*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Bourjois εγώ έχω ξαναπεί πάντως,αλλά η απόφαση είναι φυσικά δική σου.
ναι το θυμάμαι... μάλλον αυτό θα πάρω που έχω και το μεικαπ... προτιμώ να ακούσω εσένα παρά τις λατρευτές πωλήτριες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Έχεις το healthy mix για μέικ απ; Πώς σου φαίνεται;ναι το θυμάμαι... μάλλον αυτό θα πάρω που έχω και το μεικαπ... προτιμώ να ακούσω εσένα παρά τις λατρευτές πωλήτριες![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Έχεις το healthy mix για μέικ απ; Πώς σου φαίνεται;![]()
Νιι αυτό. Όχι το σερουμ που λέει, το απλό. Κοίτα καλό είναι. Μέτρια κάλυψη έχει, δεν κάθεται σαν στόκος ξέρω γω και έχει αρκετούτσικη διάρκεια

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δε θέλω και πολύ κάλυψη,ίσα-ίσα.Νιι αυτό. Όχι το σερουμ που λέει, το απλό. Κοίτα καλό είναι. Μέτρια κάλυψη έχει, δεν κάθεται σαν στόκος ξέρω γω και έχει αρκετούτσικη διάρκειαγια μένα που δε θέλω τίποτα βαρύ και όχι καθημερινά μια χαρά είναι!
![]()
Τιμή;

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Δε θέλω και πολύ κάλυψη,ίσα-ίσα.
Τιμή;![]()
Γύρω στα 14 αν θυμάμαι καλά... Αλλά πολύ συχνά τους έχουν κολημένα χαρτάκια που λένε -2Ε πχ οπότε μπορεί αν το πετύχεις και σε προσφορά

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

λογικά άμα πάρω το κονσιλερ τους θα το θέλω 1 τόνο πιο ανοιχτό από το μεικαπ ε?
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Τιποτες, λοβ
λογικά άμα πάρω το κονσιλερ τους θα το θέλω 1 τόνο πιο ανοιχτό από το μεικαπ ε?
Όχι απαραίτητα ένα τόνο. Πρέπει να είναι πιο ανοιχτό από την απόχρωση στην περιοχή κάτω απ΄τα μάτια. Ή πας στο σταντ και σου βρίσκουν εκείνες απόχρωση,λογικά πάντα τη σωστή παίρνω.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Όχι απαραίτητα ένα τόνο. Πρέπει να είναι πιο ανοιχτό από την απόχρωση στην περιοχή κάτω απ΄τα μάτια. Ή πας στο σταντ και σου βρίσκουν εκείνες απόχρωση,λογικά πάντα τη σωστή παίρνω.![]()
Καλά.

katerina1kan
Νεοφερμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Έβαλα της Bepanthol την sensitive και όλο καλυτερεύει η κατάσταση.
Γενικά δεν "φορτώνω" τόσο πολύ την επιδερμίδα μου όπως η πλειοψηφία των κοριτσιών στην ηλικία μου, ούτε καν μέικαπ βάζω (περίεργο δεν ακούγεται;

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Δεν είχα βάλει ποτέ στη ζωή μου ενυδατική μέχρι τώρα που αρρώστησα και ξεράθηκε το δέρμα μου, αρχικά και έπειτα, ξεφλούδισε.
Έβαλα της Bepanthol την sensitive και όλο καλυτερεύει η κατάσταση.
Γενικά δεν "φορτώνω" τόσο πολύ την επιδερμίδα μου όπως η πλειοψηφία των κοριτσιών στην ηλικία μου, ούτε καν μέικαπ βάζω (περίεργο δεν ακούγεται;).
![]()
Οχι. Μια χαρά φυσιολογικότατο.

peplin123
Νεοφερμένο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

peplin123
Νεοφερμένο μέλος

όταν γελάμε όλοι κάνουμε γραμμές... είναι φυσιολογικό. βάλε μία απλή ενυδατική. εγώ χρησιμοποιώ αυτήν.
σ' ευαριστώ! ειμαι αναμεσα σε αυτη και στης φρεζιντερμ την eye balm... θα βαλω της απιβιτα για αρχη και βλεπουμε

εχω και ακμη, οχι εντονη αλλα βγαζω καποια σπυρακια, το βασικο μου προβλημα ειναι οι κοκκινιλες που μου αφησαν οταν ειχα εκτονη ακμη πριον 2-3 χρονια... για καλυψη ομως δε θελω να χρησιμοποιω μεικ απ μεχρι να εξαφανιστουν πληρως τα σπυρακια και σκεφτομαι να παρω μια αντιηλιακη με χρωμα...μηπως ομως ειναι πιο "βαρια" η αντιηλιακη οταν εχει χρωμα;;

pralina
Νεοφερμένο μέλος

εγω στην καθημερινοτητα μου αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:
λατρευω το make up

