prinCess.
Επιφανές μέλος

Βαρέθηκα κάθε μέρα βάψε, ξεβάψε και ξαναβάψε. Άσε που σπάνε ελλεινά εύκολα με το που μακραίνουν ελάχιστα.
Θα πάω να κάνω να ηρεμήσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

είπα σε μια φίλη που ο άντρας της έχει φαρμακείο να μου φέρει κάτι τέτοιο. Δεν είναι ίδιο με αυτό που περιγράφεις φαιρυ,δεν μου είπε κάτι για ενδυννάμωση απλά μου είπε ότι όταν πας να δαγκώσεις τα νύχια σου,πικρίζει και δεν θα μπορείς.
θα δουμεε................![]()
Ένα σαν μανό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αν τολμήσεις να πας να κάνεις τζελ θα μετανιώνεις τα δεν ξέρω πόσα λεφτά θα δώσεις όταν το αφαιρέσεις γιατί θα διαλύσεις το νύχι Πρινσέσα.Αποφάσισα να κάνω τζελ στα νύχια μου.
Βαρέθηκα κάθε μέρα βάψε, ξεβάψε και ξαναβάψε. Άσε που σπάνε ελλεινά εύκολα με το που μακραίνουν ελάχιστα.
Θα πάω να κάνω να ηρεμήσω.![]()

Ημιμόνιμο κάνε. Είναι πιο φτηνό και δεν καταστρέφει το νύχι.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ρε κορίτσια να σας πω υπάρχει συγκεκριμένο διάστημα που χαλάει μια όζα; Δηλαδή να πεις μετά από τόσο καιρό δεν θα είναι πολύ καλή;
Στό πίσω μέρος έχει ένα κουτί που λέει πχ 18Μ και μου χουν πει οτι σημαίνει ότι "λήγει" 18 μήνες μετά το άνοιγμα. Εξαρτάται από το μανό βασικά, έχω 3-4 χρονών μανό που γράφουν μια χαρά και καινούρια σχετικά που είναι λίγο χάλια.

Gate4
Επιφανές μέλος

ΟυάουΣτό πίσω μέρος έχει ένα κουτί που λέει πχ 18Μ και μου χουν πει οτι σημαίνει ότι "λήγει" 18 μήνες μετά το άνοιγμα. Εξαρτάται από το μανό βασικά, έχω 3-4 χρονών μανό που γράφουν μια χαρά και καινούρια σχετικά που είναι λίγο χάλια.![]()

Έχω όζες που είναι κάπως παλιές και δεν ξέρω τι θα δω αν τις ανοίξω

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

ΟυάουΚαλά θα τα κοιτάξω τα καμάρια μου!
Έχω όζες που είναι κάπως παλιές και δεν ξέρω τι θα δω αν τις ανοίξω![]()
Όλα τα καλλυντικά το έχουν αυτό. Είναι σαν μια ανοιχτή κονσέρβα με έναν αριθμό μέσα

Κοιτα μπορεί να φαίνεται εντάξει αλλά να έχει πολλά βακτηριάκια άμα είναι καιρό ανοιχτό

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι!το έβαλα και τώρα άμα πάω να τα βάλω στο στόμα πικρίζουν και δε μπορώ.είναι σαν τη μυρωδιά του σκληρυηντικού με λεμόνι (αλλά φανταστείτε το σε γεύσηΈνα σαν μανό;

https://www.vitorgan.gr/el/eidika-proionta/nyhofort.html
εγώ πήρα το δεξί,η φαίρυ επειδή μίλησε για ενδυνάμωση μάλλον εννοεί κάτι σαν το αριστερό(αλλά μίλησε και για πράσινο τσάι,γενικώς η φαίρυ μιλάει πολύ

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Τέτοιο έβαζε μια θεία μου στον ξάδερφο μου, που ήταν μικρός και έβαζε τα χέρια στο στόμα.ναι!το έβαλα και τώρα άμα πάω να τα βάλω στο στόμα πικρίζουν και δε μπορώ.είναι σαν τη μυρωδιά του σκληρυηντικού με λεμόνι (αλλά φανταστείτε το σε γεύση) αλλά είναι άοσμο εξαιρετικό
https://www.vitorgan.gr/el/eidika-proionta/nyhofort.html
εγώ πήρα το δεξί,η φαίρυ επειδή μίλησε για ενδυνάμωση μάλλον εννοεί κάτι σαν το αριστερό(αλλά μίλησε και για πράσινο τσάι,γενικώς η φαίρυ μιλάει πολύ)

