Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:57 Η Nadiawow έγραψε: #3.741 17-09-13 12:57 εχει δοκιμασει καμια κανα lip plumper???? κανουν δουλεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:25 Η Gilda έγραψε: #3.742 17-09-13 13:25 Ναι έχω δοκιμάσει, έκανε δουλειά. Το κακό ηταν οτι τα χείλη μου είναι ήδη σαρκώδη και μετά από αυτό έμοιαζα με τραβέλι, οπότε το χάρισα σε μια φίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:19 Η Nadiawow έγραψε: #3.743 17-09-13 17:19 χαχαχα και γιατι πηρες εξ αρχης;; οπως κ να χει, ποιο πηρες και απο που;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:41 Η Tabby έγραψε: #3.744 23-09-13 14:41 κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.745 23-09-13 14:51 Μου αρέσουν πολύ του Κορρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:15 Η rakels έγραψε: #3.746 23-09-13 17:15 Κορίτσια, διαφωτίστε με λίγο στο θέμα 'απολέπιση' ! Σημασία, δηλαδή, και κατάλληλα προϊόντα εάν γνωρίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:44 Η Hlianna έγραψε: #3.747 23-09-13 18:44 Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:40 Η _fairygirl_: #3.748 23-09-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Εγώ κάνω μέλι,ζάχαρη και ανθόνερο. Γενικά,δε μου φτάνει που πληρώνω τόσα με τα μαλλιά μου,το σκραμπ με μάρανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:59 Η aba έγραψε: #3.749 24-09-13 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Τέλειο ακούγεται! Θα το δοκιμάσω! Σε τι αναλογίες περίπου Hlianna; Ράκελ όντως το δέρμα μετά γίνεται πολύ απαλό! Πρόσφατα δοκίμασα scrub προσώπου από την ελληνική εταιρεία that's better. Γενικά μου αρέσουν τα προϊόντα της, τα βρίσκω ποιοτικά και οικονομικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #3.750 24-09-13 12:25 Ωραία αυτά τα καλλυντικά, aba μας, τουλάχιστον από άποψη συσκευασίας!! Πού τα βρίσκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:26 Η aba έγραψε: #3.751 24-09-13 12:26 Στα φαρμακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #3.752 24-09-13 12:32 Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:45 Η aba έγραψε: #3.753 24-09-13 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:19 Η rakels έγραψε: #3.754 24-09-13 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχει δοκιμασει καμια κανα lip plumper???? κανουν δουλεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:25 Η Gilda έγραψε: #3.742 17-09-13 13:25 Ναι έχω δοκιμάσει, έκανε δουλειά. Το κακό ηταν οτι τα χείλη μου είναι ήδη σαρκώδη και μετά από αυτό έμοιαζα με τραβέλι, οπότε το χάρισα σε μια φίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:19 Η Nadiawow έγραψε: #3.743 17-09-13 17:19 χαχαχα και γιατι πηρες εξ αρχης;; οπως κ να χει, ποιο πηρες και απο που;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:41 Η Tabby έγραψε: #3.744 23-09-13 14:41 κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.745 23-09-13 14:51 Μου αρέσουν πολύ του Κορρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:15 Η rakels έγραψε: #3.746 23-09-13 17:15 Κορίτσια, διαφωτίστε με λίγο στο θέμα 'απολέπιση' ! Σημασία, δηλαδή, και κατάλληλα προϊόντα εάν γνωρίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:44 Η Hlianna έγραψε: #3.747 23-09-13 18:44 Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:40 Η _fairygirl_: #3.748 23-09-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Εγώ κάνω μέλι,ζάχαρη και ανθόνερο. Γενικά,δε μου φτάνει που πληρώνω τόσα με τα μαλλιά μου,το σκραμπ με μάρανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:59 Η aba έγραψε: #3.749 24-09-13 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Τέλειο ακούγεται! Θα το δοκιμάσω! Σε τι αναλογίες περίπου Hlianna; Ράκελ όντως το δέρμα μετά γίνεται πολύ απαλό! Πρόσφατα