Μ'αρεσει που σ'εχω σ'ολα τα social media και γραφουμε εδω!Πλακα πλακα δε σκεφτηκα να σε ρωτησω

Αρχικα να πω οτι δε σκεφτηκα ποτε να χρησιμοποιησω χρωμοσαμπουαν αλλα δε μου φαινεται ασχημη ιδεα. Το γεγονος οτι χρησιμοποιω και σαμπουαν κατα της πυρίτιδας λες να ειναι ενα plus που ξεβαφει περισσοτερο το μαλλι;
Ενω δε φαινεται ασχημο το ξεθωριασμενο μαλλι , δε ξερω γιατι μ'εκνευριζει απειρα η καστανη ριζα σε σημειο που μετραω τις μερες να τα βαψω (η Ελενα και οι ψυχαναγκασμοι της

).
Το συγκεκριμενο χρωμα που χρησιμοποιεις δεν το εχω παρει ποτε, ευκαιρια ομως. Επισης τωρα που εριξα μια ματια στο ιντερνετ και αυτη η αποχρωση μ'αρεσε.
Βρηκα εδω προσφορα της Palette την 8.70 αλλα δεν ξερω αν ειναι η ιδια ακριβως σειρα και θα τη δοκιμασω τον επομενο μηνα
Λοιπον σχετικα με την Pure χμμ ...Ενω το χρωμα βγαινει τελειο, υπεροχο,εντονο, σκουρο πορτοκαλι στα 2,3 πρωτα λουσίματα ξερναει απειρα με αποτελεσμα η ριζα μετα απο 4 λουσιματα περιπου να ειναι ξανα καστανη. Τη δοκιμασα 2 φορες , δε την ξαναπαιρνω.
Η καλυτερη που εχω δοκιμασει ειναι η Olia 7.40 , πολυ καλη διαρκεια και το μαλλι στο αφηνε πολυ πιο απαλο. Απλα στην Ελλαδα δε βρισκω γενικα το χαλκινο ευκολα στα supermarket και η Olia συνηθως εχει κοντα στο 10ρι. Εγω τη βρηκα στο FYROM 3,50 ευρω και την ειχα παρει.
Ξεχασα να προσθεσω : ναι το μαλλι μου το εκανα ντεκαπαζ γιατι το Σεπτεμβρη του 17 το ειχα βαψει μαυρο και τα εψαωα καλοκαιρι οποτε δεν ειχα κανει τη ριζα αλλα ολο το υπολοιπο. Ομως πριν το μαυρο τα εβαφα με χεννα πορτοκαλι το οποιο δε φανηκε ποτε (αφου ειναι σκουρο καστανο) αλλα εμεινε στο μαλλι πιο πολυ απο το μαυρο οποτε οταν ειχα κανει ντεκαπαζ ηταν μια τριχρωμια το μαλλι μου: ξεκινουσε απο καστανο,μετα ξανθο και στις ακρες πορτοκαλι!!!! Η ριζα ειναι το θεμα , οι ακρες δε με πειραζει που ξεβαφουν