_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ναι γαρ το ξέρω.Δεν λέω ότι είναι κακά προιόντα, ίσα ίσα τη θεωρώ μια από τις καλύτερες μάρκες ευρείας και έχω αρκετά πράγματα από κει. Απλά όσες φορές έχω κοιτάξει συστατικά από κάτι maybelline έχει 3-4 parabens μέσα και μου κάνει εντύπωση που λέτε ότι αυτά τα κραγιόν δεν έχουν. Με την καλή έννοια, όχι ότι δεν το πιστεύω.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

girls έχει δοκιμάσει καμία το conditioner σώματος της nivea? εντυπώσεις?![]()
![]()
Οχι, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια! Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

για να δουμε

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

απο μαγαζια στο ιντερνετ κανενας ισιωτικη και κατσαρωτικη να προτεινει; οχι πολυ ακριβα και αν γινεται με καλη θερμοκρασια![]()
Δεν έχω να σου προτείνω ένα συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μαγαζί, αλλά να κοιτάξεις για αυτό, γιατί είναι και καλό στη δουλειά του και προστατεύει και την τρίχα (όσο μπορεί να την προστατέψει...

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ σε δείγμα όχι το κλασσικό (που'ναι με το μπλε μπουκάλι),αν δεν κάνω λάθος αυτό με το μέλι,θα σε γελάσω. Η αίσθηση είναι σαν αυτή που σου αφήνει το μαλακτικό των μαλλιών στα χέρια. Όχι κάτι φοβερό,αλλά ούτε και κάτι χάλια. Απλώς θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή με την ποσότητα όταν το ξεπλένεις,και το τονίζω ΤΕΡΑΣΤΙΑ διότι τα συστατικά του μπορεί να αφήσουν κατάλοιπα στην μπανιέρα και να κάνεις τούμπες μέσα στο μπάνιο.girls έχει δοκιμάσει καμία το conditioner σώματος της nivea? εντυπώσεις?![]()
![]()

Αν και εγώ δεν είμαι φαν του body lotion παρά μόνο στα πόδια μετά το ξύρισμα και στο εξωτερικό μέρος των χεριών όταν κάνω απολέπιση. Σε άλλες συνθήκες βαριέμαι να κάθομαι να απλώνω κρέμες,απλά τότε που το χρησιμοποιήσα ήταν καλοκαίρι και ήμουν σε διακοπές σε μέρος με ξηρό κλίμα οπότε επιβάλλονταν μία κρέμα σώματος.

Ρε γαμώτη μου,και΄συ το΄χεις παρατηρήσει με τη μικρή γκάμα χρωμάτων ;Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά τα Long stay gloss-κραγιόν της maybelline. Πραγματικά δεν έχω βρεί κανένα άλλο αντίστοιχο σε διάρκεια και ποιότητα δυστηχώς! Το μόνο κακό η μικρή γκάμα στα χρώματα...

Πφφφ,ενώ έχουνε άριστη απόδοση ό,τι κραγιόν έχω πάρει από αποχρώσεις έχουν ελάχιστη γκάμα.
Αν έχεις paypal δες e-bay.απο μαγαζια στο ιντερνετ κανενας ισιωτικη και κατσαρωτικη να προτεινει; οχι πολυ ακριβα και αν γινεται με καλη θερμοκρασια![]()

Προς Εύα: Το make up που σου΄χα πει της La Roche Posay είναι ό,τι καλύτερο έχω πάρει ποτέ. Ειλικρινά value of money αγορά.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Προς Εύα: Το make up που σου΄χα πει της La Roche Posay είναι ό,τι καλύτερο έχω πάρει ποτέ. Ειλικρινά value of money αγορά.![]()
Όντως?

Κοντά στα Χριστούγεννα δεν θα κάνουν προσφορούλες τα online φαρμακεία?

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Όντως?Κάλυψη? Διάρκεια? Και πόσο πάει το μαλλί είπαμε?
Κοντά στα Χριστούγεννα δεν θα κάνουν προσφορούλες τα online φαρμακεία?![]()
Κάλυψη μέτρια θα την έλεγα. Με 2-3 στρώσεις πας άνετα σε full. Χρειάζεσαι απειροελάχιστη ποσότητα,η οποία θέλει καλό σβήσιμο (δηλ.εφαρμογή,όπως και όλα τα mousse) γιατί αλλιώς φαίνεται λες και φοράς μάσκα. Έχει κλείσει 6ωρο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το πήρα από φαρμακείο εδώ 23 ευρώ(χωρίς κάποια έκπτωση) γιατί ήθελα να δω ποια απόχρωση είναι η κατάλληλη.για εμένα,(και τελικά δεν έπραξα και άσχημα διότι η πιο ανοιχτή απόχρωση η (01) δεν είναι και τόσο ανοιχτή όπως κανείς θα περίμενε και όπως έδειχνε από τις φωτογραφίες στο site τους).
Δηλ.ενώ αν παρέγγελνα από online φαρμακείο,τελικά η 1 ήταν η κατάλληλη και η 2 μου΄πεφτε σκούρη. So keep it in mind..

Βέβαια,αν δεν ντρέπεσαι πας και βλέπεις την απόχρωση σε ένα φαρμακείο από εκεί και παραγγέλνεις,αλλά εγώ ντρεπόμουν οπότε σιγά.

μωρε φοβαμαι γιατι οσες εχω παρει ειχαν αχρηστη θερμοκρασιαΑν έχεις paypal δες e-bay.
.![]()
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρε γαμώτη μου,και΄συ το΄χεις παρατηρήσει με τη μικρή γκάμα χρωμάτων ;
Πφφφ,ενώ έχουνε άριστη απόδοση ό,τι κραγιόν έχω πάρει από αποχρώσεις έχουν ελάχιστη γκάμα.
6-7 χρώματα χειμώνα καλοκαίρι..

Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

Έχω δοκιμάσει της Klorane αν όμως ξέρετε κάποιο καλύτερο ευχαρίστως να το δοκιμάσω...

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Το ξέρω. Ρε γαμώτο,μετά κραγιόν έχουνε κάτι Seventeen,αλλά τα Seventeen είναι απαγορεύμενα για΄μένααα.6-7 χρώματα χειμώνα καλοκαίρι..![]()

Πφφ,μου φαίνεται πως θα δω τη NYX σε επόμενη φάση.

Είναι τάπα ε;Έχετε ακούσει για τα dry shampoo? Έχετε κάποιο καλό να προτείνετε?
Έχω δοκιμάσει της Klorane αν όμως ξέρετε κάποιο καλύτερο ευχαρίστως να το δοκιμάσω...
![]()

Τα Sephora έχουνε καλά,όχι Hondos Sephora που έχουν διάφορες μάρκες όπως Bumble& bumble. Ξέρω τσιμπημένη,αλλά το μακράν καλύτερο σαμπουάν για σγουρά μαλλιά είναι της εταιρείας αυτής

Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

Είναι τάπα ε;(ερώτηση ήταν,όχι ρητορική,κανονική).
Τα Sephora έχουνε καλά,όχι Hondos Sephora που έχουν διάφορες μάρκες όπως Bumble& bumble. Ξέρω τσιμπημένη,αλλά το μακράν καλύτερο σαμπουάν για σγουρά μαλλιά είναι της εταιρείας αυτής
Όχι αυτό της klorane είναι πολύ καλό,αλλά αν υπάρχουν και καλύτερα να μην τα δοκιμάσω?

Θα το κοιτάξω αυτό που ανέφερες...

L0uk0umas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ξέρω. Ρε γαμώτο,μετά κραγιόν έχουνε κάτι Seventeen,αλλά τα Seventeen είναι απαγορεύμενα για΄μένααα.
Πφφ,μου φαίνεται πως θα δω τη NYX σε επόμενη φάση.
Αγόρασα της seventeen ενα long stay gloss περίπου στα 11 ευρώ. Το πήρα και για δοκιμή στη διάρκεια και λόγω χρώματος.
Δεν ήταν κακό αλλά maybilline δεν ήταν..
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Το ξέρω.Αγόρασα της seventeen ενα long stay gloss περίπου στα 11 ευρώ. Το πήρα και για δοκιμή στη διάρκεια και λόγω χρώματος.
Δεν ήταν κακό αλλά maybilline δεν ήταν..
Βρε Λουκουμά,να σε ρωτήσω κάτι μιας και βλέπω πως μένουμε σε κοντινές περιοχές;

Κατάστημα η MAC πού έχει (πέρα από κέντρο; ) Θέλω να πάρω το #217 και εδώ δεν παίζει παναγία να τρέχω σε άλλο νομό,οπότε να βάλω τη γιαγιά μου να μου το πάρει από Αθήνα.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Όχι όχι.. μην κάνεις το άνω χείλος με τη silk epil...!!
μπορει να σου αγριέψει η τρίχα κ να ψάχνεσαι μετά.
Θα σου πρότεινα το λειζερ αλεξανδριτη, το οποίο το χρησιμοποιώ χρόνια σε αυτήν την περιοχή. Δεν είναι ακριβό. Εγώ δίνω 10 ευρώ σε δερματολόγο κ το κάνω κάθε δίμηνο.
Απλώς να ξέρεις πως το λέιζερ έχει καλύτερο αποτέλεσμα στη σκούρη τρίχα. Τις πιο ανοιχτόχρωμες δεν τις εξουδετερώνει πάντα.
Κερί όχι;Πάλι εξαπλώνεται και αγριεύει η τρίχα;
Το λέιζερ το φοβάμαι λίγο στο πρόσωπο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.