αλλα μιας και ειμαι στο σχολειο δεν βαζω σχεδον ποτε
ομως σχεδον ολοι βαζουνε, οι περισσοτεροι τιγκα στο μεικ απ και eyeliner
είναι κατασταση αυτη;
το προβλημα ειναι οτι δεν θελω να βαζω μεικ απ για να προσεχω τα σπυρακια μου
ισχυει;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Tabby,να ρωτήσω κάτι για την ενυδατική σου;όταν γελάμε όλοι κάνουμε γραμμές... είναι φυσιολογικό. βάλε μία απλή ενυδατική. εγώ χρησιμοποιώ αυτήν.

Τι τύπο δέρματος έχεις; Εμένα το δικό μου τώρα τελευταία ξηρό δεν το χαρακτηρίζεις αλλά έχει μία τάση να με "τραβάει" και να κοκκινίζει.

Υπάρχουνε και make up που προορίζονται για κοπέλες που έχουν ακμή,αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποια με το μέικ απ είναι πως το 50% όσων το χρησιμοποιούν δεν το αφαιρούν επαρκώς με αποτέλεσμα να φράζουν οι πόροι του δέρματος και άρα σπυράκια.Γεια σας κορίτσια!
εγω στην καθημερινοτητα μου αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:
λατρευω το make up
αλλα μιας και ειμαι στο σχολειο δεν βαζω σχεδον ποτε
ομως σχεδον ολοι βαζουνε, οι περισσοτεροι τιγκα στο μεικ απ και eyeliner
είναι κατασταση αυτη;
το προβλημα ειναι οτι δεν θελω να βαζω μεικ απ για να προσεχω τα σπυρακια μου
ισχυει;

Γενικά,αν είσαι κάτω από 19,20 εγώ δε βρίσκω λόγο να χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση μέικ απ,αν θες κάλυψη πάρε μία bb έστω.

peplin123
Νεοφερμένο μέλος

Προτείνετε μου καμιά καλή ενυδατική για λιπαρό δέρμα με τάση ακμής.Εξαιρούνται οι εταιρίες la roche posay, frezyderm γιατί τις έχω δοκιμάσει.
![]()
τη hydrance optimale της avene!!!!!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

τη hydrance optimale της avene!!!!!εξαιρετικη!..δεν την αλλαζω με τιποτα!
Συμφωνώ και επαυξάνω

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Μιλάς για την ενυδατική προσώπου έτσι; Κι εγώ είμαι διχασμένη.... Από τη μία το πρόσωπο έχει κάποια λιπαρότητα και βγάζω σπυράκια ειδικά γύρω από τις δύσκολες μέρες. Από την άλλη ξεραίνεται τώρα που άρχισαν τα κρύα.. σε κάποια σημεία ξεφλουδίζομαιTabby,να ρωτήσω κάτι για την ενυδατική σου;![]()
Τι τύπο δέρματος έχεις; Εμένα το δικό μου τώρα τελευταία ξηρό δεν το χαρακτηρίζεις αλλά έχει μία τάση να με "τραβάει" και να κοκκινίζει.Το χειρότερο είναι ότι οι γνώμες διίστανται σχετικά με το τι τύπο δέρματος έχω. Δηλ. στο φαρμακείο η κοπέλα μου είπα να πάρω αυτή για λιπαρά/μεικτά δέρματα που περιέχει την πρόπολη οπότε και να έχω και ένα είδος "πρόληψης" από ακμή,και η δερματολόγος μου είπε να πάρω αυτή για κανονικά/ξηρά δέρματα. Ναι μεν έχω αυτό το δυσάρεστο τράβηγμα που με οδηγεί στη χρήση ενυδατικής,αλλά μήπως η κρέμα για τα κανονικά δέρματα μου πέσει υπερβολικά ενυδατική;
![]()

η αλήθεια είναι ότι η ενυδατική της apivita για κανονικά/ξηρα δέρματα έχει πολύ πλούσια υφή. Κάνει πολύ καλή ενυδάτωση, αλλά μου φαίνεται λίγο παραπάνω ενυδατική από όσο εγώ τη χρειάζομαι. Μία φαρμακοποιός μου είχε πει ότι οι πολύ ενυδατικές μπορούν να φράξουν τους πόρους και να δημιουργηθούν σπυράκια..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.