Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

και θέλω πάλι να τα φώτα σας.. χάλασε το σεσουάρ μου..

μία απλή ενυδατική κρέμα ματιών εφόσον βαφόμαστε νομίζω ότι χρειάζεται και πριν τα 30. όσο να ναι το βάψιμο ταλαιπωρεί την περιοχή. εγώ τη χρησιμοποιώ και ως βάση πριν το κονσίλερ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εμείς έχουμε ένα της Bellissima.Δεν ξέρω πόσο έκανε γιατί είναι Πάτυ και το΄χαν κάνει δώρο.fairygirl πολύ καλό το aussie που μου πρότεινες! το βρήκα στο hondos center
και θέλω πάλι να τα φώτα σας.. χάλασε το σεσουάρ μου..θέλω να πάρω ένα καλό σε νορμάλ τιμή.. έχετε κάτι δοκιμασμένο να προτείνετε;
![]()
μία απλή ενυδατική κρέμα ματιών εφόσον βαφόμαστε νομίζω ότι χρειάζεται και πριν τα 30. όσο να ναι το βάψιμο ταλαιπωρεί την περιοχή. εγώ τη χρησιμοποιώ και ως βάση πριν το κονσίλερ.

Επειδή είδα κάτι σχετικό με το κονσίλερ πιο πάνω,τι προκαλεί αυτό με καθημερινή χρήση;

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

δε νομίζω ότι προκαλεί κάτι. απλώς όταν βάφεσαι καθημερινά πιστεύω ότι η επιδερμίδα ταλαιπωρείται λίγο και χρειάζεται περισσότερη περιποίηση και κυρίως ενυδάτωση.
rakels
Δραστήριο μέλος

Εμείς έχουμε ένα Belissima, πρέπει να έχει γύρω στα 90 και είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή.fairygirl πολύ καλό το aussie που μου πρότεινες! το βρήκα στο hondos center
και θέλω πάλι να τα φώτα σας.. χάλασε το σεσουάρ μου..θέλω να πάρω ένα καλό σε νορμάλ τιμή.. έχετε κάτι δοκιμασμένο να προτείνετε;
![]()
Αν ψάξεις όμως, σίγουρα θα βρεις κάτι φθηνότερο.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Mitroglou
Νεοφερμένο μέλος

Εμείς έχουμε ένα Belissima, πρέπει να έχει γύρω στα 90 και είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Αν ψάξεις όμως, σίγουρα θα βρεις κάτι φθηνότερο.
Έτσι να έχετε ωραία μαλλάκια

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Γιατί το μόνο που έχει αποτέλεσμα είναι να βγαίνω έξω με τα μαλλιά χωρίς να τα στεγνώσω.

Όχι τίποτ'άλλο,δύο φορές έχω αρρωστήσει φέτος.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Κύριο ρόλο παίζει το κούρεμα. Μη περιμένεις να τα έχεις κουρέψει φιλαριστά από σχετικά ψηλά και να στέκονται.Εγώ να ρωτήσω κάτι; Έχει βρει καμιά κανένα κόλπο για να μην φουντώνουν τα μαλλιά; Μιλάω για αυτά τα εκνευριστικά μαλλιά με μπούκλες.
Γιατί το μόνο που έχει αποτέλεσμα είναι να βγαίνω έξω με τα μαλλιά χωρίς να τα στεγνώσω.
Όχι τίποτ'άλλο,δύο φορές έχω αρρωστήσει φέτος.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μα είναι μακριά σγουρά πλέον,φτάνουν στους ώμους.Κύριο ρόλο παίζει το κούρεμα. Μη περιμένεις να τα έχεις κουρέψει φιλαριστά από σχετικά ψηλά και να στέκονται.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Στους ώμους φτάνει το πιο κοντό μαλλί σου; Γιατί διαφορετικά κοντά είναι (συγγνώμηΜα είναι μακριά σγουρά πλέον,φτάνουν στους ώμους.![]()

Maro92
Νεοφερμένο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Θα ήθελα να μου πείτε για κάποια κρέμα peeling/scrub για το πρόσωπο! Κάποια καλή! Είναι η δεύτερη - τρίτη φορά που έκανα peeling με ένα μάρκα με έκαψες και βλέπω τους πόρους μου και το δέρμα μου σε καλή κατάσταση. Για αυτό ψάχνω και το κάτι παραπάνω.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Η bioten έχει ωραία σκραμπ.Γειαα σας κορίτσια!
Θα ήθελα να μου πείτε για κάποια κρέμα peeling/scrub για το πρόσωπο! Κάποια καλή! Είναι η δεύτερη - τρίτη φορά που έκανα peeling με ένα μάρκα με έκαψες και βλέπω τους πόρους μου και το δέρμα μου σε καλή κατάσταση. Για αυτό ψάχνω και το κάτι παραπάνω.

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώ.MΙας και αναφέρθηκε η bioten να πω οτι πήρα πρόσφατα την κρέμα προσώπου της bioten και την κρέμα ματιών και είμαι πολύ ευχαριστημένη!
Γενικά,πρέπει να΄χει καλά προϊόντα.[:
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Τώρα πήρα της Neutrogena και είναι για καθημερινό πίλινγκ. Αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό να κάνεις κάθε μέρα ή να έχεις ένα πολύ καλό για 1-2 φορές την εβδομάδα..
KristenRoss
Νεοφερμένο μέλος

Γειαα σας κορίτσια!
Χρησιμοποιώ του Κορρέ από τη νεανική σειρά με το ρόδι. Ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει!!!!

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρησιμοποιώ του Κορρέ από τη νεανική σειρά με το ρόδι. Ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει!!!!![]()
νομίζω ότι το scrub είναι με δύο άκυρα (ελαιόλαδο και κάτι άλλο) και η ενυδατική ένα τζελ και κάτι άλλο μόνο είναι με ρόδι
Guest 712911
Επισκέπτης

νομίζω ότι το scrub είναι με δύο άκυρα (ελαιόλαδο και κάτι άλλο) και η ενυδατική ένα τζελ και κάτι άλλο μόνο είναι με ρόδι
Aυτό μάλλον εννοεί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.