[Γυναίκες] Σαλόνι ομορφιάς

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.414 μηνύματα.
Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε τέτοια πράγματα για μερικές τρίχες. Ελπίζω να μην τους τύχει να χρειαστούν χειρουργεία στη ζωή τους και αυτός να είναι ο μόνος πόνος που θα περάσουν. Πραγματικά, δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω με αυτό. Προτιμώ να κλειστώ πάλι στο καβούκι μου και να μην ξέρω.
Belong Tonight Show GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Το ότι νομίζεις ότι το κάνουμε για τους άνδρες με ξεπερνά.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.414 μηνύματα.
Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες;
Σιγά τον πονο καλέ του λέιζερ. Ναι του βελονισμου οκ αλλά όσες το προτιμούν έχουν τους λόγους τους

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Είναι φυσιολογικό να υποβάλλει κάποιος τον εαυτό του σε έξτρα πόνους για λίγες τρίχες;
Αν δεν κάνω αυτό, θα συνεχίσω να υποβάλλομαι στον πόνο της κριτικής. Προτιμώ τον σωματικό.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.
@Joji

Αν και δεν είμαι γυναίκα και τρίχες έβγαλα μετά τα 20 στο πρόσωπο μου, επειδή άρχισα να βγάζω κι εγώ λιγες τρίχες στο πιγούνι πήρα ένα epilator που ειναι σαν τα τσιμπιδακια αλλά είναι πολλά και στα βγάζει γρήγορα.

Δεν εμφανίστηκαν ξανά μετά από δυο εβδομάδες. Αλλά όπως σου είπαν η καλύτερη λύση θα ήταν το laser για να ξεμπερδεύεις μια και καλή. Μια φιλη μου είχε αυτό το πρόβλημα και μεγαλύτερο και με laser το έλυσε

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γιατί όποτε κάνω αποτρίχωση στο πρόσωπο με ταινίες μετά για τις επόμενες 3 μέρες έχει κοκκινίσει όλη η περιοχή και πονάει απίστευτα+ ξεφλουδίζει? Πήρα τις ταινίες για ευαίσθητο δέρμα κ πάλι το ίδιο . Νομίζω κάνω κάτι λάθος γιατί δεν το έχω ξανά ακούσει

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Γιατί όποτε κάνω αποτρίχωση στο πρόσωπο με ταινίες μετά για τις επόμενες 3 μέρες έχει κοκκινίσει όλη η περιοχή και πονάει απίστευτα+ ξεφλουδίζει? Πήρα τις ταινίες για ευαίσθητο δέρμα κ πάλι το ίδιο . Νομίζω κάνω κάτι λάθος γιατί δεν το έχω ξανά ακούσει
Γιατί αποτρίχωση στο προσωπάκι σου ; Και τί εννοείς...πρόσωπο ; Πού κάνεις, ακριβώς ;

Λογικό μου ακούγεται να κοκκινίζεις. "Τραβάς" μόνη σου την ταινία, δεν είναι το ίδιο με ένα "άλλο χέρι". Παίζει τεράστιο ρόλο το πώς θα "τραβηχτεί"...

Δεν το έχω κάνει ποτέ. Και ούτε θα το έκανα μόνη μου...

Guest 881237

Επισκέπτης

Γιατί αποτρίχωση στο προσωπάκι σου ; Και τί εννοείς...πρόσωπο ; Πού κάνεις, ακριβώς ;
Αφού έχω τρίχες(όπως όλες έχουμε εκτός από τις ξανθές που δεν φαίνονται), παλιά έκανα και λέιζερ αλλά επειδή ήμουν πιο μικρή ξανά βγήκαν.
IMG_20240930_144957.jpg

Λογικό μου ακούγεται να κοκκινίζεις. "Τραβάς" μόνη σου την ταινία, δεν είναι το ίδιο με ένα "άλλο χέρι". Παίζει τεράστιο ρόλο το πώς θα "τραβηχτεί"...

