Maggie
Περιβόητο μέλος

Ναι μηχανή στα πόδια όχι στις μασχάλες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Μηχανή γιατί όχι; Αφού τις τρίχες τραβάει, όχι και το δέρμα![]()
Νομιζω (ας με διορθωσει καποιος αν λεω βλακειες) οτι επειδη υπαρχουν πολλοι αδενες κοντα στην επιφανεια, τραβωντας τις τριχες απο τη ριζα υπαρχει κινδυνος να τραυματιστει καποιος η κατι τετοιο. Να δημιουργηθουν κυστες και τα σχετικα. Γιαυτο λενε οχι σε οποιαδηποτε μεθοδο τραβαει τις τριχες απο τη ριζα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

Ας ξεκινήσουμε με την απορία της ΚΟΥΕ δέρμα:
Σπιτική μάσκα έκανα πιο μικρή(τώρα που χρόνος) και είχε ως βάση γιαούρτι(κλασσικά

Φυσικά αρκετός ύπνος που βοηθά να μην φαίνονται και οι μαύροι κύκλοι κάτω απο τα μάτια.Και για όσες δεν συνηθίζουν να πίνουν νερό ένα ψεκαστήρι με νεράκι(ντάξει όχι συνέχεια) για να μην αφυδατώνεται η επιδερμίδα.
Άρωμα:
Δεν λατρεύετε τις γυναίκες που αφήνουν πίσω το άρωμα τους;Τώρα το καλοκαίρι τα βαριά αρώματα είναι out.Μια έξυπνη λύση είναι να διαλέξετε ένα ελαφρύ άρωμα το οποίο δεν θα βάλετε μόνο πάνω σας αλλά θα ψεκάσετε και λίγο στην βούρτσα ή χτένα σας πριν χτενιστείτε.Μπορείτε να το βρείτε και σε αρωματικό για την ντουλάπα ή αν δεν υπάρχει ρίξτε ένα ψέκασμα και στην ντουλάπα, τα ρούχα σας θα κρατήσουν τα άρωμα για πολύ καιρό( οι ποσότητες να είναι λογικές τόσο ώστε να μην λαδώσουν τα μαλλιά σας ή να μην λεκιαστούν τα ρούχα

Μαλλιά:
Αν τα μαλλιά σας είναι καμμένα στις ακρές απο το πιστολάκι ή τις βαφές η καλύτερη μάσκα είναι το baby oil, το κλασσικό παμφθηνο λαδάκι στην διάφανη συσκευασία.Θα βάζετε πριν κοιμηθείτε ελάχιστη ποσότητα μόνο επάνω στο ταλαιπωρημένο σημείο(ούτε με σφαίρες στην ρίζα ή σε όλο το μήκος των μαλλιών είναι πάρα πολύ λιπαρό) και το πρωί θα το ξεβγάζετε πάρα πολύ καλά.Αυτό μπορείτε να το κάνετε για όσο διάστημα χρειάζεται καθώς ειναι απολύτως ακίνδυνο.
Αν θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας αλλά αναγκαζόσαστε να τα κόβετε συχνά για να δυναμώσουν ξεχάστε το, είναι μύθος.Τα μαλλιά δεν δυναμώνουν όταν το κόβουμε απλά "καθαρίζουν" απο τα περιττά και καμμένα τριχάκια και μας φαίνονται πιο υγιή.Ζητήστε στο κομμωτήριο να σας κάνουν καθαρισμό στην ψαλιδα χωρίς να αλλάξουν το μήκος(στα περισσότερα κομμωτήρια γνωρίζουν την τεχνική εκεί που βαριούνται δεν το κάνουν).
Μάτια:
Αν σας αρέσει να τονίζετε τα μάτια σας χρησιμοποιώντας μαύρο μολύβι(συνήθως οι μικρότερες ηλικίες το κάνουν) το οποίο αγριεύει παρα πολύ το βλέμμα και την μέρα δεν φαίνεται και τόσο κολακευτικό κάντε το εξής:Βάψτε το πάνω μέρος του ματιού σας όπως συνηθίζετε και για το κάτω μέρος χρησιμοποιήστε ένα μπεζ,ανοιχτό καφέ ή ό,τι είναι πιο κοντά στην επιδερμίδα σας μολύβι με το οποίο θα κάνετε περίγραμμα του ματιού.Μεγαλώνει ανεπαίσθητα τα μάτια χωρίς να τα τονίζει άγρια.
Παπ-ούτσια:
Αν έχετε φαρδύ κουτουπιέ και τα παπ-ουτσια σας στενεύουν ψαλιδίστε ελάχιστα σε ένα ή δύο σημεία (όχι στην βάση γιατί έτσι θα καταστραφούν) ώστε να ανοίξουν.Αυτο ισχύει μόνο σε καλοκαιρινα παπ-ούτσια τύπου πέδιλα,σαμπώ,εσπαντρίγιες που είναι κλειστά στο κουτουπιέ.
Αυτά, θα μου έρθουν και άλλα στην πορεία.
(ελπίζω αυτό να είναι και το ζητούμενο του θρεντ

