Gate4
Επιφανές μέλος

Αχά. Εμένα πάντως με βολεύει το κερί.Όχι. Τουλάχιστον για εμένα που διατηρώ το φυσικό μου σχήμα και βγάζω όσα βγαίνουν εκτός αυτού, χρονοβόρο δεν θα το χαρακτήριζα. Ειδικά στο μουστάκι με έχει βολέψει. Με τις πολλές δοκιμές, μαθαίνεις να το χειρίζεσαι.
Πάλι καλά που είμαι μελαχρινή και δεν έχω το θέμα που είπε η χαρά πιο πάνω. Βγαίνουν τα φρύδια πολύ γρήγορα και μένουν αρκετό καιρό χωρίς να βγουν πολλές τρίχες. Και για το μουστάκι το ίδιο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δεν είμαι μελαχρινή. Βασικά είμαι άσπρη-σημείο χλωμού στα μάτια. Μουστάκι δεν έχω.Αχά. Εμένα πάντως με βολεύει το κερί.
Πάλι καλά που είμαι μελαχρινή και δεν έχω το θέμα που είπε η χαρά πιο πάνω. Βγαίνουν τα φρύδια πολύ γρήγορα και μένουν αρκετό καιρό χωρίς να βγουν πολλές τρίχες. Και για το μουστάκι το ίδιο!

Αν και για το σχήμα που έχω στα φρύδια τώρα το κερί μπορεί να μου το καταστρέψει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Δεν είμαι μελαχρινή. Βασικά είμαι άσπρη-σημείο χλωμού στα μάτια. Μουστάκι δεν έχω.
Αν και για το σχήμα που έχω στα φρύδια τώρα το κερί μπορεί να μου το καταστρέψει.
Το ξέρω ότι δεν είσαι.

Ντάξυ ένα σημείο λιγότερο για αποτρίχωση έχεις.
Πως γίνεται το κερί να σε χαλάσει το σχήμα;

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Άμα της φύγει λίγο,μια χαρά μπορεί να γίνει.Το ξέρω ότι δεν είσαι.
Ντάξυ ένα σημείο λιγότερο για αποτρίχωση έχεις.
Πως γίνεται το κερί να σε χαλάσει το σχήμα;![]()

Νηρηίδα,η κλωστή εγκρίνεται.

Gate4
Επιφανές μέλος

Αχ τι με θύμησες...Άμα της φύγει λίγο,μια χαρά μπορεί να γίνει.
Νηρηίδα,η κλωστή εγκρίνεται.
Εκεί που πάω για αποτρίχωση την τελευταία φορά με βάλανε με άλλη αισθητικό και ανησυχούσα μήπως δεν με κάνει ωραία τα φρύδια. Πάλι καλά μια χαρά τα έκανε.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εμένα ήθελε να μου κάνει κι΄άλλη γωνία.Αχ τι με θύμησες...
Εκεί που πάω για αποτρίχωση την τελευταία φορά με βάλανε με άλλη αισθητικό και ανησυχούσα μήπως δεν με κάνει ωραία τα φρύδια. Πάλι καλά μια χαρά τα έκανε.![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Δηλαδή;Εμένα ήθελε να μου κάνει κι΄άλλη γωνία.![]()

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Επίσης αυτό το έχω διαπιστώσει αφού κάνω τα χέρια με κερί. Τελευταία φορά τα έκανα πριν 2 μήνες και οι τρίχες είναι λιγότερες και σε πολύ μικρότερο μήκος από τότε που άρχισα να κάνω αποτρίχωση. Άντε σιγά σιγά να εξαφανίζονατιιιι.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Μου ακούστηκε κάπως.

Gate4
Επιφανές μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

gilda είναι κάτι τελείως αυθόρμητο δεν κόβεται έτσι απλάΑυτό το λαδάκι το έχω ακούσει κι εγώ, αλλά να σας πω την αλήθεια, πιστεύω ότι είναι λίγο στο μυαλό. Το θέμα είναι να μην θες να τα φας, όχι να σου πικρίζει κάτι. Βέβαια εγώ είμαι έξω από το χορό, οπότε ότι σας βοηθάει, καλό είναι.![]()

Εγώ λέω να μην κάνεις.Για να κοκκινίζεις (και μάλιστα για δύο μέρες) σημαίνει ότι η διαδικασία αυτή ερεθίζει το δέρμα σου και το κουράζει.Δεν ξέρω από άλλες μεθόδους αποτρίχωσης στα φρύδια αλλά αν είναι γύρνα στο πατροπαράδοτο τρόποΆμα πονάς βάλε κρέμα πριν ξεκινήσεις.Ανοιχτόχρωμη είσαι δεν πιστεύω να έχεις σοβαρό πρόβλημα.Δυο-τρεις φορές τη βδομάδα θα το κάνεις κι αν δεν το κάνεις δεν φαίνεται ιδιαίτερα οπότε μια χαράΝα πω εγώ τον πόνο μου;
Με βολεύει πάρα πολύ να βγάζω τα φρύδια μου με κερί γιατί πριν τη μία εβδομάδα δεν εμφανίζεται ίχνος τρίχας. Αλλά,έχω το μεγάλο πλεονέκτημα να κοκκινίζω πάρα πολύ εύκολα οπότε όταν πάω να τα κάνω με κερί,για 2 μέρες είναι πρησμένη η περιοχή μεταξύ των δύο φρυδιών (εκεί που ξεκινάει το κόκκαλο της μύτης).
Καμία ιδέα;

gilda είναι κάτι τελείως αυθόρμητο δεν κόβεται έτσι απλά.
Έχεις δίκιο, εγώ είμαι έξω από τον χορό και τα βλέπω όλα εύκολα.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

ΠερίεργοΔεν ξέρω, έχω ακούσει για αποτρίχωση σε μπινίνι, πόδια, μασχάλες, χέρια δεν είχα ξανακούσει.![]()

Όντως είναι πολύ συνηθισμένο, γνωρίζω αρκετές που κάνουν!Δεν ξέρω, έχω ακούσει για αποτρίχωση σε μπινίνι, πόδια, μασχάλες, χέρια δεν είχα ξανακούσει.![]()
Gate4
Επιφανές μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Βασικά είναι λογικό να ακούγεται κάπως περίεργο αλλά αν σκεφτείτε ότι ας πούμε εγώ το καημένο έχω πολλή τρίχα στα χέρια και σκούρη κιόλας, ε δεν είναι και το πιο όμορφο θέμαΈτσι το βλέπω εγώ πάνω μου τουλάχιστον, δεν ξέρω..
Δοκίμασε να πάρεις ξανθυντική ειδική για το δέρμα και να τις βάψεις ξανθές, και δες πώς φαίνονται.
Βέβαια, αναλόγως αν είναι μακριές και κάνει πολύ αντίθεση με το δέρμα δεν θα σ' αρέσει, αλλά δοκίμασε.
[δε το' χω κάνει ποτέ προσωπικά, αλλά ξέρω ότι το κάνουν πολλές, όπως και το μουστάκι.]
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.