δοκίμασα scrub προσώπου από την ελληνική εταιρεία that's better. Γενικά μου αρέσουν τα προϊόντα της, τα βρίσκω ποιοτικά και οικονομικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #3.750 24-09-13 12:25 Ωραία αυτά τα καλλυντικά, aba μας, τουλάχιστον από άποψη συσκευασίας!! Πού τα βρίσκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:26 Η aba έγραψε: #3.751 24-09-13 12:26 Στα φαρμακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #3.752 24-09-13 12:32 Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:45 Η aba έγραψε: #3.753 24-09-13 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:19 Η rakels έγραψε: #3.754 24-09-13 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι έχω δοκιμάσει, έκανε δουλειά. Το κακό ηταν οτι τα χείλη μου είναι ήδη σαρκώδη και μετά από αυτό έμοιαζα με τραβέλι, οπότε το χάρισα σε μια φίλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nadiawow Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:19 Η Nadiawow έγραψε: #3.743 17-09-13 17:19 χαχαχα και γιατι πηρες εξ αρχης;; οπως κ να χει, ποιο πηρες και απο που;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:41 Η Tabby έγραψε: #3.744 23-09-13 14:41 κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.745 23-09-13 14:51 Μου αρέσουν πολύ του Κορρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:15 Η rakels έγραψε: #3.746 23-09-13 17:15 Κορίτσια, διαφωτίστε με λίγο στο θέμα 'απολέπιση' ! Σημασία, δηλαδή, και κατάλληλα προϊόντα εάν γνωρίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:44 Η Hlianna έγραψε: #3.747 23-09-13 18:44 Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:40 Η _fairygirl_: #3.748 23-09-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Εγώ κάνω μέλι,ζάχαρη και ανθόνερο. Γενικά,δε μου φτάνει που πληρώνω τόσα με τα μαλλιά μου,το σκραμπ με μάρανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:59 Η aba έγραψε: #3.749 24-09-13 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Τέλειο ακούγεται! Θα το δοκιμάσω! Σε τι αναλογίες περίπου Hlianna; Ράκελ όντως το δέρμα μετά γίνεται πολύ απαλό! Πρόσφατα δοκίμασα scrub προσώπου από την ελληνική εταιρεία that's better. Γενικά μου αρέσουν τα προϊόντα της, τα βρίσκω ποιοτικά και οικονομικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #3.750 24-09-13 12:25 Ωραία αυτά τα καλλυντικά, aba μας, τουλάχιστον από άποψη συσκευασίας!! Πού τα βρίσκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:26 Η aba έγραψε: #3.751 24-09-13 12:26 Στα φαρμακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #3.752 24-09-13 12:32 Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:45 Η aba έγραψε: #3.753 24-09-13 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:19 Η rakels έγραψε: #3.754 24-09-13 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχα και γιατι πηρες εξ αρχης;; οπως κ να χει, ποιο πηρες και απο που;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby Πολύ δραστήριο μέλος Η Tabby αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λιχτενστάιν (Ευρώπη). Έχει γράψει 938 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:41 Η Tabby έγραψε: #3.744 23-09-13 14:41 κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.745 23-09-13 14:51 Μου αρέσουν πολύ του Κορρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:15 Η rakels έγραψε: #3.746 23-09-13 17:15 Κορίτσια, διαφωτίστε με λίγο στο θέμα 'απολέπιση' ! Σημασία, δηλαδή, και κατάλληλα προϊόντα εάν γνωρίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:44 Η Hlianna έγραψε: #3.747 23-09-13 18:44 Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:40 Η _fairygirl_: #3.748 23-09-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Εγώ κάνω μέλι,ζάχαρη και ανθόνερο. Γενικά,δε μου φτάνει που πληρώνω τόσα με τα