evouli
Διάσημο μέλος

αναφέρομαι στις γνωστές "καλοκαιρινές" κρεμούλες εξαφάνισης ατελειών..
και νερό πινω, και το αερόμπικ μου το κάνω πού και πού, και περπατάω αρκετά, και τηγανιτά δεν τρώω... ωστόσο θέλω να βάζω και καμιά κρεμούλα γιατί πήρα καινούριο μαγιό και είναι πολύυυυυυυυ ωραίο και ντρέπομαι να το φοράω έστω και με μικρά ίχνη κυτταρίτιδας...

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:κι αν ειναι δυνατον να βοηθήσει να απομακρυνθουν κάτι μικρουτσικα τοσα δα σπυθουράκια που βγηκαν τωρα την ανοιξη![]()
Γιαυτά τα σπιθουράκια που λες η δερματολόγος μου εδωσε την Effaklar από Roche-Posay και πραγλατικά είδα διαφορά!οσο για φρεσκάδα και λάμψη προτίμησε μάσκες με γαλακτοκομικά προιόντα ενώ για λευκαντικές ιδιότητες λεμόνι και νεράντζι. εχω καποιες συνταγες για σπιτικες μασκες μολις τις βρω θα επανελθω!
ΜΕτά το ξύρισμα ειδικά σε μπικίνι αλλά και στα πόδια για να μην γυρνάνε οι τρίχες προς τα μέσα και δημιουργούν αυτά τα απαισια σπυρακια η δερματολόγος επίσης μου είπε να βάζω aquasol A(Αυτή με τη βιταμίνη Α φανταζομαι όλες θα την ξέρετε).
Για τις τρίχες στις μασχάλες εγώ εχω να προτείνω να τις βγάζετε με τσιμπιδάκι!Αυτό κάνω εγώ από πάντα και τώρα σχεδόν εχουν εξαφανιστεί!Βγαίνουν πολύ αραιά και σπάνια!!Ούτε ερεθισμούς ούτε τίποτα..Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι εύκολο για πολύ χοντρες και μαύρες τρίχες

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για δέρμα επίσης ,κάτι καλό που έκανα κάποτε μετά από συμβουλή δερματολόγου αλλα το παρατησα λογω έλλειψης χρόνου ( το ξαναπιάνω όμως όταν το νιώθω παραταλαιπωρημενο το δερμα μου και δε με έχει απογοητεύσει ποτέ...) είναι : ζεστένω σε μια κατσαρόλα 3 νεροπότηρα , μόλις αρχίσει να βράζει ,το κατεβάζω και ρίχνω μέσα 2 κουταλιες της σούπας από εκείνη τη σκόνη που κάνουμε λουτρό στα πόδια μας ( τώρα δε θυμαμαι πως λεγεται, αλλα ειναι πολυ φτηνη και την αγοραζω χύμα από το φαρμσκείο ,αν πάτε και τη ζητησετε θα καταλαβουν τι θελετε ) ,παίρνω ενα καθαρο πανακι ,το βουταω στο μιγμα ,το στραγγιζω ελαφρως και κανω κομπρεσούλες στη μουτσουνα .Καθημερινα 3 φορες τη μερα για μια βδομαδα η θερπαεια αυτη,και το δερμα ξανανιώνει

