Μισό για να καταλάβω θα τα βάψεις για να τα ενυδατώσεις;
Καταρχήν αγνοείς επιδεικτικά τα ποστ μου(τιμωρία και συ

).
Η καλύτερη μάσκα για μαλλιά καμμένα είναι το baby oil.Ξαναδιάβασε με προσεχτικά και να με μάθεις απ΄έξω.Μόνο στα μαλλιά που έχουν πρόβλημα εφαρμογή και όχι στα υγιή.
Εμένα με έχει σώσει μετά απο περμανάτ και μετά απο ντεκαπάζ
Αν πάλι σε ενοχλεί το χρώμα που έχουν πάρει τα μαλλιά σου τώρα ακόμη και αν τα βάψεις δεν θα διαρκέσει πάνω απο 20 μέρες λόγω θάλασσας.
Όσο αφορά τα χρώματα:Απο καστανό σκούρο εως μαύρο γίνεται προσθήκη χρώματος στην τρίχα οπότε με τα λουσίματα και τα μπάνια η τρίχα "φτύνει" το χρώμα.Αν κάποια πχ είναι κοκκινομάλλα θα έχει παρατηρήσει ειδικά στα πρώτα λουσίματα το χρώμα που φεύγει.
Αντιθέτως απο καστανό ανοιχτό εως πλατινέ δεν γίνεται προσθήκη χρώματος αλλά ξανοίγεται το ήδη υπάρχον χρώμα της τρίχας.Σε αυτήν την περίπτωση με τον καιρό το χρώμα ανοίγει παραπάνω.
Για όσες ανήκουν στην πρώτη περίπτωση η λύση είναι το καλοκαίρι επιλογή εως και δύο τόνων πιο κλειστού χρώματος απο ότι τον χειμώνα(μπορεί στην αρχή να φανεί πολύ σκούρο αλλά σταδιακά θα αποχτήσει την χειμωνιάτικη απόχρωση).
erodiouli δεν έχω καταλάβει αν έχεις και πρόβλημα με το χρώμα που έχουν οι ανταύγειες τώρα.