μαλλιά μου,το σκραμπ με μάρανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:59 Η aba έγραψε: #3.749 24-09-13 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Τέλειο ακούγεται! Θα το δοκιμάσω! Σε τι αναλογίες περίπου Hlianna; Ράκελ όντως το δέρμα μετά γίνεται πολύ απαλό! Πρόσφατα δοκίμασα scrub προσώπου από την ελληνική εταιρεία that's better. Γενικά μου αρέσουν τα προϊόντα της, τα βρίσκω ποιοτικά και οικονομικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #3.750 24-09-13 12:25 Ωραία αυτά τα καλλυντικά, aba μας, τουλάχιστον από άποψη συσκευασίας!! Πού τα βρίσκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:26 Η aba έγραψε: #3.751 24-09-13 12:26 Στα φαρμακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #3.752 24-09-13 12:32 Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:45 Η aba έγραψε: #3.753 24-09-13 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:19 Η rakels έγραψε: #3.754 24-09-13 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:51 Η Γίδι έγραψε: #3.745 23-09-13 14:51 Μου αρέσουν πολύ του Κορρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:15 Η rakels έγραψε: #3.746 23-09-13 17:15 Κορίτσια, διαφωτίστε με λίγο στο θέμα 'απολέπιση' ! Σημασία, δηλαδή, και κατάλληλα προϊόντα εάν γνωρίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:44 Η Hlianna έγραψε: #3.747 23-09-13 18:44 Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:40 Η _fairygirl_: #3.748 23-09-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Εγώ κάνω μέλι,ζάχαρη και ανθόνερο. Γενικά,δε μου φτάνει που πληρώνω τόσα με τα μαλλιά μου,το σκραμπ με μάρανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:59 Η aba έγραψε: #3.749 24-09-13 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Τέλειο ακούγεται! Θα το δοκιμάσω! Σε τι αναλογίες περίπου Hlianna; Ράκελ όντως το δέρμα μετά γίνεται πολύ απαλό! Πρόσφατα δοκίμασα scrub προσώπου από την ελληνική εταιρεία that's better. Γενικά μου αρέσουν τα προϊόντα της, τα βρίσκω ποιοτικά και οικονομικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #3.750 24-09-13 12:25 Ωραία αυτά τα καλλυντικά, aba μας, τουλάχιστον από άποψη συσκευασίας!! Πού τα βρίσκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:26 Η aba έγραψε: #3.751 24-09-13 12:26 Στα φαρμακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #3.752 24-09-13 12:32 Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:45 Η aba έγραψε: #3.753 24-09-13 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:19 Η rakels έγραψε: #3.754 24-09-13 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσουν πολύ του Κορρέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:15 Η rakels έγραψε: #3.746 23-09-13 17:15 Κορίτσια, διαφωτίστε με λίγο στο θέμα 'απολέπιση' ! Σημασία, δηλαδή, και κατάλληλα προϊόντα εάν γνωρίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:44 Η Hlianna έγραψε: #3.747 23-09-13 18:44 Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:40 Η _fairygirl_: #3.748 23-09-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Εγώ κάνω μέλι,ζάχαρη και ανθόνερο. Γενικά,δε μου φτάνει που πληρώνω τόσα με τα μαλλιά μου,το σκραμπ με μάρανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:59 Η aba έγραψε: #3.749 24-09-13 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Τέλειο ακούγεται! Θα το δοκιμάσω! Σε τι αναλογίες περίπου Hlianna; Ράκελ όντως το δέρμα μετά γίνεται πολύ απαλό! Πρόσφατα δοκίμασα scrub προσώπου από την ελληνική εταιρεία that's better. Γενικά μου αρέσουν τα προϊόντα της, τα βρίσκω ποιοτικά και οικονομικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #3.750 24-09-13 12:25 Ωραία αυτά τα καλλυντικά, aba μας, τουλάχιστον από άποψη συσκευασίας!! Πού τα βρίσκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:26 