love_angel
Επιφανές μέλος

παντα ετσι το βαζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω παλι εχω καστανα ματακια και μια χαρα μου παει το eyeliner ετσι.
παντα ετσι το βαζω.![]()
Μαύρο eyeliner;
Δε σε αγριεύει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

Μαύρο eyeliner;
Δε σε αγριεύει;![]()
καθολου.

ισα ισα ολοι μου λενε οτι μου παει πολυ το eyeliner.

καθολου.
ισα ισα ολοι μου λενε οτι μου παει πολυ το eyeliner.![]()
Μήπως σε έχουν συνηθίσει με αυτό; Υπάρχουν κάποιες κοπέλες που όπου, όπως και πάντα, έχουν μια μαύρη γραμμή στο μάτι τους, οπότε αν τις δεις χωρίς αυτό, παραξενεύεσαι.

love_angel
Επιφανές μέλος

εχω ομως σταρατη επιδερμιδα αν παιζει καποιο ρολο. τι να σου πω! τεσπα!

Ναι μπορεί στη σταράτη επιδερμίδα να πηγαίνει πιο πολύ.

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

οχι δενε χω μαυρους κυκλους
εχω ομως σταρατη επιδερμιδα αν παιζει καποιο ρολο. τι να σου πω! τεσπα!
εγώ πάντως σε ψήφισα για την σταρένια και όχι για τη σταράτη......

ο καλλωπισμός των γυναικών ισχύει από αρχαιοτάτους χρόνους

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

βρε φιλενας μ'εκανες να προβληματισθω τωρα... υπαρχουν τοσο αραχνουφαντα στρινγκ πια που μαλλον για σφεντονες κανουν παρα για σλιπ
ποσο στενη ειναι πια αυτη η φουστα!!
αν δεν ανεβάσετε φώτος , θα μείνουμε όλοι με την απορία

οντόπικ :

(γυναικείο σαλόνι)
καλά , θέλω απεγνωσμένα να είμαι οντόπικ , οπότε , πάμε άλλη μία :
Τα σγουρά μπουκλοειδή μαλλιά σε στυλ Τζώρτζια Κεφαλά αξίζει τον κόπο να μαζευτούνε σε κότσο ή όχι ;
ουφ , είχα αγωνία αν θα ανταπεξέλθω στους κανόνες του τόπικ - ηρέμησα τώρα

π.σ. σοβαρά , έχω μια φίλη που αναρωτιέται

Neraida
Επιφανές μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

στα μαλλιά της συγκεκριμένα

δεν είναι η θέση μας στο σαλόνι![]()
Φυσικά όχι. Είναι στην κρεβατοκάμαρα!

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Φυσικά όχι. Είναι στην κρεβατοκάμαρα!![]()
θθθθθθθθθθθθ !!!!!!!!!!!!

underwater
Περιβόητο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Eγώ θα έλεγα πάντως ότι το eyeliner κάνει πιο σικάτο το μάτι σε αντίθεση με το μολύβι που μπορεί να το αγριεύει. Bέβαια εξαρτάται και από το μολύβι και πόσο "κρεμώδες" είναι..Μαύρο eyeliner;
Δε σε αγριεύει;![]()
Και τα διαφορετικά γούστα που βλέπω εδώ, έχουν να κάνουν κυρίως με το σχήμα ματιού της κάθε μιας μας.
Άρα ναι, δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα γενικό.
Vkey
Επιφανές μέλος

Αυτή την γραμμή της κυρίας...μία σελίδα πιο πίσω την κάνω κι εγώ με eyeliner και την λατρεύωωωωωωωωωω!
Βασικά πάντα ήμουν υπερ το eyeliner για τέτοιες γραμμές παρά για μολύβι... νιώθω ότι η γραμμή γίνεται καλύτερη και μπορώ άνετα να παίξω με το πάχος της, είτε λεπτή ίσα ίσα να φαίνεται είτε πιο έντονη... Με μολύβι δεν το έχω προσπαθήσει και πολύ!
Α...και τα μάτια μου είναι καστανά

kalypso
Περιβόητο μέλος

Κάνει το μάτι μου να φαίνεται στρογγυλό και γουρλωτό. Και το χειρότερο είναι πως δε μου πάει το μαύρο. κλαψ
Έχω καστανά μάτια και λατρεία σε ένα καστανό μαλακό μολύβι που το φοράω κάθε ώρα της ημέρας και απλά παίζω με τις σκιές (το βράδυ βάζω σκούρες, το πρωί πιο παλ)- θα θελα όμως να βρω και κάτι διαφορετικό, το ψιλοβαρέθηκα το καφέ μολύβι..
moonlight
Διάσημο μέλος

θα σου προτεινα κατι που αγορασα εγω εδω και καιρο και το χρησιμοποιω εναλλακτικα. ειναι μολυβι της ESTEE LAUDER 09 PLUM WRITER και ειναι μπορντο σκουρο. τωρα το χρωμα δεν μπορω να το πω καλα ουτε να το περιγραψω πρεπει να το δεις μονη σου. απλα ειναι σκουρο αρκετα αλλα οχι τοσο εντονο οσο το μαυρο και κανει πιο γλυκια γραμμη στο ματι. εγω το χρησιμοποιω αρκετα γιατι ειναι φορες που το μαυρο ή το καφε μου νιωθω οτι μου σκληρενουν το βλεμμα.
εγω το βαζω στο πανω μερος του ματιου απο την μεση προς τα εξω και αποφευγω να το βαζω μεσα γιατι προσεξα οτι δεν μου πηγαινει και οτι το μικραινει το ματι.

Επίσης να ξέρεις οτι αυτές που έχουν μεγάλα μάτια, βάζουν μέσα στο μάτι μαύρο μολύβι - το μικραίνει, και αυτές που έχουν μικρά μάτια, βάζουν μέσα άσπρο - το μεγαλώνει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.