Εγώ για να μη τα φάω ή πρέπει να είναι βαμμένα ή το σκληρυντικό να είναι τρομερά πικρό.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέτοιο έβαζε μια θεία μου στον ξάδερφο μου, που ήταν μικρός και έβαζε τα χέρια στο στόμα.
Εγώ για να μη τα φάω ή πρέπει να είναι βαμμένα ή το σκληρυντικό να είναι τρομερά πικρό.
αυτό είναι πικρό σε σχέση με τα συνηθισμένα σκληρυντικα αλλά έκανε και 7 ευρω (φαρμακείο το φαρμακείο της φίλης μου

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Καταλαβαίνω, αλλά σου λέω, πρέπει να είναι πολύ πικρό!αυτό είναι πικρό σε σχέση με τα συνηθισμένα σκληρυντικα αλλά έκανε και 7 ευρω (φαρμακείο το φαρμακείο της φίλης μου) ενιγουει εγώ δεν θέλω να βάζω μανό όταν είναι φαγωμένα γιατί μου φαίνεται ότι δείχνουν άσχημα

mindcircus
Περιβόητο μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

να υποθεσω οτι η επομενη ερωτηση θα ειναι σχετικα με πολεις και τοπικες διαλεκτους;Η όζα είναι το μανό;;![]()
mindcircus
Περιβόητο μέλος

να υποθεσω οτι η επομενη ερωτηση θα ειναι σχετικα με πολεις και τοπικες διαλεκτους;
Ναι!
Απο που προέρχεται η λέξη όζα, πρώτη φορά την ακούω

Gate4
Επιφανές μέλος

Να αρχίσουμε και εμείς οι βόρειοι να ρωτάμε από που προέρχεται η λέξη μανό;Ναι!
Απο που προέρχεται η λέξη όζα, πρώτη φορά την ακούω![]()
Αν είναι δυνατόν

Αυτό το λαδάκι το έχω ακούσει κι εγώ, αλλά να σας πω την αλήθεια, πιστεύω ότι είναι λίγο στο μυαλό. Το θέμα είναι να μην θες να τα φας, όχι να σου πικρίζει κάτι. Βέβαια εγώ είμαι έξω από το χορό, οπότε ότι σας βοηθάει, καλό είναι.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Με βολεύει πάρα πολύ να βγάζω τα φρύδια μου με κερί γιατί πριν τη μία εβδομάδα δεν εμφανίζεται ίχνος τρίχας. Αλλά,έχω το μεγάλο πλεονέκτημα να κοκκινίζω πάρα πολύ εύκολα οπότε όταν πάω να τα κάνω με κερί,για 2 μέρες είναι πρησμένη η περιοχή μεταξύ των δύο φρυδιών (εκεί που ξεκινάει το κόκκαλο της μύτης).
Καμία ιδέα;

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Να τα βγάζεις με κλωστή!Να πω εγώ τον πόνο μου;
Με βολεύει πάρα πολύ να βγάζω τα φρύδια μου με κερί γιατί πριν τη μία εβδομάδα δεν εμφανίζεται ίχνος τρίχας. Αλλά,έχω το μεγάλο πλεονέκτημα να κοκκινίζω πάρα πολύ εύκολα οπότε όταν πάω να τα κάνω με κερί,για 2 μέρες είναι πρησμένη η περιοχή μεταξύ των δύο φρυδιών (εκεί που ξεκινάει το κόκκαλο της μύτης).
Καμία ιδέα;

Gate4
Επιφανές μέλος

Δεν θέλει πολύ χρόνο αυτό;;Να τα βγάζεις με κλωστή!![]()

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι. Τουλάχιστον για εμένα που διατηρώ το φυσικό μου σχήμα και βγάζω όσα βγαίνουν εκτός αυτού, χρονοβόρο δεν θα το χαρακτήριζα. Ειδικά στο μουστάκι με έχει βολέψει. Με τις πολλές δοκιμές, μαθαίνεις να το χειρίζεσαι.Δεν θέλει πολύ χρόνο αυτό;;![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.