Η aba έγραψε: #3.751 24-09-13 12:26 Στα φαρμακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #3.752 24-09-13 12:32 Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:45 Η aba έγραψε: #3.753 24-09-13 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:19 Η rakels έγραψε: #3.754 24-09-13 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια, διαφωτίστε με λίγο στο θέμα 'απολέπιση' ! Σημασία, δηλαδή, και κατάλληλα προϊόντα εάν γνωρίζετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:44 Η Hlianna έγραψε: #3.747 23-09-13 18:44 Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:40 Η _fairygirl_: #3.748 23-09-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Εγώ κάνω μέλι,ζάχαρη και ανθόνερο. Γενικά,δε μου φτάνει που πληρώνω τόσα με τα μαλλιά μου,το σκραμπ με μάρανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:59 Η aba έγραψε: #3.749 24-09-13 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Τέλειο ακούγεται! Θα το δοκιμάσω! Σε τι αναλογίες περίπου Hlianna; Ράκελ όντως το δέρμα μετά γίνεται πολύ απαλό! Πρόσφατα δοκίμασα scrub προσώπου από την ελληνική εταιρεία that's better. Γενικά μου αρέσουν τα προϊόντα της, τα βρίσκω ποιοτικά και οικονομικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #3.750 24-09-13 12:25 Ωραία αυτά τα καλλυντικά, aba μας, τουλάχιστον από άποψη συσκευασίας!! Πού τα βρίσκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:26 Η aba έγραψε: #3.751 24-09-13 12:26 Στα φαρμακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #3.752 24-09-13 12:32 Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:45 Η aba έγραψε: #3.753 24-09-13 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:19 Η rakels έγραψε: #3.754 24-09-13 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:40 Η _fairygirl_: #3.748 23-09-13 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Εγώ κάνω μέλι,ζάχαρη και ανθόνερο. Γενικά,δε μου φτάνει που πληρώνω τόσα με τα μαλλιά μου,το σκραμπ με μάρανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:59 Η aba έγραψε: #3.749 24-09-13 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Τέλειο ακούγεται! Θα το δοκιμάσω! Σε τι αναλογίες περίπου Hlianna; Ράκελ όντως το δέρμα μετά γίνεται πολύ απαλό! Πρόσφατα δοκίμασα scrub προσώπου από την ελληνική εταιρεία that's better. Γενικά μου αρέσουν τα προϊόντα της, τα βρίσκω ποιοτικά και οικονομικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #3.750 24-09-13 12:25 Ωραία αυτά τα καλλυντικά, aba μας, τουλάχιστον από άποψη συσκευασίας!! Πού τα βρίσκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:26 Η aba έγραψε: #3.751 24-09-13 12:26 Στα φαρμακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #3.752 24-09-13 12:32 Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:45 Η aba έγραψε: #3.753 24-09-13 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:19 Η rakels έγραψε: #3.754 24-09-13 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Εγώ κάνω μέλι,ζάχαρη και ανθόνερο. Γενικά,δε μου φτάνει που πληρώνω τόσα με τα μαλλιά μου,το σκραμπ με μάρανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:59 Η aba έγραψε: #3.749 24-09-13 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Τέλειο ακούγεται! Θα το δοκιμάσω! Σε τι αναλογίες περίπου Hlianna; Ράκελ όντως το δέρμα μετά γίνεται πολύ απαλό! Πρόσφατα δοκίμασα scrub προσώπου από την ελληνική εταιρεία that's better. Γενικά μου αρέσουν τα προϊόντα της, τα βρίσκω ποιοτικά και οικονομικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #3.750 24-09-13 12:25 Ωραία αυτά τα καλλυντικά, aba μας, τουλάχιστον από άποψη συσκευασίας!! Πού τα βρίσκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:26 Η aba έγραψε: #3.751 24-09-13 12:26 Στα φαρμακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #3.752 