π.σ. οφ τοπικ : Λια δες λιγο τα πμ σου ! Ξέχασα τον κωδικο μου στο μσν

Isiliel
Επιφανές μέλος

ένα καλό κολπάκι που θυμάμαι αφορά το μολύβι ματιών.
Αν είναι πολύ σκληρό και δεν απλώνεται εύκολα, το περνάμε πάνω από έναν αναμένο αναπτήρα (για ελάχιστο χρόνο, διαφορετικά θα λιώσει!)
Φαντάζομαι θα το ξέρετε αλλά μια που αναφέρθηκε, το γιαούρτι κάνει θαύματα και στα εγκαύματα απ' τον ήλιο! Ανακουφίζει πολύ γρήγορα και παίρνει την κάψα. Φυσικά πλεον το να καεί κανείς απ' τον ήλιο είναι ΜΗ ΤΖΙΖ, Λίαν Απαγορευμένο κτλ, αλλά για ώρα ανάγκης ένα γιαουρτάκι βοηθάει!
Επίσης όταν καθαρίζετε αγγούρι, μην πετάτε αμέσως τα φλούδια. Απλώστε τα στο προσωπό σας!
Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μια φιλη μου φαρμακοποιος μου ειχε πει οτι ολες αυτες οι κρεμες(π.χ κατα της κυτταριτιδας)ειναι απλως ενυδατικες και δεν βοηθουν στην πραγματικοτηταΑρχική Δημοσίευση από evouli:αχ επιτέλους!!!και ήθελα να ρωτήσω κάτι για κρεμούλες και δεν ήξερα πού να το βάλω..
αναφέρομαι στις γνωστές "καλοκαιρινές" κρεμούλες εξαφάνισης ατελειών..
και νερό πινω, και το αερόμπικ μου το κάνω πού και πού, και περπατάω αρκετά, και τηγανιτά δεν τρώω... ωστόσο θέλω να βάζω και καμιά κρεμούλα γιατί πήρα καινούριο μαγιό και είναι πολύυυυυυυυ ωραίο και ντρέπομαι να το φοράω έστω και με μικρά ίχνη κυτταρίτιδας...είχα μια περσινή που μύριζε μέντα από το μπιούτι σοπ αλλά τελειώνει ωσονούπω και πρέπει να αντικατασταθεί πάραυτα (εκτός και αν ξαναβρώ την ίδια, πράγμα που δεν το νομίζω)... καμιά θετική εμπειρία?

P.S Ποτε κερι και μηχανη στο μπικινι και στις μασχαλες!

Αρχική Δημοσίευση από Kassie:P.S Ποτε κερι και μηχανη στο μπικινι και στις μασχαλες!
Γιατί???

Subject to change
e-steki.gr Founder

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οπως ειπαν και οι αλλες κοπελες πιο πανω λογω αδενωνΑρχική Δημοσίευση από Palladin:Γιατί???Εγώ 10 χρόνια τώρα και μπικίνι και μασχάλες κερί κάνω

Subject to change
e-steki.gr Founder

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Φίλη της μάνας μου πριν αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω αν το έπαθε από ξύρισμα, πάντως μια τρίχα, της δημιούργησε κύστη και ήταν τόσο επώδυνο που δεν μπορούσε ούτε να καθήσει. Την αιτία πραγματικά δεν την ξέρω, ξέρω όμως πως ταλαιπωρήθηκε πολύ με αυτήν την κύστη!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Απο γυμναστικη λιγα πραγματα πια.. Πριν καποιο καιρο εκανα συστηματικα γιογκα και ποδηλατο, αλλα τον τελευταιο καιρο γυρναω ψοφια/νυσταγμενη και το μονο που εχω ορεξη ειναι να αρχισω να τρεχω στο ποδηλατο!
Ασχετο, καλο κολπακι που ξερω για λαμψη/ενυδατωση προσωπου, παιρνετε τις απλες αμπουλες βιταμινης Ε (eviol E μου φαινεται λεγονται, στο πρασινο κουτακι!) σπατε μια, και την απλωνετε στο προσωπο..Μετα απο κανα μισαωρο ξεβγαζετε με νερο. Καλυτερο απο καθε ενυδατικη!
Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οταν το ειδα εγω(μετα απο 5 μερες)ειχε αυτο το μεγεθος. Οι γιατροι της ειπαν να περιμενουν(μπας και ανοιξει απο μονο του)αλλα δυστυχως δεν...Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ε συγγνώμη αλλά δεν νομίζω να έγινε το αυγό απο τη μια μέρα στην άλλη! Λογικά το άφηνε, το άφηνε μέχρι που έφτασε στο απροχώρητο η κατάσταση...

