε: #3.737 12-09-13 13:36 θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:53 Η Θάλεια έγραψε: #3.738 12-09-13 20:53 Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juicy02: θελω μια καλη κεριερα μπορει καποια να μου προτεινει μια απο τα χοντο? Click για ανάπτυξη... Simoun. Βέβαια μπορείς να βρεις με πολύ λιγότερα χρήματα και μία στα Jumbo. Δεν έχει κάποια διαφορά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 Η αδαμαντια52071: #3.739 17-09-13 12:30 Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 Η _fairygirl_: #3.740 17-09-13 12:33 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Kοριτσάρες μου,γνωρίζετε κανένα καλό βίντεο για την τοποθέτηση eyeliner στο μάτι πέρα όμως απ το κλασσικό ''γατίσιο΄'' σχέδιο; Click για ανάπτυξη... Ελληνικό ή αγγλικό προτιμάς να σου στείλω; Εγώ όσα και να δω δεεεεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.