24-09-13 12:32 Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:45 Η aba έγραψε: #3.753 24-09-13 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:19 Η rakels έγραψε: #3.754 24-09-13 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Τέλειο ακούγεται! Θα το δοκιμάσω! Σε τι αναλογίες περίπου Hlianna; Ράκελ όντως το δέρμα μετά γίνεται πολύ απαλό! Πρόσφατα δοκίμασα scrub προσώπου από την ελληνική εταιρεία that's better. Γενικά μου αρέσουν τα προϊόντα της, τα βρίσκω ποιοτικά και οικονομικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:25 Η Γίδι έγραψε: #3.750 24-09-13 12:25 Ωραία αυτά τα καλλυντικά, aba μας, τουλάχιστον από άποψη συσκευασίας!! Πού τα βρίσκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:26 Η aba έγραψε: #3.751 24-09-13 12:26 Στα φαρμακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #3.752 24-09-13 12:32 Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:45 Η aba έγραψε: #3.753 24-09-13 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:19 Η rakels έγραψε: #3.754 24-09-13 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία αυτά τα καλλυντικά, aba μας, τουλάχιστον από άποψη συσκευασίας!! Πού τα βρίσκεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:26 Η aba έγραψε: #3.751 24-09-13 12:26 Στα φαρμακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #3.752 24-09-13 12:32 Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:45 Η aba έγραψε: #3.753 24-09-13 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:19 Η rakels έγραψε: #3.754 24-09-13 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα φαρμακεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:32 Η Hlianna έγραψε: #3.752 24-09-13 12:32 Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:45 Η aba έγραψε: #3.753 24-09-13 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:19 Η rakels έγραψε: #3.754 24-09-13 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:45 Η aba έγραψε: #3.753 24-09-13 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:19 Η rakels έγραψε: #3.754 24-09-13 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Βαζω μια κουταλια της σουπας καφε και μετα με το ματι το λαδι και τη ζαχαρη. Το ιδιο και για το προσωπο, ολα με το ματι. Σε στεγνο δερμα παντα γιατι αλλιως η ζαχαρη θα λιωσει. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ καλή μου! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:19 Η rakels έγραψε: #3.754 24-09-13 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Για scrub ανακατευω ελαιολαδο, ζαχαρι ή αλατι χοντρο και νες-καφε σε στεγνο δερμα. Το ποσο απαλο δερμα αφηνει μετα δεν περιγραφεται! Και για το προσωπο ανακατευω λαδι-ζαχαρη-μελι. rakels με το scrub φευγουν τα νεκρα κυτταρα απο το δερμα σου. Click για ανάπτυξη... Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:24 Η skatoula14: #3.755 24-09-13 14:24 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... το απλωνεις και τριβεις απαλα το δερμα σου με αυτο για μερικα λεπτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:32 Η Nami έγραψε: #3.756 24-09-13 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2013 skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tabby: κορίτσια έχετε καμία πρόταση για scrub σώματος;; Click για ανάπτυξη... Εγώ αυτό το scrub φτιάχνω το χειμώνα και για σώμα και για πρόσωπο. Το απλώνω σε μισοβρεγμένο δέρμα γιατί απλώνεται καλύτερα. Αλλά δεν είναι για κάθε μέρα. Για το σώμα η οικονομικότερη λύση είναι να πάρετε μια βούρτσα σώματος (όχι λούφα ή απαλό σφουγγάρι) και να κάνετε απολέπιση απλά με το showergel. Το καλύτερο είναι ότι έτσι ελέγχετε πόσο σκληρή απολέπιση κάνετε χωρίς κάποιο προϊόν. Στην αρχή μπορεί να πονάει αλλά μετά συνηθίζεται. tsoufou here Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:35 Η skatoula14: #3.757 24-09-13 14:35 αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η Nami έγραψε: #3.758 24-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 313 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss Εριφύλη Kate1914 ghоul AggelikiGr camil zoed giannhs2001 Gvisbinis euretra taketrance many of Filip Ilikntas fortheloveofshizaya iew Jack of Spades Wilsongeo tomftw Scandal souli2002 Fernando_A Ilma Dr. Gl. Luminous Joji ck_chrysiis charmander synthnightingale Ωρορα touvlo globglogabgalab Maria23667 KaptenGr rafaela11 jellojina Fraoulita Bleach_enjoyer Paragontas7000 Helen06 johnsala Luludaki fofo Ariana2018 Esperos1 Unboxholics Μήτσος10 marww Abiogenesis Dmzk phleidhs Indiana Jones Malenaa Δροσουλίτης Requiem arko ilovekpop Maynard Έλενα Παπαμακαριου Lathy Εχέμυθη Maria_Xagorari pinkheart dmav Memetchi Pakaros_1 Τodoroki Nikoleta05 plus i bo? tsiobieman maria89 Στεφανος56 007i Zeirini Chiyo Lorraine1 epan User2350 spring day Κλημεντίνη Eliza Sevasti eukleidhs1821 jj! Ριουλα faiy alsis louminis J.Cameron Stres oups Kalana Zelina Alma Libre ougka pougka Ace of Spades Aria88 parrot/παπαγάλος Lila955 Circe fmarulezkd Stelios725 bruh_234 Αντικειμενικός Nikoleta93 Citylights desp1naa sunsetpp Mt73 wft2010 nimbus Mexicanos Ria99 Wonderkid Kostas_) nemii_nemo kostas_01 _Νηρηίς_ estrela Appolon Asterias21 Helen93 Nina-nana Ivii Positivitea CiNeFiL Eirinakiii8 sofoula2430 whitelioness Αλκης Κ. Libertus MarcoReus gewrgia0298 DeWiN Dora140303 Tsixris snowy Ryuzaki comeback kauphy Thundergirl An_uknown_world Loozen elena pacheiko ΘανάσοςG4 SlimShady Cortes anastasis06 orchidea gwgw_5 Viedo McManus Luke. me lene Eleanna7 aye Χαρουβιάν Forgetit kogba Rene2004 Danaoula2020 Snoopy Doo kiyoshi Dreamer_SW Βλα uni77 tomicrotroll Jocaste Μάρκος Βασίλης johnnyantony anna-maria1 MarilynSt New member Mantri tymvorixos Εβανζελί Johnny15 edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από skatoula14: αυτο με τη ζαχαρη και το λαδι το φτιαχνω κι εγω...το προβλημα μου ομως ειναι οτι εχω ακμη στην πλατη και νομιζω πως το λαδι δεν κανει τοσο καλο γι'αυτο..μηπως εχετε κατι αλλο να προτεινετε?? Click για ανάπτυξη... Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:54 Η skatoula14: #3.759 24-09-13 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 186 187 188 189 190 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 321 Επόμενη First Προηγούμενη 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 188 από 321 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nami: Το λάδι δεν πρόκειται να σου χειροτερέψει την ακμή απλά αν έχεις έντονο πρόβλημα τότε καλύτερα να αποφεύγεις τη συχνή και έντονη απολέπιση αφού στην ουσία απλώνεις τα μικρόβια και μπορεί να προκαλέσεις και άλλα! Αν θες απολέπιση ντε και καλά, μπορείς μια φορά την εβδομάδα αλλά με πολύ απαλό scrub. Μπορείς να βρεις στα χοντος σε μεγάλες συσκευασίες και αρκετά φτηνά. Click για ανάπτυξη... δεν εχω πολυ εντονο προβλημα απλα βλεπω οτι τα scrub βοηθουν αρκετα στο να καθαριζει το δερμα!οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:12 Η Hlianna έγραψε: #3.760 24-09-13 15:12 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από rakels: Αυτό το scrub το απλώνεις απλά και το ξεβγάζεις ή το αφήνεις λίγη ώρα? (ναι, είμαι άσχετη ) Click για ανάπτυξη... Εχω παρει ειδικα γαντακια απο το body shop(μπορεις να βρεις κι αλλου) που τα φορας παιρνεις το προιον στα χερια και κανεις κυκλικες κινησεις. Επιμενεις στα γονατα, στους αγκωνες και σε μπουτια και πωπο και στα αλλα σημεια εγω το κανω πιο απαλα. Μετα ξεπλενεις και συνεχιζεις με αφρολουτρο. Δεν θα το πιστευεις ποσο απαλο αφηνει μετα το δερμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.