Δεν το έχω κάνει ποτέ. Και ούτε θα το έκανα μόνη μου...
Δεν το ήξερα ότι αν το κάνεις μόνη σου αυξάνει τις πιθανότητες να ερεθιστεί το δέρμα , ευχαριστώ! Απλά έχω δει κ πολλές κοπέλες που το κάνουν μόνες τους αλλά μάλλον εγώ δεν το χω, δεν είχα ξανά δει το δέρμα μου έτσι :'( και έχω λιπαρό δέρμα, όχι ξηρό / ευαίσθητο

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.149 μηνύματα.
Ότι έχεις να κάνεις στο πρόσωπο σου να το πλύνεις/ καθαρίσεις να το κάνεις πριν την αποτρίχωση. Μόλις κάνεις την αποτρίχωση βάζεις ένα από τα μαντηλάκια που έχει μέσα στην περιοχή και μετά τουλάχιστον για αρκετή ώρα δεν βάζεις νερό στο σημείο.:)

Guest 881237

Επισκέπτης

Σήμερα λέω να βάλω λεπτό μπεζ καλσόν και πεδιλο με τακούνι , θα φαίνεται πολύ χάλια; :ermm:

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Σήμερα λέω να βάλω λεπτό μπεζ καλσόν και πεδιλο με τακούνι , θα φαίνεται πολύ χάλια; :ermm:
Αν είναι ανοιχτό μπροστά τοτε ναι (open toe). Αν είναι πιο κλειστό σαν γόβα τότε θα είσαι οκ

Guest 881237

Επισκέπτης

Guest 881237

Επισκέπτης

ΕΝΑΝ λόγο που βγάζω άσπρες τρίχες από τα 21; είχα βγάλει μια λέω θα είναι τυχαίο , την ξεριζωσα κ τώρα ξανά έβγαλα αλλά αυτήν δεν θα την βγάλω γιατί σε λίγο δεν θα έχω μαλλιά :| τι φταίει και τι μπορώ να κάνω εκτός από το να τα βάψω ;
Εν τω μεταξύ φαίνεται και έντονα γτ τα μαλλιά μου είναι μαύρα

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.
ΕΝΑΝ λόγο που βγάζω άσπρες τρίχες από τα 21; είχα βγάλει μια λέω θα είναι τυχαίο , την ξεριζωσα κ τώρα ξανά έβγαλα αλλά αυτήν δεν θα την βγάλω γιατί σε λίγο δεν θα έχω μαλλιά :| τι φταίει και τι μπορώ να κάνω εκτός από το να τα βάψω ;
3 πραματα
1) να εισαι χαρουμενη για τον εαυτο σου.
2) να τρως οσπρια και σιτηρά με τον φλοιο τους.
Η ελειψη ψωμιου σιταριου καταστρεφει τα μαλλια ( με μετρο γιατι παχαινει)
3) δεν μπορω να το πω εδω.

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.
Μπορεί να είναι απλά γονιδιακό. Επίσης, μπορεί να οφείλεται σε στρες ή έλλειψη βιταμινών ή κάποιου άλλου θέματος (πχ θυρεοειδή). Συζήτησέ το με κάποιον γιατρό.

Guest 881237

Επισκέπτης

Μπορεί να είναι απλά γονιδιακό. Επίσης, μπορεί να οφείλεται σε στρες ή έλλειψη βιταμινών ή κάποιου άλλου θέματος (πχ θυρεοειδή). Συζήτησέ το με κάποιον γιατρό.
Ευχαριστώ! Έχω έλλειψη βιταμίνης β12 , δεν γνωρίζω αν σχετίζεται :)

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Επειδή βλέπω ότι γίνεται (ακόμη) λόγος για τρίχες και λέιζερ σ' αυτό το thread:
Αποτριχωτική Μηχανή BRAUN Silk-expert Pro 5 PL5152 IPL με Φωτόλυση | Public
Πάρτε αυτό και καθαρίζετε μια για πάντα από τρίχες οπουδήποτε, ούτε κάτι Philips κ.α. που κυκλοφορούν και δεν κάνουν τίποτα, ούτε λεφτά σε ινστιτούτα γι' αλεξανδρίτες κ.λπ. ούτε ερεθισμοί ούτε τίποτα!
ΕΝΑΝ λόγο που βγάζω άσπρες τρίχες από τα 21;
Κληρονομικότητα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια