moonlight
Διάσημο μέλος

γιαυτο επαναλαμβανω πιστολακι και παλι πιστολακι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

(τωρα για τα ρολευ που λετε, μια απορια εχω ασχετη με το θεμα αλλα ας την πω να πουμε και λιγο τον πονο μας.. πως εμφανιζεσαι βραδυατικα να σε δει ο μποιφρεντ ρε παιδι μου με γεματο το κεφαλι ρολευ??ασε που αν βαλεις και καμια μασκα θα ειναι σαν τις ταινιες που σε βλεπει και βαζει τις φωνες ο καημενος
)
κοιτα ενα τιπ-τωρα μου ρθεμπορεις να φορας ενα νυχτικο και...νεικιντ.
λες να κοιταξει τα ρολλευ η να παει αλλου το ματι του??
νομιζω πως θα ξεχασει τα ρολλευ.
εγώ ποντάρω ότι θα κοιτάξει τα ρόλλευ και το αέρινο νυχτικό που θα διαγράφονται πάνω του αισχρές λεπτομέρειες θα πάει άπατο - και με τις τιμές που τους κοτσάρουνε , δεν είναι αν διακινδυνεύεις τα λεφτάκια σου

κοριτσια για ισιωμα συστηνω το πιστολακι. σταθερη αξια. καλη βουρτσα και δυνατο πιστολακι. για μπουκλες υπαρχει τροπος και με το πιστολακι αν θες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Με το πιστολάκι έχω κάνει give up τελείως. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να το χρησιμοποιήσω για να καταφέρω οτιδήποτε, απαιτεί προφανώς κάποια δεξιότητα που δεν διαθέτω.

Neraida
Επιφανές μέλος

Δεν τα παιδεύω καλέ, φυσικά τα αφήνω και στεγνώνουν, έλεγα να αρχίσω να τα παιδεύω αλλά με αποθαρρύνατε
Με το πιστολάκι έχω κάνει give up τελείως. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να το χρησιμοποιήσω για να καταφέρω οτιδήποτε, απαιτεί προφανώς κάποια δεξιότητα που δεν διαθέτω.![]()
Με ενα επαγγελματικο σεσουαρ και λιγη υπομονη θα τα καταφερεις...(εδω τα καταφερνω εγω οταν δε βαριεμαι, ενω δεν εχω καθολου υπομονη με το οτιδηποτε)

MrsLittleFairy
Νεοφερμένο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

MrsLittleFairy
Νεοφερμένο μέλος

p.s. πολύ ωραία η υπογραφή σου!!!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

το τζελ τα γυαλιζει πολυ και δε τα κανει να φαινονται ομορφα.
Neraida
Επιφανές μέλος

για να γίνουν τα μαλλία σπαστά με τη βοήθεια της φισούνας...καταλληλοτερο είναι το τζελ, ο αφρός ή τίποτα??
To τζελ ειναι ιδανικο για εκεινες που εχουν παρα πολλα μαλλια, ηδη το φυσικο τους ειναι αρκετα σγουρο και η τριχα τους ειναι αρκετα χοντρη (κατι σα σφουγγαριστρα μαλλια φαντασου

Εαν εχεις λεπτη τριχα απο σπαστα μεχρι σγουρα μαλλια και νορμαλ σε ποσοτητα, τοτε ο αφρος ειναι η καλυτερη επιλογη. Μετα απο "διδακτορικο" στους αφρους

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Δεν υπάρχει καλύτερος αφρός πραγματικά!
Εαν εχεις λεπτη τριχα απο σπαστα μεχρι σγουρα μαλλια και νορμαλ σε ποσοτητα, τοτε ο αφρος ειναι η καλυτερη επιλογη. Μετα απο "διδακτορικο" στους αφρους..θα σου προτεινα της Wellaflex για μπουκλες.
![]()
Εύγε Νεράιδα που ξέρεις να ξεχωρίζεις το καλό το πράμα

Μελιώ
Δραστήριο μέλος

μωρε τα ρολευ δεν ξεχνιουνται!!! αμα σε δει ο αλλος σαν τη βασιλειαδου!!
γιαυτο επαναλαμβανω πιστολακι και παλι πιστολακι![]()
Μωρέ άμα είναι κάποια σαν τη Βασιλειάδου νομιζεις το πιστολάκι θα τη σώσει ?

Καλά τα λέει η δις από δω ..
Και για του λόγου το αληθέςκοιτα ενα τιπ-τωρα μου ρθε μπορεις να φορας ενα νυχτικο και...νεικιντ.
λες να κοιταξει τα ρολλευ η να παει αλλου το ματι του??
νομιζω πως θα ξεχασει τα ρολλευ.
οσο για τη μασκα...
χμ...
υπαρχουν αυτες οι διαφανεις-τζελ ειναι σαν κρεμουλα.
οποτε κανεις τη δουλεια σου και δυο σε ενα.
Ότι έχει γυρίσει ο μποιφρεντ και του λες
- Μωρό μου μόλις σιδέρωσα τα πουκάμισά σου .... ( επειδή εσύ μαγείρεψες και έκανες τα μπαλκόνια για να μην ξεχνιόμαστε

Εσύ τι πιστεύεις ?
Τα πουκάμισα θα προσέξει ?
Τα μπικουτί ?
Ή τα ..... " αυτά " ...... ?

τιπ : Τον αφρό που πρότεινε η Νερ ψηφίζω κι εγώ !
Και τώρα ερώτημα δικό μου

Θα παρευρεθώ σε ένα γάμο και θα φορέσω μια πολύ στενή φούστα
σε ύψος εκεί που τελειώνει το γόνατο ..
η οποία διαγράφει ότι εσώρουχο
Μήπως να μην φορέσω καθόλου ? Ή χοντρό ?

Από την άλλη ... τέτοια εποχή εσείς θα φορούσατε κάλτσες ?
Και λέω κάλτσες γιατί μη μου πείτε για καλσόν δεν φορώ ποτέ
και τι χρώμα ? Συνήθως φορώ μαυρες αλλά δεν μου πάει με αυτό τον καιρό

Για πείτε γνώμες ...
moonlight
Διάσημο μέλος

τωρα για την φουστα...

επισης αν ειναι κλειστο το παπουτσι που θα βαλεις και θες να βαλεις καλτσες γιατι δεν βαζεις χρωμα του ποδιου?
dimitral
Δραστήριο μέλος

βρε φιλενας μα γιατι δεν με νιωθεις οσον αφορα τα μπικουτι??αμα μια γυναικα τα βαλει και ριξει και μια μασκα στη μουρη ιδια η βασιλειαδου θα γινει και να μην ειναι!!!
τωρα για την φουστα...πως και δεν σκεφτηκες το στριγνκ??
επισης αν ειναι κλειστο το παπουτσι που θα βαλεις και θες να βαλεις καλτσες γιατι δεν βαζεις χρωμα του ποδιου?
συμφωνω με την φεγγαροσκονη (

Neraida
Επιφανές μέλος

Για πείτε γνώμες ...
Καταρχας κοριτσακι, μην κανεις τη μεγιστη βλακεια και βαλεις καλσον ή καλτσες...Ειναι γελοιο το θεαμα τετοια εποχη, ακομα και εαν προκειται για ενα στο χρωμα του δερματος. Μη σου πω οτι θεωρω του ματς ακομα και τις μποτες που φορουν μερικες. Δηλαδη με 22 βαθμους που πας μανα μου με την μποτα?! Εγω γοβα φοραω με γυμνο ποδι και βγαζω την μπεμπελη...

Τωρα περι εσωρουχου...υπαρχουν εκεινα που ειναι για τετοιου ειδους υφασματα και δε φαινεται ειλικρινα τιποτα.
Απο την αλλη το να μη φορεσεις εσωρουχο δεν ειναι ουτε χοντρο αλλα ουτε και ασχημο, αφου ουτως ή αλλως δε θα το ξερει κανεις, εκτος απο εσενα. Στην τελικη, σε κανει να νοιωθεις και σεξυ...

Εαν συνοδευεσαι απο τον φιλο σου, εγω ψηφιζω το "καθολου εσωρουχο"

Για πείτε γνώμες ...
υπάρχουν εσώρουχα χωρίς ραφή, αυτά τα δοκίμασες;;;
επίσης για το καλσόν... θα δεις ανάλογα με τον καιρό. Αν είναι για το Σάββατο, που μάλλον θα βρέχει, μπορείς να βάλεις ένα λεπτό 15 ντενιερ μεταξωτό καλσονάκι στο χρώμα του δέρματος. Κάλτσες σιλικόνης δεν θα συνιστούσα διότι αν η φούστα είναι πολύ στενή, τότε θα διαγράφεται το σημείο της καλτσοδέτας. Για τον ίδιο λόγο δεν συνιστώ και κάλτσα με ζαρτιέρα.

moonlight
Διάσημο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Πείτε με συντηρητική, αλλά δε θέλω με κανέναν τρόπο να φαίνεται όταν το φοράω και σε εκείνους που δεν πρέπει- πόσο μάλλον να διαγράφεται και να είναι σε κοινή θέα σε έναν γάμο!
Όσο για το καλσον/κάλτσες, αν διαλέξεις κάτι λεπτό φαντάζομαι πως δεν θα έχεις πρόβλημα. Είχα πάει σε ένα πάρτυ το Σάββατο και επειδή φορούσα ένα πολύ κοντό φόρεμα, έβαλα καλσόν και μπότες μέχρι τον αστράγαλο και δεν ζεστάθηκα καθόλου!

Εγώ ψηφίζω εσώρουχο που να εφαρμόζει τέλεια, χωρίς ραφές, κι ας φαίνεται και λίγο ότι φοράς- σιγα!- Και κάλτσες στο χρώμα του δέρματος, ή μπορείς να βρείς εκείνες που είναι μικρές και είναι απλά για να καλύπτουν το σημείο του ποδιού που είναι μέσα στο παπούτσι (δεν ξέρω αν το εξηγώ σωστά, αλλά το πιάσατε τέλος πάντων!!). Εκτός κι αν φορέσεις παπούτσια ανοιχτά, οπότε καλύτερα μη βάλεις καθόλου. Ούτως ή άλλως, ο καιρός δικαιολογεί και τη μία περίπτωση και την άλλη!

moonlight
Διάσημο μέλος

Να ρωτήσω κάτι- το στρινγκ σε μια τόσο στενή φούστα όπως την περιγράφει η Μελιώ μας, δεν θα διαγράφει;..
κοιτα εγω προσωπικα τα στρινγκ δεν τα συμπαθω γιατι ρε παιδακι μου δεν ειναι και οτι βολικοτερο να τα φορας..

τωρα να διαγραφει εννοεις θα φαινεται οτι φοραει στρινγκ ας πουμε? μα η φιλενας εδω σκεφτοταν να παει χωρις η τρελλεγκο

παντως για να σοβαρευτω η σλογκι η εταιρεια εχει τετοια χωρις ραφες εχω αγορασει και ειναι πολυ ωραια και ειναι ιδανικα κιολας και για καλοκαιρι με λινα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.