Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Θέλω να φτιάξω τα νύχια μου για τα χριστούγεννα! Έχετε να μου προτείνεται κάτι σε χριστουγεννιάτικο mood?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Κορίτσια καλησπέρα!
Θέλω να φτιάξω τα νύχια μου για τα χριστούγεννα! Έχετε να μου προτείνεται κάτι σε χριστουγεννιάτικο mood?
Κόκκινο με άσπρο/χρυσό και πράσινο να διαλέξεις σε χρώματα. Τώρα σχέδιο δεν έχω να προτείνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peplin123
Νεοφερμένο μέλος

girls έχει δοκιμάσει καμία το conditioner σώματος της nivea? εντυπώσεις?![]()
![]()
ειναι πολυ καλο το εχω δοκιμασει...

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

girls έχει δοκιμάσει καμία το conditioner σώματος της nivea? εντυπώσεις?![]()
![]()
τελικά το δοκίμασα κι είπα να σας πως τη γνώμη μου! πολύ καλό προϊόν.. αφήνει ευχάριστη και βελούδινη αίσθηση στο δέρμα χωρίς να το βαραίνει. για όσες βαριούνται το γαλάκτωμα σώματος το χειμώνα, είναι πολύ καλή επιλογή

επέλεξα αυτό κυρίως λόγω μυρωδιάς!
blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κορίτσια καλησπέρα!
Αυτό είναι το σχέδιο που έκανε η κολλητή μου, όμως χωρίς τις νυφάδες χιονιού

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

![]()
Αυτό είναι το σχέδιο που έκανε η κολλητή μου, όμως χωρίς τις νυφάδες χιονιούΘεωρώ πως είναι πολύ σικάτο και όλοι όσοι είδαν το μανικιούρ της τής έκαναν επίσης πολύ θετικά σχόλια
![]()
Ευχαριστώ πολύ!

Εγώ είχα στο μυαλό μου και κάτι τέτοιο:
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Too much τσίρκο.Ευχαριστώ πολύ!ναι είναι πολύ πολύ όμορφο! Θα το έχω στα υπόψιν!
Εγώ είχα στο μυαλό μου και κάτι τέτοιο:
![]()

Σόρρυ,αλλά δεν μπορώ όταν κατακρεουργούν το κλασσικό γαλλικό που είναι το κατ'εξοχήν πιο φινετσάτο πράγμα που μπορείς να κάνεις τα νύχια σου.

Το παραπάνω,είναι αυτό που πραγματικά είναι τόσο μα τόσο κιούτ και τόσο ωραίο ο συνδυασμός nude (σοφιστικέ) και μαύρου (πιο θηλυκό,πιο γυναικείο) χρώματος.

Εγώ πέρυσι αυτό ήθελα να κάνω και η μανικιουρίστα είχε άλλα σχέδια και έκανα μπορντό.Όχι πως με χάλασε διότι έχω ένα χέρι πάρα πολύ ανοιχτό οπότε κάνει και το ανάλογο κοντράστ. Φέτος,είμαι μεταξύ 3 συνδυασμών: Α) Μπορντό με ανάποδο γαλλικό σε χρυσό . Β) Μαύρο με ένα νύχι χρυσό Γ) Αυτό που σου πρότεινε η κοπέλα παραπάνω.
Γενικά,αφήστε με.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Too much τσίρκο.
Σόρρυ,αλλά δεν μπορώ όταν κατακρεουργούν το κλασσικό γαλλικό που είναι το κατ'εξοχήν πιο φινετσάτο πράγμα που μπορείς να κάνεις τα νύχια σου.
Το παραπάνω,είναι αυτό που πραγματικά είναι τόσο μα τόσο κιούτ και τόσο ωραίο ο συνδυασμός nude (σοφιστικέ) και μαύρου (πιο θηλυκό,πιο γυναικείο) χρώματος.
Εγώ πέρυσι αυτό ήθελα να κάνω και η μανικιουρίστα είχε άλλα σχέδια και έκανα μπορντό.Όχι πως με χάλασε διότι έχω ένα χέρι πάρα πολύ ανοιχτό οπότε κάνει και το ανάλογο κοντράστ. Φέτος,είμαι μεταξύ 3 συνδυασμών: Α) Μπορντό με ανάποδο γαλλικό σε χρυσό . Β) Μαύρο με ένα νύχι χρυσό Γ) Αυτό που σου πρότεινε η κοπέλα παραπάνω.
Γενικά,αφήστε με.
Αυτό που έβαλα το είδα σε μια συμμαθήτρια προχθές και ήταν πραγματικά πολύ όμορφο.
Έψαξα για χριστουγεννιάτικα και όλα είναι παραφορτωμένα. Αυτό που πρότεινε είναι πολύ ωραίο!
Βέβαια δεν θα με χαλούσε να μην φτιάξω χριστουγεννιάτικο και να κάνω etwas wie:

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

1) Θα στα κάνει μανικιουρίστα τα νύχια ή DIY?

2)Ημιμόνιμο ή απλό βερνίκι;

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

DIY.Βασικά,για να ξέρω τι να σου προτείνω.
1) Θα στα κάνει μανικιουρίστα τα νύχια ή DIY?
2)Ημιμόνιμο ή απλό βερνίκι;Γιατί δεν είναι όλα εύκολο να γίνουν σε οποιαδήποτε τεχνική.
Είναι άθλια για να τα βάψω απλώς ή να τα κάνω ημιμόνιμο

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Αλλά περί ορέξεως...

Alma Libre
Επιφανές μέλος

οποτε οσο καλα σχεδια και να κανω στα νυχια παντα θα χαλασω το μανικιουρ
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Let me be nerdy.Εμένα μ'αρέσει πολύ η Βρετανική σημαία στο νύχι.![]()

Αν και εσύ συγχωρείσαι.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Let me be nerdy.Η σημαία μου κάνει κιτς στο νύχι.
Αν και εσύ συγχωρείσαι.
H Βρετανική σημαία γαμεί.

Το ξέρεις πολύ καλά.

Και εγώ τα έτρωγα μέχρι το καλοκαίρι. Έχεις δοκιμάσει αυτά τα μανό που λένε πως βγάζουν πικρίλα;το δικο μου προβλημα ειναι το δαγκωμα των νυχιων, και οσο και να το παλευω δεν τα καταφερνω, και αυτο επειδη αγχωνομαι πολυ
οποτε οσο καλα σχεδια και να κανω στα νυχια παντα θα χαλασω το μανικιουρ
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

θέλω να αγοράσω ένα καφέ eyeliner σε μορφή μαρκαδόρου.. έχετε καμία σχετική πρόταση;

Anonyme
Δραστήριο μέλος

https://inglotcosmetics.com/526.eyeliner.fm/product/17444
Η inglot είναι εγγύηση αν υπάρχει κατάστημα κοντά στην περιοχή σου.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ή της Maybeline αυτό σε μαρκαδοράκι ή Inglot ή καμία Mac αλλά δεν είμαι σίγουρη για την τελευταία.καλησπέρα κορίτσια!!!
θέλω να αγοράσω ένα καφέ eyeliner σε μορφή μαρκαδόρου.. έχετε καμία σχετική πρόταση;![]()

Εμένα το χέρι μου έχει κουλαθεί και δεν βάζω σαν άνθρωπο eyeliner.
Άι σιχτήρ.

_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.