Κατερινα κι εγω οταν γυριζω σπιτι δεν εχω καμια διαθεση για γυμναστικη

Isiliel
Επιφανές μέλος

Ε συγγνώμη αλλά δεν νομίζω να έγινε το αυγό απο τη μια μέρα στην άλλη! Λογικά το άφηνε, το άφηνε μέχρι που έφτασε στο απροχώρητο η κατάσταση...
Στην περίπτωση της φίλης της μάνας μου πάντως φύγαμε για διακοπές (εκείνη, εγώ μια φίλη μου και η μάνα μου- ο μπαμπάς δούλευε Αραβία) και αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε κακήν-κακώς πίσω λόγω του αφόρητού της πόνου. Δηλαδή μέσα σε 3-4 μέρες.

Αμααααν....τι θυμήθηκα.... σ' εκείνες τις διακοπές γνώρισα τον άντρα μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Dr. Gl. Luminous
- iew
- Joji
- ck_chrysiis
- giannhs2001
- Kate1914
- Jack of Spades
- charmander
- synthnightingale
- Reader
- Ωρορα
- AggelikiGr
- touvlo
- Εριφύλη
- globglogabgalab
- Maria23667
- KaptenGr
- rafaela11
- jellojina
- Scandal
- Sosstoss
- Fraoulita
- Bleach_enjoyer
- Paragontas7000
- Helen06
- johnsala
- camil
- Luludaki
- fofo
- Ariana2018
- Esperos1
- Unboxholics
- Μήτσος10
- marww
- Abiogenesis
- Dmzk
- phleidhs
- Indiana Jones
- Malenaa
- Δροσουλίτης
- Requiem
- arko
- ilovekpop
- taketrance
- Maynard
- Έλενα Παπαμακαριου
- Athens2002
- Fernando_A
- Εχέμυθη
- Maria_Xagorari
- pinkheart
- dmav
- Memetchi
- Pakaros_1
- Τodoroki
- Nikoleta05
- plus i bo?
- tsiobieman
- maria89
- Στεφανος56
- 007i
- Zeirini
- Chiyo
- Lorraine1
- epan
- User2350
- spring day
- Κλημεντίνη
- Eliza
- Sevasti
- eukleidhs1821
- jj!
- DimitraA.
- Ριουλα
- faiy alsis
- louminis
- J.Cameron
- Stres
- oups
- Kalana
- Zelina
- Alma Libre
- ougka pougka
- Ace of Spades
- Aria88
- parrot/παπαγάλος
- Lila955
- Circe
- fmarulezkd
- Stelios725
- bruh_234
- Αντικειμενικός
- Nikoleta93
- Citylights
- desp1naa
- sunsetpp
- Mt73
- wft2010
- nimbus
- Mexicanos
- Ria99
- Wonderkid
- Kostas_)
- nemii_nemo
- kostas_01
- _Νηρηίς_
- estrela
- Appolon
- Asterias21
- Helen93
- Nina-nana
- Ivii
- Positivitea
- CiNeFiL
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- Libertus
- MarcoReus
- gewrgia0298
- DeWiN
- Theodora03
- Tsixris
- snowy
- Ryuzaki
- comeback
- kauphy
- Thundergirl
- An_uknown_world
- Loozen
- elena
- pacheiko
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- Cortes
- anastasis06
- orchidea
- gwgw_5
- Viedo
- McManus
- Luke.
- me lene
- Eleanna7
- aye
- Χαρουβιάν
- Forgetit
- kogba
- Rene2004
- Danaoula2020
- Snoopy Doo
- kiyoshi
- Dreamer_SW
- Βλα
- uni77
- tomicrotroll
- Jocaste
- Μάρκος Βασίλης
- johnnyantony
- anna-maria1
- MarilynSt
- New member
- Mantri
- tymvorixos
- Εβανζελί
- Johnny15
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.